Melodifestivalmums

Hallå


Eftersom att melodifestivalens sista deltävling var igår så finns ju finalåtarna att tillgå ! Och eftersom att jag har fastnat hårt för tre finallåtar så är jag ju överlycklig !


Salem al Fakir <3

Eric Saade <3

Darins låt är faktiskt fin !

PUSS

Skins

Kidz

Säsong fyra av Skins har börjat sändas i Stora Brittanien. Och den är verkligen helt fenomenal. Jag trodde inte att den serien kunde bli bättre, men ack så fel jag hade ! Jag har bara sett tre avsnitt av den här nya säsongen men jag är hänförd. Det är mörkare och deppigare än förut, och karaktäterna får bara värre problem, och det är så fabulous ! Och Cook, han glänser bara mer och mer för varje avsnitt !



Iofs bild från säsong tre, men titta bara. ah <3

Argeliarg

Hej kidz


Idag är jag arg. Mycket ! På två saker, Henrik Karlsson och min kamera(kan vara kamerasladden med).


Vi kan börja med Henrik Karlsson. Han måste ju vara den sämsta målvakten som någonsin har satt sin fot i Färjestads BK. Vad är killens problem? Han typ stirrar på pucken och så oj den gick i mål. Ja för om bara tittar på pucken utan att göra nåt så går den i mål, eller vem vet pojkstackarn kanske tror att han ska kunna leka arga leken med pucken. Gah, bryt hans kontrakt och sparka ut aset med huvudet före, nu på en gång !


Och då kommer vi till den andra problematiken. Min kamera, eller rättare sagt sladden till den. Eller jag vet inte, någon av dom funkar inte? Datorn hittar inte kameran när jag sätter i den. Eller tre olika datorer hittar den inte, så det är nog definitivt kameran det är fel på. Och vore kameran typ 5 år gammal skulle jag kunna acceptera detta, men nu är fallet som sådant att jag fick kameran i julklapp, så den är alltså bara drygt två månader. Det är alltså detta som gör mig något ilsk !

Åh sopa !

Bebis (min är dock mycket mindre rosa, inte rosa överhuvudtaget faktiskt )

 

PUSS


Ett kilo mjöl

Dudes, jag mår så ohyggligt dåligt !

Titta på det här så återkommer jag senare under dagen.


Dude

Hej dudes


Vem är tanta som tjatar i min blogg hele tin?


I vilket fall som helst ska jag börja fila på mitt utseende inför kvällens bravader nu. Återkommer imorn !


PUSS

Duuuuuuuuuuuuude!

Hej på er, det är Malin som talar här.

Visst bloggar Eve dåligt? Jaaaa! Fast nu kan hon ju inte eftersom hon har extremt viktiga saker för sig.
Jag ser att hon har skrivit att hon tycker om mig i sitt förra inlägg? :D
Jag tycker om dig också Eve, egentligen ganska onödigt att nämna eftersom alla redan vet att Eve är min bästa vän, och man brukar ju faktiskt tycka om sin bästa vän!

Jag saknar henne lite.. eller ganska mycket. Senast jag träffade henne var i fredags då jag stod och var en mystisk kund på apoteket :)
Men på fredag får jag träffa min bitterfitta igen och krama lite på henne och sånt där! Det ska bli trevligt! Vi ska bli fulla, det var längesen! Eller ja, inte för mig.. Men jag menade att det var längesen Eve och jag blev fulla tillsammans.

Gud vad hon babblar tänker ni!
Ja det är sant.
Jag ska vara tyst nu, men jag kanske återkommer med en gästblogg till! :D

PUSS & KRAAAAAAAAM
///Malin

Sorry kidz

Hallåjs kidz


Som vanligt är det lika mycket uppdatering som vanligt här !


Men i och med mitt jobb har jag inget socialt liv. Förutom typ mina arbetskompitzar, men dom tycker jag mycket om dock !


Och så ska jag ut på hemligt uppdrag i veckan igen, öjöj. Kan bli spännande !


Förövrigt hade en mycket onykter Malin smsat ett helt testamente till mig inatt, det var spännande ! Jag tycker om na, hon försvarar mig, det är fint ! :D <3


Och Sverige har tagit guld och brons med. Det är fint det med. :)


PUSS

Jeans förihelvete?

