Patetisk, i know

Hallå !

Klockan är inte ens halv 10, och jag skulle kunna däcka som en gnu här i min säng ! Men som sagt, även om fredagar är ovärdeliga så är man även tröttare än en cpgnu. Att jag är trött är underligt med tanke på att efter skolan somnade jag på Mörtin i Joels säng, dessutom så la jag en fin dreggelfläck i sängen. Hur fasen kan man somna på nån utan att den personen får lite damp? Jo den personen sover också ! Så jag och Mörtin låg och sov medans Joel hade dampryck på Call of Duty, eller vare Farcry 2 han spela? Ja whatever.

Men jag hade tänkt att dra några avsnitt av Myggan innan jag somnar in !

Men imorn blire party iaf ! :*

Och en stor puss på min bästa mamma som har införskaffat ett par balskor till mig ! Älskar na <3

Men vi säger så
PUSS :*

Har jag sagt att jag älskar Fredagar?

Hallå !

Fredagar är bra :) Men idag är ingen vanlig fredag, för jag ska inte åka hem, ska stanna här i Whatstone förstår ni :)
Så har ni vägarna förbi Klosterledsgatan 11 så är det bara att komma och säga Hej :)

Men vi säger så
PUSS :*

Kultursnobbar

Hallå
Här var det inte livat, iofs så är ju 50 % av mina läsare utomlands.
Och jag har inte heller så mycket att framföra !

Eller igår så handlade jag och Joel böcker :) Riktiga kultursnobbar är vad vi är! Vi får nog passa oss för att inte börja prata kulturskånska ! x) Det vore illa !

Ikväll ska jag och kvinnorna ut och käka för att fira Matilda som fyller år imorn, det blir nog trevligt kan jag tänka mig ! :D Och då kanske ni tänker? Kan man äta ute i Vadstena? Jamen det kan man faktiskt x) Tro det eller ej !

Men för att kunna visa mig på en offentlig plats bör jag duscha min späda lekamen, så det ska jag göra nu
Men vi säger så
PUSS :*

Mr Man <3

Hallå !

Nu är Malin på mig och säger att jag bloggar dåligt, och bara därför så skriver jag några rader här ! Tex att Malin är en slyna som överger mig i två veckor ! Fuckin lame asså !
Meeen, ikväll har jag umgåtts med Joel och Martin, igen! Kan ni tänka er ! Det gör jag ju aldrig annars! Och jag måste säga, det är lika spännande varje gång ! x)

Men bara för att jag har dålig humor så bjuder jag på denna
http://www.youtube.com/watch?v=C5V6xUMVaM0
Bara för att jag har dålig humor, och älskar little britain och Mr Man ! <3

Men vi säger så
PUSS :*

Samhäll b, ifall du vill ha för lite fritid

Hallå !

Nu sitter jag här bakfull och jävlig och försöker göra en samhäll b uppgift som suger sjukt mycket !
Våran lärare verkar anse att vi har för mycket fritid, och har därför gett oss denna uppgift :S
Men nog talat om detta !

Igår firades Freddan med dunder och brak ! :D
Det var alldeles fantastiskt roligt ska ni veta, som alltid är Dårarna de allra bästa !

Men vi säger så
PUSS :*

Cause tonight were gonna party like it's 1899 !

Hallå !

Ja fyfan, ikväll ska det partas som aldrig förr ! Med mina älskade dårar <3

Men först, ska min kusin firas, hon har fyllt 25 ! Dock så finner jag inte släktkalas särskilt roande :(

Men vi säger så
PUSS :*

HEEEEELG <3

Hallå !
Nu sitter jag här och ska snart åka hem för att ha lite helg :) det ska bli skönt ! Imorn blir det dårarna som gäller, mums på dom ! :D

Jag måste även påpeka att min förra blogg är ingen bekännelse av något slag, ifall någon mer än Malin uppfattade det så! Nej jag tycker inte om någon alls för tillfället, och nöjd som en gnu är jag med det :)

Igår såg jag och joel på der untergang ! Bra som en cpgnu är vad den är :) Dock så lyckades vi båda två sommna x) Men den är ju bra iaf :)

Men vi säger så
PUSS :*

Alldeles korrekt !

http://www.youtube.com/watch?v=yfpmbXPssuM

Mörtin sände mig denna låt förut. Bra som en gnu är den !
Men någon svara mig om varför det alltid är som i texten till denna låt? Varför vill man alltid ha det man inte kan få?

