Ojsan

Ack vad jag har övergitvit er länge! Det var icke med mening, men en kvinna är ju upptagen så att säga !


Förövrigt har jag inte mer att säga !


PUSS

Vackert

Idag har två av världens kanske bästa människor varit gifta i 50 år :)


Dvs min farmor och farfar ! Och ikväll ska det firas, the Lindström style !


PUSS

Lille nyckelbenet

Lille stackars Rickard, och stackars hans nyckelben! Ja jag talar om Rickard Wallin och hans brutna nyckelben :( Inte ok ! Jag ska åka och bryta nyckelbenet på snubben som tackla han! Ett öga för ett öga, eller vad äre man säger?


Men on the plus side, han blir bara borta i 6 veckor och han kommer få ett likandant fint ärr som alla cyklister har(ja alla cyklister har brytit nyckelbenet).


Och på lördag kommer fina Pålle tillbaka från sin knäskada! Då ska jag och pappa titta på han live. Trevligt!



Bite lite


PUSS

"I just nailed you!"



Jag är inte så produktiv när mitt nagellack torkar.


PUSS

The king of freestyle motorcross

Igår var det sista avsnittet av X-games! Tlåkigt! Vart förutom hockeyplanen ska jag nu få se manliga män?


Dock så tyckte jag att Travis Pastrana vann lite väl lätt. Domarna hade gått in för att han är The king of freestyle motorcross. Vilket han ju iofs är ! Men jag tyckte att snubben som kom två hade mer avancerade och snygga trick. Travis däremot tänker verkligen outside the box och gör saker och kör linjer som ingen annan. Så det är fan svårt att avgöra vem av dom som var bäst! Men han som kom tvåa var bara 18, så han har ju ett tag på sig.





PUSS

Vackert

Vad gör Evelina och far en vanlig onsdag? Jo dom tar fram finaste filmen ur hyllan! Nämligen Stort Hjärta. Hårt arbete, Färjestads bk 08/09. Ack så vacker den är. Jag grät och rös, som vanligt. Känslan vid ett smguld är verkligen så obeskrivlig.





PUSS

The bike song



Den känns passande!


PUSS

HÅHÅ

Nu har jag precis tittat på veckans andra mest viktiga tvprogam(på play, jag missa det igår :( ). Dvs Chuck! Ack en sådan vacker serie! Fast Chucks och Sarahs kärlekskrånglande gör ont i lillhjärtat mitt.


Meeeen, i det här avsnittet var Vinnie Jones med? Hur awesome? Han är så awesome så att man skulle kunna tro att han var hockeyspelare ist för fotbollspelare! HOHO :D



Awesome film <3


PUSS

Komia

The Dudesons har öppnat en bar vid namn Komia i sin hemstad Seinajoki i Finland! Min stora fråga är, NÄR ÅKER VI? NU ELLER?


Ja att jag har en Aspergerliknande besatthet vid saker är ingen nyhet.


PUSS

Oj då

Gusten påstår att jag dansade i lördags. Och en bild säger väl mer än tusen ord. Fan jag ska aldrig mer dricka Tequila.


Men jag ser ju ut att ha stora bröst och slank midja. Two tumbs up!


PUSS

Effektivt

Det tar officiellt 2 timmar att göra färdigt ett album på fb. Man blir ju nästan kär. Titta inte på korten dock. Alla är fulla, och hälften är suddiga!


Idag var jag och besökte Apotek Hjärtat på Commerce, jag träffade Herr H! Det var ytterst trevligt, jag fick en tuggumipåse av han! Trevlig herre det :) Och han ska komma tillbaka och jobba hos oss också snart. Då kan Tant Röd fortsätta med sina upptåg mot honom, lite lätt assisterad av mig. HOHO :D


PUSS

Gårdagens skämt

Min mor stickar en halsduk till mig, och igår utbrast hon. Men Evelina den här är ju så enkel så att du skulle kunna sticka den själv!


Okej är ni med på 3? 1 2 3! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Menar kvinnan allvar? Har hon nån gång sett mig sticka? Eller har hon någonsin vart med mig och Sjökon på en syslöjdslektion? Nej om hon hade vart det hade hon vetat att allt som har med tyger och garn och trådar att göra suger jag totalt på! Jag och Malin gjorde varsin gosedjursorm en gång, dom blev eeeeh fina?



