"Jag kan ju iaf snusa..."

Fröggis, finaste fröggis.


Ett befarat käkbensbrått. Och vad säger finkillen? "Jag kan ju iaf snusa!"
Man blir inte manligare än så! HAHAHA


 

PUSS


Gott nytt år

Gott nytt år från eran favorit Gurkhyvlare! Ikväll ska jag ligga och kräla i en snödriva :)


Förra nyår :)


PUSS

The pacific

The Pacific, vilken besvikelse!


Jag talar alltså om HBO's serie om kriget i Stilla havet under andra världskriget. Dom första 40 minuterna fatta jag inte ett skit. Dom sista 10 var lite fina. Men annars var det bara rörigt och dåligt klippt. Möjligtvis att en partisk amerikan som bara ser kriget på ett sätt kan uppskatta det men jag tyckte det var ganska tråkigt. Dock måste jag ju se nästa vecka för att se hur det artar sig?



PUSS

Hilfe mir gern

Kära barn. Jag har ett problem. Jag fick femte och sista säsongen av Six feet under av Bror Pander i julklapp, ack så vackert.


Meeeen, det leder oss osökt till problemet, vad ska jag nu titta på för serie? Jag måste ju komma på en ny bra serie som jag kan köpa på mig alla säsonger av. Så vad säger ni? Vad ska jag titta på? Jag är öppen för förslag! :D




PUSS

Abbey road



Denna fantastiska skapelse är nu påväg hem till mig ! Jag kunde inte motstå när dom har satt min absoluta favoritbild på The Beatles på en tröja ! Och som den sjaljunkie jag är så fick sjalen på första bilden också följa med :)


PUSS

Suddigast vinner

Juldagen på Syréngatan och Statt i sanslöst suddiga bilder. Det kanske var en suddig kväll?








Ett urval av suddighet! Men stay tuned, mer kommer på fb :) hohoho


PUSS


Utomhusmatchen, shalalala!

Igår var jag och hockeyoraklet och förfrös våra lemmar! Men ack så trevligt det var !


Jonas Frögren är den ende som kan få ett galler att se manligt ut ! Och då menar jag verkligen jättemanligt! Hoho :) Rickard Wallin har skaffat sig en förbrytarmustasch, jag bara väntade mig att han skulle plocka fram kostymen och gå omkring och säga "I have an offer you can't refuse" till sina medspelare. Och sist men inte minst, Dick Axelsson hade sin balaklava ytterst underligt, men detta berodde tydligen på hans känsliga näsa!


och förresten, vi vann! :D :D :D :D :D :D


Vem är hon som har på sig Pelle Prestbergs tröja? Ja det är faktiskt hans, han har svettats i den. Min bror ropa hem den på en auktion och nu är den hans, och lite min :D Var svingött att ha på sig den när PP stod för ett mål!

Uppvärmning, mihihi vad jag hade saknat mina pöjkar!

Nationalsång!

Varje gång Färjestad gjorde mål så sköts det fyverkerier. Så jävla awesome!

Sjöa tittar in i kameran, Hej Sjöa! Kom gärna hem till mig :)

 

PUSS


Happy Christmas your arse



God jul på er barn ! Ikväll blir det utgång och imorn hockey. Ibland kan jul nästan vara bra ! :)


PUSS

Royal Republic

Jag tänkte bara säga att jag är lite kär i Royal Republic.




PUSS

Solnatattare

Det var tydligen bråk på Stockholmsderbyt igår. Hmm förvånad någon? Nej inte direkt!
Men jag blir så provocerad, för läktarbråk hör inte hemma inom hockey! Hockeyn har alltid haft en kultur av fans som håller sams! Visst det har alltid funnits provokationer såsom "Kåbergs flickvän heter Per Ledin". Men sådant hör ju till!


När folk ska börja slåss, då har dock en gräns dragits för länge sedan. Och jag tycker det är så tråkigt att man är inte är förvånad när det gäller AIKs supportrar. Dom drar skamm över klubben dom hejar, och även andra fans som AIK har som jag kan tänka mig inte alls vill slåss. Så det är trist !



Men nog pratat om Stockholmslag ! På söndag ska jag på utematch! JAJAJAJA :D



PUSS

Störande !

Som sagt så har jag lånat Chuck av Tant Röd.


Meeen, jag har upptäckt ett så sanslöst störande översättningsfel! Våran kära Chuck har en "dator" i sitt huvud kan man säga. Och den kallas för Intersect vilket också är det engelska ordet för typ vägkorsning. Vilket översättaren helt sonika har översatt Intersect till! Men ack vad fel det blir! Och vad störande det är! Chuck har inte en vägkorsning i sitt huvud!




