My entourage

Hallåja


Jag har kommit på en sak mina friends ! Eller man kan säga att jag har börjat planera mitt bröllop(precis som alla småflickor). HAHAHAHAHAHA. Nej jag tänker inte gifta mig föräns om typ 50 år, men en liten detalj har jag redan nu tatt tag i. Nämligen mitt följe av brudtärnor, dock eftersom att det är mitt bröllop och jag bestämer så ska jag snarare ha ett brudentourage. Dvs brudtärnor och best mens. Ja man får göra så om man vill det ! Och mina maids och mens är i tur och ordning.


Trumvirvel !


MALIN ! Jag känner att en motivering här är ganska överflödig !

Sabina ! Vad kan jag säga förutom att hon är världsbäst och ställer upp i alla lägen, alla väder och alla kläder?

Karl Mann ! Min ständige följeslagare och BFF !

Och givetvis mina älskade boys Martin Johansson och Joel Kraft !


PUSS

Hockeybloggisch

Hallåja


Jag bara känner för att hockeyblogga så att det står härliga till ! För jag är så glad, herregud, med tanke på min glädje skulle man ju kunna tro att dom har vunnit smguld eller nåt( ack om ändå ). Nejmen nu laddar vi om för match i äckelnorrland på tisdag. Gah jag kommer inte våga se, jag kommer gömma mig i ett hål. HAHA :)


Men medans vi väntar på detta spektakel så kan vi ju kolla på korkade äckliga dåligare kanadensare, ja i synnerhet Sidney Crosby. Ousch. Som min bror sa, han är i tvättstugan där han hör hemma den kärringen !

Jaa okej, efter starka påtryckningar kan jag erkänna att anledningen till att jag smutskastar Sid the kid så brutalt är att trots att han är kanadensare och jävligt weining så känner jag tyvärr viss dragning till han. OUSCH PÅ MIG !


PUSS


Fina killar <3

Hallåååja


Nu är jag klaaaaaaaaaad ! Jag och det stora hockeyoraklet är hemma från hockeyn och det var så fint ! Mina pojkar kan verkligen när dom har kniven på strupen. För dom spelade svinbra idag, och ska det verkligen vara så svårt att göra det jämt? Jag hoppas på samma fina spel på tisdag när det ska avgöras.


Och lite om spelarna då, jag säger bara Robin Rahm klapp klapp ! Vilken kille va, han tar verkligen chansen när han får den och dominerar i slutspelet ! Vilken kille ! :)


Jag alla är så fina, och har så fina skägg <3 :G


PUSS

I'll be there for you

Hallåja


Igår i helgen är det ju nån sorts shoppinghelg i Skövde med diverse spektakel. Och ett gäng underliga männskor från Musikgymnasiet stod och spela utanför oss(som Annika sa, det är ju som att jobba i en bar xD). Deras pianospelare flörtade med mig också. Jeez. Men iaf det var inte allt det där som var saken. Utan dom spelade låten som är med i Vänner, I'll be there for you, och jag höll nästan på att börja böla där och då för dom sjung den på våran student. Och jag fick en liten flashback liksom. Till studenten, Vadstenagymnasiet, you name it liksom ! Men en strong kvinna som man är lyckades jag hålla dom borta !

HAHAH :)


PUSS

Duuuuuudes

Tjaa fan


Här sitter jag och hostar lika mycket som man kan tänka sig att Freddie Mercury gjorde sina sista dagar i livet(han dog av en aidsrelaterad lunginflammation). Jorå att vara förkyld is the shit !


Men trots mitt arma tillstånd har jag en dag som denna varit en sann proletär. Jajjamen ! Och idag hade vi nåt så spännande som en fettvåg(nej man får inte kalla den för det) på jobbet ! Jag har hela 9 kilo fett på min arma kropp. Och det är ju inte så svårt att lista ut vad dom kilona sitter, the ass of course ! Och så kanske 1 gram var per tutte också. HAHA


Men alltså här hemma sitter jag, trots flera olika bud som pokerkväll med dårar och utgång med min bff Karl Mann! Utgången lockade faktiskt lite måste jag säga ! Men jag har ju blivit torr ! HAHA


PUSS

The one and only monster

Hallåja


Jag läste någonstans att någon så kallad expeter påstår att Dyyyrgårns målvakt håller på att göra ett Monster. Då måste jag tyvärr säga HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Det finns bara ett Monster och det är Jonas Gustavsson!


