Le tour

Jag blev så sinnesjukt Tour de France sugen förut idag! Ack juli 2011. Tur att det finns lite att se fram emot tills dess, typ Winter Xgames, En halv hockeysäsong med slutspel, Hockeyvm och Giro di Italia!


Förövrigt så blev det idag officiellt att Fabian Cancellara ska cykla i mina Schleckares Lumembourg Pro Cycling i tre år framöver. Tlevligt! :)


Och förövrigt så vann mina grabbs nyss mot Lejnköööping. Bra Chrille B att du gör mål, det är därför FBK betalar dig en fetinglön! 





PUSS

White light moment

Jag har sinnesjukt svårt för Tove Styrke som person, all hennes präktighet får mig att vilja kräkas lite i munnen. Men ack, bra låt!


It's a sad day

Det är en sorgsen dag idag. Leslie Nielsen är tot. Den fantastiska Frank Drebin. Ja jag talar givetvis om Den nakna pistolen filmerna. Jag var totalt besatt av dom när jag var yngre, och kan fortfarande skratta som en galning när jag ser dom. Därför är det allt sorligt att Leslie har avlidit vid 84års ålder.




PUSS

"Tja lärarn!"

Hoho, min Sjöko har vart här. Vi hade en alldeles fantastisk pensionärslördag igår :)


Och vi fick för oss att titta på den fantatiska filmen 6E:1 till 9E:1, 2002-2006. Bra film, många fina kommentarer och skådespelarinsatser. Och framför allt, en riktigt bra skildring av vilken fin högstadietid vi hade.

"Tja lärarn"

"Han vill inte vara med på film"

"Vem hoppa?"

"Kulan har bara en pungkula"


Ja man kan lungt säga att jag och Sjökon asgarva oss igenom hela filmen! xD
























Tusen bilder, men alla fantastiska minnen.


PUSS


Fantastiska Robbie

Robbie Williams är en såndär artist som jag alltid återkommer till. Tillsammans med The ark, Queen och Broder Daniel. Dom är mina favoritartister även fast jag inte alltid lyssnar på dom så finns dom alltid där.


Och ikväll var Robbie Williams och resten av grapparna i Take That med i Skavlan. Robbie hade kunnat ta över Skavlans roll, undra när den mannen ska förstå att han är överflödig i sitt egna program?


Mångas favoritlåt med Robbie är nog den ack så fantastiska Angels. Men jag anser att Come Undone är snäppet ännu mer fantastisk. "Such a saint but such a whore", vilken träffande textrad.


Robbie med ett stycke Take That, återförenade efter 14 år.


PUSS

Snygg på jobbet

Idag har jag vart på jobbet, enbart för att se snygg ut. Lite konstigt kanske ni tänker då! Inte det minsta! All personal förutom tre skulle nämligen vara med på en gruppbild som ska vara med i en annons i SLA iom att vi uttökar våra öppetider ytterligare, och just det numret av SLA är ett sådant som typ varenda jävel får, även dom som inte premenuerar, så det vill ju till att man blev snygg!


Dock eftersom att jag piffa till mig lite extra en freitag som denna har jag ju tagit tusen kort på mig själv. Och som den sanslöst egocentriska människa jag är, så tycker jag det förekommer alldeles för lite bilder på mig själv! Så här får ni att rama in och sätta upp på väggen :)


Iofs inte jag, snarare Claus(jag har döpt om katten till det) i min jacka.


Dagens utfitta. Leggins från Monki och klänning från Cubus. Som en sann modebloggare!



Rauwr!



Där vill man bara krypa ner och mysa till det!


Nej nu får det vara nog!


PUSS

Varm i hjärtat

Imorse när jag satte på Morgonpasset i P3 blev jag varm i hjärtat. Föööör att, Jonathan Unge var ju dagens gäst! Ack, P3s mest fantastiska ! Ja jag kan inte riktigt förklara vad som är så fantastiskt, men så fort han öppnar munnen njuter man, han är så ångestfylld och underbar, och har vad man kan kalla för talets gåva, ja det är bara bra :)



Dutti Pålle!

Finafina Pålle, han gjorde hattrick igår. Dutti Pålle :)



PUSS

Epic no. 3

Jag berättar ju för er vilka mina favoritavsnitt av The Dudesons är! Här får ni ett till! Skratta väl.

"If i didn't know that girl was me, i would fall in love!"




PUSS

Matelimatimaaaaat

Damn vad hungrig jag är! Men kycklingen är i ugnen, kyckling med brocooli och ett täcke av creme fraiche med svampsmak. Mumseli! Och till mig och sticktanten blir det couscous till med den kräsna lilla (4)7åringen Hockeyoraklet blir det pasta!


