Winnipeg Jets

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/internationellt/nhl/article13110859.ab
Jamen sedär ja. Atlanta Trashers ska alltså bli Winnipeg Jets. Något lite underliget om ni frågar mig. Tänk på dom som är stora fans till Atlanta, jag menar några sådana måste ju finnas iaf. Vilken sorg för dom. Det är ju typ som att Färjestad skulle säljas och bli typ Troja/Ljungby. (Gud förbjude). Skumt skumt!
PUSS

Dennis Moore, da dam da dam dam

Det är alltid Monty Python.
PUSS

Lilla mor

Idag är det mors dag. Min mor är bra <3
PUSS

Söndag

Bakfull som en geting. Är för gammal för alkohol. Myser med lammis.
PUSS

Best friend

Varför ska du alltid envisas med att vistas överallt på jordklotet förutom Sverige? Saknar dig så att det gör lite ont i hjärtat.
PUSS

Jävla hittepå

Cykelsporten börjar ju balla ur! Nu ska inte jävla Contadorjävels rättegång hållas innnan TDF iaf, så det är alltså fritt fram för den jäveln att cykla iaf ! Blir. Så. Jävla. Trött.
PUSS

Professor Norda

Nu är det klart! En FBK legendar ska lägga av ! Våran kära Peter Nordström (han har iofs spelat sina två sista säsonger i Leksand).
Han har tagit hela 5 smguld med Färjestad, och var en starkt bidragande spelare vid smguldet 09. Tillsammans med sin mångåriga medspelare Jörgen Jönsson slet dom som djur! Vackert ack så vackert.
Men nu ska Norda ist bli tränare säger han ! Och jag säger, varför sparkar vi inte Czarnecki och anställer Norda?
PUSS

.

Hur kul är Giro di Italia att titta på när snubben som kommer vinna troligtvis kommer bli av med titeln två veckor senare. Jag blir så trött på folk som höjer Alberto Contador till skyarna. Har man ertappats med otillåtna medel i sin kropp så ska man stå till svars för det, och visst hans bölarhistoria kanske är sann, men reglerna förhåller sig som så att man är själv ansvarig för vad man får i sig, så det så ! Och så blir jag lite trött på den annars så fantastiska Roberto Vacci som annars brukar ha en hel del att säga om dopade cyklister, men Contador verkar han bara kunna hylla? Tvetydligt Roberto.
Hade jag någon punkt med detta? Nja egentligen inte.
Contador på cykeltur med finaste mysbröderna.
PUSS

Fejna filmen

Nu kan man variera cykelsäsongen med lite fejn film. Guldsäsongen 2010/2011. Mitt fina lag <3
PUSS

Dumma Foppa!

Jag har ju alltid sagt att Foppa är en överskattad medelmåtta! Nu snor han min pojkvän också! Inte ok. Iofs bättre med ett B-lag som Modo än om älskade hade gått till typ HV eller SAIK. Men den stora boven i dramat är ju ändå världens sämsta Sportchef Tomas Runken Rundqvist som inte kunde vänta på ett svar från Dick, världelös är han! Myteri, låt Jörgen Jönsson ta hans plats ist!
Och ja jag förväntar mig smärre skäll från Gusten nästa gång vi ses pga av mina ord om Foppa! HHOHOHO
PUSS

LEDIG?!

Jisses amalia. Idag är jag ledig!! Vad ska jag ägna all tid åt tro? Har iofs redan slängt bort två timmar på familjen Inquisition i the sims ! Och så kommer mitt hjärta sen också, så jag ska nog kunna slösa bort denna dag också! Hoho :D
PUSS

Maybe justice

http://www.cyclingnews.com/news/contador-case-to-be-heard-by-cas-in-early-june
TREVLIGT! Då kanske fuskarnjäveln faktisskt blir avstängd till TDF. Bara för Andy att briljera i tre veckor då alltså! Håhå nej, nu ska vi vara ödmjuka här !
PUSS

Måste spela..... lite mer bara !

Hoho, vilket The sims flow jag är inne i nu ! Har längtat efter The sims hela dagen på jobbet ! Men jag är ytterst nöjd med familjen Inqisition ! (Alla mina simmar har namn som är Monty Python referenser! Skadad_chey_90)
ARE YOU THE BRAINSPECALIST?
Nu ska jag sova! GodnattPUSS

Bra Gotland !

Första gången någonsin Tomas Gotland Löfqvist gnäller över nåt som faktiskt är vettigt !


http://www.eurosport.se/cykel/giro-d-italia/2011/lofkvist-se-over-reglerna_sto2793358/story.shtml



PUSS

Biorock

Var jag full i helgen?
'
Jorå så atte.
PUSS

Dinsdale

Du är typ awesome.
PUSS

Giro di Cheeter

Giro di Italia känns ju inte jättekul att titta på nuförtiden, inte nog med att mitt kära lag förlorade en lagkamrat, nu leder Albertop Fuskar Contador det hela spektaklet med ! Ni vet han som åkte fast för doping, men fick sin avstängd hävd av det spanska cykelförbundet eftersom att dom uppenbarligen bara dricker Sangria på arbetstid !
Nej kanske lite Tour of California ist, där är gulleAndy med ;)
Och jag tänker inte heller kommentera Tre Kronors bristande förmåga på att spela bra i 60 minuter.
PUSS

I want a licence for my petfish, Eric.

