.

Little miss sunshine.



PUSS


Love


Skulle jag ens ha hälften av ditt lugn skulle jag skatta mig lycklig! Tack för att du tar ner mig på jorden. <3



PUSS

Please excuse me I dont mean to be rude, but tonight im fucking you





PUSS

Slättes finest

Idag fyller Slättes finest hela 20 år! Ja det är alltså inte mig själv jag talar om utan min fina Fjuttis! Och hon kommer hem till lillbyn över påsk! Glad chey jag är!




PUSS

FINAL

Jävlar i min lilla låda, igår kände jag mig som morsan i Stolthet och Fördom! Hon som har problem med nerverna alltså!


Men enda in i kaklet blev det! Och mina kära Färjestad är klara för sin 19e finalserie sedan Elitseriens början 1975! Är stolt över finingarna <3


VÅGAR INTE HOPPAS.


PUSS

90 prrrrocent hud !





PUSS

Sopa på FBK!

JISSES AMALIA!


Nu står det 3-0 i matcher till Färjestad i semifinalserien! Alldeles för nervöst för min del! Men det är bra pojkar små <3



PUSS

En liten ros med ett hål i sin själ




PUSS

Slätte-Skövde-Töreboda-Slätte-Skövde-Grästorp-Slätte-Skövde

Jaa, där har ni mina destinationer dom senaste 4 dygnen! Har vart hemma i slätte max 8 timmar sen i torsdagsmorse!


Men nu är jag här igen barn! Och min helg har vart ytterst trevlig!
Som sagt, jag har vart i Grästorp? WHAT LIKSOM??! Men det är den där nedrans Sofia är i farta, så efter 5 timmars sömn och 10 timmars jobb blev det som så att jag följde med till Grästorp för spelning med Winter Dawn och efterfestande! Och det gjorde jag rätt i! Hade en ytterst trevlig kväll! Jag sov dock stora delar av efterfesten, i samma rum som en orm! Herrejisses, medalj till mig typ! Och sen när all andra skulle sova vid halv 7 då var ju jag jättepigg! Men det rådde Sofia, Makkan och Simon bot på eftersom att dom inte heller sov! Eller ja det var väl iofs kanske mest jag och Sofia som låg och skrek Katlacitat till varandra! Vi är inte gapiga i varandras sällskap, absolut inte :) HAHA men som sagt, jag hade sjukt kul och trevligt, trots att jag var tröttare än något väldigt trött!



Och så igår var jag tröttare än något väldigt trött! Men efter två hetsiga timmar hemma drog jag vidare mot Skövde och Sara som skulle firas! Ytterst trevligt med fina kvinnor och god mat! Efter ett par timmar drog jag vidare hem till min fina Karl Mann! Där var dock folk sjukt fulla och störiga, så jag Eve och Carro drog vidare till några av deras kompisar, så det var ett himla flängande och farande för min del, när jag egentligen mest bara ville sova.



Men det var det! Jag har skrivit en hel bok om min helg tydligen.


PUSS

Come on Eileen

Undra om P3 vid 06.40 imorse hade bestämt sig för att göra min dag! Come on Eileen ljöd i mina hörlurar och då blir min alltid glad! Det höll dock inte i sig, det var ju synd! Dock så fick jag veta en bra sak idag, men det är långt ifrån färdigt så det håller jag för mig själv och hoppas!




Carpoolers, lätt episkt.


PUSS

Fina grabbarna

Jorå, det blev vinst till slut igår!


Var nervösare än en nakenkatt stora delar av dagen! Men nog för att Viktor Fasth hausas en hel del! Men jävlar det var han som höll kvar AIK i matchen, utan honom hade mina finisar kunnat ha både 3 och 4 -1.


Dock fick ju Chrille B utgå med hjärnskakning! Icke bra! Med tanke på att det är förstakedjan som producerar och spelar sjukt bra !





