Grattis till mig

Hallå.

Grattis till mig. Min dator har nu visat mig att den hatar mig såpass mycket att den bestämde sig för att krascha ! Det jag är mest lack över är faktiskt spotify som jag hade haft i två dagar x) Så jag lånar min snälla pappas dator. Men jag ska ominstallera djävulsmaskinen nån dag. Dock inte idag. För idag kommer min tant och sällskapar mig ! Men innan det ska jag läsa ut New Moon och ändra mitt utseende från skabbig uteliggare till dynghet brud !

Annars skulle vi ju kunna starta en insamling? Ge Evelina pengar till att köpa en ny dator? :D Jatack. En mycket god ide skulle jag kalla det.

Jag drömde att jag var kär i natt. I en  89:a. Fast han var nästan mer kär i mig? Fast så brukar det ju vara i mina förhållanden. De är helt maniska och vill träffas 24/7 medans jag är ah hjälp ta bort honom ! x)

Men nu vet ni läget vänner, ingen dator och sällskap med tanten !

Men vi säger så
PUSS :*

Freitag, JA ! :D

Hallå.

Idag är det Freitag, och mitt sjukdomstillstånd börjar lätta upp sig lite och. Blir ju inte bättre än så. Men jag är ju inte i skolan, hade jag vart det hade jag iofs slutat vid det här laget. Men jag ligger i min säng och leker med Spotify, och pluggar en gnutta med för den delen. Inte dåligt av mig. Hungrig är jag och, nån som vill laga mat åt mig? :D

Men vi säger så
PUSS :*

Mina grabbar <3

Vilka blev seriesegrare 2009 då? Jamen givetvis Färjestads BK! Så jävla gött, känns som att detta kan leda till SM guld, och helvete vad lycklig jag skulle bli då ! Jag lovar, glädjetårarna skulle spruta.

Jag bjuder på mitt favoritklipp genom alla tider. Och som jag brukar säga, jag borde tacka Björn Melin för att han dräller med pucken i mittzon, höhö.
http://www.youtube.com/watch?v=UQSC255K-pc

Men vi säger så
PUSS :*

Robert och Marcus

Hallå.

Såg ni? Robert och Marcus höll på att få åka hem från sveriges värsta bilförare? :O Omg, då hade jag slutat titta ! Fina män är vad de är. Jag och Malin ska åka till Skara och ragga på dom hade vi tänkt. En god ide, jag vet.

Men vi säger så
PUSS :*

Ursäkta mig

Hallå.

Ni får ursäkta mitt dåliga bloggande, men jag har drabbats av ett visst sjukdomstillstånd. Ligger i min säng i Slätte, bror Pander hämtade mig förut :)

Jag tittade på Twilight förut, och jag säger då det. Filmatiseringar av böcker är alltid lite jobbiga, för det är alltid en massa saker man stör sig på. Men alltså den var bra :) Hade tänkt att läsa ut New Monn nu med. Spännande som en gnu börjar det bli.

Men vi säger så
PUSS :*


:G

Hallå.

Jag tittar på Bridget Jones, hon är så jävla klockren x) Men det bästa är ju Colin Firth. Jag avlider, han är ju gubbkexens kex!



Men vi säger så
PUSS :*

Helgen lider mot sitt slut

Hallå.

Som alltid på söndagskvällar finner jag mig själv framför datorn. Bakis, eller ja mer seg. Bakis var jag däremot imorses. Herrejävlar vad jag mådde dåligt! Jag har faktiskt börjat fundera på att se över mina alkoholvanor, men eh wtf !

Helgen har i vilket fall som helst varit väldigt bra :)
Lördagen började med hockeymatch mellan Färjestad och Modo. En lekande lätt seger för mina pojkar. Fina män är vad de är ! Sedan efter detta fick jag skjuts plus drink av min kära granne Kalle Mann. Han körde mig till Fredsbergs bygdegård, där firades Lindas 18 års dag. Det var så trevligt så ! :)

Nu gör det ont i mitt öra, för jag talade i telefon med Joel i över en timme. Bara en vecka ifrån varandra och vi har mycket att tala om så att säga. Men han är ju en alldeles fantastisk vän ska ni veta ! Om bara den andra bögeinarn kan ta och komma hem från Norge så är judehororna kompletta igen.

http://www.youtube.com/watch?v=Y2LXDQ3yFwU
Jag tycker att den är väldigt bra förstår ni :)

Men vi säger så
PUSS :*

Sug min snopp

Hallå.