PUSS

Fejna Dicken :(

TRÅKIGT MEN SANT ! Men finaste finkillen Dick lämnar nu Färjestad efter tre säsonger. Men jag har alla förhoppningar om att han någon gång i framtiden kommer tillbaka, han verkar ändå trivas väldigt bra i Färjestads bk !
PUSS

Låtar med snyggare sångare än bra låt

Ännu ett fenomen i ESC !
Alltså förlåt Sverige ! Men Eric är så jävla het, det är inte låten.
Makedonien kanske man ska åka till ?
PUSS

Låtar som skulle kunna vara bra

Ibland blir man så trött.
Lyssna på refrängen ! Den är så jävla awesome ! Men så kommer den där jävla stereo Mike och rappar i verserna! Tänk om den hade haft en riktig vers på grekiska ! Då hade denna låt vart farlig ikväll !
Och här har vi en låt som har sjukt bra musik ! Men det faller lite på texten. Kvinnan sjunger liksom att alla är så fria och lyckliga i Vitryssland. Där är alltså Europas sista diktatur vi snackar om nu, samma ställe där vid förra årets presidentval som folk blev kastade i fängelse för att dom protesterade mot valresultatet. Men gud ja, tror helt klart på vad hon sjunger !
PUSS

:(

http://www.cyclingnews.com/news/farrar-remembers-weylandt-as-a-brother
PUSS

RIP Wouter

Jag har nog varit i en bubbla dom senaste dagarna, för det har helt passerat mig förbi att en av Leopard Treks  cyklister avled under tredje etappen av Giro Di Italia. Wouter Weylandt har lämnat denna jord, endast 26 år gammal, det är en stor tragedi för cykelsporten att en ung och talangfull man ska avlida på ett sådant sätt.
"Today, our team mate and friend Wouter Weylandt passed away after a crash on the 3rd stage of the Giro d’Italia. 

The team is left in a state of shock and sadness and we send all our thoughts and deepest condolences to the family and friends of Wouter. 

This is a difficult day for cycling and for our team, and we should all seek supportand strength in the people close to us. "

Brian Nygaard
General Manager


Jag kan inte ett ord italienska men gråter som en gnu. Det är så vackert när Leopard Trek hyllar Wouter i sällskap med hans bästa vän Tyler Ferrar från Garmin Cervelo.
PUSS

I set fire to the rain, i watch it burn down in flames

PUSS

Yasuragi Hasseludden

Det är synd att påstå att Sveriges bästa Apotek Hjärtat hade en dålig helg.
PUSS

Da Da Dam

Så sött och så sockersliskigt, men jag bara älskar det ! Så nu vet ni vad jag hejar på i morgondagens första semifinal av ESC ! :)
PUSS

Sveriges bästa

HÅHÅ ! Imorn ska sveriges bästa Apotek hjärtat ut och åka ! Till Hasseludden ska vi och mysa tet. Detta ser jag mycket fram emot eftersom att mina jobbarkompisar är typ awesome, plus att jag har bokat en shiatsu som min arma kropp bara längtar efter !
PUSS

Bonika bate doba

Blev jag lite till mig när jag tittade på inför ESC i tisdag eller? JA DET BLEV JAG !  För att Moldavien i år skickar gruppen Zdob si zdub, samma grupp som är 2005 tävlade för Moldavien i ESC med den fantastiska låten Bonika bate doba !
PUSS

Sadness is a blessing

PUSS

Kåberg <3

Lite ledsen chey är jag allt. Emil Kåberg har skrivit på för Örebro. Vi har haft en vacker tid med Emil, 3 smguld har det blivit ! Och mycket har han givit vårat lag, som den tuffa men ändå duktiga spelare han är. Ingen poängmakare men ändå en spelare som ger kraft till laget. Så tack för denna tiden Emil. :)
SMGULDET 06. Kåbergs flickvän heter Per Ledin !
PUSS

Mys och gos

HOHO, idag ska jag träffa Sjökon och hälsa på i hennes stuga ! Det ska bli spännande minsann :)
Ja är det inte helt otroligt så säg ! Plötsligt så har båda vi kärleksliv som är lyckade, samtidigt dessutom ! Men satan vad värda vi är det efter alla minor vi har gått på ! Men vi har dock alltid haft varandra genom all skit <3
Sjöko <3
PUSS

Satan i gatan

Jag kommer har aldrig vart en favorit hos mig, kanske mest eftersom P3 verkar har bestämt sig för att spela den en gång i sekunden ! Men SATAN I GATAN, vackert och hjärtskärande.
PUSS

Awesome

Morgonpassethelg, det var vackert i lördags. <3
PUSS

Starstruck

Jorå så atte, att på Sveriges bästa Apotek Hjärtat så handlar celebra kunder. Idag tex så handlade Robin Söderling av mig, inga konstigheter alls ! Bara dog lite typ.
PUSS

RSS 2.0