 
Puss

LHCs problem

Hallåja kidz


Jag antar att ni sitter och funderar över en sak? Nämligen hur kan det gå så dåligt för LHC när dom nästan vann serien och nu förlorar mot laget som tog den sista slutspelsplatsen. Jo ni förstår, grejjen är den att LHC har för dålig slutspelsrutin ! Dom vet inte att dom kan vinna en final, för dom har aldrig gjort det. Frölunda däremot har ju faktiskt det, även om det var runt Nils Dackes födelese så har dom en mycket större rutin än vad ösgötarna har. Jag menar, LHC har faktiskt vart i två finaler, och hur gick det då? Ja inte bra uppenbarligen, för dom har fortfarande inte fått ta emot Le Mat bucklan. Och om ni frågar mig så finns det bara ett lag som är värda den, men det vet vi ju alla ;) HAHA


Förövrigt så blir jag så trött på all denna övertid, ska det vara så jävla svårt att avgöra en match på 60 minuter? Och igår gick det ju inge bra heller. Jävla finnjävel !


Dock så har jag och det riktiga hockeyoraklet köpt biljetter till matchen på söndag, det kan bli spännandet det kidz!


PUSS

In your face Tollefsen

Hallåja


För det första, Tollefsen? Vilket jävla namn xD Men ni kan läsa mer om han här.
Haarå, så går det när man ger sig på Lubos ! Men nu såhär en månad senare är ju Lubos på bena igen, det var ju han som avgjorde i måndags ! ;)


Matchen pågår dock för fullt nu, eller nej nu ljög jag. Det är ju faktiskt periodpaus. Men det står iaf 1-2 :D Mål av Jeppe och Basse, fina killar <3 Så vi får se hur det utvecklas  !


PUSS

Dicken

Hallelåja


Idag så dök det fina FBKmagasinet upp i brevlådan! Gud så förträffligt ! Och så var Dick Axelsson på framsidan, och i ett fint repotage i tidningen, ack så tjusigt ! :)


Och ikväll är det match igen. :S


PUSS

Arken

Hallåja


Vill ni veta glädjande nyheter friends ? Den 31a juli spelar The ark i Skövde ! OMG OMG OMG OMG ! Så den 31e vet ni vart ni hittar mig kiddoz!



PUSS

Halstablettsgodis

Hallåja


Jag har kommit på en sak, nu när jag faktiskt har dragit på mig en riktig förkylning(japp mår som en skjuten gnu) så funkar inte halstabletter och annan skit på mig, för när jag inte är sjuk så är jag hypokondrier förkyld och knaprar all sån skit iaf i typ förebyggande syfte. Inte ok !


Men om jag inte mår förjävligt imorn så ska jag till Skövde, och då kan jag kila till jobbet och shoppa allt en sjuk kvinna behöver och samtidigt bättra på min egna lön, smart tjej ;)


Annars då? Har slutspelsbloggen något att säga? Hmm, ja Färjestad är söta <3


PUSS

Luuuuubos

åååååh Luuuuubos!


Jisses, Skellefteå ledde med 3-1 i början av period 3. Efter ett bit in i femte vann Färjestad med 5-4. Jaharå, det är mina män det ska ni veta ! Vilken kämparglöd, jag blir ju riktigt stolt över dom mina fina killar.


Och mannen som avgjorde? Lubos Bartecko givetvis, där gjorde Färjestad sig ett riktigt jävla kap,det är en sak som är säker ! Nu väntar två raka hemmamatcher för norrlänningarna, gah :S



Mackan och Lubos, fina killar <3


PUSS

Spela i mitt lag

Hallåja


Slutspelsbloggarn här. Jag smsar lite med min älskade Mörtin(ni vet han snyggingen som hejar på HiV71). Och som alla vet möter det kättarlaget Timrå i sin kvartsfinalserie, och i Timrå spelar den förträffliga unga mannen Magnus Pääjärvi Svensson. Jag sa till Mörtin att han gärna får spela i mitt lag, men det säger Mörtin att han inte alls får :( Och har Mörtin sagt det är det så, för att om nån ska spela i mitt lag så måste Mörtin,Malin och Joel ge sitt godkännande, så äre ! HAHA :)


Hallåja !

