Montag

Hallå.

Tyvärr så blir det alltid måndag igen. Även så denna dag. Men dagen har vart ganska bra. Har fått mycket uträttat. Tex jag har inföskaffat skor till 5 Juni. Ojojoj. Grattis till mig. :) Och nu har jag vart och kollat på när mina pojkar spelade innebandy. Eller det var bara Joel och hans underbara humör som spelade, Mörtin var tränare. Han var en väldigt uppmuntrande tränare x) Nu hade jag faktiskt tänkt att få lite skolarbete gjort. Men det vet vi ju alla hur det brukar sluta. Så jag kanske helt enkelt läser Eclipse ist. :)

Men vi säger så
PUSS :*

Busy Busy

Hallå friendz.

Jisses sikket blogguppehåll. Jag tror att jag har haft och stå i eller nåt. :) Men nu sitter jag här och dricker the och tar igen mig efter helgens bravader. Det blev visst allt lite fest till slut. :) Alltid lika välkommet.

Och idag fyller min älskade barndomsvän Sara 18 år ! :D <3

Men vi säger så
PUSS :*

JAAAAAAAAAAAAAA! :D

Eero Soumervori ! <3
Han skjöt oss till FINAL ! :D
Nu vet jag vad lycka är, och nej det går inte äta. Men det visar sig i form av lyckliga tårar på mina kinder ! :D :D :D :D :D :D


Huh?

Lycka? Vad är det? Går det att äta? Färjestad ligger under med 0-2. Verkar ju inte som om nåt ska gå bra i mitt liv tydligen. Tur att jag är snygg på den här bilden iaf.

21an x)

Hallå.

Idag var vi på rättspsyk på psykologin. Asintressant var det. Vi var där i mer än en och en halv timma men det kändes som max en halvtimma. Deras "värsta" avdelning dit häktade och de värsta patienterna får bo heter avdelning 21, och det blev ju givetvis ett internskämt i klassen på en gång. För det var så att om man attackera en vårdare/patient eller bara hotade dom så fick blev man skickad till 21an. Så då börja vi skämta om att så fort man gjorde nåt dumt så fick man komma till 21an. Nej vi har ingen vidare bra humor ! x)

På tal om annat. Har ni sett på The Mentalist eller? Det går på tisdagar kanal 3 klockan 21.00. Det är så sjukt bra och roligt. Det handlar om Patrick Jane som typ är uppmärksam? Han hjälper poliser att lösa brott genom sin uppmärksamhet. Men i vilket fall som helst är han rolig, charmig och en gnutta gubbkexig. Så det gillar vi mina vänner!

Och idag kan Färjestad bli klara för Final. Gah. Hoppas Hoppas Hoppas ! Men som sagt. Lite slutspelsrespekt här. Skelleteå kan lika gärna vinna !

Men vi säger så
PUSS :*

Det kan inte vara lätt.

Hallå.

Det kan inte vara lätt att heja på Skellefteå inte. Fast iofs, att gå från att spela i Allsvenskan till att spela SM semi på bara några år är inte dåligt. Så all heder åt dom. Men än så länge har de ju inte lyckats bräcka mina älskade pöjkar. För de är ju så jävla bra. Det känns som att den här säsongen kan få ett lyckligt slut. Eller så har vi bara haft tur med våra motståndare x) Men ett smguld vore inte fel !

Men vi säger så
PUSS :*

Välkommen överaskning

Hallå.

Diane ringde imorses och sa att vi inte hat nån engelska. Gött säger man då ! Men jag har allt pluggat lite iaf. Och dagen är ju bara ung än så länge. Och det ska nog bli en promenad med Matilda sen.

Ny vecka, nya positiva tag!

Men vi säger så
PUSS :*

Helgen som gick för fort.

Hallå.

Nu har jag stationerat mig i Vadstena, en dag tidigare än vanligt. Men det lär inte upprepas, gah jag trodde att jag skulle drukna i folk asså. Men kvällen har spenderats med de bästa pojkarna som alltid.

Igår så var det en himla trevlig kväll med kvinnorna. Bastu, Badkar och Mys <3

Men vi säger så
PUSS :*


Turmässa och annat smått och gott.

Hallå.

