Peppa Peppa Peppa !

Hallåja


Nu sitter jag här minsann, har vart ute och gått lite, och sen ringt till min farmor, hon är för söt. :) Jag ska dit och käka mat nån dag nästa vecka. Men mest sitter jag här och peppar inför morgondagen. Stammistället Husaren blire med mina brudar, Malin, Freddan och Eve. Och så ska allas våran man Gusten dit med ! Kan nog bli en redig tillställning tror jag !


En Husaren kväll som jag minns förvånansvärt lite av ! Men jag, Hampus och Klint kissar uppenbarligen. Jag ser dessutom ut som hora, inte på det positiva sättet heller !


PUSS :*


Mittwoch

Hallåja


Nu äre onsdag, och dagen känns för tillfället iaf bättre än igår. Det skulle iaf jag kalla en fördel.


Oh jisses, jag kollade på O.C igår. De sista avsnitten i säsong 2, och jädrar i min låda vad det slutade spännande ! Så jag vill se säsong 3 nu nu nu ! Och så knarkar jag en låt som är med i sista avsnittet med, Imogen Heap - Hide and seek. Bra skit !


Förövrigt då? Ja förövrigt har jag icke så mycket att säga. Mitt liv står inte för så mycket bloggmaterial för tillfället. Förutom att jag tänker för mycket då. Men de tankarna är jag för stolt för att skriva ner, så jag låter dom gnaga i mig. Haha dålig fucking idé jag vet ! Men eftersom att min stolthet är i klass med Mr. Darcys så hamnar dom inte här ! Ja och ifall ni inte vet vem Mr. Darcy är så har ni missat världshistoriens bästa film, och det var ju synd för er !


Hajkaj :*

Herrejesus

Hallåja


Helt plötsligt fick jag en kick av gott humör. Och det är ju alltid lika trevligt ! Funderar på om jag kanske ska ta mig en kik på O.C. Senast jag titta så körde Kirsten rattfull och blev påkörd av en lastbil. Undra hur det gick. Men dock så tål jag icke Ryans bror. Men så kan det vara ! Vad fint att inlägget handlar mer om O.C än om mitt egna liv. Gillart !


Men vi säger så
PUSS :*

Fuck off

Hallåja


Vilken jävla skitdag, känner mig inte på humör för nånting. Förutom att kanske gräva ner mig i ett hål. Det vore ganska givande. Jag tänker för mycket, på allt som var, och på det som aldrig blev. Har dagen något annat roligt att bjuda på? Nej det tror jag icke. Så därför går jag och tar itu med det där hålet nu !

PUSSHAJ


Lite hockey hinner vi allt med

Hallåja


En till omgång i Elitserien, en knapp vinst för Färjestad över Timrå. Och hur knapp den än är så är det ju faktiskt 3 poäng, och det gillar vi !



Förövrigt så fortsätter Lasse att slå mig med häpnad. Du repar upp historien fast den är så dum. Så totally om mig. Men det kan vi ju ta en annan gång !

 

PUSS :*


På färd med mor

Hallåja



Idag har jag och mor vart på färd över länet. Först skulle vi bara till Mariestad för jag skulle på möte och hon skulle köpa kamera. Men imorse gick hennes ring sönder. Ja detta är inte en vanlig skitring från smycka utan från Silverknappen i Lidköping, så vi åkte dit ! Och jag blev en tröja och ett par jeansleggings rikare, och min snälla mor betalade tröjan, miihihi ! :D Och på silverknappen testade jag en ring som matchar mitt halsband. Men 970 kr? Jag får nog bli rik först ! Och på vägen hem så tog vi oss en tur till Familjen Dafgård i Källby ! Vi är jämt ute på sådana trevliga färder min mor och jag !



Nu ska jag mysa i min nya tröja resten av kvällen !


Men vi säger så
PUSS :*

Massa mys

Hallåja



Nu är jag hemkommen igen ! Men jobbandet gick alldeles super, kanske inte allt för mycket att göra. Men jag överlevde! Sen så vart det hem till Malin för mys på hög nivå ! Vi tänkte dock gå och lägga oss vid nio för att vi var så nedrans trötta men då dök Freddan och Dick upp. Så det blev fia med knuff och kortspel. Ja vi är pensionärer, and we like it ! Sen så ringde Tobbe, Emelie och Sofie med. De har verkligen inget bättre för sig än att ringa mig när dom super. De är dåliga ! Det är därför det blir whatstone för mig i november, måste ju lära flickorna och pojken hur man gör !



Nu sitter jag här och lyssnar på L.W, lite repeat på Jag fattar alltihop ! Men som jag och Malin prata om igår. Att det finns textrader som verkligen är jobbiga att lyssna på för det känns som att han har tittat in ens hjärna och sen skrivit en låt om det. Jag drömde om dig inatt, det väckte gamla minnen, jag fick aldrig en chans



Men vi säger så :*



Full metal jacket

Hallåja


Nu ligger jag i min säng och tittar på Full metal jacket, kanske en av tidernas bästa filmer. Den där Stanley Kubrick vet vad han gör ! Men när den är slut ska jag baskemig sova, vet dock att det kommer gå åt helvete så jag kommer vara ett vrak. Härligt att vara trevlig mot kunder med dumma frågor då. Men jag är ju utbildad inom service och vet att kunden har alltid rätt !

Animal Mother i Full metal jacket, bita lite i hans armar :G

Men vi säger så
PUSS :*


Det är dags för freeeeedagsmys!

Hallåja


Nu sitter jag här och degar igen. Men jag har faktiskt vart duktig och klippt gräset. Och imorse planerade jag att stiga upp vid 10, tryckte på snooze en gång, och sen har jag stängt av alarmet i sömnen för nästa gång jag vakna så var klockan tio över elva. Jag är alltid lika hopplös !