 

Nej nu avaktar vi skelleftekross tack ! Ousch så nervöst :S

PUSS


Complete chock

Åh jesus


Jag såg precis sista avsnittet av säsong 4 av Skins. Jag är chockad och hänförd och vill ha säsong 5 nu tack? Går det ordna kanske?


12, 14 eller 16

Hallelåja



Nu är slutspelsbloggarn här igen. Igår så tittade jag på sporten(som för övrigt innehöll alldeles för mycket fotboll, jag blev ju nästan illamående men anyway), för en gåns skull så delade jag åsikt med den gamle Luleå och Skellefteå spelaren Mikael Renberg. För dom diskutterade nämligen det faktum om dom ska ta in mer lag i Elitserien. I helvete heller säger jag. Jag menar Södertälje och Rögle spelar kvalserien för andra året i rad, det betyder ju att det finns ett litet glapp mellan dom och dom andra lagen, skulle man då ta in fler lag skulle glappet bli ännu större. Och elitserien skulle börja påminna om typ damhockey, där vissa lag vinner med 10-1 över andra typ. Så jag tycker sannerligen att det är en dålig idé !


Svt.se hade gjort en omröstning om folk tyckte att man borde utöka Elitserien till 14 eller 16 lag. Och det var ungefär 60 procent som hade svarat ja. Men jag säger som Mikael Renberg, det känns som att det är mycket typ Leksands och AIK fans som har röstat ja eftersom att dom vill se sina lag i Elitserien.


Så jag säger, 12 lag i Elitserien, YES WE CAN !


Men kolla här, ca 1.15 in. Alltså det är så osannolikt så att det är sinnesjukt. Men ikväll är det match ikväll igen, nervigt !


PUSS

Fredagsbastu

Haaaallååå


Här i mitt slutspelsbloggande har jag ju helt glömt att berätta om min fredagskväll. Den var intressant och underhållande ska ni veta mina vänner ! Det blev någon sorts bastutillställning hos Malin, mycket givande ska i veta ! :D



PUSS


Slutspelsbloggen

Tjarå


Här har det vart ett litet uppehåll, ni vet en kvinna har ju ett liv också. Höhö :)


Så jag hade tänkt att vi skulle tala lite om kvartsfinal 1 och 2 mellan mina män och norrlandsäcklena.
I torsdags när det var dags för första matchen ringde bror min och undra om jag skulle med till Karlstad. Givetvis var svaret. Så Slätte Dream teams förstafemma drog och kolla på matchen. En riktig skitmatch från Färjestads sida. Typ Kåberg verkade vara den enda som spelade med hjärta, eller ja Robin Rahm med. Han höll kvar oss i matchen den lilla pojken(ja han är typ 4 år äldre än mig, men anyway). Det var trevligt att umgås med Slätte Dream team iaf, roliga grabbar det ska ni veta ! Lilla Bobban(ja han är typ 4 meter längre än mig, men anyway) blev så trackasserad av oss eftersom att han inte kan ett skit om hockey! HAHA. Vadå är det slutspel? Ja lilla gubben !


Slätte Dreamteam minus hockeyoraklet Bobban. Jag ser ut som en tjockis :G


Och så igår dåva. Då var det dags för kvart 2. Och hur gick den då? Jo givetvis vann mina fina killar. Och Kåberg gjorde det mest osannolika målet. Bakom förlängda mållinjen. Jisses minsann, han är ju inte ens en målgörare utan snarare en skäggig biff som puttar folk. Hoho. :) Men det var jävligt skönt med vinst, annars hade det hela kunnat bli riktigt svettigt för mina män !


PUSS

Slutspelsextra med fina minnen

Hallåja barn


Jag hoppas att ni inte har missat att slutspelet i hockey börjar idag? :D The best time of the year !
Och i och med detta tänkte jag att vi skulle titta tillbaka på förra årets och även år 2006 års slutspel och gråta lite och få lite gåshud och sånt där fint. :)


Ah, ungefär 5 minuter in, när HV får en straff i sudden, troligtvis det nervösaste ögonblicket i mitt liv än så länge, men när älskade Monstret räddar, ack så fint <3

Troligtvis det finaste hockeyminnet i mitt 19åriga liv. Den där Björn Melin skulle man ju vilja tacka för att han klantar sig så brutalt ! :D


Haha lite roligt ändå, både dessa klipp är typ när Färjestad pissar på HV. Jag tycker inte om dom. Och ändå har jag två bästisar som hejar på äckellaget. Men när Mörtin är full brukar han ringa och säga att han älskar mig trots att jag hejar på Färjestad. Och jag älskar Mörtin och Sabina trots att dom hejar på HiV :)


PUSS


Ack Sundbyberg

Hallåja


En låt som jag har lyssnat på ett tag men som bara blir bättre och bättre är Ack Sundbyberg med Oskar Linnros. Lyssna på den bebisar !