Nu har jag inte författat något på länge. Men jag har haft att stå i. Tur mässa i Göteborg blev det i torsdags. Det var spännande, träffade Kevin Borg i Matlas monter och lekte med lego i Danmarks monter gjorde jag minsann. :) Sen i fredags blev det studiebesök på Liseberg och Landvetter, mycket givande det med. :)

Och idag kommer mina kvinnor hit på bastumys och alkoholintag. Detta  ser vi fram emot! :) Idag är det även semi 2 mellan mina pojkar och SAIK. Det ser vi helt klart fram emot. :)

Men vi säger så
PUSS :*

Resfeber

Hallå.

Efter ännu en ytterst kort skoldag är jag hemma igen. Och längtar till morgondagen. Då ger sig SP06 sig iväg på TUR mässa, kul som en gnu ska det bli! :D Jag har inhandlat färdkost och laddar Ipoden. Något som inte är kul är tiden vi åker, 06.50 härifrån Whatsone :O Fatta vad tidigt jag kommer behöva gå upp. Men två dar i Göteborg med klassen kommer bli kul.

Idag på tyskan så såg vi på sista avsnittet av Turkish för Anfänger. Det är lätt Tysklands roligaste serie, men ska det vara så jävla svårt att välja mellan Cem och Axel? :O I vilket fall som helst hoppas jag att våran tyskalärare Birgitta fåt tag på säsong två och tre, för roligare serie är svår att hitta! :)

Förövrigt så blir det ingen hockey på lördag. Fanns inga bra platser. Så jag och pappa skippar det och åker nog på final ifall det blir någon sådan. :) Men detta ger ju bara mig mer tid till att umgås med mina fagra möer. :)


Cem :G

Men vi säger så
PUSS :*


Tjena mittbena

Hallå.

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, och nu sitter jag här i soffan. Fan vad trött jag blir, antigen är jag i skolan eller så sitter jag här. Amagad ge mig ett liv ! Men en sak i skolan var faktiskt ganska roande. Våran lärare Annelie var tillbaka efter ett långt sjukdomstillstång med halsfluss, halsböld och lite annat smått och gott. Och så sa hon, ja jag ser ju ut som nåt som katten har släpat in, eller det gör jag ju alltid, men nu är det ännu värre. x) Måste säga att jag uppskattar folk med självironi.

På tal om hockey. Färjestads semifinals moståndare blir Skellefteå sen de slog ut LHC igår. Det var något man helt klart inte hade väntat sig. Så eftersom att de rådde på LHC kan de säkerligen på luriga. I vilket fall som helst så ska jag och pappa bevittna semifinal 2 på lördag :) Men helt seriöst? Stöter den där jädra maskotvargen på mig igen så avlider jag? :O Den är på mig hela tiden x)

Men vi säger så
PUSS :*

Besviken

Hallå.

Jag kände ett jädra glassug, så jag traskade iväg för att köpa glass. Och bestämde mig för att köpa Ben and Jerrys, eftersom att alla är så "omg, det är så gott". Men jag måste säga att jag är besviken. Så god var den inte. Lite av en medelmåtta faktiskt. Slår absolut inte citronglassen som jag käka i Salzburg. Det var nog den godaste nånsin !

Har ni tänkt på en annan sak? Skridsko är ju en ganska underskattad sport? Jag och Mörtin tittade på det igår. Och jag fann det iaf ganska spännande x)

Men vi säger så
PUSS :*

Hmm

Hallå.

Här ligger jag i min säng. Har inte orkat masa mig upp än. Men det ska jag göra snart faktiskt. Ska in till stan och handla idag igen. Glömde ju shoppa toapapper igår x) Och så ska jag köpa hårfärg med. Kände att nu får det vara nog med utväxten. Så jag ska messa Cissi sen och höra om hon har lust att hjälpa mig. :) Men för att kunna visa mig på en offentlig plats bör jag sätta på mitt ansikte och kläder och mer. Kan ju inte se ut hur som helst på en offentlig plats.

På tal om igår. Jag och Cissi och hennes pojkvän kikade på Melodifestivalen. Besviken blev jag, MIN MÅNS ! Han borde ha vunnit. Men aja, den som vann den duger den med. Men på tal om ESC, äger jag dvdn från 2007? Eller har jag bara från 2005 och 2006? x) Jag minns inte !