Ahh gah vad hungrig jag är!


MAAAAAAAT :G


Gud vilket värt inlägg. Ville bara berätta för er att jag lever :)


PUSS

Det är bögarnas fel!

Inte riktigt i nivå med "Ett kilo mjöl!". Men satan vad bra jobbat Grotesco!




PUSS

Lanvin hjärta HM

Synd att jag inte har en större plånbok. Klänningen längst till vänster får mig att vilja krevera.


Synd dessutom att jag bor i en smalltown, skulle man ta på sig nåt sådant och gå på fest skulle folk titta på en ungefär som om man hade en bäver i röven. Gud vad jag älskar trångsynthet!


PUSS

Finemännen

Idag fyller två bra män år! 21 år båda två!  Kalle H och Kiwifan! Grattis mina guldgossar <3


We'll be friends forever! Du, jag, Phil Collins och Fredags H! <3

Den dagen kommer jag aldrig glömma, du cykla från Moholm till Slätte för att trösta mitt brustna tonårshjärta. Det är sånt riktiga vänner gör! <3


PUSS

Dansa fastän hjärtat brister, dansa fastän du inte är här




PUSS

Blaaaaaaa

Jag är sååå fast i Charlaine Harris böcker !


Nu har jag kommit till 4an, Dead to the world. Eric Northman är alldeles fantastisk i den! Man vill bara bita :)




PUSS

Sötepojkar

Hoho!


Gissa vilka som vann mot Dyyyrgårn igår? Mina sötepojkar självklart ! Fantastiskt snyggt tredje mål av Mattias Sjögren, en riktig solouppvisning, ville bita lite i han. Vill jag iofs alltid.


Men nu ska jag duscha och sen ikläda mig plyschbyxan! Åhw, tänk plyschbyxan som kropsstrumpa, det vore nåt! Korvkroppen i en kropsstrumpa vore en syn som inte vore av denna jord!


PUSS

En halv smedja!

Tankesmedjan i P3 är icke samma sak utan Simon Svensson! Han är ju programledare baske mig! Vart har han tagit vägen? Han har faktiskt yttrat sig på Twitter iaf :)


Bäst i smedjan är ju dock Jonatan Unge, finns inga doubt about that! Underbara ångestfyllda man!


Loliga pojkarna :)


PUSS

Plyschbyxan del 2

Sagt av Hockeyoraklet om fine Plyschbyxan:


"Varför måste du alltid sticka ut? Det är precis likadant med din bror! Varför fick jag inga normala barn?"


Han är snäll far :)


PUSS

Lille plyschbyxan


Jag har en fotölj på mig ! Neee, mena nya fina plyschleggins har jag trånat efter sen första gången jag som dom i fantastiska Hanapee's blogg. Men eftersom att jag bor på landet är Monki en affär man inte hittar under var sten, meeen det löste bästa Sticktanten som var och flanera i Göteborg igår! Och ack, dom är så fina :)


PUSS

Sambo!

Hoho! Jag har skaffat mig sambo! Eller nja, men jag ska sleepa over hos Eve idag, och jag var här tidigare idag med, innan jag gick till jobbet. Så det känns nästan som att vi bor ihop. Misigt! :) Druckit glögg har vi och!


PUSS

Våran Dick är störst i hallen!



Vem köper tröjan till mig? Och mannen i den? hoho <3


PUSS

Purple pants

Jag har i många många år trott att chinos är ett klädesplagg som mina små korvben inte kan pulla of. Men tänka sig, efter ett besök i bror Panders garderob sitter nu ett par lila(?!) chinos på korvbena. Sabina skulle nog allt bli te sig i trasorna om hon såg mig. Aint that right darling?


Hej purple panties <3


PUSS

Pilla lite

Benmusklerna där alltså. Bor ensam i villan utanför Karlstad. Jag kan annars flytta in! Förövrigt hade han kostym på sig när han var i Karjala cup studion i torsdags, en kvinna med hormoner som jag dog lite. Men bara lite.


PUSS

Weekend

Barn. Jag har övergett er ack så länge!


Min helg har vart busy. Jag joppade och stod i igår, varenda jävel i hela Skaraborg verkade ha tagit sin tillflykt till apoteket.


Och i fredags lekte jag med bror Pander, det var trevligt. Jag snodde kläder, diskade, vi lyssnade på Uggla i P4 och så var vi i Mariestad där en försäljare tog oss för ett par som shoppade ljustakar, inte helt uppskattat från varken mig eller bror.