Men just för tillfället är inget bra att blogga, mitt sinnestillstånd gör att jag skulle skriva saker som strider mot min stolthet ! Och de finns ytterst få personer som får veta saker som strider mot min stolthet ! Iofs är det ju kanske bara dom som läser min blogg x) Tror jag ? Kan ni inte vara snälla och lämna en kommentar om ni läser, vore kul att veta vilka jag inte lämnar ut mina innersta tankar till x)

Men eftersom att vi har filosfiprov imorn kanske jag skulle börja plugga till det? Eller så kör jag bara på min standardreplik när det gäller filosofer, FÖR MYCKET FRITID !
Men vi säger så
PUSS :*



Innebandydag

Hallå !

Då var innebandydagen 09 avklarad! Och det vare ! :) Min klass var ju heta som gnuer ! Riktigt skabbiga såg vi ut hela högen x) Tyvärr gick det inte så bra, men det är ju dock ganska typiskt för våran klass, typ alla börjar bråka när det går dåligt !





Men vi säger så
PUSS :*

Flytande margarin i håret ?!

Hallå !

Finner ni min rubrik lustig? Ja jag med! Men jag har iaf flytande margarin i håret! Mysigt tänker ni säkert då! Men det har ett syfte ! Aight? Som sagt är det den årliga innebandydagen imorgon och min klass ska gestalta uteliggare ! Just därför är mitt hår nu en aning flötigt! Men detta har jag kanske nämnt tidigare? Ja inte fan vet jag vad jag bloggar om! I vilket fall som helst så var det Joel som smetade margarin i mitt hår ! Och kan ni tänka er kvällen har spenderats med honom och Mörtin, sikken skräll ! Det har ju aldrig hänt förut ! Icke då ! I vilket fall som helst försökte jag lära mig spela Call of Duty, det gick ganska dåligt kan man säga! x)

Anyways nu ska jag kolla på scrubs och sen sussa så sött !
Men vi säger så
PUSS :*

Min mage :S

Hallå !

Här sitter jag vid min dator och har ont i magen :S Det är ganska otrvligt ska ni veta !
Men nu ska jag duscha, dock ska jag inte tvätta håret eftersom att min klass ska vara uteliggare på innebanydagen imorgon, mitt hår är dock redan ganska äckligt, så imorn lär det vara vidrigt ! :D

Men vi säger så
PUSS :*

Proletären är tillbaka !

Hallå !

Idag har jag jobbat! Det var ganska kul :) Men det som är mest kul är 100 % ob! Inte fel alls så att säga :)

Men igår var det hockey som sagt ! Våra pojkar vann, vad annars? :D Det var hur kul som helst iaf, jag och Malin satt där och var pilska på 15,26 och 27 ! :) Ja och kan ni era färjestadkunskaper så vet ni vilka spelare det är !
Och sen väl hemkommna led vi nog av de värsta cpryckerna i tiderna ! Men det är som är så bra med oss, vi kan var hur cp som helst med varandra x) Just därför älskar jag oss så jävligt ! :)


:G

Men vi säger så
PUSS :*

Hockeyhoror är vi allihopa !

FÄRJESTADS BK, KLAPP KLAPP !
Jag sitter bara här och laddar inför dagens match förstår ni :)

http://www.1000apor.se/tv/premiaer-foer-svartskalle-sorans-tv-dagbokb
Höhö, denna är rolig !

Men vi säger så
PUSS :*

Arn är en fin man

Hallå !

Här var det inte bloggat på länge ser jag !

Men jag skyller på: strulande internet,skola och umgänge med mina män :)
Idag är det fredag, så sjukt skönt ! Första veckan i skolan har varit tärande. Fruktansvärt tärande, förstår inte hur jag ska stå ut tills 5 juni! Men som sagt, umgänget med pojkarna har duggat tätt, och tur är väl det! För dom är bäst :*

Nu för tillfället har jag och min fadesgestalt tittat på Arn ! :) Det är fin man det ! In hoc signo vinces!