Nej lyssna på en bra låt ist :)


PUSS

Hoho

Man kan tydligen tidsinställa inlägg nuförtiden. HOHO så spännande ! Känns ju verkligen som något jag kommer använda mig av :) Eller kanske inte !


Jobba idag var en ren plåga, jag hade hellre umgåtts med ett gäng judar typ. Men nu har man ju spy på jobbet avprickat på listan av saker att göra innan man dör ! Man får nog påstå att lilla ibsmagen inte uppskattar tequila. Men gudars skymmning så kul det var igårkväll !


PUSS

Vackert

Jag tittade på Skavlan igår. Ack så vacker det var ! Dock var Skavlan tvungen att störa den vackra stämmningen. Kan nån slänga ut honom ur hans egna program och låta gästerna bara prata med varandra?


Men Hans Erik Dyvik Husby även känd som Hank från Helvete ur Turbonegro, han och Cornelis Wreeswjiks son sjung ihop.


Blir lite ilsk att klippet inte går att bädda in dock. Men titta typ 29:50 in! Vackert, bara jättevackert.
Kanske ska klargöra att Hans Erik är mannen med halsduken, ja dom är ju svinlika utan att vara släkt !

PUSS

Ett konststycke

Mina fina Dicken. Hans mål mot LHC igår, det var ren konst. Fredrik Norrena blev lurad hela vägen tillbaka till Finland typ. Och vi vann ju dessutom. <3 Och Rikard Wallin lekte målvakt, det var fint. Men Dickens mål. Jesus !


Bara jättevackert alltihop


Håhå


Mor inversterade i en bok när hon var i GBG och lekte fackpamp häromdagen.

Det är den första boken i serien om Sookie Stackhouse, dvs böckerna som True Blood är baserade på :) HOHO :G


PUSS

X-games dissar fotboll

HOHO !


X-games var vackert igår, det är det iofs alltid. Meeen, det var såhäringa att programledaren Niklas Hyland och en expertkommentator kommenterade BMX park, och då vare en brasilanare som hade en fotbollströja med nummer 10 på.


N - Vem har nummer 10 i det brasilanska fotbollslandslaget?

E - Ja fråga mig inte om fotboll, det vet jag ingenting om.

N - Nej tyvärr kan inte jag svara på det heller. Men det är nog nån han gillar.

(Kommenterar andra åkare)


N - Det är ju förresten Kaka som har nummer 10 i Brasilien.

E - Ja det var ju intressant information (Ni ska bara höra ironin i hans röst!)

N - Ja det skiter väl jag i som du skulle ha sagt !

(Andra åkare igen)

N - Nej det är inte riktigt hans dag idag.

E - Nej det måste vara fotbollströjan!


HAHAHAHAHA :D Man blir ju kär i dom :)


PUSS

The dudesons <3

Bild lånad från Jukkas Twitter

@jukkadudeson jukka hilden
santa, mr gold, boy red and da bitch rocking ja3d premiere ;)

Jag ändrar mitt statement ! Det är inte bara HP som jag vill gifta mig med ! Jukka, Jarno och Jarpi får också ingå i vårat äktenskap ! <3


PUSS

TDF

Igår presenterades sträckan för Tour de France '11. Ja cyklister är ute i god tid ! Och baske mig jag längtar ! Först ska vi dock dominera oss igenom en hockeysäsong, och det är ju minst lika trevligt !


Ja jag har sagt förut att det finns två sporter. Plus alla sporter som är med på X-games. Och det är på tv ikväll! JAJA :)


PUSS

Tur i oturen

Det var många Färjestadfans som blev panikslagna och arga när Robin Rahm åkte fast för doping i somras. Men tänka sig, vi hade nog tur i oturen. För Alexander Salak bara dominerar i mål !


Det är nog Grana som är i farten, han har en monsterskola :)


PUSS

Pappa och Frögga

Ursäkta min frånvaro, men min arbetsbörda har varit mycket diger ! Men nu är jag iaf ledig fram tills söndag(ja jag ska supa på lördag och jobba på söndag :D )


Men igår tittade jag och far på en vacker hockeymatch. När matchen var slut kom jag och far dock in på att han skulle vilja bo granne med Jonas Frögren. Och hur det skulle sluta. För det första skulle pappa stå och smyga bakom buskarna, och varje gång Frögga gick ut skulle pappa stå där och säga HEJ JONAS ! Och sen för att göra det hela ännu värre så skulle Pappa en dag när Frögga kommer hem ligga i hans säng iklädd hockeyutrustning. Ja och vart Fröggas fru har tagit vägen är ett stort mysterie!