Om ni väntar ett slag ska ni få se ett av plaggen jag har snott :)




 

Bror Pander visade mig, hilarious! "Så får han göra om han har målsmans tillstånd"


PUSS

I wanna do bad things with you


Världens bästa sticktant har införskaffat del 2 och 3 i True Blood serien. Jag bara tackar och tar emot!

Här är det Sookie och Bill som åmar sig på omslaget till numero 2, Living dead in Dallas.


Klockan 18 tittar vi på Dicken,Sjöa och Junis. Dvs mina pojkar i Karjala cup :*


PUSS

Klad chey

I måndags förmiddags var Hans Erik Dyvik Husby med i P3 populär. Det var trevligt :) Och i Kupé som jag trillade förbi förut idag! Klad chey blir jag, jag tycker om Hans Erik. Och hans gestaltning av Cornelis har gjort honom i ropet! När ska vi se den filmen förresten?

Drogvården i Norge verkar förövrigt vara en spännande tillställning, där kan man inte bli drogfri, bara beroende av ersättningsdroger. Hans Erik fick ta turen till det fantastiska grannlandet i väster för att bli fri :) Fin man :) Fin som Hank von Helvete !



PUSS

Dancemoves

Dom gör aldrig nåt seriöst på det där stället.


Torpet, Sterner och Salak har najs dancemoves. 1.44 in :)

 



PUSS

Gulligull

Dr Awesome var inte död i måndagens Chuck, han var bara kidnappad. PUH !


Meeen, jag hitta gulligullvideon här på youtube. Det är min och Malins låt! Fast det är Chuck och Sarah ist. Ousch dom får ju ta och bli ihop snart, jag får ju hjärtsmärtor av deras velande.




PUSS

Bläsch

Det är snöigt ute idag. Omysigt.


Jag fikade med Malin och Olle förut idag, mycket mer mysigt! Skagenbaguette är guds gåva till kvinnan :)


PUSS

Epic no. 2

Det näst bästa avsnittet typ. Härligt att både mina favorit avsnitt är när dom leker Follow the leader.


Men hur kan man inte älska det här avsnittet när HP är halvnaken typ hele tin?




PUSS

Epic

Kanske deras bästa avsnitt. Speciellt när dom står nakna på fjället, det är bara fantastiskt!







PUSS

All I do is win



Ja om det ändå vore så väl! Snoops overall är ju stilig iaf :)


PUAA

Lalalala

Jahaja, vad ska vi göra idag barn?


Säsong 1 av The dudesons? Ja den har vi ju faktiskt inte sett än? (Nej jag kollar på säsongerna i väldigt random ordning, inte direkt så att det finns nån viktig handling xD )




Finlands bästa export. På andra plats kommer Mumintrollen!


PUSS

Hoho

Jag är ganska bra! Pander och Robin är sotis på mig, dom kallar mig för en örnhora. För att jag har vart i Örnästet och det har inte dom ! HOHO :) Heja Vadstenagymnasiet, det är tack vare dom :) Och ja, som den stora historie och andra världskrigs junkie jag är så dog jag lite smått! Och utsikten därifrån var fanimig fantastisk, man såg till Salzburg på andra sidan gränsen, Örnästet är belaget ovanför byn Berchetsgaden som var vår bostadsort i två dagar på Europaresan, och det ligger precis på gränsen mellan Tyskland och Österrike, så vi chillade lagom i Salzburg och i Tyskland. Fytusan vad awesome den resan var <3




Just chillin with Hitler at the Eaglesnest! Inga konstigheter !

Kanske kan påpeka det att bilderna är tagna runt mitten av maj och att ett par tusen meter neråt är det ca 25 grader, men däruppe ligger snön kvar ända in på sommarn!

PUSS

Kom igen

Fintröjan är på! Matchen är köpt på Csports. Kom igen grabbar, krossa lite Norrland, så denna annars ytterst menlösa lördag kan bli lite trevlig! :)


Jag ska dricka glögg sen :)


PUSS

Sticktanten

Jag tänkte att jag skulle ta och visa upp sticktantens senaste projekt. Som jag har norpat åt mig ! Plus att jag missar aldrig ett tillfälle att visa upp mig själv som den narcissist jag är !




Ja det är alltså kragen/halsduken som jag visar upp här för er. Muddarna har sticktanten dock också tillvekat, hon är full av möjligheter den kvinnan ! Man kan använda kragen så att man ser ut som en muslim, loligt!