Och imorn blir det hockey med Malin, längtar som en cpgnu ! :D


Ojojoj, att jag ser vedervärdig ut på den bilden kan ni ju bara ignorera och ist fokusera på unge herr Nätterqvist :) Det gör jag iaf, omg ge mig !

Men vi säger så
PUSS :*

Türkisch für Anfänger <3

Hallå !

På våra tyskalektioner på onsdagarna brukar vi kolla på en serie som heter Türkisch für Anfänger och den är typ roligast någonsin! Den handlar om Lena, en tjej som är typ 14-15 nånting? Hennes mamma har hittat en ny man som är turk och har två barn. Alla dessa flyttar ihop och det går som det går ska jag säga! Fullt av pinsamma missförstånd och annat ! xD Askul ska jag säga !

http://www.youtube.com/watch?v=wPB9yjq55zk&NR=1
Nej jag förstår inte heller ett ord av dom säger x)

Men vi säge

Gratismat är aldrig fel ! :)

Hallå ja !

Idag var det tacobuffe på skolan ! Inte fel inte, och eftersom att jag och Sandra är snåla och lata så infann vi oss givetvis där :) Typ alla i 3an är snåla och lata och infann sig x) Men gott vare iaf ! :)

Och snart är det lördag ! Woho, då ska Malin bli av med sin hocketoskuld ! :D Det ni, jag är ju riktigt stolt över henne :) Får hoppas att mina grabbar spelar på topp bara :)

Har jag förresten sagt att mina män inte alltid är lika kärvänliga som de brukar vara ! Eftersom att de hade vart vakna hela natten ansåg de att var lämpligt att ringa och väcka mig imorses ! Jag blev arg man kan säga ! x) Sen kunde jag ju inte somna om heller, det var ju då dock bara en halvtimme kvar tills jag skulle stiga upp ! Men jag behöver min nattsömn ! Funderar på att stänga av telefonen i natt helt klart x)

Förövrigt så har underbara Cecilia Wallin lovat mig att fixa min blogg, så snart kommer den bli snygg ! :D
http://ceciliaw.blogg.se/
Ja hennes är inte pjåkig iaf !

Men vi säger så
PUSS :*

Jisses

Hallå !

Malin sände en låt till mig, jag kreverar för att den är så bra !
http://www.youtube.com/watch?v=oNsQewlFtEs

Idag var det tydligen första dagen i skolan. Det var inte rockigt nånstans ska ni veta ! Men bara tills den 5 juni kvar ! :D

Men vi säger så:*

Dröm

Hallå !

Jag kom nyss underfund med en dröm som jag drömmde inatt !
Som ni alla vet är jag en riktigt hockeyhora! Och en av tatueringarna jag planerar att införskaffa inom det närmsta är ett Färjestad emblem i typ nacken, eller typ lite längre ner mellan skulderbladen !

Och i denna dröm hade jag skaffat den tatueringen och jag och mina vänner var ute på Vatra! Där träffa jag Färjestadspelaren Dominik Granak, han är typ en av mina favorispelare ! Anyway jag började prata med honom på engelska eftersom att han inte pratar svenska. Och så visade jag honom min tatuering och sa hur mycket jag älskade Färjestad och hela köret. Och då fråga han mig om jag ville dansa med han, och det tackade jag ju inte nej till ! ;) Och så när vi dansade så börja vi hångla ! :O Och så kom vimmelfotografen och tog massa kort och jag bara omg, det här måste jag visa för pappa ! x)
Och sen så minns jag inte mer !

Men det var trevligt ska ni veta :)


Mer Dominik till folket !

Men vi säger så
PUSS :*

It's right but i don't want it

Hallå !

Det här är en av låtarna som jag dunkar mest for the moment.
http://www.youtube.com/watch?v=otxb-ybeL3g

Har ni lyssnat på texten? Den är skrämmande. Jag vet att det stämmer men det är inget jag vill uppleva föräns jag är typ 45? Eller kanske om jag har tur och mognar snabbt när jag är 35.

Men för tillfället vill jag bara leva mitt liv utan någon annan att tänka på när jag tar viktiga beslut !