Nej jag och far är inte alls normala :D


Myspojken :)


PUSS

Fiendeland

Ack vilken fantastisk helg jag har haft !

I fiendelandet Jönköping. Med mina favoritkvinnor Sandra och Sabina. Det blev shopping, god mat och lite av en spontanutgång. Och nedrans så kul det var ! Vi tre träffas allt för sällan, faktiskt över ett och ett halvt år sen senast till och med ! Inte ok :)


Jag bjussar på pics så småningom :)


PUSS

Glattis

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ! Jag vore så oerhört lite utan dig.

Nästa lördag, då jeflar !

 

PUSS


Die here on your floor

Lite fantastisk.


PUSS 

Dumma katt

Jag blev lite ilsk på min katt nyss ! Hon hängde i min bästa klänning ! Min fina lilla Cheap Monday. Inte ok.


Nästa lördag ska vi fira Sjökon, då kommer denna fining till användning igen !


PUSS

Motivationskjol

Andra kanske köper saker när dom har lyckats bra, jag kör på den omvända metoden och köper en kjol för att motivera mig själv till att lyckas bra ! Dock är Ingela Lindström lite klåfingrig efter min fina lilla motivationskjol.


Fritt fram att se ut som en katolsk skolflicka ! Och korvben, ousch bara bröden som fattas så kan man äta upp dom sen.


PUSS

Dagens tankar

Jag somnade när jag tittade på X-games igår! Jag tycker det säger en hel del om hur trött jag var !


Folk med politiska pin som inte vet vad dom står för gör mig så jävla provocerad ! Idag såg jag en brud med en center och en miljöpartipin på väskan. Jag ville slå henne.


Det var allt !


PUSS

HAHA

Jag älskar dom väldigt öppna hånen mot Anton Abele på twitter. Soran Ismail, Usla Vesslan och Magnus Betnér är icke nådiga!




PUSS

.

Det ironiska är att jag egentligen inte tycker om Rihanna, jag har bara älskat hennes tre senaste låtar typ.

PUSS

Full metal jacket

I måndags titta jag på The Good Wife. Det är praaa, men det var en konsversation som var ytterst roande tyckte jag!


En av advokaterna var hemma hos en vapensnubbe.

-The bullets are FLM.

- FLM?

-Full metal jacket.

- Oh i always tought that was a movie.


HAHAHAHAHA :D Ja det är kul, för det är ju en film, men namnet kommer ju ifrån att kulor kan vara helmantlade eller full metal jacket på englska. Sjukt bra film förövrigt !



PUSS

Jersey Shore

Varför har ingen tidigare berättat för mig att Jersey Shore är skitroligt? Tusen gånger roligare än sin svenska motsvarighet Kungarna av Tylösand.


Jersey Shore går innan Dudesons in America på söndagar. Så igår kikade jag på det, och mina barn, titta på det !


Men ska jag svida om från pyjamasen kanske? Eller kanske inte, teori pluggas lika dåligt vilket plagg man än bär !

PUSS

HP

Hannu-Pekka HP Parviainen, will you marry me?






Jukka får vara med på ett hörn också !







PUSS

John Cleese

Tur att jag inte var ute och svängde mina oansvariga ben igår. John Cleese var ju med på Robins ! Sådant går ju bara inte missa. Och ack han är ju så rolig. Men annat kan man inte vänta sig av en forna Monty Python medlemm!




PUSS

B.B

Bob Burnquist har skrivit typ 10 tweets på Portugisiska(Brasilanska om man så vill). Undra vad han säger? Han har ju en svensk pappa, han kan ju twittra på svenska för min skull :D

 

PUSS


Stressigt

Ousch, imorn börjar min sanslöst stressiga vecka! (Ja jag kanske överdriver något) Men jag tror i vilket fall som helst att det kan bli något sparsamt med bloggande. Vi får se :)


Nu ska jag ringa hem till Håkan Kraft! Det är dock tyvärr ej honom jag ska tala med, jag får nöja mig med hans son Joel. Får väl gå då :)


PUSS

Tjöja

Jag har en finare tröja än dig !