Förövrigt så har jag börjat få ont i halsen igen. Sen i fredags typ. Så jag ska nog gå till Vårdcentralen imorn och tvinga dom att ta sig en koll på min stackars hals. Jag börjar misstänka att det är så att jag har haft halsfluss som inte rikitgt har läkt. Och jag vill ju baske mig inte ha varböld eller nåt annat läskigt, så jag ska kolla upp skiten.

Men vi säger så
PUSS :*

Lobotomi och Ekologiskt the

Hallå.

Nu har jag parkerat rumpan i soffan, och sitter och tittar lite på hockeyn. Hoppas på vinst för Timrå. För de vill jag helst ha som semifinalsmotståndare. Även om det kanske skulle bli lite mer känslor mot HV. Men vi måste tänka på mitt hjärta. Jag skulle nog inte klara av en semifinalserie mot HV. Men tänk om, minns ni 2006? Då spela vi mot HV i semifinalen och slog ut dom med 7 sekunder kvar av sista semifinalen. Och då mötte vi Frölunda i final sen. Och minns ni resten? Ja det gör jag iaf. Jag kan bara säga att det slutade med guldfirande på torget. :)

Men iaf, jag och Malin sitter och diskutterar känslor. De är inte bra. De kan få en så ur spel. Jag läste en sak förut tex som inte alls borde göra mig arg, men det blev jag minsann iaf. Så jag funderar på det där med en lobotomi. Det pratade dom om när vi var på Hosptialsmuseet. Men jag känner att det där med att inte känna några känslor inte vore så najs. För som jag sa till Malin, jag vill ju känna för henne och Färjestad och sånt. Då blev hon rörd, hon tyckte att det var fint att hon och Färjestad var viktigast. :) haha.

Men på tal om annat. Ni som känner mig vet ju att jag är ganska anti miljötrams och ekologisk skit och sånt. Men nu har jag faktiskt sträckt mig så långt så att jag har köpt ett ekologiskt the. Men detta teet har jag vart sugen på ett bra tag. Det är friggs ekologiska te. Dock så fick jag inte tag på smaken som jag var sugnast på, minty liquirice. Så det blev vanilla rhubarb ist. Men det tackar jag absolut inte nej till. Ni vet väl hur tossig jag är i rabarber grädd te liksom? x) Men på tal om detta teet, det är ekologiskt och... gott ! Dock snordyrt, så det får inte bli en vana.

Jesus sikket långt inlägg det blev nu.
Men vi säger så
PUSS :*


Huvud och hals

Hallå.

Igår var det Fetish fest så att det stog härliga till ! Och roligt det vare måste jag säga. :) Förfesten var nästan det roligaste. Massa lättklädda tjejer som bara parta järnet x)

Idag är det mindra bra, i huvud och hals så att säga. Men det ska vi snart ändra på. Ska hoppa in i duschen och sen gå och handla lite. :)

Men vi säger så
PUSS :*

Laddar inför kvällen

Hallå.

Här sitter jag i min soffa, har precis ätit mat, och nu ser jag på Scrubs. Ett avsnitt som jag redan har sett dock. Men å andra sidan har jag ju sett alla upp till säsong 6. Så när de bara kör repriser hela tiden är det svårt att hitta ett man inte har sett x) Sen så hade jag tänkt att kliva in i duschen och förvandla mig för kvällen. För ikväll är det Fetish fest ! :D Och jag ska vara blottare. Höhö, jag kommer se creepy ut ! Full tänker jag bli och, två vita helger är två för mycket !

Men vi säger så
PUSS :*

Jorå.

Hallå.

Idag är det Torsdag mina barn. Men det kanske ni redan visste. :) Kvällen har spenderats med gossarna i mitt liv. Det är alltid lika interessant ! Men vi tittade på Sveriges värsta bilförare, och jag har sagt det förut men säger det igen. Det är humor på hög nivå! x) Sen så visade 6an Miami Vice, eller vad den heter. Den med Colin Farrel iaf. Men jag och Mörtin kom i underfund med att vi inte fatta vad den handla om. Så båda höll på att somna x) Så då kom jag fram till att det kanske är lika bra att gå hem. Så nu ligger jag här. Och inväntar natten. Dock så ska jag se på scrubs innan. Ifall jag orkar hålla mig vaken vill säga. Är ungefär lika trött som en gädda på grönbete för tillfället. Men idag vill jag bara säga att Joel och Martin är fina män. :) 

HV kunde har blitt utslagna idag. Men det blev de inte. Men jag hoppas på Timrå där alltså. Vore väldigt kul x)

Men nu ska jag försöka lista ut vad Miami Vice handlar om egentligen?