Hallåja


Igår titta jag på Halfpipe <3 när jag inte kunda sova. Men sak som har slagit mig är, vad i helvete har USAs snowboardlag på sig? Dom har jeans ? :O WHATS UP WITH THAT undrar jag? Shaun White verkade ju dock fortfarande gå att bita i :G


Och så hade vi Frankrikes lag med, dom hade ditmålade mustacher? Vad var det frågan om undrade jag med? Fin sport förövrigt.


Och tre kronor vann med, fina grabbar ! <3



Ser ni? Vrålsnygg jacka, och så jeans. OUSCH !

My jewish hoe

På tal om Joel. Jag tycker om han otroligt mycket, livet skulle inte vara roligt utan honom mina vänner ! För det är alltid lika roande att umgås med den mannen. Och vi har gjort mycket underligt, tex allsång till Broder Daniel i en hiss på Mallorca klockan 8 på morgonen stupfulla. Den gör man inte var dag ! HAHA
Men som sagt, en bättre pojk går ej finna ! Jag älskar honom sannerligen  <3


Oj så vi såg ut. Vilken lejonman unge herr Kraft har, HAHA.


PUSS

Dude

Hej kidz


Va görri eller?


Själv leker jag lite med datamaskinen här. Min kära vän Eve har vart här hela dagen. Vi har haft alldeles särledes trevligt !


Och förövrigt så ringde min kära Joel Kraft förut, med mycket chockade fakta till mig, jag är fortfarande tagen. Resten av samtalet var dock mycket trevligt, Eve skratta åt oss, förstår sannerligen icke varför ! xD


Men nu ska jag sannerligen stå i annat !


PUSS

MonsterJonas

Hallåja


Ikväll eller snarare inatt går Sveriges herrar in i hockeyturneringen i OS. Och vem får vi se då? Jo älskade MonsterJonas ! Gud vad jag saknar honom. Kom hem Jonas !


Förövrigt tittar jag på Norge mot Kanada. Norges lag består typ enbart av elitseriespelare. Tre av dom hemmahörande i bästa laget <3 Dock eftersom att det är en repris vet jag att horlandet vinner. :(



Monster Jonas <3

Björn Ferry !

Hallelåja !


Jag hoppas att det inte har undgått någon att Björn har tagit ett osguld? Jag missade det hela, men min kära Sabina smsade och sa att vi hade tagit ett till OSguld. Jag blev en aning chockad så att säga ! Men sen så kolla jag typ på ett sammandrag från loppet och böla lite. Och nu ska jag kolla på medaljcermonin och böla mer ! Och invänta Hermansson, jag väntar henne inom en snar framtid ! :)


Läste förövrigt Gustens blogg förut och höll på att kissa på mig av skratt flertalet gånger, pojken har talang !


PUSS :*

The böler

Haha fyfan, kolla precis på Charlotte Kallas medaljceremoni, vem är den stora bölarn då om inte jag? Haha fyfan, östrogen <3

Döing

Hallåja


Hej jag dör snart. Är lite trött och matt efter jobbande ! Men imorn är jag ledig och då ska jag träffa, det ska bli näääjs. Jag ska sova länge och vila mina fötter :D Har så ont i dom så jag dör, jag tror sannerligen att jag behöver att par nya skor till mina stackars fossingar förstår ni! Nån som vill köpa det kanske? För arbetsskor lär ju vara tråkigaste investeringen någonsin typ?


Förövrigt så ringde Mörtin och Sabina och var söta igår, mina kex <3


Men nu ska jag ta ingen missade avsnitt av Glamourama och Schulman show !


PUSS

Partypinlgor goes 65+

Hallåja



Jag och min partner har gått från Törebodas hetaste partypinglor till 65plussare som sitter hemma och kollar på melodifestivalen en lördagkväll. Men mysigt det har vi iaf jag och min bästis <3 I lördags var hon dock bara jobbig, låg i mitt knä och skratta åt allt jag sa utan att det ens var roligt. Och hom missförstod min förklaring av hur en shorttrack åkares hjälm såg ut och, hon är kass.



Den gamla goda tiden


PUSS

Partypinlgor goes 65+

Hallåja



Jag och min partner har gått från Törebodas hetaste partypinglor till 65plussare som sitter hemma och kollar på melodifestivalen en lördagkväll. Men mysigt det har vi iaf jag och min bästis <3 I lördags var hon dock bara jobbig, låg i mitt knä och skratta åt allt jag sa utan att det ens var roligt. Och hom missförstod min förklaring av hur en shorttrack åkares hjälm såg ut och, hon är kass.