PUSS

Sicko

Häromdagen zappade jag förbi en Michael Moore dokumentär. Det var gripande. Och det var synd att jag bara såg dom sista 20 minuterna.


Men den handlade iaf om USAs sjukvårdsystem. Och av det jag såg så hade Michael samlat ihop ett gäng brandmän och sjukvårdare som hade vart med under räddningsarbetet på 9/11. Dessa människor led nu av diverse sjukdomar såsom lungsjukdomar och postraumatisk stress. Allt detta hade dom dratt på sig efter att dom hade kämpat för sitt land. Och hjälpt sitt land i sitt svagaste ögonblick. Men nu täckte inte deras försäkringar skadorna dom hade. Eller så hade premien på försäkringen gått upp såpass mycket att dom inte hade råd att betala den.


Och jag blev så fruktansvärt provocerad! Dessa människor hade verkligen gjort nåt för sitt land. Men inte fick dom nån hjälp för det ! Ibland är jag så glad att jag bor i Sverige.


PUSS

Fjuttis

Imorgon kommer jag vara världens lyckligaste chey! För en av mina bästa vänner kommer då hem till Lillbyn efter allt för lång tid upp i norr !


Min allra finaste Gullufjutt !



PUSS

Chuck

Hoho! Jag har lånat säsong 1 av Chuck av Tant Röd! Ack så trevligt! Förjävla bra serie! Och jag och Tant Röd bara väntar på att det ska dyka upp några onda agenter som vi ska få slåss mot på jobbet. Men ack inga ännu!


Men i vilket fall som helst så sa Chuck en så sanslöst fin grej till Sarah i första avsnittet(dvs säga när han fortfarande trodde att hon var en helt vanliga kvinna bara). Hon pratade om att hon hade ganska mycket bagage för att hon hade lämnat ett långt förhållande osv. Och Chuck svarar "I can be your own personal luggage handler."


Det var så fint att jag dog lite inombords. Den dagen en man säger så till mig så blir jag nog störtkär! Baggage är ju bara förnamnet hos mig lixom.




PUSS

Royal Republic!

Ack vad jag har övergett er ! Men mina dagar har gått i 130 kmh, och jag har kommit på tusentals saker att blogga om(nästan iaf).


Som tex! Häromdagen var Royal Republic och spelade live i Musikhjälpen! Och jävlar vad bra dom var ! Nog för att jag tyckte att dom var bra innan, men shit vilken energi grabbarna hade! Väckte Jason med sin musik till och med ! Ja vacker vare. Jag blev nästan lite förälskad i hela högen!


Alltså shieeet vad bra !


PUSS

Midnattstryckaren

Jag älskar Musikhjälpen, men nu är det snart slut ! Mitt favoritinslag har dock varit Midnattstryckaren. En tryckare som framförs av Kristoffer Jonzon. Och mannen i den kritstrecksrandiga kostymen är riktigt förträfflig! Något i hans manér gör mig lite fnittrig. Konstigt jag vet!





Vackert äre !


PUSS

Busy women



Nejmen, vem är affärskvinnan? Med gult hår, ingen fara det är blixten som gör det gult!


Jag måste tyvärr meddela er bebisar att fram till jul kan bloggandet bli något spartanskt. En kvinna har ett digert arbetschema! Folk vill köpa hemmorojdkräm och annat till sina kära. Eller kanske en dyr liten Avenekräm eller nåt :)


PUSS

Awesome


I bought no gift this year, and i slept with you sister.

Älskar att inte bara jag hånar julen.

PUSS


You got a fast car, I got a ticket to anywhere

Igårkväll när jag låg och halvslumra till musikhjälpen på tvn så spela dom en av världens vackraste låtar ! Den får mig osökt att tänka på fina Mörtinhjärtat. Det var han som introducera den för mig :)



PUSS

Sötaste

Barnfolket är ju inte jag något stort fan av. Men det finns vissa av dom som bara stjäl mitt hjärta right away! Sötaste Alma är en av dom! Och just den här bilden på oss är så fin tycker jag! Den dagen jag växer ur(dvs tröttnar på) dom skorna ska dom rätt hem till familjen Liljenberg i Jönköping ! :)


PUSS

Hjärtat


Dagar som denna saknar jag dig extra mycket. Min lilla pluttebebis <3


PUSS

Folk är störda

Nu tänker jag skriva ett blogginlägg som min kära Gusten inte kommer uppskatta ! Men jag bara ler lite extra sött och blinkar lite med mina gröna nästa gång vi ses så är jag på hans good side again :)


Joo det är såhär, att fantastiska musikhjälpen har ju massa auktioner. En av dom är Zlatans använda och signerade matchtröja. Med ett dygn kvar är den uppe i 28 000 kr! Seriouasly! Jag skulle inte ens ta i skiten om jag fick 28 000 kr ! Nej folk är störda :)


Dock fanns det en auktion jag var sanslöst sugen på förra året! Nämligen f.d. Broder Daniel medlemen Teodor Jensens gitarr. Men den gick snabbt upp i ett par tusenlappar den med. Broder Daniel är fina :) Inte Zlatan!



