NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION !

MICHAEL PALIN <3
PUSS

HÖCKEY

IDAG BÖRJAR HÖCKEYVM ! Misigt.
Walle och Sjöa i truppen, tyvärr inte fina Dicken, han har ont i en ljumske, undra vad han har gjort för mycket? ;) HOHO :D
PUSS

Gulligt värre

Titta lite på sammandrag från det engelska bröllopet. Finigt värre, blev ju nästan lite blödig !
Blir ju ännu mera blödig av att se en märkbart tagen Elton John på begravningen av brudgummens mor.
PUSS

Im just a holy fool

Almighty GAGA!
PUSS

See you later google translator !

Typ älskar allt som Simon Svensson gör.
PUSS

My heart is refusing me

Ja, jag är lite efter. Men jag missa faktiskt den deltävlingen :O
PUSS

Finemännen <3

Jag frågar Frögren om han tror det är lugnt.

Han stoppar in tre (!) snus och svarar ”Det är klart, inga problem”

 

Sanny Lindströms krönika <3

Ack och ve, elitseriesäsongen är slut, slutade mycket lyckligt ! Men misströsta inte barn, hockeyvm börjar på fredag! :D Och cykelsäsongen är sannerligen på G ! Jag har suttit och gapat om Andy Schleck flera söndagar i rad, lammköttet tycker att jag beter mig konstigt, fast igår prata han om att träna sina ben och byta efternanm till Schleck, känner han sig lite hotad mån tro? Men påtal om lammköttet, JAG HAR EN FÖRHÅLLANDESTATUS PÅ FB! Herregud, flyger grisarna nu också eller? Hoho :)
PUSS

Darin

Det är alltid Darin.
PUSS

Påskahelg

Jaha ja mina barn, då var ännu en påskhelg snart till ända. Och trevligt har jag sannerligen haft det ! Hade ju en viss Sabina Claesson på besök i dagarna två, och det är alltid lika mysigt med hennes besök! Sen så blev det ju inte värre av att Lammköttet kom förbi med, frågan är dock om det var jag eller Bror Pander och Sork som uppskatta det mest, var nämligen ett himla tjöt på dom ! Men påskafton bestod av mycket trevligt umgänge, god mat, ett litet spontant besök av världens bästa Sjöko, tipspromenad som jag bara dominera(?), mycket alkohol och annat smått och gott ! Så som påsk ska vara i Slätte!
Påskpresent från jobbet, man tackar och bockar !
Snygg_chey_90, Sabina fann min dagenefterfrisyr fascinerande, jag tyckte den var precis som vanligt.
'
Söt_chey_91 ! <3
PUSS

Never felt like this before, come and get me on the floor

Ill be right back !
PUSS

Min andra hälft

Imorn <3
PUSS

The great bet!

Ja här sitter jag och bara längtar tills fontänen i Töreboda fylls på med vatten!
Då ska nämligen min kära Gus ta på sig finkostymen och bada ! På försäsongen slog ju nämligen han och jag vad. Det löd :
Färjestad svenska mästare - Gusten badar i Färjestadströja.
Frölunda svenska mästare - Evelina badar i Frölundatröja.
Och att det inte blev nåt bad för mig stod ju färdigt i typ mitten av säsongen då Frölunda spela lite som ett gäng alkisar på is ! Typ. Men att Gusten får bada stod ju klart förra torsdagen ! Så nu väntar jag med spänning :D
PUSS

Czarnecki

Så vare alltså ! Niklas Czarnecki blir Färjestads tränare dom kommande tre åren (man vet aldrig med hockeytränare). Och jag är skeptisk! Han är ingen tränare som har fallit mig i smaken, men vem vet, han kanske kan göra nåt bra! Men den senaste gången Färjestad plockade utifrån i form av Roger Melin gick det ju inte särskilt bra ! Men vem vet, välkommen till han iaf.
Fejna. <3
PUSS

Fjutt

Jag tror bestämt att Västergötland blir komplett imorn !
Fjuttis kommer hem då!!!!!?!! :D
PUSS

Dog lite

SÅ JÄVLA ROLIGT.
Eller så var dom helt enkelt sämre än FÄRJESTADS BK! <3
PUSS

JISSES

Kära nån, så jag har övergett er mina gullisar!
Men det är faktiskst inte mitt fel, är det nån ni ska slå är det Lammköttet, han lämnar mig aldrig ifred, jag uppskattar dock det! :) En av sakerna vi har vart strängt upptagna med är MONTY PYTHONS FLYING CIRCUS?!?!?!!!!! Fejnt.
PUSS

Så vackert

Åhw, vilken fin dag ! Har bara lett hela dagen, smguld. Vilken känsla va?! Och så kul för både Christian Berglund och Sanny Lindström, så dessa män har kämpat för ett smguld! Och alla andra med givetvis, dessa hårt arbetande hockeyspelare, dom är så värda det! Och dom är så fina, och jag är så glad!
Fulla killar. Älskar dom <3
Älskar Torpets vrålåk.
Bra dag förövrigt. Först pojken som gör mig obitter och sen Sjökon, idel fina människor.
PUSS

SMGULD <3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! <3
PUSS

Torpet och Gresamicke!