Den gamla goda tiden


PUSS

Manboy <3

Hallåjz


Jag och Malin blev lite kära i en maboy i lördags. Tyvärr finns inte den underbara låten på Youtube eller Putify eftersom att kexet gick direkt till Globen. Men lite annat finns allt att bistå på internet.


Bita lite <3


Blogg?

Hej bebizar


Här bloggas det sannerligen icke ofta ! Men i helgen har jag jobbat och lekt med folk som jag tycker mycket om. Så tiden finns ej ! I fredags blev det min kära Kalle, och i lördags min Malin. Ja ni förstår ju själva. No time alls ! Och ännu mindre nu.


Så hajkaj :*

Jeppe wants to go home

Hallåjs


Har ni hört? Jesper Mattson har skrivit kontrakt med Malmö nästa säsong. Men det kan jag acceptera för han börjar bli gammal och gaggig. Dock så har han gjort mycket fint för Färjestad fina Jeppe. Han har alltid vart en fin karl! Men men så kan det va !


Förövrigt så har min Six feet under box anlänt. Så det är därför jag inte ger ifrån mig så mycket tecken av liv så att säga. Jag är upptagen !




PUSS:*

Rickard Wallins beeestis <3

Hej kidz


Kolla här. Det är Rickard Wallins beeestis. Så jag tycker att Rickard kan ta och komma hem, han får ju ändå inte ut nåt av Toronto. Och så kan han ta med sig Jonas Frögren med. :) Och Jonas Gustavsson, fast han lär ju vara kvar i NHL tills helvetet frysit till is typ.


Förövrigt så vill jag inte tala om kvällens avsnitt av Mästarnas mästare. Eller jo, Patrik Sjöberg må du brinna i helvetet ditt äckliga as.


PUSS

1-3 arbetsdagar för mycket

Mina kära


Jag tycker att CDON.COMs leveranstid på 1-3 arbetsdagar är alldeles för lång. Vad sägs om just precis nu ist? För jag vill vältra mig i den dysfunktionella familjen Fishers vardag. Givetvis talar jag om Six feet under. Den bästa serien som någonsin har skapats. Så nu väntar jag bara på att någon vänlig själ köper dom fyra resterande säsongerna åt mig ? Jatack! :D



PUSS


Glamourama

Hej kidz


Nu sitter jag här och kikar på TV3s nya stora internetsatsning Glamourama. Handlar om några bloggande hoes som living the dream typ. Och en av dom är jag svårt avundsjuk på, hon driver en eventbyrå. Ah ge mig hennes jobb då ! Jag måste verkligen få tummen ur och söka alla eventmangement utbildningar som finns. För jag vill vill vill vill. Jag ska bli en affärskvinna med high heels. Jag ska !


Fast nu ska jag gå och koka mig kaffe


I wish you never looked at me that way. Lady GaGa, vilken brud va.

 

PUSS


Elitserie extra med Evelina

Hej små barn


Nu äre dags för Elitserieextra. Shiet jag borde få ett eget program där jag talar om hockey. Jag skulle så lätt titta på det !


Men ni förstår mina barn att jag sitter här och räknar ner minuterna tills elitseriens sista omgång innan OS uppehållet börjar. Mina pöjkar ska möta Skellefteå. Kan bli en spännande batalj ! Men mina barn, OS börjar till helgen, så fint :) Dock i bajsäckellandet Kanada. Men man får väl ta det när det är OS. För jag ska titta på Curling, Hockey och Backhoppning. Hoho så fint !


PUSS

Mästar Maraton

Hallå


Såhär en tråkig söndagkväll vad gör man inte då? Jo man tittar på det bästa programmet som visas för tillfället. På svtplay då alltså. Och jag antar att jag inte behöver berätta att det är Mästarnas Mästare jag talar om. <3



Hur kan man inte älska en småfet asglad myglande snubbe som jämt står vid grillen? xD "Har ni tävlat mycket på Malta?" Till Tomas och Tomas som tävlade inom brottning och skridsko. xD


Tomas Gustafsson, han hade med sig en hel påse adaptrar? Jag tycker det säger sig självt. xD Man älskar ju bara den ödmjuke ösgöten. Han är så mysig. En riktig mysfarbror med äckligt starka lår. Man älskart <3


Hallå det syns väl på bilden varför man älskar honom? Han är schnögg :G Men är samtidigt så jävla underbart korkad. Öh Gunde Svan, nej Gunder Hägg. xD Min favorit till förstapriset, lätt. <3


En manisk statistik nörd som äger Sjöberg. Ja man blir lite till sig.


