Kommunistslakt i antågande !

Hallåja


Här sitter jag med hårfärg i håret och väntar på att den stora kommunistslakten ska börja. Dvs Sverige mot Ryssland i JVM. Kan bli en hård fight, kommunisterna är bra. Men mina pojkar är ju annars ganska fina !


Förövrigt så utvecklades min måndagskväll till någon slags champagnetillställning hemma hos min käre vän Karl Mann. Det var han, jag, Malin och Rosengren. Sikket livat party ! Pojkarna var fulla som kameler redan när vi kom dit, och det blev ju inte bättre ! Men gud vad jag skratta, har inte skrattat så mycket på länge ska ni veta !


Men nu måste jag tvätta ur färgen !


Tjingtjing :*

Lyncha Henrik Karlsson

Hallåja


Nu är jag lite lite arg igen kan man säga. På Henrik Karlsson, nästan snäppet sämre än Reinhard Divis, Tommy Salo och Stefan Liv tillsammans. Då är man dålig ! Riktigt jävla värdelös faktiskt !


Så Tommy Samuelsson och Perra Jonsson vad tror ni om Robin Rahm i mål? Inte det alltså? Nej jag märker det! Men efrersom att våran käre Henke läcker mer än ett såll med hål i så kanske ni borde tänka igenom saken? Åh vad det märks att man är bortskämd med att ett lag som vinner och som är bra. Det gör ont i hjärtat, typ värre än att bli dumpad. Känns ju nästan som att heja på ett jävla tattarlag som typ Leksand eller Malmö? USCH FYFAN !

Dock en puss på Per Åslund som iaf spräckte nollan, är man född 21 augusti så har man ju vissa kvalitéer! :*

Schöööövde

Hallåja


Min kära tvingade med mig till Skövde idag. Men det var ganska trevligt förutom att jag och Malin var griniga som två små barn typ! xD Men Malin hon shoppa så det stod härliga till ! Igår åkte vi förövrigt bob, vi är typ bäst påt !
Och vi träffade allas vår Karl Mann i Skövde, det var trevligt :D


PUSS

Hockey hockey och ännu mer hockey

Hallå barn


Nu blir det så mycket hockey så ni kommer kräkas ! Det är dock inte mitt problem :D Igår så var jag på en ytterst fin tillställning ! Färjestad mot Rögle. Och Jörgen Jönssons nummer skulle hissas i taket. Åh det var så fint :') Jag fällde allt några tårar ! Sen så hur Färjestads bk spelar för tillfället kan vi ta en annan gång !


Men väl hemkommen från detta underbara spektaket så var ju JVM i full gång. Åh vad jag älskar småkronorna. Där har vi grabbar som kan spela hockey ! Det är en sak som är säker ! Det är riktig jävla fart i spelet ! Och 10 - 1 mot Tjeckien ! Då blir hockey faktiskt lite tråkigt ! xD


Men detta var allt jag hade att säga för denna gång. Men det är mycket kvar av JVM. Så mig blir ni inte av med !


PUSS

Jul så att säga

Hej mina vänner !


Äntligen är den över ! Eller inte riktigt, idag och och imorn kvar. Men sen så ! Men trots mitt bittra och cyniska jag så har den vart ganska så naaaajs ! Har fått lite smått och gott fint :) Typ en ny kamera av Pander och så en spikmatta av mor och far ! Älskar mattan redan ! :D


Jag och Pander, julefina !

 

Men idag blir det först en tur till mormor och morfar ! Sen så tänker jag och Malin bryta alla normer och ha tvåmanna hemma ist för att slösa ut en hel förmögenhet på att gå ut !

 

PUSS


Döda typ

Hej !


Nu är jag typ arg. Så jag ska flytta hem till Gusten och Grizzly ! Fint det, det är ju trots allt jag som betalar deras hyra :)


Annars så är jag typ bitter. Kan ju inte säga att det förbättras av tjat !


PUSSHAJ

Jorå så atte

Heja mina små barn


Vad gör ni? Själv sitter jag här och kände ett plötsligt infall till att blogga. Vet dock inte vad jag hade tänkt uttrycka. Jo jag vill tacka Maliin för dom mycket fina orden om Stolta kossor. Tack så mycket, jag blir mycket rörd ! :)



Sen så hade jag även tänkt säga att ni borde lyssna på Robbie Williams nya låt you know me. Det är pra skit nämligen :*

I’m doin’ fine
And the sun often shines
What are you thinking?
At the worst of my mind
With this thunderbird wine
Baby, I’m drinking


Sen så hade jag tänkt dansa en liten dans för jag har bara två dagar kvar sen så är jag ledig i en vecka! Woho, borde ha enmansparty med mig själv för att fira, har ju faktiskt tre öl står i ett flak på mitt golv ! Jag har fått dom
av Kalle tror jag? xD


Men pusspåer :*

Tlöttis

Hallåja


Vad fint att alla mina senaste blogginlägg handlar om att jag är trött, har jobbat och Joel Kinnaman. Bred variation skulle jag kalla det för ! Och jag tänkte bara informera om att snart ska jag sova igen xD Imorn ska det jobbas igen. Vilket även har vart fallet idag. Jag sa till Per att jag tyckte att vi skulle kasta varor på kunderna, och han höll med, jag blev ju riktigt stolt, han lär sig snabbt ! :D Förövrigt vet jag inte om att jobbet hade så mycket spännande att bjuda på, eller jo jag dekorerade kylskåpsdörren mycket fint med presentsnöre. Så om det är nån som undrar så är det jag som är skyldig till detta ! :D


Men nu mina små barn, sova var det ja !