PUSS

Hårda män

Alltså, när man läster detta reportage med Basse blir man ju lite kär! Hockeyspelare är sådana hårdingar så jag vet inte vart jag ska ta vägen!




PUSS

Skämslåt

Ja alla har vi skämslåtar! Men den är ju faktiskt bra! Förövrigt har jag ont i rygg och mage av för mycket hostande. Vältränad_chey_90






PUSS

This parrot is no more, it has seized to be, it has gone to met it's maker

Åhw, så nöjd när jag igår i mitt Iprenhöga tillstånd insåg att SVT repriserade dokumentären Monty Python 40 år! Så vackert så jag blev alldeles te mig!







Enbart ett litet urval av allt fantastiskt dom någonsin gjort!


PUSS

PINGVINER!!

Nu är hockeyoraklet och sticktanten hemma! Dom kom hem redan i torsdags, och det är slut på husefreiden för min del !


Men jag fick allt lite smått och gott!


Ett par "äkta" Ray Ban(pråååmise), shorts, armband, DKNY Be Delicous (Äntligen, nu ska jag lukta ääääpple), BH med fantastisk falsk marknadsföring, "Björn Borg" trosor.... Men det bästa av allt:



PIIIINGVINER!!!!!

Och nej Sjökon, du får inte komma hit och äta upp dom :)


PUSS

Hostelihost

Sorry kids. Men jobb och ett smärre sjukdomstillstånd har hållt mig borta! Ja sjukdomtillståndet gav mig tom en ledig helg, det var ju dock synd att jag var sjuk som sagt.


Meeeeeen, titta ni på Skavlan i fredags eller?!?!?!! Jukka och Jarrpi från The Dudesons var ju med! Vackert värre!

 

 

PUSS


JAAAAAAAA!

Malin och Robin tillkom även till gårdagens sällskap!


Och jädrar i min lilla låda så trevligt vi hade det! Sjukt mycket skratt, det kan dock på senare delen av kvällen berott på en stor trötthet hos alla deltagare i den lilla expeditionen!


Och just det! Vi gick ju till SEMI med! Så jävla najs, och så sjukt nervöst när BIF reducera med mindre än två minuter kvar av matchen, det löste dock Pålle genom att smacka in pucken i mål när matchuret stod på 19.36! Det mina damer och herrar är det som kallas för slutspel! Fysatan så najs! <3



Kung Pålle!



PUSS

På den sköld du klär

Detta kan bli en förhoppningsvis trevlig liten afton!


Jag och Kalle H ska nämligen till Karlstad och titta på hockey! Ousch, kan bli nervöst och dant!



PUSS

Hejsan hoppsan

Vadå Japan? Det pågar faktiskt ett smslutspel i hockey här på hemmaplan!


Och igår hände det mest otroliga, HV blev utslagna av AIK. Jag är fortfarande chockad! Dock sjukt nöjd! För om Färjestad inte vinner smguld är det ett lag som jag verkligen inte vill se med Le Mat, och det är HV! Men det blir inte dom iår! Jag hoppas ju dock fortfarande på mina pojkar, men fan jag vågar inte hoppas.



Men frågan är ju vad som står fel till i HV? Hur dom kan vinna serien och sen bara spela så urbota dåligt? När gick dom från att spela som ett lag till att spela som invidualister? Ja det är sorligt och dom bör se över det tills nästa säsong!




Världens finaste hvfan. :)


PUSS

Captain, oh captain

Våran Kapten, våran frälsare, våran gud! Jag lovar att alltid tillbe dig!


Hoho, Rickard Wallin avgjorde kvällens kvartsfinal med dryga minuten kvar! Känns bra i lillhjärtat mitt :)





PUSS

Tirreno-Adriatico

Idag har Sjökon vart här och ätit mat, lax och mos blev det och vi satt bara och njöt! Och så talade vi även om livet i stora drag, mycket givande! <3



Och nu tittar jag på cykel, Andy Schleck är med, jag sitter bara och dör lite när han är med :)





PUSS

Kom tillbaka!

