Bitterfitta

Hallå.

Ifall ni slår upp Bitterfitta i svenska akademins ordlista så kommer det troligtvis upp en bild på mig. Idag har jag i princip stört mig på allt. Speciellt det faktum att alla håller på att tjata sönder utlandspraktiken? Ja jag har också förstått att vi åker imorn, behöver ju inte tjata sönder huvudet på mig för det !Just sådana här dagen behöver jag Malin Johansson som mest, men nejdå, hon är i Prag!


Jag älskar dig <3

Heja mig

Hallå.

Jag höll nyss på att bryta ihop när jag inte hittade mitt pass, men det låg under resväskan. Så nu sitter jag och håller krampaktigt om det. Och jag tänker inte släppa taget om det föräns vi är framme ! Ja jag tänker gå på toa och duscha med passet i handen !

Men vi säger så
PUSS :*

Hur bra? :D

Hallå.

Här satt jag och kände fasen jag vill titta på Viva La Bam, men jag tog ju hem alla mina dvder förra helgen. Men vad tror ni MTV visar då? Jo Viva La Bam ! :D Eller Lila La Bam för att citera Mörtin. :) Och det är ett av Mardi Gras avsnitten med ! :D Ryan Dunn, jatack !

I vilket fall som helst så har jag slutet för dagen, har haft två lektioner. (Y) Men jag,Fia,Diane och Tilda hann med lite cruisande i Fias och Dianes bilar på lunchen ,det var fan kul x)  Så nu sitter jag här hemma, och mitt golv är fullt av kläder som jag har slängt ut resväskan. Nej jag vet, onödigt att ha de i resväskan när man kan ha de utanför :D
Äsch, jag kan väl packa färdigt på torsdagmorgon :D Fast iofs så hinner jag nog inte det nu när vi fick veta att våra biljetter har blivit ändrade, så vi åker kvart över 8 från Mjölby på torsdag :(

Annars så är jag trött, klockan 12 igår kväll tyckte jag att den var en god ide att gå över till mina favoritgrannar ! :) Så jag ärade pojkarna med ett besök, de tittade på så ska det låta på Svtplay xD

Men vi säger så
PUSS :*

Jorå så att

Jag och Joel har en plan för praktiken. :)

Joel | säger (23:58):

men då tar jag med mig spandau och du broder daniel , så kan vi ligga på stranden och var akulturella

Evelina | säger (23:58):

det låter som en underbar ide

Joel | säger (23:58):

dvs röka för mycket, läsa och diskutera olika värdefulla saker

Evelina | säger (23:58):

och bränna oss

Joel | säger (23:58):

absolut

Evelina | säger (23:58):

vad underbart

Joel | säger (23:59):

mycket

Så, där har ni vad vi tänker göra på våran fritid. :)


Dima Bilan :*

Hallå.

Här sitter jag och tittar på inför ESC, och så visade de förra årets vinnare, det är ju så att man blir alldeles till sig !
http://www.youtube.com/watch?v=bawnwSYOCFU
När han sliter av sig skjortan på slutet, gah !

Varför bloggar jag egentligen? 100 procent av mina läsare är i Prag? :)

Men vi säger så
PUSS :*

Weekend

Tjafan.

Så var en till helg snart slut. Men det här är inte vilken helg som helst. Utan sista helgen hemma på typ aslänge? För på torsdag smäller det ! Då jävlar är det utlandspraktik som gäller. Och jag är fortfarande ganska klyven inför det.  Men helgen har vart trevlig. Men trevligt sällskap både Fredag och Lördag. :)

Jag saknar min bästa vän ! Och får inte se henne på ett halvt sekel. :( <3

Men vi säger så
PUSS :*


Allt annat än det jag ska göra

Hallå.