Som jag kanske har nämnt tidigare så tänker jag söka vintersäsong efter skolan, och det har jag flera andra kompisar som vill, men de tvekar eftersom att de har pojkvänner? Vafan, lev livet när ni kan ! Det tänker iaf jag göra !
Eller så har jag hittat de i mitt liv och det är dårarna <3

Men vi säger så
PUSS :*

Kex <3

För ikväll får jag träffa min kvinna, Matilda ! ;D



Jag har saknat na som en cpgnu !


Another saturday in my eastern home village !

Hallå !
Lördag ska det tydligen vara, och som sagt så befinner jag mig på andra sidan Vättern, eller ja det beror ju på hur man tänker ! :)
Men en lördag som denna har jag träffat Cecilia Wallin ! :D <3 Var alldeles underbart att träffa henne igen, vi diskutterade livet och sådant :) Det var trevligt ska ni veta !
Och efter detta gick jag hem till cpgrannarna, det var dock bara en granne hemma, Joel Kraft heter han :) Klockan var då 19.00 slagen och han hade just stigigt upp ur sängen ! Senare fick vi även sällskap av Mörtin, Dennis och Glenn :)

En väldigt trevlig lördag helt enkelt :)

PUSS :*

Vin, Harry Potter och Sexuellt ofredande <3

Hallå !

Finner ni min rubrik underlig?
Men det var så min fredagkväll med kexen var :) Vi drack vin, tittade på Harry Potter och pojkarna ofredade både varandra och mig? Men tusan vad jag har saknat mina män <3
De är de bästa!

Men vi säger så
PUSS :*

:)

It's been a long, long time for that I owe you now,
I miss your heart I miss your lonely eyes.
I want to come back for more,
I want to take care of my memories, welcome me, welcome me tonight.
There's been tragedies and hard times,
There's been luck and real good times, the magic spellbind.

The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won, you'll see.

Without any doubt.

Nature's splendor still there, the water runs with a hope of new life,
The children begins to laugh.
My mother taught me to cry, my family gave me a better side,
The soil bound us together.

The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won.

Looking at a photograph, the hands starts shaking,
Tears are falling so fast.
I will not get over that, the mainstay has fallen, she passed away.

The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won.

The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won, you'll see.

The store is not open, trees have fallen but you still giving light, to me.

Bra skit <3

The pride is not broken

Hallå  !

Malin tvingar mig att blogga eftersom att hon har tråkigt på tidningen? Dock så vet jag inte vad jag ska framföra riktigt? Hon tycker att jag ska skriva nåt hon kan skratta åt ! Då säger jag Smurf, hon kommer bli sur och kommer inte skratta xD Men jag skrattar! Och jag förstår att inga utomstående förstod det där x) Men vi gjorde iaf :) Eller Malin vet du vad du kan göra för att fördriva dagen ! Här : http://www.youtube.com/watch?v=LqpGiwNtMvY
Malin vill äta upp Animal Mothers armar, det vill jag med :)

Annars så ska jag fara hemmåt eller bortåt eller hur man ska uttrycka det :) Jag ska i vart fall till Vadstena :) Och leka med mina män! :D Det ska bli underbart :) Jag har befunnit mig i Töreboda Kommun allt för länge nu, stället börjar gå mig på nerverna om jag ska vara helt ärlig, tur att man har sina dårar iaf ! :D Det gör det hela mycket lättare !

http://www.youtube.com/watch?v=wYjf1Cx-6Tc
The Pride is not broken
Oh no, it will never bee, eller hur Malin ? Det är du,jag och Mr Darcy for life :)

Malin måste jag skriva mer nu, det är nämligen så att mitt arbete om unge herr Freidrich Nietzche och Turism i andra världskrigets fotspår ska vara inlämmnat om två veckor och jag har kommit ingenstans i stort sett :)

Men vi säger så
PUSS :*

Kleerup - Dyngrak?

Hallå !

Spanade in grammisgalan lite nyss, och jag måste säga att de får nog sluta bjuda på så mycket alkohol på den tillställningen, Kleerups tacktal var minst sagt intressant x) Kanske lite för mycket av den starka saften där?

Men vi säger så
PUSS :*

Jag tycker inte om filosofi

Hallå !