Torpet! Inte bara ett pretty face! EN SJUHELSIKES JÄVLA MÅLVAKT OCKSÅ!
Och mål efter 33 sekunder in i förlägningen, AV GRESAMICKE! Bra att han producerar var 10e match typ.
BRA LÄGE INFÖR TORSDAGENS MATCH. Fisatan.
TORPET!
PUSS

GAH

'
Hööckey på tv. GAAAAAAAAAAAH!
Fick The Sims 3 och alla säsonger av Monty Python på posten idag, hejdå fritid som jag inte hade!
PUSS

"Inte för att jag har prövat droger men"

HAHA Holtet! Vilken fin man va?
Men jag är sannerligen benägen att hålla med han! Att vinna smguld är som en drog! Euforikänslan man får då kan man inte få av nåt annat! Efter senaste smguldet gick jag omkring och var nöjd i flera månader i princip! Och just den känslan när Dominik Granak spelade ut pucken ur Färjestads offensiva zon och sekunderna tickade neråt, slutsignalen ljöd. Jonas Gustavsson kastade sina målvaktshandskar och Martin Sevc kramhoppade på han, resten av pojkarna bara samlades i en stor hög, och hela arenan vibrerade av smguld!
Nej den känslan går inte beskriva för en utomstående. Jag kan inte förklara för nån som inte har förståelse, men tänk er typ så lycklig som ni någonsin har varit, gånger tiotusen typ, så känns ett smguld!
Ignorera ickesporten fotboll i resten av klippet!
PUSS

HEJA NORGE!

Får man faktiskt säga idag efter norrmännens insats i hockeyn!
Jag är nu hemkommen och levande! Vi vann ju! Mina fina mysepojkar <3
Jag blev lite kär när Färjestad gjorde 4-0 och klacken skanderade både "Vad gör ni i slutspel?" och "Ni är sämre än gnaget!". För att sedan fortsätta med personpåhopp på SAIKS målis Hadelöv! "Du är sämre än Salo!" SÅ JÄVLA KLOCKERS!
Ikväll går jag till sängs med Dicken! Hockeyoraklet har än en gång köpt en likadan tröja som mig, jag måste vara hans stilförebild! HOHO
PUSS

Silvrig bebis

Nöjd_chey_90
HOHO! Tyvärr har jag inte hunnit leka med bebisen så mycket än! Fick besök av mitt lammkött igårkväll, men det var trevligt det med! HOHO :)
PUSS

GAAAAH

Höckey alltså! Whay to spännande! 1-1 i matcher, fysatan!
Misigt med studiofbk i pöjkaras regi!

HEJ SONY VAIO

JAG HAR KÖPT EN NY DATOR! En silvrig sony vaio. Den är fejn <3

KRATTIS

Världens bästa hockeyorakel och världens bästa pappa. I en och samma person! Och idag fyller han faktiskt år! Säg KRATTIS!


Sveriges nyaste bild punkt se.


PUSS

Hej hjärtattack

Imorn börjar finalserien. Jävlar i min lilla låda. Kommer dö. Älskar Färjestad <3


Förövrigt är jag lite bipolär. Och är en männska som äcklar mitt egna bittra jag. Som sagt, jävligt bipolär. Inget konstigt alls.



PUSS

Do it like a dude




PUSS

Växjö?!?!?!!!

Växjö är nu alltså klara för nästa års Elitserie! Spännande!


Dock så tror jag inte dom kommer ha en fis i rymden i Elitserien! Men kolla på AIK säger kanske ni då, ja men skillnad mellan AIK och Växjö är att AIK redan hade elitserierutin och resurser! Det har inte Växjö och tyvärr för dom tror jag det blir respass tillbaka till Allsvenskan nästa säsong, men varation förnöjer ju!



PUSS

GE MIG

Det var ju synd att jag har viktiga utgifter som ska betalas. För jag vill ha MONTY PYTHONS FLYING CIRCUS boxen!



8 skivor ren njutning.


PUSS

Shoppinghelg och annat smått och gott

För det första, den som kom på att Skövde ska ha en shoppinghelg bör dödas lite. Igår var det jävlar i min lilla låda fart på jobbet! Men jag överlevde faktiskt dagen utan bestående men!


Så jag åkte hem till byn och söp ner mig! HAHA! Kanske låter dramatiskt, men så vare! Börja hemma hos Sofia med henne och Ida och sen vidare mot allas vårat Syrengatan. Där var det betydligt mer fritt från småbarn än vanligt, 10 poäng till grabbarna! Och ist fyllt med massa trevligt folk, tex min kära Gusten som jag har lovat att blogga om  :) Som vanligt så drabbades jag dock av en ofantlig trötthet så runt 3 efter att jag hade spillt whiskey i min väska och tappat bort min mobil i densamma så tog jag Makkan och Robin under armen! Vi tittade på NHLhockey, det gick dock mest ut på att jag låg och skrek om Markus Johansson, misigt! Men fysatan, där bör man undvika att sova, för jag blev barskt tvingad att gå upp vid 9 eftersom att för att citera mig själv "Dom skulle åka iväg och göra nåt töntigt!"


Så jag ragga upp frugan Sofia och gick hem till henne, vi tog på oss pyjamas, åt cpgratäng och sov till Aristocats. Sant söndagsmys <3


Och nu har jag dessutom lyckats ta en tvåtimmars powernap. Bra där.



PUSS

Gullemys




Mys och gos <3


PUSS

NWT lurar skiten ur mig!

http://nwt.se/sport/folj_fbk/fbk-tv/article879743.ece


Nej man kan inte alltid minnas att det är första april!



PUSS

Spännande

Sådärsan! Då är mitt lags finalmotståndare färdiga! Och det blev till slut Skellefteå! Inte vad jag hade hoppats på! Men spännande skare bli iaf! Final är alltid spännande, jag har kommer ha konstant ont i magen i två veckor :D


Och nästa lördag ska jag och far till LLA och kika! HOHO :D




PUSS

RSS 2.0