Fredagkväll och jag sitter här på min stol. Kul jul. Men jag kan ju trösta mig själv med att imorn är det party så att det står härliga till. Men jatack. :)

Tidigare denna kväll blev det en tur till Töreboda för att fira farfars 74 års dag. Det var trevligt kan man säga, min släkt är inte som de andra barnen. x)

Men vi säger så
PUSS :*

Sveriges värsta bilförare

Hallå.

Sveriges värsta bilförare är ju typ det roligaste någonsin. Jag kissar på mig av skratt. Jag är dessutom kär i Robert från Skara, han skulle gärna får köra min bil så att säga x) Men det är verkligen humor på hög nivå !

Men vi säger så
PUSS :*

URK

Hallå

Jag ligger i min säng och mår illa, vet icke vad det är för skit som har drabbat mig. Jag kanske är gravid? Malin du ska bli pappa ! Eller mamma? Eller ja wtf!

Mitt dåliga uppdaterande beror på lite olika saker, jag har befunnit mig i jönköping med Sabina tex :) Hann även med en sväng in till den gravida kvinnan Maria :) Och väl hemkommen från Skövde så lekte jag med barndomsvännerna Eve och Bellan. Men nu är jag tillbaka ! Dock med ett vidrigt illamående :S

Men vi säger så
PUSS :*

Lov äre ja :)

Hallå :)

Idag har varit en livad dag. Shopping har allt hunnits med.
Och imorn blir det ännu mer livat, först till Skövde och frisera min man, tur det. Den ser ju ut som om en bäver skulle ha anfallit mig. Och efter det så tar jag första bästa tåg till Jönköping och min Sabina kvinna ! :)

Jag saknar mina män. Den ena i Norge och den andra i Kina. För helvete, kom hem då bögeinars !

Är det inte konstigt hur bara helt plötsligt ser en del personer i ett annat ljus?

Men vi säger så
PUSS :*

x)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.849886&renderingdepartment=2.29109

Jag bara älskart, det blir inte roligare än så !

Helg är bra att ha :)

Hallå :)

Helgen har vart bra ska ni veta :)
Jag blev ärad ett besök av Malin och Eve. Bajsbra är vad dom är ! Vi bastade, förtärde alkohol och myste.

Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter. Bra skit <3

Men vi säger så
PUSS :*

bd <3

Hallå :)

Lätt att jag ska se denna när den kommer :)
http://www.youtube.com/watch?v=9CXPtZ6HL50
Det är dessutom inom en snar framtid tror jag.

Jag berättade för Joel igår att Broder Daniel hjälpte mig igenom min hittils svåraste period i mitt liv. Han undra om min kanin hade dött, för det är ungefär de problemen man har i 13års åldern x) Jag sa dock att så inte var fallet och sa den riktiga anledning. Då sa han att det var en gnutta värre. x) Dock så nämner jag inte anledningen här, den får mig fortfarande att gråta, tårarna rinner till och med när jag skriver det här. Men de som vet vad det är vet.

Men vafasen, nu ska vi inte vara depp här för jag har LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Men vi säger så
PUSS :*


LOV <3

Hallå :)

Nu är det lov ! Så jävla skönt !
Projektarbete och historiaprov avklarat! Så jädra skönt, nu har jag tagit lov. :)
Och vid 15.55 far jag hemmåt mot West Gothia :)

Men vi säger så
PUSS :*


Lite orättvist ?

Hallå !

Varenda sate hemma ska ut och svänga sina lurviga ikväll. Hur orättvist? Men nu ska vi vara positivia. Deras lov är snart slut, medans mitt börjar imorn efter historiaprovet som jag sitter här och pluggar på. Heliga krig och korståg i min röv.

Jag har namnsdag idag, säg Grattis ! :D

Men vi säger så
PUSS :*

Jag trotsar mitt virus, så det så !

Hallå !

Jag har precis varit och plundrat Whatstones apotek :) SOm sagt så har jag drabbats av ett virus. Jag satt med feber och skrev färdigt mitt projektarbete igår, ja ni hörde rätt. JAG ÄR FÄRDIG :D ska bara kopieras och lämnas in, sen så ! :) Applåder till mig.