Men ikväll blir en lugn kväll för imorn ska jag upp tidigt och jobba. Hard work work ! Så har ni inget bättre för er imorn så kom förbi Apoteket KonvaljenElins Esplanad och säg hej ! Eller nej förresten det är handelshelg i Skövde, det lär vara smockat med folk iaf, så gör inte det!
Men när jag är färdig med jobbande så drar jag vidare mot Smeby, där ska det mysas järnet med Malin och Leif. Och Malin ska bjuda på lax och mos, något jag har sett fram emot hela veckan ! Och sen ska jag och Malin scheeeeda i dubbelsängen, och jag ska ha på mig hästtröjan, min vanliga sovtröja hos Malin, den är mintgrön med hästar på, den är hawt! Det är typ helgens planer !


Så om jag inte uppdaterar på ett tag vet ni varför. Inte för att jag tror att jorden lär gå under utan mig.

Så fucking snygga båda två <3


Dragan Umicevic :G

Hallåja


Pappsen köpte matchen Färjestad - Rögle på datorn. Så det har jag tittat lite på. Och det sluta ju bra även denna gången. :) Dragan Umicevic skulle man ju kunna bita lite i.


Men vi säger så :*


Finemang

Hallåja


Nu är jag hemma igen efter en liten visit i MariestadPomona Balance, det är dit jag ska ist för arbetsförmedlingen i framtiden. Ska dit en gång i veckan på lite aktiviteter. Känns skönt såhär i förhand iaf, att ha rutin på en dag i veckan. Eller iofs, jag brukar ju ha rutin på helgerna annars. Höhö.


Annars så har jag inte mycket mer att säga än att jag knarkar Jag fattar alltihop. Johorå, så äre !


Men vi säger så
PUSS :*

Jag fattar alltihop

Hallåja


Här sitter jag och sliter ut Lasses nya skiva. Låten jag mest repeatar är Jag fattar alltihop. Jag är alldeles såld på den !

http://open.spotify.com/album/0fmfJuCwf3GMVi5CqWLgnt 

Pusshaj :*


Jag gillart

Hallåja


Idag har vart en mycket bra dag. Började med att jag skulle försöka gå upp hyffsat tidigt. Men det sket sig. Men jag kom iaf upp efter ett tag. Gick ut och gick, sen så fixa jag mig och så kom Malin hit ! :) Vi har haft en bra dag, en hel del skrattande kan man säga. Varför vet bara vi! xD Men jag gillart, vi satsar påt! xD


Resten av kvällen har jag inga planer för, kanske läsa lite i FBK magasinet som kom idag, har ju bara hunnit kolla igenom det lite snabbt. Fanns ett väldigt trevligt repotage med Dragan Umicevic. :G Och ikväll ska jag hoppa i säng i tid med, för imorn ska jag upp så jävla tidigt, ska till min jobbcoach på möte. Men det kanske är givande det med !





Men vi säger så
PUSS :*

Nostalgitv

Hallåja


Nu ligger jag i min säng och tittar på finalen av Big Brother 2003. Undra vem som vinner? :O Blir nog inte Danne, det tror jag icke. xD Haha, skämt åsido. Men tv400 har visat den hela sensommarn och nu in på hösten och det har jag i brist på liv följt. :)


Imorn kommer Malin hit och myser med mig. Sådant uppskattas starkt ! :)


PUSS :*

Min kära General

Hallåja


Min far bjöd mig på en Göteborgs Rapé förut förut idag för han var typ pissed för att han hade fått vit portion ist för vanlig. Och jag säger då det, den gör mig helt fucking yr. Så jag håller mig till min käre General. Mycket bättre! Ja påtal om snus liksom. Haha. :)


Men vi säger så
PUSS :*


Joel Kraft my BFF <3

Hallåja


Igår hade jag världens sämsta dag. Men världens bästa pojke smsade så fint till mig. Han är alltid så bra och gör mig alltid så glad. :)


Spårad utekväll på Mallis? Nej då! :D


Sleepless in Slätte

Hallåja


Jädrar i min låda vad trött jag är, kunde inte somna inatt. Låg och tänkte på massa, typ en kväll med mycket minnesluckor. Tror jag har sovit dåligt med för den delen. Men nog bölat om det. Jag har en del att stå i idag. Ska börja med att smälta frukosten och sen gå ut och gå, funderar nästan på 5an. Det var längesen ! Kanske allt för längesen, jag kanske dör om jag går 5an. Men jag vill röra på mig !

 

Förövrigt är jag på sånt sjuhelsikes hockeyhumör så det inte är sant ! Vill bara gotta mig i hockey! Och då kan jag komma med nyheten att både Johan Motin och Mikael Johansson som lämnade Färjestad för NHL spel nu har förpassats till farmarligan. Ja så kan det gå när man överger sitt lag! Verkar jag bitter? Nesch, inte jag inte !


Förvrigt fann jag en bild på en riktig goding, man vill ju bara bita i henne ! Nej men jag har lite av en självförtroendesvacka så jag försöker intala mig själv om att jag är det hetaste jag har sett !


Det gick ju bra !

Hallåja


Så var nedsläppet i årets elitserie avklarat. Färjestad vann med 3-2. Men jag var lite nervös där ett tag! För nog för att de spela riktigt bra så var andra och tredje perioden inte allt för bra. Men som sagt det tar tid att bygga ett nytt lag, men jag tycker att de gör det riktigt bra ! Men Severin Blindenbacher är nog troligtvis årets sämsta värvning? Nästan lite Divic över han, så dålig vill säga !


