Das Vaterland

Deutschland über alles! Das vaterland dominerar sönder England till skillnad mot andra världskriget! (Ja det handlar om fotboll så njut länge och väl unge herr Gustaf)



PUSSINEN

Glad midsommar

Glad midsommar för helvete !


Förra midsommar var rent ut sagt spårad. Jag är fortfarande skadad av denna händelse(alldeles för mycket nakna människor på en och samma gång) så därför tänker jag göra minsta möjliga idag! Den som kommer med ett förslag som innebär att jag måste ta av mig min pyjamas köttar jag !


PUSSINEN


Hallåja

Plötsligt blev fotboll väldigt intressant ! Synd bara att Danmark slogs ut då. Och Grekland som hade en snygg målvakt med. Skit också !





PUSSINEN

Wuthering Heights


Jaharå


PUSSINEN

Snygga tjejer (och pojke)













Hoho


PUSSINEN

Kan dee shop

Lönen kommer in på kontot imorn. Så jag kunde inte låta bli att spontanshoppa lite på Kan Dee shop. Men jag och denna oversize tshirt fann varandra vid first sight.




PUSSINEN


Myspys

Hallåja


I två och en halv dag har jag myst järnet med mina kvinnor Eve och Malin. Alldeles fantastiskt. Till och med HELT OTROLIGT ( ja Eve och Malin förstår, Eve blir nog till och med arg, hoho ) Och igår kom det snygga kvinnor och grillade och spelade kubb och myste. Jag lyckades med nåt så storartat som att få ner flertalet grejjer i kubb, inte illa av mig ! :D


Om ett alldeles litet tag ska jag ladda upp lite bilder från gårdagen, ska bara äta upp min alldeles charmanta middag. Det är nämligen svårt att äta samtidigt som man lägger över bilder på datorn, speciellt om man inte har en fungerande datasladd.


PUSSINEN

Inlinehockey vm

Nu har FBK släppt en artikel om Inlinehockey vm på sin hemsida. VMet spelas som bekant i Löfbergs lila arena och jag och far hade tänkt att vi nån dag skulle ta oss tid och åka upp dit och kika in det hela lite. Både Dicken, Rickard och nyförvärvet Patrik Lundh är med. :) Go Sweden !



Min blivande ser både pluffsig och arg ut, men ack så söt iaf ! Man vill ju bara bita i han :) Och Rickard Wallin, lika fantastisk som alltid !


PUSSINEN

Fina kvinnor

Hallåja


Om ca två timmar ska jag och kanske den Hermanssonska Evelinan sätta oss på bussen mot Smeby. Vi ska hjälpa Malin med husvaktande av allas vårat favorithus(när vi var i 15årsåldern). Och imorn dyker det upp många fagra möer till det huset för tjejgrillkväll, ack så fantastiskt ! :) Gud vad jag älskar min lediga vecka !


Förövrigt tror jag nog att Prins Daniel Hertig av Västergötland och Riddare av Serefinerorden är min nya idol!


PUSSINEN

Danskjävel




PUSSINEN

Vem är du och vad har du gjort med Evelina?

Igår betedde jag mig underligt. Jag förespråkade både kärlek och monarki. Men kan man annat när Daniel och Victoria båda är så otroligt fina, båda såg så sinnersjukt lyckliga ut så man kunde ju inte annat än att bli rörd. Och så Vesslans(ja alla som har sett superprinsen förstår) eller Prins Daniel Hertig av Västergötland och Riddare av Serefinerorden, ja den snubbens alltså, hans tal, man kan ju lungt påstå att storbölarn var i farten. Men ack så vackert det var !


Böligt :')



PUSSINEN

Du är knark

Min älskade herre Joel Kraft har tipsat mig om en förträfflig liten låt. Texten är så att säga ganska igenkännande. På tal om herr Joel, han är ute på nån skit med lumpen och ska vara borta i 3 veckor, det är nästan så att jag saknar hans konstanta weinande !


Du är knark.




Herr Kraft och Evelina bör icke dricka en droppe till. Ser icke bra ut.


PUSSINEN

Den lilla blommiga





Ni får även en fin insyn på den vita bikinen som sitter fast på min hud.


PUSSINEN

Bloggarcheyen

HAHAHAHA. Min blogg lär ju vara fetaste skämtet. Speciellt när jag själv inte ens orkar läsa den.(Eller uppdaterad den för den delen).


Men seriöst, det är soligt ute! Så jag jobbar på brännan(dvs rödast vinner). Och jag har läst ut en bok på sisodär ett dygn med, iofs ingett jag inte gjort förut. Asrolig var dock denna "Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann", den borde ni läsa kiddos !



MEN PUSSINEN

Dagens tankar

Olstorps parkering är lite för lerig. Detta upptäckte jag ju dock redan i fredagskväll, men jag rengjorde mina skor förut. Det var en intressant upplevelse.