På tal om rubriken, jag ska börja på mitt filosofiarbete, men har inte kommit så långt än. Men jag tycker inte om filosofi! Det suger pung :)

Men iaf, igår kom min sköna böna Malin Johansson hit :) Som vanligt är det underbart ! Vi var nere på isen sent på kvällen och åkte på våra skor, det var kul x) Som sagt så älskar jag den horan :) <3

Och idag fyller Fredrika Mann 19 år ! :D GRATTIS TILL MITT HJÄRTA ! <3

Och på fredag får jag träffa mina pojkar :D

Men vi säger så
PUSS :*

Arg tror jag det kallas för?

Jag är arg!

På världens mest osportsligaste och jävligaste land Kanada!
Jag trodde det var Hockey och inte K1 som spelades? Men jag kanske bara har missuppfattat det hela?
Visst kör på Sveriges målvakt Jacob Markström fyra gånger med flit, gör bara det era jävla cphoror !
GAH VAD JAG HATAR DOM ! IIAF borde fanimig bötfälla hela jävla landet för osportslighet! Nu kanske jag är en aning partisk men det var fan inte hockey kanada spela ! Det var rent jävla ful spel! GAH JAG ÄR SÅ ARG ! :@

Men jag älskar Jacob Markström :D Hedman med, han var hatad av Kanada xD Bara för att han lärde en kille en läxa om att man inte kör in i målvakten! Cpkanadensare !

Jacob Markström <3 Vore han inte brynäsare skulle jag hoppa pån :D

Förörvigt, Färjestad vann mot Brynäs igår :) Jag var där !

Men vi säger så
PUSS :*


Ren konst

Hallå

Här mina vänner, har ni konst i sin renaste form! :)

http://www.youtube.com/watch?v=4jpO_h3jaHA&feature=related

Ikväll är det final mot Kanada! GAH :S

Men först innan det så ska jag och pappa ta bilen till Karlstad och titta på Färjestad - Brynäs :)

Men vi säger så
PUSS :*

Mina pojkar <3

Hallå!

Jag längat till fredag, för då ska jag få träffa mina pojkar igen ! :D
Jag älskar de små hororna :*


Visst är de för fina? :D

Hej sjuk !

Hallå

Här ligger jag i min säng, sjuk och jävlig. Och käkar knäckebröd och kollar på The Hills, mtv verkar ha nåt marathon av nåt slag!

Men vi säger så
PUSS :*

2008, the real story!

Hallå
Iförrgår var det tydligen nyår eller nåt? Det firades med dårarna <3

Och just därför hade jag tänkt att sammanfatta mitt 2008 :)

Januari:
Året började med en bakfylla utan dess like! Det var inte att leka med ska jag säga er! Under Januari fick jag även uppleva den bästa hockeymatchen i mitt liv, det ni! Och mitt hår genomgick en radikal förändring, och tur var väl det, för innan såg jag ju ut som en stoppad gås! Och mina kära vänner Fredrika och Matilda fyllde 18 år :) Annars bjöd Januari mest på dåligt väder!

Februari:
Februari började med att vi skämde ut oss på idrotten med våran dans som Spice Girls, mycket vackert var det, INTE! :) Och jag tog det stora klivet och investerade i jeans med hög midja! Ett stort steg ska ni veta x) Under februari månad så träffade jag mina kvinnor Malin och Fredrika för att titta på melodifestivalen och supa oss alldeles dyngraka, jag säger bara I love europe! xD Samma kvinnor besökte mig även i mitt dåvarande Vadstena hem internatet, trevligt så att det förslog! :)

Mars:
 Äntligen, äntligen var den här! Fjällpraktiken! Jag och Emma spenderade 3 veckor i Stöten, tre vidriga med underbara veckor! Det blev mycket skotråkande, solande i liften och skidåkning! Och köra pistmaskin i en svart backe :O :D Och det var här jag kom fram till att jag ska lätt söka vintersäsong efter skolan! Annars bjöd inte Mars på så mycket mer :P