PUSS

Tjing tjing

Hallåja babys


Vagöri? Super säkert? Vilka as ni är ! Själv sitter jag här i pyjamas och ska snart krypa till kojs. Och scheeeda med min Björne. En riktig man vore inte fel, även fast jag är bitter betyder inte det att jag inte behöver kramar från en man då och då. :O Herregud, känns ju nästan som att detta inlägg passar bättre i min och Malins http://stoltakossor.blogg.se . Jag hoppas att ni inte har glömt den. För då kastar jag alvedon på er !



Men nu ska jag tita på den andra Johan Falk filmen Vapenbröder. Och sen drömma sött om Joel Kinnaman :G


Pussarå :*

Alex Schulman

Hallåja Alex Schulman är i Göteborg och säljer skräplitteratur. Jag vill åka dit och handla av han. Följ med mig nån? :D

Tlött

Hej barn


Här har ni en pigg kvinna. ICKE ! Är så trött så att jag skulle kunna lägga mig på golvet och dö lite. Det var ju ganska trevligt. Och imorn är jag ledig ! Tacka gudarna för det !


Nu ljudbokar jag mer Snabba Cash, den är pra mina barn. Läs den, eller ljudboka. Om ni vill det. Jag vill se se se filmen ! Joel Kinnaman liksom :G


Pössarå

Di däringa frikorten

Hallåja

Frikort ja. Ja nu talar jag alltså inte om sådana på apoteket om ni nu tror det. Vore ju annars inte så konstigt. Känns som att min hjärna är en apoteksgegga.

Nej ni förstår mina barn. Jag tittade på GSI förut. En actionfilm som får en att böla. Helvete är det omöjligt att göra en film som inte får en hormonstinn kvinna att inte böla? Aja nog om det. I denna film medverkar den mycket fagra Joel Kinnaman. Och det är där frikorten kommer in !


Om man kan tänkas ha något så banalt som ett förhållande så lär man ju ha frikort. Ja alltså någon man får knulla med om man skulle få chansen. Ja jag skulle inte godta nåt annat iaf. För om jag skulle träffa på Joel Kinnaman eller Dick Axelsson och personen i fråga skulle ragga på mig. Ja jag skulle ju vara i sjunde himlen. Och det kan man ju inte sumpa bara för att man har en degig pojkvän. Så mer frikort åt folket. Och mer Joel och Dick åt mig !


Påtal om Dick så ska jag bomba Detroits styrelse. Dom är arga för att Dick gjorde lite som han själv ville och drog hem till Sverige och träna med Färjestad. Just därför har dom stängt av honom från spel. Vilka jävla tattare va? Död åt dom ! Men både jag och far har känslan av att färjestad löser detta. ;)


Nu blir det mer Snabba Cash på ljudbok ( som förövrigt snart blir film med ovanämnda Joel ) och sen sova, för även imorn ska det jobbas. Ska vi satsa på att sova på disken och kasta varor på kunderna? :D



Das proletär

Hallåja


Idag har jag vart arbetarn. Funkar ju det med. Var inte stressigt men ändå inte lungt. Förutom imorse. Vi började med våra nya öppetider i idag. 9-21.


Och på vägen hem ville jag döda Västtrafik lite. Men det är ju en helt annan historia. Väl hemkommen så såg jag att CDON.COM hade sänt mig ett pakt. Nämligen Broder Daneil Forever, så fin den var. Och så sen så starta jag datorn och läste att Dick Axelsson ska träna med Färjestad i veckan för att han har åkt hem från AHL. Blir man till sig eller till sig? Pra dag skulle jag säga.


Hajkaj :*

Bloggarn

Hallåja


Här bloggas det inte ofta. Dålig Evelina ! Men sedan sist har jag stått i. Tex så har jag något i min tunga? Hur gick det till ? Jo jag och min bästa vän åkte till Göteborg och fixade en liten piercing i min tunga. Spännande i know ! :D


Nu tittar jag på Project Runway. Och alltså, det har blivit tråkigt? Tacka vet jag säsong 3 och 4. Men nu är det bara tråkiga personer och skit.


