Sjöko <3

Imorn kommer bli en fin dag! Först ska det krängas piller, men jag slutar vis 13. Och då ska jag ta igen kvalitetstid med min Sjöko! Sen Igor kom in i bilden har han lånat henne väldigt mycket av mig, men imorn så, då har jag ensamrätt! HOHO :D <3




PUSS

Jag och far

Far - Evelina! Kan du inte komma ner hit och titta på cykeln?

Snäll som jag är så kryper jag ur min varma säng och går ner till fars kalla soffa och kollar på cykel med han. Och i alla länder förutom Sverige så är det typ svinvarmt, till exempel Spanien där pojkarna cyklar för fullt, idag var det runt 35 grader i skuggan. Detta innebär givetvis att cyklister då och då duschar sig själva med vattenflaskan.


Evelina - Kan inte Andy duscha sig med vattenflaskan och så kan dom visa det i slowmotion?

Far - Kan du gå nån annastans och titta på cykel?


Här offrar man sig och tittar på cykel med far, och så tycker han att jag är jobbig :O INTE OK !


PUSS

Jag och far

Far - Evelina! Kan du inte komma ner hit och titta på cykeln?

Snäll som jag är så kryper jag ur min varma säng och går ner till fars kalla soffa och kollar på cykel med han. Och i alla länder förutom Sverige så är det typ svinvarmt, till exempel Spanien där pojkarna cyklar för fullt, idag var det runt 35 grader i skuggan. Detta innebär givetvis att cyklister då och då duschar sig själva med vattenflaskan.


Evelina - Kan inte Andy duscha sig med vattenflaskan och så kan dom visa det i slowmotion?

Far - Kan du gå nån annastans och titta på cykel?


Här offrar man sig och tittar på cykel med far, och så tycker han att jag är jobbig :O INTE OK !


PUSS

Kassa jävel

I lördags tittade jag som sagt på män som dregglade i grupp. Dock så var det ej underbara Roberto som kommentera utan en inkompentent jävel. Jag hade kunnat göra hans jobb tusen gånger bättre. Jag lovar. Jag kan iaf uttala cyklisternas och lagens namn.


INTE OK !


PUSS

Awesome

Min mobil som jag råkade bada lite i en toalett funkar igen! Ett år tog det för den att återhämta sig, hoho! :D Synd att jag har en annan då.


PUSS

Dregglande män

Nu ni, nu sitter jag här och väntar på män som dregglar i grupp! Det låter konstigt kanske ni tycker då, men då ska jag förklara det för er ! Nämligen lagtempo etappen i Vuelta e Espana! Dvs hela laget cyklar, och när dom cyklar tempo brukar dom alltid dreggla gulligt :) Men jag får vänta tills 22.04, då startar första laget, och så startar inte mina pöjkar i Saxo Bank föräns efter 23, jisses! Men ändå, mina pojkar <3


Och mina hockeypojkar vann idag med. Min Dicken gjorde mål <3


Men nu ska jag måla naglarna med mitt nya nagellack :D


Män som dregglar i grupp! Här är det Astana, vi tycker inte om dom.


PUSS

You guys have a lot of trucks in Berlin?



SÖTNOSAR ! Och både Stuart O Grady och Jens Voigt ska joina Andy och Fränk i deras luxemburgiska stall! HOHO :)

"Håll käft" Älskar verkligen att Andy Schleck bara verkar kunna danska svärord!


PUSS

Simon G

"Inget fast förhållande, jag hoppas du förstår, inte mogen för det, jag är bara 32."
Så klockren textrad angående en viss man som bor på en ö.



PUSS

TDF

Eurosport är en fejn kanal. Alldeles nyss repriserade dom programmet Best of Tour de France 10. Det var fint <3


Men ack, kedjehoppet på 15e etappen, jag blir verkligen bölig! Det är precis som för typ 5 år sen som när jag var superintresserad av Speedway, och min australiensiska favorit Jason Crump misslyckades fatalt, och vm guldet gick till det danska aset Nicki Pedersen ist. Det är bara jobbigt! Det är bara jobbigt att ett kedjehopp förstörtde för Andy, och tog hans chans att vinna TDF. Det blev ist den vita ungdomströjan och en andraplats för andra året irad. Och Alberto Contador som vinnare för andra året, en snubbe som har varit under dopningsutredning. Det känns inte riktigt rättvist. Nu i efterhand kan jag iofs se att Alberto tar rätt beslut, hade han väntat på Andy hade kanske tvåan och trean Menchov och Sanchez fått ett ointagligt försprång. Men ändå.