Ojojoj, mitt bloggande om hockey låter ju nästan proffesionellt ! Sportbladet nästa ! Men å andra sidan så har jag ju lite svårt för att vara opartisk och undvika fula ord när det gäller motståndarlaget, och ibland handlar det ju lite väl mycket om hur sexiga svettiga män i skägg är. Så Sportbladet får nog klara sig utan mig.


Men nu äre roast på Berns som gäller !


Pusshaj :*

Nedsläpp !

Hallåja



Nu är dagen här som jag har väntat på ända sen jag i Maj nån gång när det lyriska med SMguldet började ebba ut. Nämligen nedsläpp i Elitserien. Skellefteå står för motståndet och matchen sänds av SVT. Jag lär ju iaf sitta bänkad ! Så går vi mot ett nytt SM guld denna säsongen då! Ja hoppas kan man ju iaf göra ! Men med Henrik Karlssons plock, Anti Philströms fart och Markus Johanssons skicklighet kan vi gå långt! :)


Färjestads BK <3

http://www.hockeyligan.se/index.php?article=4203&lang=sv

Gör mig förvirrad bara, för guds skull gör det !

Hallåja


Detta såg ut att bli en bra dag, tills jag fick post från försäkringskassan, typ ett helt testamente, som jag inte förstod nåt av typ :O Men jag ska på möte på torsdag, hoppas att de kan förklara mer för mig då. Eller så vill försäkrimgskassan bara att folk ska bli skyldiga dom pengar eftersom att man inte förstår nåt de säger! Kan vara så med. Men inte vet jag.

 

Aja men nog talat om dom! Jag har iaf helgen att se fram emot den här veckan ! Mys med Malin i helgen. Och kansk andra dårar med. Woho ! :)


Men jag återkommer
PUSS :*


Samtidigt Som

Jag är ledsen men jag har glömt bort ditt ansikte, för jag har knullat bort mitt samvete
Samtidigt Som är alltid lika klockrena.


Sonntag

Hallåja



Söndag
idag då. Och vad ska man hitta på? Ja jag vet inte, men det är ju värsta najs wetter ute, så man kanske kan gå ut lite. Ja jag tycker att det är kul att sticka in med tyska ord i meningarna ! :D Die sonne scheint !

 

Igår innan jag skulle sova titta jag på Macken ! Hur bäst är inte det på en skala? Farsan jag vill ha en synth är det mest klockrena sen dackefejden typ ! Och när jag låg där i min säng så ringde Malin och hade spännande info! Ja jag säger då det xD Hade man satsat pengar på det hade man inte blivit rik ! Och det är fanimig fascinerande hur patetiska vissa människor kan vara, och det får mig fan att undra hur jag kunde känna bara för några veckor sen ! Men nog talat om sånt.

http://www.youtube.com/watch?v=0OyXar-BGFg Jag älskart !

 

PUSS :*


The babysitter

Hallåja



Nu sitter jag hemma hos familjen Glufs, även känd som familjen Mann. Jag vaktar Simon serrni. :) Det går bra, helt klart över förväntan! :D Vi tittade på Scooby Doo förut, då kände jag att jag bara var tvungen att smsa Malin, hon och jag har gjort vissa liknelser mellan Scooby, Shaggy och vissa männskor vi känner. Jag lovar det är kul som fan om man förstår det. xD



Men jag återkommer :*

åh herrejisses

Hallåja


Nu sitter jag här hemma hos Gusten, jag läste mitt förra inlägg. Inga stavfel, woho ! Men gårdagskvällen bjöd på att Kim sa att jag skulle ta mig till Leif, typ en halvtimme innan sista bussen gick, så det vara dra på sig nåt snyggt och förbättra sminket lite. Väl framme så blev det lite drickande och chillande. Och så dök Malin,Freddan, Hampus som nuförtiden ser ut som en 25årig nazist, inget negativt med det! Men dom och Sarah dök upp iaf. Så vi förfesta lite mer och styrde sedan vår kos mot Töreboda och Gusten. Och jädrar i min låda. Hos Gusten är det alltid fest. Och jag blev nog lite full tror jag. Orkade inte åka med dom andra på fotboll förut, var ju fortfarande full. xD Men nu har jag sovit några timmar och jag känner mig lite lite bättre.

 

Och förövrigt var detta lite halvsvårt att skriva eftersom att jag har en katt i knät, men den är så söt så. :)


PUSS


FÄÄÄST

Nu jävlar äre party här ! Med gusten, linus och kim. Mer folk   var här förut ! Men nu äre bara vi ! Heja oss ! :D

Freitag über alles !

Hallåja



Est es Freitag. Nej jag tror inte att den tyska meningen är grammatiskt korrekt. Men ja som sagt, det är fredag och jag har absolut inget planerat. Hur jävla tråkigt är inte det då? Var i Mariestad tidigare idag, mamma och Pander skulle dit och jag kände att jag ville komma utanför hemmets väggar så jag följde med. På Willys träffade jag Kim, han sa att jag stog i vägen, alltid lika trevlig den där ! :D


Jag är sur för att min cphand idag gör ondare än vanligt, kan knappt författa detta inlägg. Funderar på att ta en yxa eller nåt och hugga av skiten med !


Men som sagt om ni känner att ni bara har ett superstort behov av att träffa mig så är det bara att höra av sig !


PUSS :*

Färjestad <3

Hallåja



Jag är på betydligt bättre humör än vid skrivandet av mitt senaste inlägg. För nu har jag vart på hockey. JA ! Jag och pappa spontanåkte till Kristinehamn för att titta på Färjestad vs. Rögle. En kamp som mina pojkar gick ur med resultatet 5-1. Fast det var jobbigt att se min älskling Dominik Granak i Rögle, gjorde lite ont i hjärtat. Men om det är någon jag tror på i Färjestad i år så är det Marcus Johansson, jädrar !