Men vi säger så
PUSS :*


Semifinal, jamenvisst !

Hallå.

Det blir alldeles precis färdigt att Färjestads BK är färdiga för semifinal. :) Blir spännande att se vilka de får möta, det är ju riktigt tätt i några av de kvartsfinalerna som man trodde skulle vara ganska uppenbara. Men det är alltid kul med slutspelsdramatik så länge det inte gäller mitt egna lag x) Men som sagt, vägen mot SM guld går vidare !

På tal om hockey, läs min och Malins nya blogg. Tillängad Daniel Widrig.
 http://hatadanielwiding.blogg.se/

Idag höll Joel på att tappa mig i stengolvet x) Han och jag hade typ boxningsmatch, och han vände upp och ner på mig och höll på att tappa mig. Det hade kunnat bli spännande det. Men det som nästan var roligast var det faktum att Linda blev jättearg på han. Jaja, jag tyckte att det var kul iaf. :)

Men vi säger så
PUSS :*

Visst är det för konstigt?

Hallå.

Här sitter jag och tittar på Bygglov, de är ju i hålan idag. Inte dåligt inte ! Rena Törebodaveckan i tv, först Spårlöst och sen Bygglov. Vad kommer härnäst? Törebodas snyggaste person? :O Ja det är ju inte så svårt, Malin Johansson ofc.
Jag ska inte blogga om hockey.. Ska.. INTE.. Äsch jag kan inte hålla mig, inte en blogg utan hockey för tusan ! Vi kan disskutera den faktum att jag stör mig på Daniel Widing. Han spelar för Brynäs. Och han spelar fult? Och han är den enda som har gjort må för Brynäs mot Färjestad i kvartsfinalserien. Men det värsta är, på något underligt sätt är jag attraherad av han ? ! :O What? Det är inte okej, speciellt med tanke på att han inte ens ser bra ut ! Jag vet, det är konstigt som fan. Det kan jag instämma i x) Men vi hoppas på att han imorn spelar sin sista match för säsongen. Men för att citera min käre far. Slutspelsrespekt ! Brynäs skulle faktiskt kunna vända. Men vi hoppas givetvis ej på det. För ett SM guld till Karlstad igår skulle jag ju inte tacka nej till. :)

Asså förlåt, om ni är trötta på hockey så får ni säga till så ska jag försöka hejda mig. Men alltså, den kan bli svårt. De som känner mig vet hur manisk jag kan bli. Misstänker faktiskt en lättare släng av Aspergers hos mig själv.

Men vi säger så
PUSS :*

Bitterfitta

Hallå.

Idag är jag inte på sveriges bästa humör. Har blivit irriterad på människor så fort de har öppnat munnen typ. (Y) Så just därför har jag vart ganska tyst idag. Ingen vits med att bli irriterad på folk bara för att de är sig själva, och jag är östrogenig.

Men för att tala om hockey. Färjestad vann tredje raka mot Brynäs igår.Vågar man hoppas på 4-0 i matcher? :D

Men vi säger så
PUSS :*

Att man ska behöva blogga själv.

Hallå.

Att man ska behöva blogga själv för att få läsa nåt ? :O Jag har haft en typsik söndag. Dvs jag har haft tråkigt ! Så just därför har jag inget att blogga om x)

Jag har inget i hockeyväg att blogga om heller. Fast imorn är det match igen. Så då kan jag säker bjuda på nåt. Eller jo, nu kom jag på en grej. Färjestads spelare Lee Goren och Martin Sevc ligger 2a och 3a i utvisningsligan för säsongen 08/09. Grattis till dom ! :) 128 och 125 minuter vardera. Om man är ett mattegeni kan man ju räkna ut hur många timmar det är. Men det orkar jag inte för tillfället. Plus att jag inte klassar mig som ett mattegeni, inte ens medelmåtta utan snarare oduglig :)

Nemen se där, det blev en liten text iaf. Men som sagt, mest om hockey igen. Det känns som att jag kommer förlora de få läsare jag har genom att blogga om hockey ! Eller så kanske jag får en egen blogg på sportbladet. Höhö :)


Jag bjuder på lite mig själv Augusti 2006. Diane skicka den till mig alldeles precis. Och inte fan är det hett skulle jag nog säga x)

Men vi säger så
PUSS :*

Segern som satt långt inne.