Nej Gusten det blir inte denna tröja du får bada i. Den är för fin för att fontänvatten. Plus att det är 160 centilong på den. Kanske inte din storlek?


PUSS

Seacow

Jag tror jag har bestämt med en tjockis att hon ska komma hit och leka idag ?





PUSS

Inte ok

Jag var på hockey igår. Det var inte roligt. Jag var arg. Alldeles för arg, jag var tvungen att tänka på på min andning för att inte hyperventilera under tredje perioden. Känns som en dålig reaktion från kroppen.


Men nu glömmer vi den matchen ! Jag fick ju faktiskt med mig en väldigt fin matchtröja med mig hem :)


PUSS

Hoho

DET GÖR JAG MED ! Ja jag syftar på rubriken :)


Tur att han fick komma till ett bra lag :)

Lamt Lance

Ja nu är det inte den fantastiska 7faldiga TDF vinnarn vi talar om.


Utan HiV71's spelare Lance Ward. Vilken tönt. Han var jättearg igår, för att han fick en 2+2. Meeeen, han hoppade ut ur båset och tog tag i målvakten. Två regelbrott där. Såå ska vi sluta klaga kanske? För han weinar över att domarn har extra stor koll på han, ja lille gubben, du är inte den enda i Elitserien som domarna har extra koll på. Ni är ett par stycken. Och har man en aggresiv spelstil så är det nåt man får räkna med.



PUSS


Den beiga kunden

Min pappa är alltid lika snäll. Idag har jag på mig en vit tshirt och ett par beiga leggins, varpå han på en gång börjar kalla mig för den beiga kunden. Ni vet han i macken? Ja vet ni inte så är ni lama. Så jag tog på mig min beiga trenchcoat. Bara för att !





PUSS

Mina fina

Åhw, mina fina vann idag ! Mot HiV! Jag minns inte ens när dom gjorde det senast ! Känns nästan som det var förra våren när vi tog ett visst fint litet guld! Ack så ljuvligt.


Och på lördag tar jag far och en djurgårdsupporter under armen och åker och kikar på dom. Misigt :)


PUSS

OUSCH

Min bror skickade mig en väldigt upprörarande film igår! Ovie kan inte vara elak mot lilla Mackis :(

 

PUSS


Ihjälstressad

Jag får lite panik. Från måndag tills nästa tisdag är jag i princip fullbokad. Känner mig lite som en affärskvinna nästan ! Får dock hoppas att jag lyckas med en rolig sak under tiden.


Och min helg kommer bli rolig med. Nästa lördag styr jag kosan mot Huskvarna för att träffa min fina Sabina. Och vi får finsällskap av fina Stavhag med :) Och så skulle Sabina höra med Julia om hon ville vara med och leka. Rena internatgänget ! Men det ska bli så kul att träffa kvinnorna igen ! Det negativa med att ha gått i Whatstone är att mina vänner bor utspridda över världen typ.



Sexiga brudar i St Petersburg


PUSS

IMDB <3

Tack gode gud för imdb.com.


Jag har i typ 5 avsnitt av Six feet under försökt komma på vem Claires vrålheta kompitz är. Jag har verkligen haft det där inne i hjärnan nånstans men inte kommit på. Så jag tog hjälp av fantastiska imdb och alla bitar föll på plats ! Det var ju Peter Fancinelli känd som "Dr Carlisle Cullen" ur Twilightserien, och vi har också sett han i Nurse Jackie där han passade nog också spelar doktor, med taffstouretts.


Bita lite?


PUSS

Tweetoskuld

Jag har blivit av med min tweetoskuld ! Jag har skrivit min första tweet på Twitter. Jag använder ju egentligen bara Twitter i rent stalkermässigt syfte, men nu hade min kära gamla goda vän Emma lagt till mig på Twitter, så jag skrev en för hennes skull ! Bra_kompis_90

PUSS


The Dudesons movie

Givetvis var The Dudesons movie ett mästerverk! Jag skratta i princip från början till slut ! Synd dock att HP inte var med så mycket, och synd att Jarno har gått ner sig så mycket på 4 år.


Far kom upp och undra vad jag titta med. Han frågade mycket hånfullt om dom försökte vara som Jackass, varpå jag förklarade att dom är tusen gånger vildare och coolare än Jackass, och att dom dessutom började tidigare. och det hela slutade givetvis med att far stod och asgarva åt typ allt dom gjorde.