PUSS :*

Gå och fuckin dö!

Är det nån som har en slägga? Jag hade nämligen tänkt att slå sönder min moppe ! När jag väl tänkte ta tag i en del av mitt liv och sälja min moped så jag får pengar till körkort så att jag kan åka ifrån skithålan jag bor i, startar aset då eller? NEJ! JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG! JAG SKA SLÅ SÖNDER SKITEN! DEN KAN FARA ÅT HELVETE ! DEN SUGER HÅRT !

Kyla och oroväckande syndrom

Hallåja


Det är kallt i mitt hem, det är inte ok. Och mitt rum behövs städas, jag har drabbats av nåt syndrom där jag byter outfit några gånger innan jag är nöjd, detta resulterar i att det ligger kläder lite varstans i mitt rum. Inte ok. Tex när jag skulle på fest i lördags så bytte jag outfit typ 5 gånger.


Men jädrar i min låda, plattången är på där uppe, så jag får kila upp och ta tag i 70talsfrillen nu på en gång !


Idag kommer min bloj hem :D :D :D :D

PUSS :*

Männens Man

Hallåja


Nu har jag ringt om mina sista pengar till en av världshistoriens bästa män, Joel Kraft. Det är alltid lika givande att tala med den mannen ska ni veta. Man blir glad :) Han är en fin man. Jag tycker mycket om honom. <3


BÄST !


Bad influence

Hallåja


Har ni sett bilreklamen där en Pink låt är med? Ja jag skiter i vilket. Men den låten är i vilket fall som helst jävligt bra har jag kommit fram till, älskar texten ! :D


Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help it i like to party, it's genetic!
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you and you


Msn i min röv

Hallåja


Idag eller snarare nu ikväll är inte jag och msn bästisar. Det var nån skit om att jag var tvungen att uppdatera, men det funka inte på min dator. Så jag fick lite av ett psykbryt, nu är jag ganska lugn igen. Jag har bakat en kladdbaka, och Gusten har muntrat upp mig, han är bra på det den mannen ska ni veta ! Jag känner också att jag behöver Tobbes psyksms, ja han är inte psyk, bara lite underlig men jävligt rolig, hans sms får mig att skratta. Så jag får nog smsa han och säga att det är synd om mig för att jag får psykbryt, då kommer han säkert svara att jag kan få städa hans lägenhet för att lugna ner mig eller nåt. xD Jävla idiot, jag vet !


Men nu ska jag leka tjockis och äta av min kladdkaka !


PUSS :*

GAH !

Hur till mig blev inte jag nudå? Melissa Horn släpper nytt i Oktober ! WOOOOOOOOOOOOHOOOOOOO! :D För jag måste erkänna att jag har lyssnat sönder Långa Nätter lite, så det ska bli härligt att höra ett nytt album av henne. :)


Mörtin

Hallåja


Jag känner ett stort behov av en Mörtin kram, det är dom mysigaste kramarna som finns ska ni veta ! Och jag vill ha en sån typ nu? Får nog ta och simma över Vättern tror jag !


Förövrigt så lyssnar jag på min musikal playlist på Spotify. Hur bra är inte musikaler på en skala ? Typ bäst ! På denna playlisten har jag Rent, Moulin Rouge, Across the universe, Sweeney Todd och Mamma Mia. Underbara filmer hela högen !


Världens sötaste Martin Johansson. <3

Jorå så atte

Hallåja


Uttråkad är ett för svagt ord för att beskriva mig för tillfället. Jag har så tråkigt att jag skulle kunna roas av att sitta och glo på när mitt nagellack som jag nyss målade torkar. Dock tror jag det redan har torkat, så där sprack den idén. Och jag har inget roligt planerat för helgen heller? Så inget roligt att se fram emot där heller. Jag kan ju lika gärna gå och gräva ner mig i ett hål i marken, är nog roligare där ! Och jag vill inte bara gå hemma här i Slätte heller. Vill fanimig åka tillbaka till Whatstone igen, det var mysigt att bo med Sabina, och jag gjorde fanimig lite vettiga saker. Synd bara då att jag är Sveriges fattigaste männska och inte har råd med det ! Så lyssnar jag på Losing you med Dead by April med, inte för att jag refererar till den, verkligen inte men den är fan inte positiv ! Men nu logga Malin in på msn, woho !

 

Nu blev det ett såntdär superpositivt inlägg igen, hejja mig !


Hur bra är inte jag då?

Hallåja


Jag är ju så duktig så att jag har installerat Spotify på mammas dator. Det var iofs inte så svårt, ens för mig. Men jag är fan stolt över mig själv iaf ! Och eftersom att jag använder mammas dator mer än min egen är det ju ganska så bra att ha det här. Så nu är jag klad ska ni veta !

Förövrigt så har jag ganska så tråkigt. Kom och lek med mig?


Men vi säger så
HAJHAJ :*



O.C

Hallåja



Nu sitter jag här och nördar O.C igen. Är man arbetsökande så är man ! Dock så tycker jag att det är nåt skumt med Ryans bror, jag tycker inte om honom ska ni veta !


På tal om bröder, min bror har vart i Norge i en dag. Och jag saknar honom redan. Har ju vant mig att ha nån att tjöta med här hemma på dagarna. Nu äre bara jag och katten, inte så jävla rockigt skulle man kunna säga!


Förövrigt bjuder jag på en bild som jag snodde från Sarahs fb, Dårarnas cpdans på bild ! Det är ännu finare irl ska ni veta !