Titta på han råå. Han är ju för söt. xD Vilken underbar man, säger inte mycket. Väger mer. Och fick alltid spö av Karelin. Plus att han bryter på finska. Man kan inte annat än älska honom? :D


PUSS :*

Sonntag

Hej kidz


Va göri? Själv sitter jag här och leker med datamaskinen. Har andra helgen i rad haft en toppenhelg. Jag och Malin bröt nästan ihop igår, vi var äckligt jävla cp båda två. xD


Jag vill höra Keep on Walking med Salem al Fakir. Fixa den åt mig rå?


Dolph Lundgren är kung, ge han ett eget program !

Kan vi inte bara kasta ut Christin och Måns och låta honom sköta allt? :D


PUSS

Spamalot

We're knights of the round table
We dance whene'er we're able
We do routines and chorus scenes
With footwork impeccable.
We dine well here in Camelot
We eat ham and jam and spam a lot


Its egoday

Hej mina älskade


Eftersom att det är min blogg och jag får göra vafan jag vill med den så har vi idag egoday ! Så jag ska bjuda er på en fotokavalkad från min och Flisans photoshoot. Okej mer min, jag bara tvinga stackars flisgris att vara med.



Jag blev bevkad av en lurig jäkel när jag sminka mig :O


Men jag slängde upp na i famnen och posa lite ist ! :D Djurplågeri på hög nivå kanske? Men titta min kisse är nazist

Om mor bara visste!

Hej <3

Är det incest att idka samlag med sig själv? Inte det alltså. Hej snygging ska vi ligga? :D

Alla som inte håller med om min gudomlighet kan få titta på mitt fina svarta nagellack !

Min make säger hej dessutom ! :*



Flowet

Känner ni flowet mina vänner?

Det gör jag. Livet känns jävligt bra !


PUSS :*

Hemkommen

Hej mina kära


Nu ligger jag i min sköna stora underbara säng med kattfan på fötterna. Men min vecka har vart mycket bra. Jag har ju faktiskt inte berättat för er vad jag har hållts med, men jag har vart på intensivkurs. Så jag är en tamefan mycket bättre bilförare än innan ! Och så körde jag hem från Skövde där mor hämta upp mig efter jobbet. Det gick asbra ! Tills... vi gick punka strax efter Töreboda. HAHA fyfan. Men jag är påt igen, här ska köras bil, för körkort det ska jag ha !




Förövrigt finns mina tankar hos Gruffis !


PUSS :*

Rapport

Hallå


Här är jag på mitt hemliga uppdrag ! Vad gör jag tro? Ja jag kan i vilket fall som helst säga att det är intensivt. Dör av trötthet om kvällarna typ. Men imornkväll återvänder jag till civilisationen !


Men påtal om nåt helt annat? Börja jag gråta när jag läste föregående inlägg? Som en gnu ! Hon är för fin den där, jag säger det inte så ofta till henne, men hon är det absolut bästa jag har ! Ett liv utan henne skulle icke existera ens ! Jag älskar dig Malin Carina Victoria Johansson. <3


Men jag återkommer imorgon ;)


PUSS

Malin gästbloggar!

Hej alla galningar, som läser den här bloggen! Oroa er inte, jag är en av er också haha.

Jag tänkte blogga om ingen mindre om personen som faktiskt äger den här bloggen, Evelina Lindstörm.

Eve är den bästa personen jag vet, hon är verkligen en klass för sig. Finns inte en jävel som kan ens mäta sig med henne. Hon är ju helt körd i skallen, men fan vad bäst hon är.

Det är hon som vet precis hur jag fungerar, det är läskigt hur väl hon känner mig faktiskt. Eve vet precis vad hon ska säga för att göra mig irriterad, hon vet precis vad hon behöver göra för att få mig att skratta. Och även om vi kanske ses som några av de mest oseriösaste vännerna på jordklotet så tror jag faktiskt inte att det finns många som har en sån vän som jag har. För hon vinner över alla! :)
Dessutom går hon före allting. Skaffar jag någon äcklig pojkvän någon gång i framtiden kan han ju bara slänga sig i en sopsäck i skogen om det skulle vara så att Eve på något sätt skulle behöva mig.

Jag skulle offra mitt liv för den här kvinnan, på riktigt.

Evelina Lindström & Malin Johansson = BFF <3

Puss så länge!
///Gästbloggarn Malin!


RSS 2.0