Nu sitter jag i datasalen, och gör allt annat än det jag borde göra. Det tycker jag nämligen är en bra ide. Och jag har ju inte spanat in min favoritsida eliteprospects än idag, så det får jag nog göra :D

Men vi säger så
PUSS :*

Kasta sten på Håkan? JA!

Hallå.

Nu sitter jag här i min soffa igen. Är faktiskt färdigt med psykologiarbetet nu. Dock så höll jag på att elda upp boken och kasta iväg datorn. Men lung och kontrollerad som jag är så lyckades jag ju undvika det. :) Så nu tänker jag faktiskt inte plugga mer ikväll, trots att vi har muntligt i psykologin imorn. Men jag säger som Joel freestyle.

Men alltså, nu är det inte långt kvar tills utlandspraktiken :O En vecka imorn, men jag vill inte åka :S Eller jo jag vill sola,bada och festa? Men inte ha praktik eller vara hemmifrån i 4 veckor? Jag kommer avlida !

Men vi säger så
PUSS :*

Helsike vad jag hatart

Hallå.

Här sitter jag och försöker få något gjort. Men det går åt helsike. Kanske därför att allt som har med skolan att göra är så jävla tråkigt? Fyfan vad skönt att det snart är slut. För jag orkar bara inte mer?

Men vi säger så
PUSS :*


12timmars fylla, dålig ide !

Hallå.

Igår var det påskafton. :) Drickandet började redan vid 2 på dagen hemma hos familjen Mann. Vi satt vid deras vägg och bara njöt av solen. :) Sen så vid 5, då jag var en aning full så var det dags för tipspromenad. Och vi gick som en Färjestadfemma, men Hanna som vår coach. :) Efter detta blev man ju bara fullare och fullare, och jag minns väldigt lite ska ni veta x) Men kvällen tog slut runt halv 3, efter att jag hade övetygat Kalle om att jag inte skulle sova hemma hos dom utan i mitt hus 20 meter bort x) Men det var en sjukt kul påskafton i vilket fall som helst. :)

Men vi säger så
PUSS :*

Lite för mycket hockey? Nesch ! :D

Hallå.

Dålig bloggare jag är, i know. Men det är lite mycket hockey i huvudet nu ska ni veta. :) Och igår blev det en tur till Karlstad, guldgrabbarna satt på Bergvik och signerade, det var kul som fan. Vi stog i kö i mer än två timmar, och sen fick jag näst intill hjärtklappning när det var min tur. Men jag fick fina uppmuntrande leenden från Rickard Wallin och Thomas Rhodin, och jag lyckades göra Dominik Granak generad, och jag samtalade med Jörgen Jönsson. Det var ju bara för trevligt. :) Förutom att mina ben var som gele efteåt, men det är ju en annan femma !
Sedan efter detta så var det full fart till Skövde, där var det födelsedagskalas. Inte så rockigt, men Joel ringde och muntrade upp stämningen lite iaf. :)

Nu sitter jag här i soffan, och har inte den blekaste om vad kvällen påvisar, känner för att sitta hemma och dega? Min partylust är borta, och då är det illa mina vänner ! Ska jag vara helt ärlig så vill jag bara gotta mig i hockey ! x) Börjar misstänka en viss sjuklighet hos mig själv :S x)

Men vi säger så
PUSS :*

<3

<3


SMGULD ! :D

Behöver jag säga annat än att glädjetårarna rinner ner för kinderna? Jag är så jävla lycklig ! :D :D :D :D :D: D :D Jag älskar Färjestads BK ! <3


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Nervrak? Check !

Hallå.

Här sitter jag och skriver på mitt samhäll b arbete, suger hårt gör det. Men jag tittar på Scrubs samtidigt, det är trevligt. :)

Men allt detta gör jag bara för att klockan ska bli 19.30. Då kommer jag iofs troligtvis ha ont i magen, må illa, svettas som en cpgnu, kalla hvspelarna för alla fula ord jag kan m.m. Man kan nog säga att jag kommer vara nervös. Gah, det kan bli SMguld! Kom igen nu och krossa pilgrimmerna från bibelbältet !