PUSS

Bloggarn

Hallåja


Här bloggas det inte ofta. Dålig Evelina ! Men sedan sist har jag stått i. Tex så har jag något i min tunga? Hur gick det till ? Jo jag och min bästa vän åkte till Göteborg och fixade en liten piercing i min tunga. Spännande i know ! :D


Nu tittar jag på Project Runway. Och alltså, det har blivit tråkigt? Tacka vet jag säsong 3 och 4. Men nu är det bara tråkiga personer och skit.


PUSS

hej och hå

Hej barn


Busykvinnan här. Hon som inte har tid att blogga. Höhö skämt åsido. Men vad jag har stått i sen senast. I onsdags blev det julkonsert med joppet. Sissel och Odd. Sikka tjommar, norrmän men svårt talangfulla. Dunkar deras musik som tusan på Putify. Så det var kul att jag fick följa med påt. :)


Och så igår hade Malin sånt där dåligt jävla inflytande på mig igen. Så det blev typ en utgång. Var på Bogrens för första gången sen Dackefejden typ. :)


Men nu får det räcka.

PUSSARÅ :*

Svårt lamt

Hallå bebisar


Är det en lam dag idag? Det är en svårt lam dag idag ! Jag har fått dampryck över att att pappa vill äta nån annan fisk ist för lax och att Detroitäckelwings inte lånar ut Dick Axelsson, och att jag vakna och hade tusen finnar över i stort sett hela kroppen. Ja man kan säga att det är den tiden på månaden när en kvinna inte är på topp. Så det är ganska lamt.


Detroit tyckte jag om förut. Men nu tänker jag enbart heja på Toronto. Där finns mina grappar, Monstret, Frögga och Walle <3


Och idag har jag även dratt på mig en halvspansk outfit som ser svårt somrig ut. Den är halvspansk eftersom att sjalen och tröjan är köpta i den underbara affären Stradivarius i Palma de Mallorca. Stavhag ska vi åka till Palma bara för att shoppa på Stradivarius? Ja man kan säga att jag och Stavhag fell in love. Och på tal om henne kände jag nu ett sting av saknad efter min vän.


Men så kan det vara vettni
Hajkaj :*

James Cook

Jag vill ha James Cook i Skins lite. Eller Jack O'Connel som han egentligen heter. Och jag vill att 5an ska börja sända säsong 3 av Skins nu. Eller att typ säsong 4 av det ska komma upp på yotube. Jatack?


Jorå så atte

Nu sitter jag här så atte.


Och lyssnar på julmusik. Den är svårt otippad. Lagt upp massa bilder på från helgen på FB har jag gjort med, jag börjar misstänka att jag icke var nykter. Jag hittade även Kalles mössa på mitt rum :O Jag tror jag ska sno den, den var snygg nämligen. :)


PUSS

Puss på helgen

Hallå mina vänner


Den här helgen lär jag kunna leva länge på. Den har vart underbar. I fredags begav vi oss till staden som jag inte tycker om, Jönköping. För att hälsa på personer som jag tycker mycket om. :) Det var helt underbart ! Mycket skratt och bara helt fantastiskt sällskap. Och Revbenen på Jensen, jag dör lite när jag tänker på dom.


Och igår var det fest så det stod härliga till. Mycket härligt folk och stämmningen var på topp. Tummen upp till det ! :*


Och idag har jag förutom att mått dåligt vart på Bio med mor, Luftslottet som sprängdes. Pra var den. :)


PUSS :*

Smått och gott

Hallåja


Igår blev det som sagt lek med mina barndomsvänner. Och det var så mysigt så. Jag och Eve tyckte dock det var roligaste när Bellans lillebror gjorde sina läxor i ett program som hette Cad. Jag fick lära mig något nytt helt enkelt. xD Men gårdagskvällen var mycket pra, mycket pra!


Nu ska jag dammsuga min brors soffa, den är full av chips. Sugen nån?


Pussarå

När hockey är som bäst

Hallåja mina vänner


Igår var en trevlig dag. Det är trevligt med trevliga dagar. Jag och far köpte oss en match på Csports.se. Nämligen Färjestad mot Dyyyrgårn. Och när enbart 8 minuter kvarstod av matchen ledde det där vidriga Stockholmslaget. Och fick dessutom ett powerplay. Men tänka sig då gjorde mina grappar ett mål, i boxplay ! Och sen typ en minut senare var min favorit Marcus Paulsson i farta och gjorde mål. Så helt plötsligt stod det 3-2. Och sen tog dyyyrgårn ut målisen och tryckte på som fan. Men då fick ju Marius Holtet tag på pucken och gjorde mål i öppen kasse. Jag blev alldeles till mig.


Det är nämligen sådana matcher man lever länge på!


Puss på färjestads bk :*


Ikväll ska jag leka med Eve och Bellan, ungefär som under Dackefejden. Jag kanske ska tvinga på dom att vi ska spela Game of Life. Jag och Eve är nämligen så fantastiskt bra på att fuska på det spelet. Hoho ! :D


Pussarå :*

RSS 2.0