Nej nu slutar vi vara ledsna här! Imorn börjar Vuelta a Espana, och Contador är inte med :D :D :D


PUSS

Fejna Pics

Sabina hjärtat mejlade mig lite fina bilder från hennes student i början av sommarn :) HOHO


Efter massa letande bland studenter har jag Diane och bästaste Erikinen äntligen hittat Sabina :) Vilken sanslöst kort kjol jag har? :O

Fina vän <3 Och smörgåstårtsätarn :D

PUSS


Min fjutt

I Onsdags flyttade hon. Min Gullufjutt, min flytpenis. Och jag saknar henne redan. Slätte kommer inte vara detsamma utan henne. Min Skinskompanjon. Vem ska jag nu ägna tråkiga vardagskvällar åt. 85 mil är 85 mil för mycket.








Love <3

Trenchcoat

Alla bör ha en Trenchcoat! Och nu har jag också en :) Fritt fram att se skum ut !



PUSS



Busy chey

Jag sa ju att jag skulle uppdatera dåligt! Dom senaste dagarna har jag i princip gått upp, åkt till jobbet, kommit hem och gått och lagt mig.


Men imorn är jag ledig, woho :D Då ska jag uppdatera er om lite smått och gott :)


PUSS

Bildbomb

En liten bildbom får ni :)

Födelsedagschey, morgonrock klockan 3 på eftermiddagen. Men jag hade faktiskt duschat precis :)

Snygg chey, men tanke på saknaden av smink och fixat hår.


En av lördagkvällens två bilder. En Gus som är på G. Och sen översvämmade mitt badrum med öl :D Men jag tycker om honom iaf :)

Mor och far hade vart busiga när jag jobba en dag och tog sig en tur till Lidköping för inhandlade av ring som matchar mitt halsband :) Fejnt av dom!

Fejn ring. Och hand som tillhör 75åring!


PUSS


Six feet under

Igår började mor titta på den fantastiska serien Six feet under, jag har tjatat på henne om detta i typ 10 år, eller nåt sånt. Men detta betyder ju också att jag måste titta varje gång hon tittar. Fan. Vad är det egentligen med syskonen Lindström och seriesamlande? Jag har hela Viva La Bam, och är två boxar ifrån hela Six Feet Under. Bror däremot har ju typ alla världens serier som finns.







PUSS

Eine neue voche

En ny vecka mina barn!


En vecka som det kan bli ganska dåligt med bloggande faktiskt. Jobbar varenda dag förutom idag och på fredag. Har ju som sagt inte gift mig rikt ännu tyvärr.


Men det bästa med denna vecka rååå? (Förutom att jag får gå till systemet och shoppa när helst jag vill). På lördag börjar Vuelta de Espana :D Woho ! Tre veckors cykling! Och mitt i all den cykling så pågår ju även försäsongen i hockey. En kvinna blir ju helt salig!


PUSS

Awesome

Min 20årsdag igår var så jävla awesome! Det var länge sen jag hade så roligt! Alkohol och goda vänners sällskap! :) Och en första systemnota på 296 kr :)


Tack mina vänner, ni är så fina <3


PUSS

Jisses

Jag känner mig lite som en 10åring, jag har pirr i magen inför imorn, kanske den sista födelsedagen jag kommer glädjas åt, 20 år. Det är mäktigt på nåt sätt, men äldre tänker jag inte bli. Jag vill vara omogen och inte ha koll på mitt liv.


Jag är inte mogen att bli vuxen, jag vill fortfarande vara 15, trots att det är skönt att aldrig mer behöva genomlida en mattelektion. Men det faktum att andra 20åringar verkar ha sån stenkoll på sina liv gör mig livrädd. Folk förlovar sig, skaffar barn. Hella kittet liksom! Och nästan alla mina medsoldater i kollektivet mot kärlek har övergivit mig, alla har dom funnit nån som dom faktiskt tycker om och vill leva med. Det är bara jag som är så pass känslomassigt fuckad och ostabil för att kunna nåt sånt. Det är bara jag. Men snart så, mindre än tre timmar så är jag faktiskt officiellt 20 år. Om man ska vara extra petig, kl 9.53 lördag morgon.


PUSS från 19åringen :)

Cykeldiskussion

Det utspela sig en intressant diskussion mellan mig och far för en stund sedan.