There is no time for us.


PUSS

Musikhjälpen

Woho! Nu är årets musikhjälp i P3 tillbaka. Tlevligt ! :)


Jag lär ju lyssna på P3 dygnet runt (som om att jag inte gjorde det innan).


PUSS

I need a dollar




PUSS

Vuxenpoängen ramlar in

Det blev en tur till IKEA också. Där har jag länge spanat in en lampa (Tyvärr hann Bror Pander före, men det är ändå han som är copycaten eftersom att jag såg den först.) Dock när jag tog den tänkte jag, "Hmm jag måste ju köpa glödlampor som passar också."


Är inte det vuxenpoäng så säg ?!? Att jag tänkte praktiskt att glödlampor behövs ju också!


Glödlampor och lampa. Lågenergi är det ! Ecocheyen i farta !


Lalalalaaampa! Den ska monteras när jag är färdig med julstädandet! Ja ni hörde rätt, JAG av alla människor STÄDAR inför JULEN! Helt otroligt.


PUSS

Fashionistan

Barn! Igår var jag i Kättarstaden Jönköping! Meeen det var faktiskt mycket trevligt! Vi kvinnor var ju där för att hälsa på våran älskade Maria och hennes älskade Per och Alma :) Finaste familjen Liljenberg alltså.


Planen var julklappshopping! Jag kom hem med en julklapp. Resten av shoppandet blev tydligen till mig själv. Ojsan hoppsan!


Kavaj från Monki. Mihihi :) Monki är min nya favoritaffär. Typ.

Skinnväst från New Yorker. Hej älskling frå jag leva med dig resten av livet, lite så känner jag inför den. New Yorker är förövrigt en affär som jag aldrig har vart inne i, i vårt kära land Sverige(eller jag kan ha vart inne i Göteborg) men annars har jag bara vart inne i Prag och München. Beresta cheyen.

 

PUSS


Heja Dicken

Det är bra Dick! Slå ner den tönten bara ! 


Påtal om Dick! Han, Peppe Lundh och Christoffer Nihlstorp verkar hänga en del, detta har jag kommit fram till genom idokt stalkande på FB. Och dom verkar bara göra helt oseriösa saker xD Dom typ bakar? Sedärja :) Fina killar, jag får nog bli kompis med dom, och vara med och baka! HOHO :D


PUSS 

Luxembourgs male athlete of the year

Grattis Andy gubben!


Meeen jag måste bara ifrågasätta en sak? Hur många manliga atleter har dom i Luxemburg? Vad är Luxemburg bra på förutom cykel? Inget illa menat mot Andy eftersom att han presterade så innihelvete bra denna säsongen, 2a på Touren, och han bar den gula tröjan ack så många etapper, och vann sen till slut den vita tröjan. Så jag menar absolut inte att han inte är värd det, för det tycker jag verkligen att han är ! Han ska hyllas på alla sätt och vis, men min fråga är ? Hur stor är konkurensen i Lux? The runner up var nämligen hans bror Fränk. Men som sagt, massa grattis till gullhjärtat. Nästa år slår han dom alla ! TDF '11.




PUSS

Gangstas paradise, really?

Alltså, dom där i E.M.D, antigen har dom sanslöst mycket självironi eller är bara allmänt dumma i huvudet. Dom har gjort en skiva med 90-tals låtar, varav en av låtarna är Gangstas Paradise. Känns inte helt rätt att tre sockersöta pojkar sjunger


I'm living life do or die, what can I say?
I'm twenty-three now, but will I live to see twenty-four?
The way things is going I don't know.


I falsett dessutom? Som sagt, självironi eller rent ut sagt korkade.


Men jag håller med, den låten får en ju bara att tänka på denna fantastiska skapelse!






