Jag får liksom ingen ordning

Hallåja

Lars Winnerbäcks
nya låt Jag får liksom ingen ordning är bra. Det läskigaste är dock att jag känner verkligen igen mig. Den handlar verkligen om mig för tillfället, så jag känner för mitt liv. Det är absolut ingen ordning, och han sätter ord på det.

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd

Men jag återkommer :*


Mina män

Hallåja!

Jag gjorde precis ett quiz på fb, Vem är du i SP06a? Jag har gjort det förut, men jag kände för att göra det igen. Och en av frågorna är typ, du är på fest och vart däckar du? Ett av svarsalternativen är, helt fel ställe kanske hemma hos Joel och Martin.

Det var jobbigt, för det svaret är kopplat till mig, jag bodde nästan mer hemma hos Joel och Mörtin än i min egen lägenhet det sista halvåret i Vadstena. Och jag saknar våra kvällar, de var mysiga. Och jag saknar mina män, för man visste aldrig vad som kunde hända i deras sällskap. Och de är så underbara, och de är mina bästa vänner. Och förhoppningsvis får jag se de båda två nästa måndag, då är judehororna kompletta igen. :)

 


Framtidsvision

Hallåja! (Det kan jag knappt skriva utan att kissa på mig av skratt, Malin förstår xD )

Men iaf, hemskt vad jag bloggar, jag tror jag ska bli en ny storbloggare ! Typ nya Kissie, jag är ju typ lika elak som henne, bara platinablonda håret och tuttarna som fattas. Eller så skiter jag i det och håller fast vid min vanliga framtidsvision, göra Dick Axelsson till min äkta make. Och vet ni inte vem han är, ja då är ni ganska så dåliga. Men jag känner mig extra snäll idag och kan berätta för er att han är spelare i Detroit Red Wings, och spelade i Färjestad förra säsongen, det är så jag har fått upp ögonen för han. Och om jag gifter mig med honom, då behöver jag ju inte oroa mig för pengar, asbra jag vet !

Alltså shit, jag slås själv av hur korkad jag verkar i mina inlägg, detta får jag ändra på. Nu jävlar ska smarta Evelina kliva fram, men det får vänta lite, eftersom att jag är sjuk så ska jag ligga i min säng och dö först.

Men jag återkommer
PUSS :*


Jorå så att


Det gick ju bra

Hej igen barn !

Jag satt här och läste lite gamla blogginlägg författade av mig själv och fann detta "Men som sagt så ska jag vara anti i år. Anti kärlek asså, dock så säger Malin att jag säkert kommer träffa nån 2 veckor in på året x) Det hoppas jag fan inte ! Men vi får se"

Vem tror ni hade rätt? Malin givetvis ! Det tog dock inte två veckor utan sex månader typ, och det gick ju åt helvete med, ett vanligt förekommande syndrom för mig när det gäller det motsatta könet. Därför har jag en plan, jag ska bli ful ! Inte för att låta divig eller nåt, men jag har generna på min sida, och det gör att jag måste drass med mansfolk, och det kan vara ganska jobbigt i vissa lägen. Så ful får det bli. :)

Men jag återkommer !
PUSS :*


Comeback

Hallå!

Jag råkade visst lova Pannie på fyllan att jag ska börja blogga igen, plus att jag har känt ett behov av det på senaste tiden, men jag har helt enkelt inte börjat, föräns nu ! Och snygg är den nu med min blogg, allt tack vare sötaste Julia http://juliaax.blogg.se/ som har hjälpt mig ! :)

Jaha vafan ska jag blogga om nu då? Var ju så jävla längesen sist. Herregud vad jag svär i mina inlägg, det får jag sluta med.

Men jag återkommer mina barn !
PUSS :*

Pannie Sötnos :*


RSS 2.0