E - Pappa pappa! Vettu vad? *Hoppar upp och ner av lycka*

P - Nej?

E - Contador ska inte köra Vueltan!

P - Då finns det ju bara en vinnare (syftar givetvis på Andy Schleck)

E - Men nej han har sagt att han vill hjälpa sin bror till att vinna.

P - Nej så säger han bara. Han kommer vinna.


Schåå om Herr Pappa mot all förmodan får rätt kanske jag kan tänka mig att lämna över rollen som Cykelorakel. Men bara kanske!


PUSS


HAHAHAHA

Utdrag från Stinalee's blogg. 



"Stod och snackade lite med "fröken" (eller vad man nu ska kalla det) innan vi gick. 

Fröken: Pratar du något annat språk eller så?
- Jag: Eh, nä?
Fröken: Nehe, tyckte det lät så.
- Jag: Jag snackar västgötska!
Fröken: Jaha, haha. Oj! Tyckte det lät lite som... Kanske tysk brytning?"


Hohohoh, jag dog lite.


PUSS


Friends

Idag kommer Eve och Bellan på nåt slags kalas, eftersom att Bellan inte kan komma imorn :) HOHO, det ska bli trevligt :)


PUSS

Seriöst?

Seriöst, är det verkligen någon som tittar på CSI NY för själva handlingen?





PUSS


CSI NY

Man tittar ju inte på CSI NY eftersom att det är bra?





Eller?


PUSS

Grattis

Jag gratulerar alla som inte bor i min hjärna. Jag har starka planer på att flytta därifrån, iaf sen min senaste konversation med mig själv. Jag lovar den var spårad.


Och hade att göra med min nya bakgrundsbild på datorn, HOHO :D


Mer än så förtäljer inte historien!


PUSS

En förlust kan vara bra

BAJS FÖR SPARTA PRAG, kanske ni säger. Ja jag med. Men nu äre så att en försäsong ska inte gå som en dans på rosor. Ett lag behöver förlora ibland för att komma tillbaka ännu starkare! Det ska gärna gå lite dåligt i mörka december även om det smärtar i hjärtat då, för varje förlust bygger upp laget mer och mer! Ni kanske minns senaste säsongen vi tog SMguld, halvägs in säsongen var Färjestad det minst produktiva laget. Dock så hade vi ju älskade Monstret så vi släppte inte in några mål, men vi gjorde heller inga, vilket man inte vinner några matcher på. Dock så stod vi där som vinnare i April!


Och för att inte tala om säsongen 05/06, vi sparkade tränarna i Januari och stod på torget i April, det kan man kalla för turbulent om något!

Så vad jag vill ha sagt är att en förlust i försäsongen inte är hela världen, för det är frammåt vårkanten som vi ska dominera!


Pojkar <3 Som ska se till att Gusten ska få bada!


PUSS

Jag har ett Star Wars plåster, det har inte du !


Titta på Anakin råå, titta pån! Jag har hyvlat av en nagel liite väl långt ner, då får man användning av sina fejna plafster! (Som det heter på tyska) Häromdagen hörde jag en kund säga "Plafster mit prinsesse on". Jag dog lite.


Så kids, vad gör vi fram tills Eneco tour börjar vid 14.45?


PUSS


Jag dör lite

HOHOHOHO! Jag läste precis att Andy Schleck som 14åring slog vad med sin mattelärare att om Andy Schleck vinner TDF så ska hans lärare gå från Paris till Luxemburg. Det var bara 39 sekunder som räddade honom iår. Jag hoppas på att det sker nästa år :D Läs mer om det här.

 

PUSS

Sist i Tour de France

Hoho jag titta på Enecotour förut och våran älskade Roberto Vacchi nämnde namnet på en cyklist som jag aldrig hade hört förut, han påstod att denna man faktiskt hade slutfört hela årets TDF, varpå jag tänkte "asch han kom säkert sist", och Roberto Vacchi säger "Inte så mycket att skryta med dock eftersom att han kom absolut sist". JAG SKRATTADE IAF !


Men som sagt, Eneco tour är lite av en "sämre" tävling. Dom flesta laddar upp för Vueltan som börjar nästa lördag. Så än så länge har jag känt igen typ 10 namn av 150.