April:
I April köpte jag klänningen som troligtvis blev den mest använda 2008 för min del, katolska skolflicksklänningen :) Inhandlad på Rut m Fl i Göteborg :) Det var även denna månad jag utvecklade ett beroende till tvserien Dirty Sexy Money :) Omg, älskar den !  Denna månad tog jag även förarbevis för båt ! Så alla fick passa sig ute på sjöarna när jag var i farten :) Annars bjöd inte April på mer än så :)

Maj:
Ojojoj, i Maj blev jag en berest kvinna när det var dags för den efterlängtade Europaresan! Tyskland,Österrike och Tjeckien! Örnnästet och Dachau, andra världskrigs personen i mig hoppade av glädje ska ni veta! :) Arbetsbördan i skolan blev dock inte att leka med efter resan! Eurovision avgjordes som vanligt i Maj, och jag satt på helspänn, men till slut drog ju Ryssland i från, och allas vår Dima Bilan vann en betryggande seger! Cause i've got something to belive in as long as i'm breathing ;) Maj månad bjöd också på ett strålande väder och SP05orna tog studenten, Joanna och Sus, de andra törebodaborna. Sus som var den som fick mig att börja i Vadstena, och Joanna, den som jag har tagit många klagosamma fikor med :)

Juni:
Ja nu skulle jag flytta ut från internatet, mitt hem de senaste 2 åren. Det var vemodigt ska ni veta! Min bror nådde systenbolagsåldern, vilket jag fann mycket praktiskt :) Och sommaren började, sommaren som man skulle kunna kalla för partysommaren. För det var vad den bestog av :) Party och jobb, på mitt jobb med cpchefen! :)
Denna månad träffade jag också det stora misstaget somm upptog en hel månad av min annars så underbara sommar ! :)

Juli: Med juli kom strålande väder, jag jobbade dock under de soligaste veckorna :( Och jag spenderade alldeles för mycket tid med det stora misstaget. Men i slutet av månaden dumpade han mig. Och tur var väl det! :D Denna månad fann jag även artisten i mitt liv, Melissa Horn. Denna kvinna, som skriver vad jag tänker!

Augusti:
Augusti var månaden jag hade väntat på hela året. För jag skulle fylla 18! :D Det gjorde jag med, men på min 18års dag var jag sängliggande med Feber (Y) Men att fylla 18 var ganska kul ändå :)
Och så började skolan igen med, och jag fick träffa alla mina bögjävlar igen, och dessutom börja 3an! :D Och jag och Sandra blev sambos på Klosterledsgatan 11 :)

September:
När september kom började även nollningen av våra kära 1or, det var så jäkla kul! :D Denna månad blev jag även mycket bättre kompis med en av judarna i mitt liv, Mörtin! :) Han är en bra pojke ska ni veta. Han och Joel är mina män!

Oktober:
Det blev tydligen höst. Jag gjorde piercing som jag hade velat ha i ett halvt decennium, och jag trodde att jag skulle avlida av smärta. Det är nämligen inte var dag som man kör igenom en nål genom bröstvårtan xD
Kvinnan i mitt liv fyllde 18 :) Ack som hon hade väntat xD

November:
November var en ganska höstig månad, mitt hår fick sig en liten uppfräschning, det festades en hel del. Men det var inget undantag för november, utan så var det hela hösten. Det kom en hel den snö, det gjorde mig glad iaf :) Och vi i tjejträffen åkte till Jönköping för att träffa Maria och Pär, det var inte fel ska ni veta! :)


December:
December var en ganska bra månad, mycket festande blev det till slut! Jul var det också, jag badade typ i julklappar x) Men alla var det bra :) Jag fick tillbaka en vän som jag har saknat, dock så tänker jag aldrig erkänna det till honom personligen xD Jag missbrukade Scrubs :) Och dårarna fick en ännu större plats i mitt hjärta en tidigare!

Men vad tror ni om 2009 då? Själv så har jag inte så mycket förväntningar? Ser dock fram emot, Utlandspraktiken,Studenten och Tboda Festivalen :)
Men som sagt så ska jag vara anti i år. Anti kärlek asså, dock så säger Malin att jag säkert kommer träffa nån 2 veckor in på året x) Det hoppas jag fan inte ! Men vi får se
Hoppas det blir ett bra år iaf :)

PUSS :*

RSS 2.0