Men vi säger så
PUSS :*

Hockeyfru

Hallå.

Har jag sagt att jag har hittat mannen som jag ska bli hockeyfru åt? Dick Axelsson är hans namn. :)
http://blogg.aftonbladet.se/29965
Duger helt klart att pessa på så att säga. :)

Men vi säger så
PUSS :*


Rätt ska vara rätt

http://nwt.se/sport/folj_fbk/article510180.ece
Så det så ! Hoppas att han får så att han tiger den hv*censur*.


Helg, jomenvisst :)

Hallå.

Ni får ursäkta mitt sparsamma bloggande. Ingen aning om vad det beror på. I fredags vart det iaf hockey. Sikket tryck, helt klart en av de bästa matcherna jag har vart på. De spelade alldeles ypperligt mina pojkar. :)
Och igår blev det firande av pappas födelsedag och sen vidare mot Moholmstrakten av komunnen för att förtära alkohol. Alltid lika roligt. :)

Idag har som ni kanske förstår inte varit så livad. Blev att titta på hockeyn, en riktig jävla nagelbitare. Men mina pojkar avgick med segern. :) Men Majcus Johansson fick hjäjnskakning? :O :S Jävla Thörnbergfittan var ju helt cp och körde upp en näve i fejset på han så att han trilla ner i isen. Men som sagt., de vann och det är det som räknas. Och nu har vi ett underbart läge för smgulet. Men tyvärr är HV sjukt bra på att vända på saker och ting :S
Och på tal om hockeyn så blir jag så arg på alla sportjournalister. Så sjukt partiska, alla verkar ju hata Färjestad? De kan väl för fan inte hjälpa att föreningen är rik och fungerar bra? Nej just det. Så sluta hata Färjestad för fan.

Men nog talat om hockey. Jag hände med min Sara ett tag förut. Fick runt slätte typ tusen gånger och pratade av oss. Det var härligt. :)

Men vi säger så
PUSS :*

På den sköld du klär <3

Torsdagen börjar lida mot sitt slut

Hallå.

Här sitter jag ensam i min lägenhet. Sandra har åkt hem, precis som nästan alla andra. Vi har en lektion imorn x) Som jag ska skippa för att åka hem. :) Men jag nu väntar jag på att Scrubs ska börja, men innan dess måste Inside man ta slut, den tittar jag enbart på för att Clive Oven är med, han är ju inte lagom gubbkexig sådär. Och han är dessutom en av alla personer/saker/låtar/filmer som min mamma har sagt är bra/snygga och jag har svarat typ är du dum i huvudet och sedan insett men oj då mamma hade visst rätt ! Ni ska veta att det är ett vanligt förekommande fenomen när det gäller mig och min mamma x)

Hockeyn igår tycker jag inte att vi talar om, men jag kan ju säga att jag låg och hade ont i magen och ångest när jag vaknade imorse och pappa han hade sovit dåligt med för den delen. Då kanske ni själva förstår. Men vi går vidare och fokuserar på nästa match. Som jag,Pappa, Micke och Kalle ska bevittna på plats i Karlstad ! :)

Men vi säger så
PUSS :*

Skön onsdag för helvete !

Hallå ja.

Här sitter jag ,slutade för en och en halv timme sen. Men så är det ju när man har nationellt prov. Men jag har faktiskt vart ute och gått i solskenet med Broder Daniel och Melissa Horn i lurarna, det var underbart ska ni veta. Satt ute på piren och njöt av solskenet ett bra tag. :) Blir ju inte bättre än så ! Resten av dagen ska tyvärr ängas åt psykologi, men lite hockey ikväll med ! För idag börjar ju finalserien mot HV, gah jag är nervös :S Men jag hoppas på mina män! :)

Men vi säger så
PUSS :*


RSS 2.0