Sååå, The Dudesons in America på dvd nu kanske?




PUSS

Microphone



Jag förnekar inte min kärlek till Darin !


PUSS

Cdon.com

Det är en fröjd att hämta posten när CDON.COM leverar sådana trevligheter !

Six Feet under säsong 4, Death at a funeral och The Dudesons movie.




PUSS

Andypandy

Ja det har vart mycket cykel här på sistone. Men jag har ju sagt att det finns två sporter, hockey och cykel ! Och alla coola manliga Xgames sporter med. Men ibland kan dansk tv vara bra att ha ! Jag hitta nu ett ganska nytt repotage med min man där han talar om hans lilla utkastning ur Vueltan. Det är bara titta och njuta :)



PUSS

Lite sällskap

Lite sällskap måste ju vara det mest fantastiska på tv för tillfället? Men vad kan man förvänta sig när Filip och Fredrik är inblandade!


Och gårdagens avsnitt var ju bara awesome ! Jag kände att F och F verkligen gick in för att supa ner deltagarna ! Hoho, detta lyckades ju faktiskt Ninas män mycket väl med, det var nästan lite synd om kvinnan.  Och tack gode gud för att Stellan röstade ut den där hemska Askim kvinnan, hon gick mig på nerverna ganska rejält får man nog påstå !


Dock så skulle jag vilja dejta två av Elins killar, går det ordna kanske? Inte?



PUSS

Kattskrälle

Blir halvt matt på katten när hon välter ut vattenkannen som är full med vatten på golvet.


Men hon är så söt så jag kan inte vara arg på na !



PUSS

Give me satööörday

Vilken menlös vecka! Jag vill ha lördag nu, för då blir det till Karlstad och titta på mina fina grabbs igen! Var ju uppe för två veckor sen när dom spöa skiten ur AIK, men ack. Jag kan inte få nog !


Och den här gången blir det med pappa och favoritfarbror. Farbror Roger hejar dock på Dyyyrgårn, jag och far har talat om att vi kanske ska slå ner han? Men asch, synd att bete sig som ett AIK fans. Och så ska ju bror och hans pojkar med också! Loligt!


Sååå, ska vi bara ta och hoppa över resten av veckan?

Det börjar bli dags att uppdatera Svenska Mästare bilden?


PUSS

AJ

Spikmattor kan vara mycket farliga ! Och det som är så jävla illa är att det inte är första gången jag lyckas med detta.

 

PUSS


Daniel Adams-Ray



PUSS

Prestationsångest

Nu får jag lite lätt prestationsångest. En av världens kanske bästa och mest informativa hemsida eliteprospects.com followar mig på Twitter ! OMG


Jag får prestationsångest. Jag har ju bara Twitter för att typ stalka folk, inte för att uttrycka mig behändigt.


PUSS

Millers har skruvkork!

Igår gjorde jag nästan en Evelina Hermansson ! Jag bad Robin öppna en Millers öl, men den hade tydligen skruvkork ! Ja var dag lär man sig nåt nytt.


Gårdagskvällen var en ytterst trevlig tillställning, även om jag kanske var lite för nykter. Men det bjöd på ytterst djupa och seriösa diskussioner med Robin, omplåstrande av Gustens hand ( jag fick lite panik när den rann blod från den), suddigumstalk med Görrel. Och ja annat mycket smått och gott :)



PUSS

Spamalot

Musikalen Spamalot i Malmö? Någon? Ta med mig?




PUSS

Torsdagens funderingar

Ja jag är mycket väl medveten om att det är lördag idag, men detta tänkte jag på i tordags.


Fabian Cancellaras fru måste vara en lyckligt lottad sate ! Tänk att få klämma på dom där låren och rumpan. Jisses.

Bara jag som blir sugen?


PUSS

Damn

Jag kikade precis på vad ett litet inrikesflyg till Umeå kan kosta, det var jävlar i min låda inte billigt mina barn ! Jävla Sara, värt att flytta så långt. Men jag får nog ta och bestämma ett datum med na och sen letaste upp det billigaste sättet att ta sig dit. Gå kanske? :D

 

PUSS


Blööhö

Hoho så här bloggas ! Man blir ju helt te sig nästan :) Eller kanske inte :)


men jag stod i lite saker igår vettni :) Kan vara så!


PUSS

RSS 2.0