PUSS

Bakgrundsbild

Hallåja


Jag har ju inte berättat om min nya bakgrundsbild mina vänner !

Häromdagen när jag ringde till Joel. Ja jag var tvungen att ringa honom för han mordhota mig nästan(ja jag överdriver icke). När vi talade så skicka han massa fina bilder till mig. Inklusive en på hans familj för några år sedan. Den har jag nu som bakgrundsbild för att jag skrattar så var gång jag ser den. xD


Haha kolla på Joel då, jag avlider xD

Slutspelstider är fina tider

Hallåja barn


Vet ni vad som börjar imorgon? :D Jo slutspelet! Gud så trevligt skulle jag nog säga ! Skäggiga muskulösa män som slåss om Le Mat. Jorå så atte ! :D


Dock så tror jag inte att det kommer gå lika bra för mina boys som förra året. Jag menar det är ju inte samma lag, vi har ju haft en spelarflytt på sisådär 16 spelare ungefär ! Men det ryktas ju att Rickard Wallin, Christian Berglund och Jonas Frögren är påväg tillbaka. Trevliga killar det ! :)


Men en kvartsfinalserie mot Skellefteå blire alltså. Samma lag som vi mötte i semin förra året. Då piska vi skiten ur dom i fyra raka. Kan dock bli lite knivigt i år. Men jag hoppas att pojkarna kämpar på med stort hjärta och hårt arbete iaf !


Fejna killen har tagit smguld <3


Lunch och middag

Hallåja


En dag som denna har jag spenderat med min kära vän och granne Sara Karlsson, ytterst trevligt ska ni veta !
Sara bjöd mig på lunch, och jag henne på middag ! :D Och så tog vi oss en sväng till Töreboda med för att köpa godis, HAHA. Ni förstår Sara är en såndär cooling som har körkort. Inte illa inte ! Vi diskutterade även vårat gemensamma hat för Anna Bergendahl. :D


Nu laddar jag inför Cougar town :D


Haha fyllon <3

Jofama by Kenza

Hallåja


Idag tog jag och min mor oss en tur till Mariestad. Vi hade ett mål, varsin skinnjacka i precis den rätta modellen. Och tänka sig att vi hitta varsin i den rätta modellen, och eftersom att båda dessa också var Jofama by Kenza så blev det även stora hål i våra plånböcker, men vad gör man inte för konsten !


Nu färgar jag håret med ! Dock inga stora förändringar här inte, samma fina mörkbruna nyans blire här !


PUSS



Bita i min jacka

Henkebenke

"Musik ska vara ett avtrycka av en själ, inte en duktig musikers infall"
Henrik Berggren


Jag titta på Broder Daniel forever igår. Den är fejn.



Hoho

Hej barn


Nu bortförklarar jag min frånvaro med Six feet under, Jobb, Fredagskväll på 12an med Karl Mann, Malin och pensionärslördag och mer jobb. Det ni !


Jag har dock inte så mycket spännande att säga. Förutom att den enda Anna Bergendahl kommer vinna i ESC är tävlingen i störst panna.


Men nu måste jag jäkta i att måla naglarna innan Joel dödar mig för att jag inte ringar han. Jisses, pojkstackarn klarar inte av att bli bortprioriterad. Män vettni!


PUSS

Skumgummigubbar

Hallelåja


Vet ni barn vad jag gjorde igår? Jag halkörde, det var inte så jävla rockigt som alla har sagt. Men lite kul vare, att typ köra in i skumgummigubbar. HAHA :) Och så vare kul att träffa Sandra och Erika igen, och på fredag ska jag fika med Anna. Så jag får träffa nästan alla körkortsbrudar ju. :)


Men mina vänner? Vad ska vi göra en dag som denna? :)


PUSS

BD's vackraste moments





Boston tea party

Hallelåja


Såg ni gårdagens avsnitt av Boston Tea Party? Det var fint förstår ni ! Jan Guillo var där ! Sikken karl, han har skrivit fina böcker om Arn Magnusson ska ni veta! Läs dom ifall ni inte har gjort det ! Och så hade dom VM i uniformer med, givetvis vann ju Tyskarnas andra världskrigs uniform, jag har alltid sagt att den är snygg !