PUSS

Thank god

Puh, Färjestad har skrivit kontrakt med Erik Granqvist tills 2014! Och tur är väl det, den mannen producerar ju toppmålvakter på löpande band, duktig Grana :) Och så gör han fina filmer till hemsidan med. Duktig Grana :)



Monstret och Grana myser tet :)


PUSS

Utematch

Hoho, nu har jag och hockeyoraklet bokat biljetter till Utematchen den 26e December. Det ska bli misigt ! Hellre hockey än träffa släkten! HOHOHO :)


Och så kommer våran fina underbara lagkapten Ricky vara tillbaka då med, jaa :)




Nu såhär 4 år i efterhand kan jag acceptera att pucken inte är inne. Vi tog ju hem Le mat iaf :)


PUSS

Älskade Arken

Ousch vad ledsen jag blev när jag lyssande på P3populär förut. Dom berättade nämligen att The Ark ska splittras. Inte nu direkt, först ska dom ge ut en samlingskiva (GE MIG) och så en turné på det. Men sen efter nästa sommar så ska dom gå skilda vägar.


En mycket sorlig dag, jag har älskt Arken sen första gången jag hörlde "It takes a fool to remain sane", visst vi har haft våra up and downs, men vi har alltid funnit varandra igen. Och älskade Ola Salo, vilken frontfigur, vilken vis man. Och vad bra dom är live, dom tre gångerna jag har sett dom har vart några av dom bästa ögonblicken i mitt liv. Och alla textrader, dessa vackra textrader. Ja ack.





The Arks tre bästa, utan inbördes ordning !


PUSS

Duttia pojkar

Dom fina pojkarna i Stafettlaget vann bragdguldet för sitt OSguld. Ack så mysigt! Det var dom värda :)


"Härligt grabbar, det var ingen norrman som vann bragdguldet i år heller" HOHO, jag har alltid älskat Anders Södergren. Dock älskar jag mest hans rumpa i trikåer.




PUSS

Tweet tweet




PUSS

Det lilla håret

Jag har ju inte gett er så bra bilder av min blonda lilla kaluffs. Jag trivs faktiskt sanslöst bra :)




Tröjan jag har på mig är förövrigt världens skönaste, jag vill typ aldrig ta av mig den, jag vill ha den som kroppstrumpa och bara mysa ner mig.


PUSS

Late night saturday

Som sagt! Min lördag började med jobb och slutade alldeles för sent! En timme till och så hade jag lyckats med min första dygning. Men ack, vid 05.30 så gav ögonen upp!


Jag lekte med Sofia, Ida, Elin och Sandra :) Men sedan tog Sandra cykeln under armen och övergav oss. Och ist dök Robin, Bosse, Linus och Gusten upp. Mycket trevligt! Jag asgarva, konstant hela tiden typ, Linus påpeka till och med att jag garva hela tiden. Men det var fan omöjligt att inte göra det i deras sällskap. Och Gusten påpeka att jag blogga för lite om honom, så Gusten är bra :) hoho :)



PUSS

6 januari!

Så att alla vet! Den 6e januari kan jag absolut inte bli störd! Då har nämligen Luxembourg Pro Cycling sin officiella lagpresentation! MUMS SÄGER JAG!


Dvs då presenterar dom alla cyklister, huvudsponsor, namn mm. Det blir en mysig dag :) Det blir nog en mysig cykelsäsong 2011.


Förövrigt försökte jag förklara för Ida,Sofia och Elin hur Tour de France går till i lördags. Känns inte som att jag lyckades vidare bra?




Lite Andy Schleck på mackan?


PUSS

Fröggis

Uppdaterarn här igen! Men lugn mina små, jag har mycket att tala om, så idag ska jag uppdatera sönder era små hjärnor!


Och först ska vi tala om fina fantastiska underbara Jonas Frögren. Lille gullepojken bröt okbenetdet under ögat,tror jag) när han stoppade en puck häromdagen. Och hans kommentar om det hela? "Det sved till lite"


Alltså, fattar ni vad fantastiskt manlig och hård han är? MUMS !




PUSS

Love actually

Jag tycker ju varken om jul eller kärlek. Meeeeen, eftersom att det närmar sig juletid får man se på Love Actually! En av dom bästa gulligullfilmerna som existerar.





PUSS

Who is that blond chick?

Ett frisörbesök hos fantastiska Mikaela kan sluta lite hursom! Fruktansvärt spontant blev det denna gång. Jag blir lite chockad var gång jag ser mig själv i en spegel. Men som alltid är jag svinöjd med Mikaelas jobb, världens bästa frisör har ni där!



Låt inte min tveksamma min lura er! Det är min "jagorkarintevarasnyggklockan23min".

Hihihi :)


PUSS

RSS 2.0