Men snart så, ska jag gå till skolan och gå på två lektioner, trots att jag är sjukanmäld. Men jag känner att de är bra att gå på, plus att jag känner mig bättre än imorse. Jag tror minsann att den där Kan Jang skiten hjälper !

Snart lov, tack gode gud ! :*

Men vi säger så
PUSS :*

Min hals ;/

Hallå !
Jag har ont i halsen, en viss Evelina Lindström håller på att insjukna. Trots att jag pundar Kan jang och C vitamin. Dock så trotsar jag mitt virus. Sjukanmälningar hinns inte med denna projektarbetsvecka. Men det börjar faktiskt arta sig nu, inte allt för mycket kvar. Skönt det, jag hade en lättare jävla panik där ett tag. Fast man ska inte ropa hej innan man, ah vafan jag vet inte hur man säger. Men som sagt, det är ännu inte färdigt ! 

Scotts låt från melodifestivalen i lördags sätter sig som ett klister på min hjärna? Störande ja, för den är dålig ! 

Har ni hört ? :O Det andra mordet i Töreboda på typ 10 har inträffat ! Det går livat till på landet. Får nog flytta därifrån snart om man inte vill bli mördad. Tydligen nån som hade blivit mördad i Tibro med, det går livat till i hela Västergötland så att säga. 

Men vi säger så
PUSS :*
 

Projektarbete

Hallå !

Det finns bara ett ord för den här veckan, och det är projektarbete ! Men jag lyckas nog få det färdigt tills på fredag. Vi hoppas på det iaf, för då kan jag andas ut på lovet :)

Joel och Glenn var här en stund nyss, det är alltid lika spännande ska ni veta. Enligt Joel är flaggdag med mina behåar var och varannan dag ska ni veta ! Och idag kom böckerna vi har beställt, woho ! Här ska det läsas :)

Men vi säger så
PUSS :*

Fucking awesome weekend

Hallå :D

Har har det inte bloggats på tusen år !
Men min helg har vart så jävla bra !

I lördags åkte jag och Mamma till Lidköping. Hon skulle till nån smyckesdesigner där :) Och så shoppa vi så att det stog härliga till :) TACK MAMMA <3
Sen väl hemkommna efter några perser som bara jag och mamma kan råka ut för så kom min blonda snygga sexbomb Anne hit :D Vi myste och titta på melodifestivalen. Sen när det var färdig så åkte vi till Fägre, där fanns våra dårar. Jag och Anne tänkte ju vara nyktra, i dårarns sällskap är det en omöjlighet x) Jag var vad man kan kalla för alldeles för full x)
Och idag har jag och Anne legat i min säng och vart bakis ock dunkat Alcazars melodifestival låt, den är pra.

Förövrigt så var det underbart att träffa Malin igen <3 :D

Men vi säger så
PUSS :*

Sveriges värsta bilförare

Hallå !

Är inte Sveriges värsta bilförare typ det roligaste programmet för tillfället? OFC! Helt apkul är vad det är. Älskar Gurkan asså, den mannen är en redig bilförare. Och Patrik som jämt käkar klubbor x)

Förövrigt har kvällen spenderats med männen i mitt liv. Martin och Joel. Jag och Martin spelade NHL, och så hade vi nazistderby mellan Tyskland och Österrike x) Men det som var uppseendeväckande var att i Österrikes mål stog världens sämsta målvakt Reihand Divis, värdelös är vad han är !

Imorn ska jag åka hem till West Gothia :*
Men vi säger så
PUSS :*

The dustsucker

Hallå !

Jag har nyss dammsugit, det är inte illa för att vara mig ska ni veta ! Enligt mig behöver man bara dammsuga typ en gång om året x)

Men jag påtalde ju häromdagen att det var vårigt, jag har ändrat mig. Snön har bara vräkt ner hela dagen här på andra sidan Vättern. Och när det snöar på andra sidan vättern ja då jävlar är det vinter, för här brukar det inte vara överdrivet mycket snö. Kan ju bara tänka mig hur det ser ut hemma i slätte. Men det får jag ju se imorn, ska bli skönt å åka hem tycker jag :) Dock så önskar man ju att man hade ett par redigt snygga skidor och en backe att åka lite i, men icke det nej! Jag bara längtar till nästa vintersäsong då liftvakt förhoppningsvis kommer vara mitt arbete :D

Men vi säger så
PUSS :*

Praktik Stöten 08. Vi i Lift och Pist var Påskärringar på långfredagen x)

God natt :*

Hallå !