Så barn? Vad ska vi hitta på idag då?


PUSS

Timoteij

Hallåja


I lördags var det ju som sagt partaj hos Bosse ! Och den hetaste partylåten var mot alla odds. Kom med Timoteij. Haha fyfan vilken grej alltså !

Förövrigt väntar jag på posten. Jag tror nämligen det kan vara så att herr brevbärare har Six feet under säsong två till mig ! :D Hoho

 

PUSS


Dude

Hallå lovers


Ursäkta för denna maniska uppdatering !


Jobb och mycket annat har tagit min tid ifrån mig. Men igår blev det någon sorts tillställning hos Bosse. :) Mycket trevligt måste jag säga !


PUSS

Cougar town

Hallå barn


Igår kollade jag på Cougar town. Och vilken serie ! Jag blev helt betagen ! Gud vad jag skrattade ! Men kan man annat när Courtney Cox och Joran från Scrubs är med? Nej tror inte det va ! Och Courtney Cox då, vilken milf !


Och påtal om ännu mer tv, ikväll börjar säsong 2 av True Blood. Wiiehi !



PUSS

Breathe me

Jorå så atte.


Help
I have done it again
I have been here many times before

Hurt myself again today and the worst part is there's no one else to blame

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me




Ni får låten i kombo till finaste seriens finaste slutscen som man bölar som ett as till. Förövrigt väntar jag med spänd förväntan på säsong två av detta mästerverk, men CDON verkar ha svårt att få tummen ur röven.


PUSS

Så lika med ändå så olika

Hallåjs


Jag talade med min mor nyss och sa att jag saknar OS. Då sa hon att när vinter OS var slut för fyra år sedan hade jag sagt något i form av Vad ska jag ägna mitt liv åt nu då? Är det inte läskigt? Att jag känner precis samma sak som för fyra år sedan. Jag har gått igenom så otroligt mycket och ändrats så brutalt som person på fyra år, men en känsla kan vara precis densamma. Jag tycker det är lite läskigt iaf !
Gach, första och sista djupa inlägget i den här bloggen !




Jag lovar, det är faktiskt samma person !


PUSS

Daaaarin !

Hallåja


För några inlägg sen så tipsa jag ju om Darins melodifestivallåt. Den låten har suttit på min hjärna sen dess, och nu repeatar jag den, för den är såå fin så jag blir ju alldeles te mig ! Fast ibland växlar jag faktiskt över till Sia - Breathe me. Så jag lyssnar på två låtar för tillfället! HAHA


Ikväll är Mästarnas mästare tillbaka ! :D


PUSS :*

OS 2010

Haj kidz


Nu är OS slut för denna gång. Fyra år tills vi får åka till Ryssland ! Ja jag vet att det är sommar OS i London emellan, men jag tycker mer om VinterOS.


Så vad tycker vi om detta OS arrangerat av ett tattarland? Jo förutom alla arrangörsmissar och det faktum att Sidney Crosby gjorde hockeyfinalen till en avskyvärd tillställning så har det vart fint ! Sverige har ju gjort sitt näst bästa vinterspel ! Det bästa var ju förra gången. ;) Så Sverige är en nation som är up and going ! Fast tills nästa OS förväntar jag mig givetvis ett guld i hockeyn, men då kommer ju också namn som Jakob Markström, Marcus Johansson, André Pettersson och Magnus Pääjärvi-Svensson finnas med i laget !


Det roligaste är ju dock nästan att alla Sveriges medaljer förutom curlingguldet har kommit i Whistler. Dvs utövarna har haft skidor på fötterna. Norge och Northugg, watch out ! På tal om Northugg då, han som skulle vinna allt. HAHA vilken kille ! Och dessa skidframgångar har dessutom gjort mig intresserad av den sporten igen, jag har haft ett ganska lamt intresse dom senaste åren, men nu jävlar ! Och Johan Olsson då, visste nån vem snubben var innan? Nu åker han iaf hem med mest medaljer av svenskarna. Vilken kille !
Och så givetvis det vackraste. Anders Södergren har tampats med mycket femteplatser och problem i sin karriär, men äntligen har han en medalj av den finast valör, jag blir helt bölig !


Men puss


RSS 2.0