Buhu, igårdagens Big Brother live kom en hälsning från Tobbe!


Och jag säger då det, det är fan inte ens hälften så kul utan honom!






PUSS

I aint going nowhere




Den unge mannen som sjunger refrängen skulle man kunna bita lite i.


PUSS

Glad chey

Jag har ju inte haft någon på besök sen Sofia och pojkarna var här förra helgen, och mitt arbete till trots börjar jag bli sanslöst trött på att hänga med mig och min egna hjärna.


Men det löser världens bästa bästis! För imorn kommer hon förbi på lax och mosdejt! Ska bli så trevligt, har ju inte sett na sen dackefejden typ!






You belong with me.


PUSS

In your face!

Vem sa att Saade skulle vinna??!?!?!!!?? Jag är en sådan schlagerkunnare! Tyckte dock att The Moniker var snäppet bättre! Men ack, den där Saade skulle man ju kunna titta på en hel dag utan att tröttna, mihihih :) Düsseldorf here we come!





PUSS

Lyxigt


Jorå så atte, man har ju ett eget personalkort så att säga!


Kommer nog tjäna sjukt mycket poäng, är lika mycket stammis på jobbet som Laxoberaltanten!


PUSS

Sopa på FBK!

åhhh, det gick bra till slut igår! Men avgörande på förlägning är lite för magstarkt för min del! Och nu börjar dessutom medierna prata om att Färjestad verkligen kan vinna smguld, jag blir ju så innihelvete nervös då! Sluta jinxa!


Men igår visade mina grabbar varför dom verkligen är bra! När Wallin och co var oerhört bleka så var det andra kedjor som stegade fram och gjorde jobbet! Två mål från Basse och avgörande mål av Sterner (Inte Uffe, utan Robin). Så det känns bra :)





PUSS


Hej hej modebloggare

Nej jag är ingen modebloggare, nu ska jag ge mig. Men titta på mina nya skor dååå! JAG KAN INTE GÅ I DOM :D




PUSS

Less is never more

Jag spontanshoppade smycken på Gina förut idag, det får man :)


No pressure men detta är vad jag vill ha på mitt vänstra ringfinger inom sisådär 10 år! (Meddelande till Andy Schleck, Dick Axelsson och HP i The Dudesons)

Moose!

Schleten brud! Men med nytt örhänge och kadaver på fingret!


PUSS

En sensation!

Sedan min och Sofias schlagerbonanza i helgen sitter Peter Jöbacks En sensation från 1990 klistrad i min hjärna! Gick till och med sjung och dansa lite på jobbet när jag plockade varor! HOHO :)


Och titta vad söt 18åriga Peter är!





PUSS

Gullepojkarna

I och med att jag var ute och for i storstan tog jag givetvis chansen att träffade världens bästa vän Joel Kraft! Det var ytterst trevligt att krama honom och diskuttera livet lite! :)


Och så idag när jag åkte hem från jobbet så träffa jag Mörtin på rese i Skövde! Båda gullepojkarna och fd favoritgrannarna på två dagar! Glad chey är jag!






PUSS

Say what?

Jag är chockad! Över det faktum att AIK leder matchserien mot HV71 med 2-0 i matcher! Liksom?!?!?!? WHAT? På riktigt? Undra om nåt liknande någonsin har hänt? Fast HV har ju vart i brygga och tatt sig upp igen ack så många gånger förut! Så tyvärr kan jag inte tro på detta till AIKs fördel, vilken är synd! För då skulle ju faktiskt mitt lags största konkurent försvinna! Men vem vet, AIK kanske är vår största konkurent!


Jaja, ikväll äre kvartsfinal 2 för vår del, GAH!!



Underbart att studio fbk med Kalitzki och Ragge är tillbaka!


PUSS

Egenvårdskurs

Hoho, nu är jag hemkommen! Det var jag dock redan igårkväll, men jag har faktiskt jobbat och stått i med!