Mina hormoner och jag spelar inte i samma division idag. Jag fick ett dampargryck på mitt bredband och satt och störtlipa förut, hade mascara långt nere på kinderna och snoret bara rann. Jag tror dock inte bara att det var bredbandet, det var nog alla blandade känslor jag har i mig för tillfället som bara bubbla upp och fick nog typ. Dvs skolan fick mig att börja asböla x) Men har man slavat under den sen 6 års ålder är det inte underligt. Men imorn är det fyra månader kvar till studenten, TACK GUD ! :*
Men jag umgicks lite med min man Joel Kraft förut iaf, tur det :) Han är bra att ha, en finare vän är svårare att hitta :)
Och Matilda kunde nog läsa mina känslor idag när hon gav mig en bamskekram, det var precis vad jag behövde då :)
Tack vänner för att ni finns trots att jag har en ohjäplig bitter slyna :) <3

http://www.youtube.com/watch?v=5KkciUPy7G0
Min sambo är inte här, så jag spelar den här på max och sjunger med och tar i som bara den. Det är inte vackert. I orginal utan min sång är den dock äckligt fin :)

Men nu ska jag sova, alldeles för sent för en ung flicka som jag
Men vi säger så
PUSS :*

Jag bjuder på en bild från bättre tider :)


Happyface :D

Hallå !

Min dag har varit vad man kan kalla för dålig ! Jag har näst intill brytit ihop på projektarbetet ! Det kan nästan gå och dö tycker jag.

Men nu så surfade jag omkring lite, gick in på Kevins bdb, och började nästan lipa för att jag blev så rörd x) PMS kossa tror jag det heter.
http://PSYCO89.bilddagboken.se/p/show.html?id=326696692&directlink=1
Höhö, kolla kommentarerna :) Han är en fin man Kevin :D Det är alla mina dårar, jag älskar er <3

Men vi säger så
PUSS :*

Mer vår åt folket?

Hallå!


Har jag sagt att jag älskar det faktum att det har vart vårigt både igår och idag? Jag blir på ett så jäkla bra humör ! Och det behövs verkligen med tanke på arbetsbördan i skolan med projektarbete och annan skit.

Jag har dessutom börjar se fram emot utlandspraktiken som en cpgnu ! Vi har fått veta vad vi ska vara på för hotell, och jag och Sandra har bestämt vad vi ska för reseprojekt. Jag har till och med börjat fundera på vad jag ska ha med mig för kläder och tittar på bikinis x) Och jag ska åka 22 April, det är ju för fan inte ens nära !


Det är en god ide. Haha, just den meningen sammanfattar min söndagskväll x)


Men vi säger så

PUSS :*

Våren 08


Ibland så kan det bli hårt.

Hallå !

Som sagt, ibland blir det hårt. Efter en heldag i sängen har jag nu bäddat in den och öppnat fönstret för att vädra ! Jag har varit bakfull så att säga, men jag har iaf haft Mörtin till sällskap. Och ni som vet hur odräglig han är i vanligt tillstånd kan ju bara tänka er hur han är när han är bakfull ! Inte att leka med så att säga.

Men gårdagen var ju alldeles strålande tycker jag ! Cissi var min trogna följeslagare för kvällen och vi dansade tills våra fötter kreverade ungefär ! x) Men är det 100 % Party så är det ! :) Och jag och Joel tänkte ju att vi skulle vara lite smarta och gå tid tidigt efter som att det sas att det skulle komma jättemånga dit, vi var de andra som anlände ! xD Det var bara de två angelikorna som var där innan oss, inte dåligt måste jag säga ! xD Men sen så började det fyllas på och det blev ett jäkla drag ! Och sen när Discocrew började så var draget inte att leka med, JAG ÄR SINGEL OCH SÖKANDE! xD Sen runt 1snåret fick vi nog och traskade sällsamt frammåt, jag barfota mestadels av vägen, så ont i fötterna hade jag ! Under samma sträcka gick även och Mörtin och sa att han och hans kompis Fille som var med spelade Super Mario när det var små, just detta upprepade han typ 1000 gånger, samtidigt som Fille fick hålla i honom för att han över huvudtaget skulle kunna gå ! Ja, det är så vi gör i Vadstena så att säga !
Men tack alla för en asbra kväll :) <3


Jag och Cissi :)

Men vi säger så
PUSS :*

RSS 2.0