Beat it

Hallåja


Nu äre ju som såhär att den där MJ har jag aldrig gillat. Men hans låt Beat it i Fall out boys version är alldeles underbar. Nästan så jag blir lite till mig faktiskt !

http://www.youtube.com/watch?v=hI-0Hgu8mUk&feature=fvst 

Men det var bara det jag ville säga ! :)
PUSS :*

Dårar <3

Hallåja


Nu har jag och Malin typ serioustalk här. Om att vi inte vill växa upp och göra nåt med våra liv. Utan ha kvar det som vi dårar har det i hela livet. Typ festa som as och hata varandra? Det är underbart faktiskt ! För det är dårarna som gör att det finns ett leende på mina läppar, de är mitt liv ! <3



Dårar <3


Jag hatar er ! Bra vi hatar dig med, stäng dörrn !

Hallåja


Herrejisses, att det alltid ska bli sånt liv när dårarna är inblandade. Det var jävligt kul. Men det hela slutade med att alla i princip bad varandra fara åt helvete ! xD Alltid lika roande ska ni veta !


Jag kan inte andas xD


Tänka sig

Hallåja


Tänka sig att jag inte alls hade bråttom, vi ska inte åka föräns vid 6. Jag älskar mina vänners planering ! :D Men nu har jag iaf duschat, har dock fortfarande färg i håret, är lite rädd för hur det ska gå med plattången, kan det typ smälta och fastna på plattorna? :S Och ja jag måste platta det, för just där färgen sitter har jag världens skruv, och jag vill inte se ut som 70 talet ringde och ville ha sin frisyr tillbaka.



Men nu ska jag laga mat, så tjingeling !

The painter

Hallåja


Nu har jag vart duktiga Evelina och hjälpt pappa att måla, dock så var hälften av färgen på mig. Inte så vackert kanske. Nejmen det ser faktiskt ut som att jag har en svart slinga i mitt hår. (Y) Men jisses nu smsade Hampus, vi ska tydligen åka ganska tidigt verkar det som. Så jag får väl sätta fart med duschande och sånt !


Hajhaj :*

Jag, Ledamot Nyman och förätterna

Hallåja


Jag har inte berättat om Mansfullmäktige va? Detta är någon tokighet som Joel och några mer i Whatstone har startat. De diskutterar kvinnor,alkoholhaltiga drycker och tvspel. Men i vilket fall som helst så passar jag nästan in i mansfullmäktige, det sa ledamot Nyman, eller Markus som han också heter. Han och jag hade jävligt kul igår kväll, vi diskutterade en hel del förätter, huvudrätter och efterätter. Ja detta är alltså mansfullmäktiges liknelser för ragg. Så det var ett himla tjat om att Markus fortfarande tittade på menyn. Jag dog lite kan man säga. Men Markus var ju sötast med och sa att jag till och med kunde vara en förrät, blev ju riktigt rörd ! :D Ja fast jag får ju påtala att pojken faktiskt fann sig en huvudrätt till slut.

 

Ja jag förstår om detta inlägget är fullt obegripligt för en utomstående, men det var så kul. Så jag kände att jag var tvungen att rapportera lite om det !


Vad äre frågan om?

Hallåja


Min bror spelar för tillfället julmusik? Äre bara jag eller är det inte lite väl tidigt på året för sådant ? Funderar på att gå och kasta sten på honom i ren protest !

Home sweet home

Hallåja


Nu är jag tillbaka i Westgothia. Och jag saknar nästan Whatstone lite faktiskt.

 

Och gårdagskvällen var allt för rolig ska ni veta ! Det var ju som sagt nollning. Alltid lika roligt att titta på. Sen så senare nollningsfest, alla i 1an var så jävla fulla ! Jag däremot var lagom full och skaffade mig massa nya vänner i 2an, alltså dom som gick i 1an när jag fortfarande gick på skolan. Och jag gillar dom starkt ! Synd att man inte lärde känna dom när man gick på skolan. Men men så kan det vara ! De är i vilket fall som helst störtsköna !

 

Och eftersom att jag var lagom full igår har jag knappt vart bakfull idag. Alldeles underbart !

 

Men nu ska jag dammsuga. PUSS :*


Sleepy

Hallåja


Gick upp för typ en halvtimme sen,  idag har jag baskemig vart trött, kunde inte somna inatt, föräns jag slog på tvn och tittade på The X-files, alltid lika sövande ! Men nu har jag ätit lite frukost med betoning på lite. Ska göra iordning mig och sen gå till Konsum, måste köpa mig en general känner jag, har inte haft min general sen i måndags, börjar bli lite jobbigt nu faktiskt !



Idag äre den stora nollningen, jisses ! Jag minns våran som igår, det är ju typ ett år sen nu. Man stog och skrek på de stackars småbarnen när de rullade sig i två år gammal mjölk, surströmming,fimpar och annat mycket smått och gott. Och givetvis ett bad i det vidriga träsket. Men det har jag hört rykten om att årets nollor inte heller slipper.


Eliten ! Jag och Min Tilda <3 Och nej jag har inga planer på försök till blont hår som snarare är gult och hellugg igen, så alla vet det !

Jag, Diane och Linn när vi skulle nollas. Detta är innan så nu ser vi ganska städade ut. På min lapp står det "Det är jag som är eliten, 3orna är skiten" Inga glada miner där, det fanns inte en centimeter i mitt ansikte som inte var fyllt med spritpenna. Sen så var en hel del träskvatten inblandat med. Man var ofräsch helt enkelt ! Och nej rött långt hår är inte heller en återkommande frisyr !