Dagens andra tankar handlar om, (trumpetfanfar, för detta lär ni aldrig få höra igen) FOTBOLL! wtf. Nej men jag kikade lite på England-USA igår. Ganska så ointressant var det. Men jag kom fram till att det fanns en snygg kille i USAs lag. Att England absolut inte borde ha vita kläder, dom blir ju alldeles gräsfläckiga. Och att Englands målvakt var ju för jävla klantig, man ville ju bara skratta åt han samtidigt som man ville klappa honom på huvudet.



Men ousch för mycket fotboll nu.



PUSSINEN

Dagens tankar

Idag har jag två dagens tankar.


När man tappar bort sitt legg i sin egen plånbok är man lite för full. (Jag påstår ju dock inte att detta har hänt mig, nejnej)


Man borde bo i ett land där man kunde ha på sig flipflop året om.


PUSSINEN

Ta av dig din truckerkeps

Tjaaa


Jag har fått höra att min favoritpojke Oskar Linnros var ena halvan av Snook. HAHA sinnesjukt, Oskar är ju bra liksom? Jag har förövrigt haft en truckerkeps, när jag gick i 8an typ, tyckte att jag var skitcool. Det tycker jag ju iofs att jag är fortfarande.





PUSSINEN

Panderpojken

Vetni? Idag fyller killen som har världens coolaste syster år ! Hela 22 år blir han gamle farbrorn :)



Grattis Pander <3


PUSSINEN

Sleten chey

Hallåja


Här sitter jag och sover, nästintill iaf ! Är sliten som bara den, för lite sömn är verkligen inte min grej ! Det kanske iofs inte är någons grej, men anywho !


Nu ska jag göra mackor :D Så jävla jobbigt när det finns massa gott pålägg bara :G Jag får ära typ 10 mackor, dock inget problem om man är en sjöko :)



PUSSINEN PÅ ER !

Paradise hotel

Igår när jag och sjökon titta på tv så kom det en reklam för att Paradise Hotel söker nya deltagare varav Malin utbrister "Men Eve det passar ju dig perfekt, supa, snacka skit och knulla! Jag ska anmäla dig till det!"


Haha ja det kanske vore nåt det? :D



Paradise hotel material?
Här på denna bild med konceptet Take away grogg, dom vise männen Erik och KJ lärde mig det, jag är fortfarande fascinerad !


PUSSINEN

Hata fotboll, klapp klapp !

Ouschinen vetni va? På fredag börjar fotbollsvm och håller på i en hel månad? EN HEL MÅNAD :O Vill internationella fotbollsförbundet att jag ska ta livet av mig eller? :O


OUSCHINEN ! Tacka vet jag hockey ! :)



PUSSINEN

Städtanta

Hallåja



Fan vad jag är dålig på att blogga. För tillfället ser jag dock inte det roliga i det, men det kanske kommer igen. Annars kanske Gurkhyvel får ta en paus igen, ja vi får se helt enkelt !


Idag har jag dock varit en effektiv kvinna, jag har hjälpt min bror att städa hemma hos honom ! Världens bästa syster or what? Jag råkade dessutom låna med mig ett linne och ett armband, så kan det gå !


Och igårkväll hade jag en mycket trevlig pensionärskväll med min älskade sjöko. Var alldeles för längesedan vi hade en kväll då vi bara dampar loss hon och jag. Det var förträffligt ! Till och med så illa att hon smsade sin man och bad honom komma och hämta mig för att jag var jobbig. HAHA :D



Tankar på det?


PUSSINEN

Sjöko

Hallåja



Nu ska jag snart bege mig till Smebyland och träffa min sjöko som jag inte har träffat sen i onsdags ! Alldeles för längesen, även fast vi har talat i telefon tusentals gånger sen dess har vi givetvis massa catchupande to do ! Som alltid ! :) Det blir fintinen det :)


PUSSINEN

Det är inte lättinen när det är svårtinen

Jag kan inte slutinen pratinen på det härinen sättet. Det är Erikinens fel alltihopinen. Men som sagt, det är inte lättinen när det är svårtinen !


PUSSINEN


Whatstone

Här Gurkhyvlars det inte mycket minsann !



Men jag har spenderat ett par ytterst fina dagar i min gamla hemby Whatstone. Det har vart jättefint, och jättebra. Mycket fina vänner, mycket fylla, mycket inen efter varje ord. (Nej ni förstår inte) Men iaf, nu är jag tillbaka på hemmaplan och hade tänkt försöka catcha up !



PUSS

Satellite


Inga konstigheter !


Det är soligt ute! Inte fan tror ni väl att jag tänker blogga? Plus att jag har lite att stå inför min resa till mina gamle hemby Whatstone imorn. Då ska jag krama mina vänner :)


PUSS

RSS 2.0