I Vueltan får vi träffa favoritkillen igen :D Och hans bror som också finns att finnas på denna bild! Snubben bröt nyckelbenet på fjärde etappen av TDF men nu jävlar är han back on track! Och så givetvis svenske Gustav Larsson med, han kan nog utmana Fabian Cancellara på tempot. HOHO :D


PUSS

Lamt Pander

I lördags när Bror Pander hade på sig kostym påtalade jag för honom att han såg lite ut som Barney i kostym. Och han bara "Vilken Barney?" Jag blev så besviken på han! Alla vet vem Barney är!

 




PUSS

The only exception


Caroline hjärta Sebastian

Jag var ju som sagt på min kusins bröllop i Lördags, det var trevligt :)






Bröllopet var vackert! Jag blev dock ack så bölig när Carros bästisar höll tal till henne! Om jag nu skulle få för mig att gifta mig så kommer ju ingenting stoppa mina BFFs från att tala lite, för det första kommer jag böla ihjäl mig då, och för det andra finns det ack så mycket dåligt jag har gjort i mina dar som dom kan dra upp. HAHA :D


PUSS

Inga konstigheter


HOHO

Idag visar Eurosport cykel, nämligen Eneco tour, hoho :D Och så ska jag bege mig på smörgåstårtsjakt med! Det kan bli spännande :)


PUSS

Smått och mumsigt

Döm av min lycka när det visade sig att Eurosport visade cykel förut. Ack så vackert! Tyler Ferrar ur Garmin Transitions vann, ni vet snubben ur Transitions adeptive lenses reklamen! HAHA nej det vet ni nog inte, det är nog bara jag som kan Eurosports reklamfilmer utantill :D


Igår var jag på något slags bröllop, det var fint :) Carro och Sebbe var fina :) Jag hetsåt bröllopsmiddagen med, far sa till mig flera gånger att jag inte behövde ligga i maten, men jag äter så :D Sen så begav jag,far och bror oss till hemtrakterna för lite kräftskiva. Jag var mest bara full och odräglig, men inte lika full som Karl Mann :D


Och så tog jag igen viktig kvalitetstid med Malin, vi hade ett förjävla serioustalk där ett tag. Men det var välbehövligt. Och så bölade jag lite med min andra bästis eftersom att hon ska flytta 85 mil ifrån mig. INTE OK !


Haha shit, typ mitt första idag har jag gjort blablablabla inlägg. Never again. Nie wieder.


PUSS

Last week

Idag börjar min sista vecka som tonåring! HOHO, nejdå jag håller absolut inte på att hausa upp min 20års dag eller så.


PUSS

Heja

Jag älskar IBS, verkligen, har så ont i magen så att jag nästan dör lite.


PUSS

Hallåja

Varför har ingen berättat för mig att han är snygg? Trevligt nyförvärv :D


PUSS

Mhmm

"Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid..."


16 and pregnant

Jag tittade på den fantastiska serien 16 and pregnant häromdagen. Och jag blev så provocerad så att jag bara ville kasta ut tvn genom fönstret! Barnets far var typ det största svinet någonsin !


Han var sjukt elak och hackade på stackars Chelsea, trots att han själv inte träffade sin dotter som han dessutom kallade för misstag! Bra kille där! Herregud hade det vart jag som hade blivit utsatt hade jag sparkat sönder aset! Iofs så har ju jag humörsvägningar och ett temprament som inte är av denna värld också. Men anyways, inte ok !

Ledsen chey :(

PUSS


Hoho

Hohohoho :)


Helt rätt gubben !


PUSS

Tack gode gud

Äntligen så kom beskedet vi har väntat på! Färjestad har värvat en ny målvakt! Den tjeckiske 23åringen Alexander Salak, och han ser grym ut! Dessutom så tror jag på Nihlstorp, jag har känslan av att han kan utvecklas i ett lite starkare lag, som faktiskt till och med har råd med en målvaktstränare, hoho :D


Awesome

Givetvis vad The Dudesons in America awesome ! Man hade ju inte kunnat förvänta sig nåt annat!


Och så vill man ju äta upp Jukka lite, och HP och Jarno, det är bara the funny fat guy som jag för tillfället har glömt namnet på som man inte vill äta upp. Det kanske finns mycket att hämta i landet i öster? :D


PUSS

Retro


Titta vilken lattjo liten retropryl jag räddade från att bli kastad!

Den har vart i Val d I Sere och lekt med min mamma på 80talet :)

Tummen upp till det säger vi :) Japp jag har färgat håret!