Men nog med nostalgi, om jag någonsin ska hinna till Konsum och tillbaka och laga mat och diska innan Sabina kommer hem från skolan får jag baske mig skynda på !

Housewife Evelina

Hallåja



Besöket på skolan gick alldeles utmärkt. Och psykologin var inte lika tråkig nu. xD Kanske för att jag inte går i skolan? Men Håkan blev iaf jätteglad att se mig, Yra med för den delen. Hon blev alldeles till sig faktiskt. Presentera mig för hela sin klass och grejjer. Men sen så gick jag hem och var en redig hemmafru, lagade mat och grejjer. Och diskade gjorde jag med ! Herrejesus vad händig jag har blivit !


Malin ringde förut, och berätta mycket roliga saker. Nästan så jag dog om jag ska vara helt ärlig. Vissa är bara skrattretande. xD


Men jag återkommer
PUSS :*

Back to school

Hallåja



Här sitter jag och är lite smånervös, för idag ska jag med Sabina till skolan. Eller ja hon är ju redan där, men jag ska dit när deras luch är slut. Vilket är om typ 40 minuter. Då ska dom ha psykologi med Håkan, en lektion som jag mer än gärna spydde på när jag själv gick i skolan. Fast Håkan är en fin man, det är bara det att han undervisar i två av mina hatämnen, Psykologi och Filosofi. Sen så har dom svenska med AC med, omg ska bli skitkul att träffa henne. Visste ni det mina barn att AC var med och åt snittar på premiären av hjulet? Så gammal är hon ! Sen så får jag väl ta och hälsa på YRA med, hon var ju trots allt min klassföreståndare i tre år. Någon som jag däremot absolut inte vill träffa är Anders, han och jag kommer inte riktigt överens kan man säga. Den jäveln sänkte mig i samhäll bara för att vi inte har samma åsikt. Och han hatar Mörtin, så han är ingen favorit hos mig. Så han ska jag undvika, eller möjligtvis kasta sten på !



Men om jag nånsin ska komma iväg till skolan får jag nog ta och sminka mig nu!
Men jag återkommer med mer info om min skoldag senare !
:*

Vem är du och vad har du gjort med Evelina?

Hallåja



Jag och Sabina ville uppföra oss som tjocka människor. Så vi bakade en kladdkaka, eller snarare jag bakade den. Och den blev alldeles gudomlig. :O Ni som känner mig vet att detta är något jag aldrig förut har lyckats med, utan jag är ganska bra på att misslyckas med diverse bakverk. Men tänka sig att även jag kan !



Jag och Malin står som förlovade på FB! Det har vi ju iofs vart länge, men nu så står det på FB med. Alldeles underbart ! :)


Jag längtar till helgen ! Efter Malin,Freddan och Hampus. Saknar dom dårarna. Och de andra dårarna med för den delen.


Men jag återkommer för nu ska jag fortsätta se på Sweet Home Alabama, aaah hennes mans ögon, man druknar i dom ! :G


PUSS :*

Håhå

Hallåja


Sitter här i min vidriga bakfylla och spanar in lite studio FBK. Och som ni kanske vet har jag varit förkrossad över att kärleken i mitt liv Dick Axelsson har lämnat laget för äventyr i mindre rinkar på andra sidan den stora pölen. Men nu förstår ni upptäckte jag att det allt finns lite ögongodis bland de nya spelarna. Typ Fredrik Lindgren, Dragan Umicevic och Severin Blindenbacher. Så jag överlever nog den här hockeysäsongen med.


Och på lördag är det försäsongsmatch ! JAJAJAJAJAJA! Jag har hockeyabstinens ska ni veta. Har ju inte fått kolla på svettiga skäggiga män hela sommarn. Ja jag tycker fakstiskt om själva sporten också. Så fan mycket bättre än bögboll. Det enda fotbollslaget som är värt att titta på är våra kära äskare ! Det är en sak som är säker.


Men jag återkommer
Puss :*

Åh herrejesus

Hallåja



Idag är det lite ostabilt ska ni veta. Jag tror det kallas för bakfull. Gårdagskvällen var mycket lyckad ska ni veta. Började med att vi kollade lite på 3ornas nollande, poängjakt hade dom. Men jag tyckte att nollorna var lite lama, när vi nollade och hade poängjakt försökte de ju iaf fånga en kossa. Men efter poängjakten så var jag tydligen ganska full, det kan gå så med Evelina, Martin och Kapten Morgan, nu var ju detta inte riktig Kapten, men ändå. Kvällen fortsatta på Magget med ett sjuhelsikes drag. Och en jävla massa dansade. Och sen så fick jag, Joel och Diane för oss att vi skulle sova på internatet. Det var mysigt och nostalgiskt ! :)


Men här i min bakfylla sitter jag och lyssnar på SS, ja alltså inte Schutzstaffeln. Jag menar hur konstigt vore det inte om ett gäng nazister stog här och sjung för mig? Då skulle iaf jag bli misstänksam. Men det är ju Samtidigt Som jag lyssnar på.


Men nu ska jag och Diane dra till affärn, vi behöver svulla !

Leka med Sabinas cam <3

Hallåja


Sabina har en cam på sin dator. Den har jag haft väldigt roligt med. Nejnej jag är inte rastlös.


Waiting

Hallåja



Nu sitter jag här vid Sabinas dator och väntar. Jag väntar på att Diane ska komma i sin lille blåe som vi kallar den för, alltså hennes bil är liten och blå. Och sen vid 15 snåret dyker även Sabina upp. Och så en stund senare Josse med. Så jag får träffa massa folk idag. :) Kramas ska jag göra ! Nemen om man skulle börja med förfestandet då? Eller är det lite tidigt kanske? Ja kanske det.