Men tisdag-onsdag så var jag och Elin i tattarSolna på egenvårdskurs! Det var kul men ack så intensivt, Selma som var våran förläsare var awesome! Så jävla grym, hon levde sig verkligen in! Men jag har nog fan koncentrationsvårigheter, eller hur många gånger kan man skriva Evelina i ett block?


Meeen, jag ser fram emot resten! HOHO :)


PUSS

Dör lite

HAHA!





PUSS

You'll be in my heart

OMG! Phil Collins ska lägga av med musik, icke ok! Undra om Kalle H vet om detta? Jag får ju nästan ringa till han och framföra denna hemskhet!





PUSS

HÅHÅ

Gud så nöjd jag blev igår när jag slötitta på tv och zappar förbi Eurosport! Där fanns Robertos vackra stämma och män i trikåer! Ja det är givetvis cykel jag talar om! För nu är cykelsäsongen igång på allvar, och Eurosport visar veckoloppet Paris-Nice. TREVLIGT VÄRRE! Och Jens Voigt, den underbara mannen från mitt lag låg i utbrytnig under stor del av etappen, duktig kille!






PUSS

Fan, fem sekunder

Fem sekunder, fem ynka sekunder var vi från seriesegern, nehedå det blev äcklena från Jönköping ist.


Meeeen, vi valde iaf Brynäs till kvartsfinalsmotståndare! Kan bli spännande! Vi mötte dom i kvarten 09, då slog vi ut dom i fyra raka. Men det är nog lite för mycket att hoppas på denna gång!





PUSS

Veven

Snart så, men lite mer träning, sen sitter dansen för mig och Sofia. Dansen som mannen i rosa kostymen dansar alltså, kvinnorna i blommklänningar är alldeles för advanced!





PUSS

Gå på bio spela sqaush




Underbar.


PUSS

Tre dygn med Fisan

Nu har jag hängt med Sofia sen i fredagsförmiddag! Inga konstiheter alls! Bara mycket The Kings speech, dansande till schlager och "Gå på bio, spela sqaush"!



Igårkväll var även Robin gånger två och Makkan här. Ytterst trevligt med socialt umgäne tycker jag!



Och jag tänkte bara säga att Sofisan är typ bäst. :)




PUSS

All the smalltown boys were busy being boys





PUSS

Kul jul

Hockeyoraklet smsade imorses och skrev "Fyfaan bara 34 grader!" Fin man han den där!


Själv sitter jag och pluggar egenvård! Typ det enda som jag har lyckats lära mig är att vitamin B9 och folsyra är samma sak!




PUSS

Stort hjärta hårt arbete

Åhw! Vad glad jag är på Färjestads bk! Det är såhär det alltid ska se ut! Det är såhär stort hjärta, hårt arbete ser ut!



Tre stabila backar och både ordinarie målvakterna borta, men ändå överkörning av seriledern och starkaste hemmalaget Skellefteå! Jag är nöjda cheyen!





PUSS

Cause i may be bad but im perfectly good at it





PUSS

Heja Tobias

Asså fysatan, Tobias är ju verkligen den bästa i Big Brother! Vi skulle kunna bli bästisar :) För han är ju precis som min bästis Joel? Bitter, cynisk, kan jävligt mycket om mycket, och ja hela personligheten bara! Får väl dock hoppas på att Tobias inte hänger på dejtingsidor i jakt på desperata tjejer flera timmar om dagen! HOHO :)


Så jag ska nog byta ut Joel :)





PUSS

Bra Salak

Salak har uttalat sig synnerligen bra! Läs här!


Det bör helt klart göras mer mot spelare som kör på målvakterna! Jag minns ju JVMfinalen 09 när Markström blev påkörd typ 5 gånger och kanadensarna inte ens blev bestraffade, detta fick ju Markström att tappa fokus! Och så ska det inte vara, målvakten ska lämnas ifred!



Gullisarna :)


PUSS

RSS 2.0