21an x)

Hallå.

Idag var vi på rättspsyk på psykologin. Asintressant var det. Vi var där i mer än en och en halv timma men det kändes som max en halvtimma. Deras "värsta" avdelning dit häktade och de värsta patienterna får bo heter avdelning 21, och det blev ju givetvis ett internskämt i klassen på en gång. För det var så att om man attackera en vårdare/patient eller bara hotade dom så fick blev man skickad till 21an. Så då börja vi skämta om att så fort man gjorde nåt dumt så fick man komma till 21an. Nej vi har ingen vidare bra humor ! x)

På tal om annat. Har ni sett på The Mentalist eller? Det går på tisdagar kanal 3 klockan 21.00. Det är så sjukt bra och roligt. Det handlar om Patrick Jane som typ är uppmärksam? Han hjälper poliser att lösa brott genom sin uppmärksamhet. Men i vilket fall som helst är han rolig, charmig och en gnutta gubbkexig. Så det gillar vi mina vänner!

Och idag kan Färjestad bli klara för Final. Gah. Hoppas Hoppas Hoppas ! Men som sagt. Lite slutspelsrespekt här. Skelleteå kan lika gärna vinna !

Men vi säger så
PUSS :*

Kommentarer
Postat av: fredrik johansson

the mentalist är faktiskt skitbra !:D

2009-03-27 @ 23:59:59
URL: http://fffjohansson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0