Jag skulle aldrig sjunga en sång om dig, men nu står jag här. Och ingenting jag sjunger kan förändra var vi är.

Glad, Gladare, Evelina

Hallåja


Nu befinner jag mig i min gamla hemby Whatstone. Det känns ganska märkligt ska ni veta. Men jag är glad som bara den, för jag har mött mina män, och kramats med dom. Så nu är jag glad !


Men nu sitter jag här i sötaste Sabinas lägenhet. Hon kommer hit imorn. Så jag är ensam hela natten. Men jag har ju faktiskt bott i det här huset. Så jag tror nog att jag överlever.



Och imorn äre bartömmning på Magget, får se om man går levande ur den bataljen alltså. Men det ska bli grymt kul. :)

Lördag eller nåt sånt.

Hallåja


Idag ska det tydligen vara lördag. Det har jag hört. Lördagen har vart bra, dock har jag faktiskt vart en aning seg sedan gårdagens bravader. Det där med Rom och Cola ska man passa sig för.

 

Men som sagt har jag haft Stavhag och Emma på besök. Eller ja de är fortfarande här. De ligger i min säng, jag har förpassats till soffan. Iofs sveriges skönaste soffa. Man sover som en stock på den vill jag lova. 

 

Och imorn blire Whatstone, ska krama sönder mina män. För dom har jag saknat något djävulskt.


Herrejesus

Hallåja


Japp, jag skulle ta det lungt igårkväll, typ chilla lite. Men man tackar ju inte nej till tvåmannapary med Kalle Mann inte! Det var mycket trevligt, en kväll av rom och cola, djupa samtal och lite stad i ljus. Sen så var Kalle en riktig gentleman och följde mig de 30 meterna hem, han sa att det kunde komma en våldtäcktsman ut ur skogen. Ja jisses. Men ibland behöver man sådana kvällar där man får skratta med folk som gör en glad. Och det behövde jag igår. Så det var skönt. Men jag är lite ostabil idag faktiskt. xD


Men mina barn, nu ska jag sätta på mig mitt ansikte. För jag tror att mina gäster är i antågande.

Rom och cola

Nu jävlar, jag och Karl Mann har tvåmannafest. Med rom och cola. Alldeles fantastiskt ska ni veta! Dock inte kapten Morgan, utan nån hansen.... Den smakar som kapten morgan. Men är mycket billigare! Bra skit !

Men nu jävlar ska fortsätta supa. till 4 ska vi fortsätta!

Jag dör.

Hallåja

Idag har vart skitdagen numero uno. Men Malin lyckades givetvis liva upp, jag skrattade så att jag inte kunde andas, och tårarana rann. Herrejesus vilken bild jag fick i hjärnan. Inte fräsch alltså. Och givetvis är det bara jag och Malin som förstår som vanligt. Men jävlar i min låda mina barn, skulle ni förstå skulle ni också skratta tills ni dog. Jag lovar.



Regniga och blöta och härlig på festivalen, du och jag babe <3


Saknar fredagskänslan.

Hallåja

Jag kom på en sak förut idag, nu när jag är arbetslös och inte gör nåt direkt om dagarna så har jag tappat den där mysiga fredagskänslan. Den där känslan som säger åh vad gött med helg nu ska jag supa tills jag stupar. För mig skulle det kunna vara vilken veckodag som helst för tillfället. Inte ok.

 

Men så mina barn? Vad ska vi hitta på ikväll då? Sitta och ruttna bort kanske? Ja kanske det, annars har jag en slatt vodka kvar, kanske skulle klunka skiten och se vad denna fredag kan bjuda på.



Alltså herregud, jag verkar ju vara så himla positiv i mina inlägg hela tiden. Man går in på min blogg och verkligen känner glädjen och positivteten komma strömmandes. INTE !


Nej det här inlägget skrev jag egentligen bara för att jag vill bjuda er på bilder på en riktig snygging. Evelina tror jag hon heter. Och ja eftersom att det är min blogg så får jag bjuda på tusen bilder på mig själv. Jag bryr mig inte om ni inte vill se. Jag laddar upp iaf. MIN BLOGG, SÅ DET SÅ !

Det är ju så att man druknar i hennes snygghet ! Tänk om man ändå kunde få se ut sådär hörrni!

Nej jag har inte påstått att jag är seriös idag.


Städa hela dagen lång, INTE !

Hallåja

Idag måste jag tydligen städa, eftersom att Emma och Stavhag kommer hit imorn. Men vafan, Stavhag bodde med mig ett helt år? Hon om någon bör ju veta att jag inte är den mest ordningsamma personen i Sverige. Så vafan ska jag städa för? Men får väl ta och göra det iaf, lär bli ett sånt jädra liv på mina föräldrar annars. Och det orkar jag inte. Men det får bli lite Lasse och SS så klarar jag det nog. Ja nu mena jag givetvis inte SS som i Schutzstaffeln och inte SS som i Sandra Stavhag utan SS som i Samtidigt Som.


I dina ögon
var det lättare att va
I dina ögon
Jag trivdes bättre i dina ögon
<3


Men jag återkommer
PUSS :*


Das proletär !

