Sopa på FBK!

Jorå så atte, pojkarna tuffar på, vinst mot serieledarna, inga konstigheter! Undra vart krisen tog vägen?
Förra annandagen. Misig utomhusmatch!
PUSS

We know our names are Gred and Forge

Åh herrejesus. Iom att jag fick en fantastisk tjusig Harry Potterbox av käre bror i julklapp så var jag tvungen att se dom tre sista HPfilmerna som jag har bojkottat iom att 5an var så jävla kass. Men det var inte 6an och dom två 7orna, snarare alldeles fantastiska. Jag är nu ett nervvrak och helt utgråten. Visste ju att allt skulle hända, eftersom att jag har läst alla böcker typ 5 gånger var, men anyways grät som ett barn när Fred Weasley dog. Fred och George är alltid mina män, alltid.
PUSS

Jason

Jag älskar Jason, fullkomligt mycket. Och har faktiskt gjort i flertalet år och inte bara för hans medverkan i Så mycket bättre. Men hans version av flickan och kråkan är ju ren öronmagi.
PUSS

Cause i will always be your soldier

Igår tog jag och Brodern lite tjusiga bilder till farmor och farfars julklapp, hihiii! Dom ska få en digital ram. Som jag förövrigt fick springa runt halva Esplananden för att få tag på en billig, men Clasan leverar som vanligt, världens bästa affär!
(Ja min systemkamera är världens bästa investering, älskar den.)
PUSS

Natten går tunga fjät runt gård och stuga, kring jord som soln förlät, skuggorna ruva.

En är ju allt lite piffig på jobbet!
PUSS

Piczzz of the weekend

HELGENS BÄSTA? Att våran saknade Kristian dök upp på jobbets julbord! Det skapade stort jubel! Och givetvis också alkoholhänget med mina fina kvinnor.
Snyggisar.
Nya klänningen från alltid lika självklara Monki!
Fantastiskt oväntat och roligt besök av Kristian!
PUSS

Torpet!

Än en gång har Pär Mårts förvånat oss alla genom att inte ta ut Sveriges bästa målvakt Christopher Nihlstorp i landslaget! Mycket underligt beteende! Men Gresamicke, Frögga och Sjöa får vara med och mysa iaf :)
PUSS

Video games

PUSS

Jarrpi the man!

WOOOOHOOOOOO! Jarrpi vann finska "Dancing with the stars" ! Vilken kille! :D
PUSS

Gullis då

Gullepluttsingen har blivit av med körkortet, han körde i 101 på en 50 sträcka. Aja, han cyklar till jobbet ist!
PUSS

World aids day

För några veckor sedan var det hela 20 årsedan han gick bort. Och en dag som denna bör det uppmärksammas! Åh Freddie <3 Lyckligt nog hörde jag på radion häromdagen att antalet HIV/AIDS smittade har gått ner.
PUSS

RSS 2.0