OUSS


Fejnt

Jag hade inget att göra igårkväll. Sen så hitta jag hela säsong 4 av The dudesons på yt. Då hade jag nåt att göra helt plötsligt. Det var vackert, det var fejnt. Dirty Sanchez var med i ett avsnitt, då blev jag lycklig.


Påtal om The Dudesons, när ska vi gå på Jackass 3D? Den har premiär idag! Jag vill mest se den för att Ryan Dunn och mina dudes är med dock : )


PUSS

Erik Ekstrand

Alltså? Har nån sett veckans kanin? Jag bara undrar vad det programmet vore utan fantastiska Erik Ekstrand! Han gör ju hela grejjen! Han är ju faktiskt lite smått fantastisk!


Igår var ju dock Simon Svensson från Tankesmedjan i P3 med! Han fick dock inte så mycket plats, Erik tar den mesta! Så jag tror Simon passar bäst i sin roll att hålla koll på Jonathan Unge och ett gäng brudar i sin smedja! Tror förövrigt att jag ska lyssna på gårdagens smedja på pod nu kanske? :)


PUSS

Loving it



Awesome!

Påtal om Awesome, om dom tog livet av han i förra avsnittet av Chuck tänker jag sluta titta på det i ren protest!


PUSS

Okaaaj

Undra om dom tränar eller gör nåt seriöst på det där stället nån gång?

Men titta Chrille B's ben, jävlar i min låda!




PUSS

Ousch då

Imorse läste jag tidningen, där stod nåt om att linjer på Vadsbo är tvugna att läggas ner för att dom inte passar det nya gymnasiesystemet eller nåt sånt där. Jag har inte full koll, men genast när jag läste det så blev jag lite orolig för min gamla skola. Och helt rätt. Läs här!


Jag får nog påstå att jag skulle bli lite ledsen i ögat om dom lägger ner Vadstenagymnasiet. Nog för att jag har klagat och gnällt och med VG gav mig ändå tre grymt roliga år, och vänner för livet. Nu efterhand glömmer man gärna att man ville skjuta huvudet av lärarna och skolbördan, och minns bara allt det roliga. Internatliv, praktiker, resor, spårade lektioner. Ja allt kul som jag verkligen fick ha under tre år. Och det vore verkligen synd om fler inte får uppleva det.


















It's all just memories <3


PUSS


Mysmys

Grana är en trevlig ung man :) Och Sjögren är nästan avklädd, hejsan hoppsan !



PUSS

Heja HBO

Jag som tyvärr inte har canal + tycker att några av tvkanalerna jag har kan plocka upp serierna Treme och Boardwalk empire. Dom verkar sannerligen bra tycker jag !


Meeen å andra sidan kan HBO bara göra bra serier! Min absoluta bästa någonsin serie Six feet under är ju en HBOproduktion. Såsom True Blood, Sex and the city och Hung. Ja ni hör ju själva. Bara mästerverk där!


Shiieet, jag får ju sluta vara en sådan seriejunkie.




PUSS

Mården

Nuså! Har han tagit ut sin första Tre Kronor trupp. Det var egentligen redan i måndags, men busy som jag är har jag inte haft tid att skriva om det!


Och jag känner att Mårts har nytänkande i sin trupp! Inte samma gamla vanliga, det kändes som att Båke med sitt frasiga hår fastnade i samma hjulspår, och var dessutom inte omtyckt av spelarna, inte bra! Så jag hoppas att Mården tar oss tillbaka till förstaplatsen där vi hör hemma !


Och tre av mina sötepojkar är uttagna. Dick Axelsson, Jonas Junland och Mattias Sjögren. Fina gullepojkar. Det ryktades om Jonas Frögren och Rickard Wallin med, men dom drog ju på sig opassande skador. Dock är jag lite tveksam över valen Stefan Liv och Mange Johansson? Dom känns ganska passé om jag får säga det själv. Det största frågetecknet är ju dock Andreas Jämtin? Vad ska mården med honom till? Han är ju hockeyns största psykfall på riktigt. Han kommer ju typ bara dra på sig onödiga utvisningar. Men men, nu taggar vi Karjala cup nästa vecka !


Titta på finpojken. Titta på han råååå.



PUSS

Omtyckt

Jag är så nedrans omtyckt av mina föräldrar. Igår titta dom på nåt program där Tommy Körberg var med, varpå jag tyckte det var jättetrevligt att sjunga och gestikulera till The Anthem, i pappas öra i princip. Och då när jag gör detta utbrister han.


"Vad skönt att du har vart och jobbat idag, jag och mamma har bara suttit här och njutit av tystnaden." Och mamma håller med honom! :O


Dom är så elaka !





PUSS

RSS 2.0