Hallåja

Imorse vid 9 fick jag ett spännande uppvaknande, min chef ( eller min mammas chef kan man också säga ) ringde och fråga om jag kunde jobba, nu är det ju så att jag inte badar i pengar, så snabb som en iller for jag mot Skövde, och jag har jobbat och stått i hela dagen. Så nu är jag typ tröttare än tröttast. Funderar nästan på att sova, eller nej nu överdrev jag en hel del. Förövrigt så var jag nästan påväg att hänvisa folk till systemet ett tag, för varenda jävel frågade efter handsprit, för guds skull, ni behöver inte bada i det bara för att man tydligen kan få nåt som ska kallas för svininfluensan, jag blir ju irriterad på riktigt! Och typ Sveriges snyggaste postenarbetare var inne och köpte alvedon med, eller vare ipren, ja inte fan vet jag, men han var HET! Japp, det är sånt jag gör på apoteket, spanar på killar och driver med kunderna i mitt huvud. Även lite drivande av kunder med Annika. Det är loligt, Annika är lolig. Hon och jag stog och fick ett litet damputbrott på påsarna, för Apoteket har bytt påsar, och de nya är så fan mycket sämre än de gamla! Så jag hade tänkt leta upp personen som har bestämt detta byte och typ döda han, för det är klart att det är en man som har kommit på en sådan dålig sak, det förstår ju vem som helst!

 

Men mer om min dag som proletär finns inte att säga.

 

Jag saknar Malin Carina Victoria Johansson med. <3


Gusten vår gud

Hallåja

Nu ska jag författa ett inlägg om Törebodas största man, storbloggaren Gusten. Hans mycket stora och populära blogg finner ni här: http://arbetarbroder.blogg.se

 

Men givetvis så klarar sig Gusten mycket bra utan min lilla länkning, han är ju en storbloggare av rang. Eller han ska bli iaf! Det är han som ska sätta Töreboda på kartan. Kanske inte så mycket att sätta på kartan. Men det är Gusten vi pratar, så när han är som störst så kommer folk vallfärda till Töreboda för att se orten som formade denna stora man!

 

Och här, ett bildbevis när jag fick träffa min stora idol. Kan ni tänka er, jag fick träffa Gusten?! :O AAAAAAH :D



Så nu mina vänner, läs hans blogg. De kommer förändra era liv !


Destination Whatstone

Hallåja

Jag har tråkigt. Så jag läser en massa fjortisbloggar, så inte givande överhuvudtaget. Men jag är så jävla uttråkad. Funderar nästan på att drämma huvudet i väggen eller nåt. Då får man ju lite action iaf. Men jag hoppas att Joel ringer igen, prata med honom i telefon ett tag förut, det var givande, det är alltid lika givande att prata med honom. Och på söndag får jag träffa honom. Har jag nämt att jag längtar till nästa vecka? Då blire min gamla hemby Whatstone för hela slanten, ska bli så jävla skönt och slippa skiten Töreboda. Jag menar längst bort jag har vart i sommar har vart Varberg och Lysekil. Har ju bott hemma hos Malin ett par gånger med, scheeeeed. Men nu alltså blire Whatstone, har fanimig saknat stället, eller så har jag kanske saknat människorna? Ja inte vet jag, jag vet däremot att jag känner mig jävligt bitter? Inte ok.


Men nu blire oboy och Efterlyst.


Men jag återkommer
PUSS :*

Jag och hjärtarna mina i Varberg. <3


Skogshuggarn

Hallåja

Imorse väckte min bror mig halv 10, för vi hade tydligen fått i uppdrag att åka till sommarstugan och hjälpa farfar. Så jag har vart skogshuggarevelina hela dagen och hjälpt farfar med att bära massa ris och rullat stubbar och haft mig, är ganska så trött nu kan man säga. Men farfars bror tyckte faktiskt att jag skulle satsa på skogsarbete ist för turism? Jag vet inte det ja, inte för att jag vill jobba med turism ( jag är ju liksom bara utbildad inom det ) men jag vet inte om skogen är nåt för mig? Lite för svettigt och skitigt för min del tror jag. Och när jag stog där och rev i riset så fick jag helt otippat almedals första måndagen i mars på hjärnan. Hade nästan glömt bort att den låten ens existerade. Men minsann, nu sitter jag här och lyssnar på den.


Dock så hade jag lätt snyggaste outfiten på mig, synd att det inte finns nån bild, för jädrar i min låda vad hett det var ! Lite trailer trash möter skogshuggare. Jag bara älskart !  


Men jag återkommer
PUSS :*

Inte ok

Hallåja

Jag vill blogga, och jag vet precis vad jag vill blogga om. Men nej, det är inte bra att blogga om det, det strider mot min stolthet. Men jag behöver uttrycka mig, egentligen tror jag att jag skulle behöva uttrycka mig till personen det handar om. Men jag vågar inte. Eller vill jag inte? Jag vet inte, jag vet dock att jag inte orkar, men jag står ändå ut eftersom att jag inte gör nåt åt det.

För att citera Samtidigt Som: Alla andra kan dra åt helvete ikväll !

 


Svininfluensan? Oh yes !

Hallåja!

Jag är om möjligt ännu sjukare idag, har typ knarkat näspray utan att nåt händer, och sitter och hostar som en jävla idiot. Inte ok ! Och inte finns det nåt spännande att göra, ingen att prata med på msn eftersom att alla jobbar eller går i skolan. Så det finns flera negativa saker med arbetslöshet än ekonomin. Tänk om jag tex vill prata med Malin, går det då? Nej för hon vet iaf vad hon vill göra med sitt liv och är duktig och går i skolan. Själv sitter jag här hemma och ruttnar, men det är ju trevligt det med ! Plus att jag har faktiskt en sak som jag behöver prata med Malin om :O Så jag får väl slänga iväg ett sms.

Det positiva är dock att jag sitter här och lyssnar på Samtidigt Som, dom är bla. Med allt ont kommer nåt gott, och i detta fallet är det nog ändå Samtidigt Som.

Det var en kväll som tusen andra, men du vi lever vi idag för att vi fann varandra <3


Men jag återkommer
PUSS :*


RSS 2.0