Hallå.

Hockeybloggen är här igen. För igår var jag ju på match. Och det måste jag ju referera lite om. Segern satt helt sjukt långt inne. Hela matchen var en nervpers, jag satt och babade i mitt egna svett, hade ont i magen, och hjärtat i halsgropen. Så spännandae var matchen ! Men till slut så blev det en seger trots allt. :)

Sen väl hemkommen så kom min jädra stalker hit igen ! Hon bara förföljer mig? :O Vad tusan vill hon mig ?! Nej skämt åsido, jag tycker faktiskt om Malin lite :)

Nu skäller min mamma på mig om att mitt rum är stökigt?! :O Så jag funderar på att plocka iordning lite kanske.

Men vi säger så
PUSS :*

FBK shalalala !

Hallå.

Yes, Seger i första! Jag och Fia såg matchen på hennes dator. Mycket trevligt :) Och de andra 3 av "the big four" förlorade sina matcher, höhö !


Per Åslund och Jag. Vi är goda vänner. Höhö x)

Men vi säger så
PUSS :*

Hockeybloggen.

Hallå.

Idag börjar hockeybloggen. Nej skämt åsido, men som jag har sagt, det lär bli mycket hockey nu x) Förhoppningsvis enda fram till 12 April. Då spelas den sista finalen, och vad hoppas vi på då? Jo, SM guld till Färjestad givetvis ! :) Men idag börjar slutspelet, vi börjar borta. Men jag tror på seger ikväll. Men man ska vara ödmjuk. Ska försöka hitta en tv med kanal 9 och, så att man kan se matchen.

Men nog pratat om hockey. Vet ni? Det var en onödig skoldag idag med, de verkar vara oändliga ! Kommer väl troligtvis vara så hela 3an ut.

Men vi säger så
PUSS :*

Jorå så att

Hallå.

Skolan har varit precis lika onödig idag. På psykologin var vi på hospitalsmuseet. Det var dock ganska interessant. Makabra metoder kan man säga att de hade inom psykratrin förr i tiden. Typ, mani beror på för mycket blod, så nu tappar vi dig på 6 dl blod per dag. Gud vilken god ide !

Igår fick jag äntligen träffa Mörtin igen med ! Det var trevligt. Hängde med han, Alex och Joel i stort sett hela kvällen. Och det mesta är ganska spännande i deras sällskap ska ni veta x)

Och idag ska jag vara riktigt duktig och ta tag i lite saker. Typ skriva CV och plugga religion. Inte dåligt av mig måste jag säga ! Onej, vem är du och vad har du gjort med Evelina? höhö.

Men vi säger så
PUSS :*

Hanapee

Hallå.

Jag följer massvis med bloggar dagligen. Typ alla på 1000 apor. Men en blogg jag har fastnat för är på Pause.se, den skrivs av en tjej som heter Hanna, och den är hur skön som helst. Den tycker jag att ni ska läsa.

http://www.pause.se/bloggar/Hanapee/

Men vi säger så
PUSS :*

Heja Skolan

Hallå.

Idag började jag skolan 9.40 och slutade 11.30. Jag vet, värd dag !

FBK valde Brynäs i slutspelet. Det tycker vi om. Vi brukar ha en bra chans mot dom. Och de har Markström, som jag ska ragga på  när vi ska på macth på lördag hade jag tänkt. Men vore inte det bra, jag raggar på han så att han inte vill så i mål. Så det bara är för Färjestad att vispa in målen. En god ide ! :D 
Och ni kan nog vänta er att detta kommer bli lite av en hockeyblogg nu i slutspelet x) Jag känner mig själv och vet hur jag kommer bli!

Men vi säger så
PUSS :* 

Ny dator? Jatack !

Hallå.

 Datorn är ominstallerad. Men det behövs nog göras igen tror jag x) Är nåt med ljudkortet förstår ni friends. Not working, och så får jag inte ner msn heller. Funderar på att råna en peinsonär och köpa en ny dator. Jatack, god ide !
Men vi säger så
PUSS :*

RSS 2.0