PUSS

Duktig chey

Förut idag gjorde jag något mycket världsomvälvande för att vara mig, jag skapade ett system i min garberob. Klänningar, Kjolar, Byxor, Tröjor/skjortor och så sist sjalar ! Denna ordning lär nog hålla i ett halvt dygn ungefär. Men anywho, duktigt? YES! Klapp på huvudet och applåd tack :)



PUSS

The Dudesons in America

Håhå vad till mig jag blir! För ikväll börjar The Dudesons in America på MTV. Som ett stort fan av Dirty Sanchez, Viva la Bam och Jackass så älskar jag också givetvis The Dudesons, dvs den finska motsvarigheten. Dom är dumma i huvudet och bara helt underbara!

(Ja det är redan bevisat att jag är en man fast i en kvinnas kropp.)



Bra Hyvlarn

Man vet att det går bra när man lyckas radera sin favoritplaylist på Putify. Tur att Sjökon hade den så att jag snabbt fick tillbaka min lilla bebis Gurkan. Känns lite jobbigt att skrapa ihop 253 låtar igen nämligen.



PUSS

Joshua

Helt fab bara.




PUSS

Stallbyte?

Nog talat om fuskare inom hockey, i min andra favoritsport cykel är doping tyvärr vanligt förekommande.


Men det var icke det vi skulle diskuttera, utan det faktum att Alberto Contador har lämnat Astana för Team Saxo Bank, ett stall som bröderna Schleck lämnar för att enligt uppgifter starta ett eget Luxemburgiskt stall, men Astana är även på jakt efter dom! Och hur roligt vore inte det? Om dom bara skulle byta stall med varandra, ja jag skulle skratta iaf! :D


PUSS BABE <3


Åh sopa

Lille lille Robin Rahm. Det går nog inte beskriva hur besviken och arg jag är. Jag och många andra Färjestadfans med mig. Genom att dopa sig försör han inte bara för sig själv utan för hela laget!


Men Färjestad har klarat värre kriser, så detta ska vi bara ta oss igenom med stort hjärta och hårt arbete. Lite halvsvårt med bara en målvakt dock !



Vart är Jonas när vi behöver honom?

PUSS

Starstruck

Som det stora cykelfan jag är blev jag igår ganska så starstruck, jag är nämligen till 80 procent säker på att jag såg Roberto Vacchi på rese i Skövde. OMG !


För er som inte vet vem han är så är han ena halvan i duon Vacchi och Adamsson som alltid kommenterar Tour de France lika fantastiskt !

PUSS


Liseberg med Fjutten

En vacker dag som denna tog jag min Gullufjutt under armen och tog en tripp till Liseberg! Asnajs! Förutom dödsångesten jag upplevde i Uppsvinget! Never again!


PUSS


Min tuss

En månad idag. Jag saknar dig inte mindre för det.



PUSS

Vin?

Jag blev helt plötsligt sjukt sugen på vin! Jag dricker inte ens vin i vanliga fall(undantaget är på middag med Malin,Olle och Sara). Nej jag har nog helt enkelt blivit medelålders, jag fyller ju faktiskt 20 om 20 dagar.


Med vinglaset i högsta hugg! (Och handen på tutten?)


PUSS

Grattis mor

Idag fyller kvinnan som har gett mig mina fantastiska looks år! Hur mycket förtäljer inte historien, man talar inte om en dams ålder. Men baske mig, hon är en milf! <3



PUSS

Avklätt :G


Det är inte hälsosamt för damer som mig att min man fluktar sig på detta vis ! :G


Och nej Malin Carina Victoria Johanson och Anna Evelina Fredrika Hermansson, jag behöver ingen man, jag behöver inte ligga, och jag behöver inte kärlek och omtanke. Då har vi klargjort det.


PUSS

Nötter

Cyklister alltså.


Finbesök

När jag satt i min säng förut såg jag nåt i ögonvrån. Ute i hallen stod en katt? :O Som hade kommit in genom den öppna altandörren och helt sonika gått in.


Det fick mig att sakna min lilla plutta.




PUSS

Airplanes

Det går bra för mig. När jag skulle leta upp den här videon lyckades jag fastna på mina rekommenderade klipp, youtube tyckte nämligen att jag skulle kolla läget i Team Saxo Banks buss. Och jag var inte sen att haka på. Det fanns ju massa spännande att se! Meeen låten vare ja. Inga konstigheter där.



RSS 2.0