Arbeit macht frei

Hallåja


Här sitter jag och slänger mig med tyska fraser. Men arbeit macht frei betyder arbete ger frihet. Och det är precis vad jag har gjort idag, arbetet ! Var ganska segt med lite folk, men pengar har jag aldrig tackat nej till mina vänner !


Och sen när jag skulle åka hem så tog shoppingdjävulen tag i mig. Jag köpte en jul och nyårs klänning till, är störtnöjd. Mamma ska dock få sy lite i banden som är lite långa, men annars så sitter den som ett smäck ! Har ni tur kanske jag bjuder på bild på den och min fantastiska kropp någon dag ! ;)


Bara för att jag har vart i Dachau

 

PUSS


Ullared

Hallåja


Sjuk som jag är har jag Ullaredmarathon med mig själv. Den serien är ju inte att leka med ! Jag får sådan ångest av Morgan, han är typ som Torsk på Tallinn fast på riktigt. Man vill bara ta honom under sina vingar och beskydda honom. Och Kjell och Rose-Marie. Vilka white trash männskor alltså ! Men det är fan kul att titta på! Och det får mig att vilja åka till Ullared !

PUSS

Sjuklingens rapport

Hallåja


Har inte vart aktiv lördag här inte. Har legat i soffan hela dagen. Men jag har tittat på hockey med, betalade hela 109 kr för en match som för en gångs skull gick bra ! Så jag slipper byta lag. Vilket jag dock aldrig skulle göra, kärleken till Färjestads BK sitter i ryggmärgen. Men endå, det är jobbigt när det går dåligt. Men idag blev det vinst över Södertälje med 5-1! :D Och det var 90orna som stod för det mesta, bra årtal. ;)


Så vad ska jag göra resten av kvällen medans mina vänner roar sig med alkohol? Typ tycka synd om mig själv ? :D Ja bra idé!


Och jag vet att jag är skyldig till att under många herrans år
försökt slippa va med mig själv -
Thåström är skyldig till att skriva klockrena texter

Puss


Skavlan

Hallåja


Nu har jag kollat på norges bästa program. Skavlan. Och Terry Jones från Monthy Python var med. Vilken stjärna. Dock så stod mamma och tjata på mig om massa outfits så jag får väl se ordentligt på Svt Play imorn. Och nu är Thåström med, med en ny bra låt. Den ska jag nog leta upp på putify !


Pussa

Lumberjack

Hallåja


Nu läste jag här på Tvplaneten.se att en serie i stil med Ice Road Truckers kommer till 4an. Lumberjack, om typ skogshuggare. Hur coolt? Jättecoolt, det ska jag titta på !


Puss

18/12

Hallå


Jag läste precis nåt som trots mitt tillstånd gjorde mig mycket lycklig! Den 18/12 kommer världens bästa Joel Kraft hem till Sverige. Woho! Gudars skymmning vad jag har saknat min vän!


Puss


Sjuk jävel

Hallåja


Jag hade ju superhelgen planerad typ. Men ack då ska man bli sjuk. Så jag vara hemma och tat lungt så att jag är frisk tills måndag för då ska jag jobba minsann!


Puss

I love hockey

Hallå barn


Det är väl ingen som har missat att hockey är ett av mina stora intressen? Har ni missat det har ni väl legat i idé de senaste 10 åren typ? Och när man ser sådana här bilder på hockeyvärldens hetaste Henrik Lundqvist blir man ju lite till sig ! Men han slår ju faktiskt inte kärleken i mitt liv och min blivande make Dick Axelsson ;)

Pussarå


Jobbelijobb

Hallå barn


Idag har jag jobbat och stått i. Duktig är jag. Höhö :)


Och igår var jag, Malin och Lorina på New Moon. Den var inte att leka med mina barn. Böla gjorde jag, och var pilsk på Jacob Black. Ja allt på samma gång. Det var mycket fint.


Pussarå :*

Den där utan tröja alltså :G


Så gick det med den nyktra helgen

Hallå barn


Jag som hade tänkt leka medelålders hela helgen. Det gick ju verkligen åt helvete. För jag drog till Skövde och söp ist. Men det var loligt. Förutom att jag knappt minns nåt, och jag var inte så jättefull. Så jävla läskigt. Jag är väl hjärnskadad för resten av livet eller nåt. HOHO. Men jag låg och sov på min Pannekaka, det var mysigt, hon luktar gott :* 


Idag ska jag förövrigt fortsätta dö lite.


PUSS :*

Hej jag är medelålders

Hej mina små honungskakor


Jag leker medelålders i helgen. Det är inte så kul. Men jag ska berätta om min magnifika fredagskväll ! Det hela började med att jag bjöd mig själv på taco, så nittiotal och så medelålders. Sen så hör och häpna titta jag på Go kväll, men det gjorde jag enbart för att Melissa Horn var med, aight? Och sen så bjöd tvn på allas vårt favoritprogram Vem vet mest, och en fråga handla om Dackefejden, hoho, jag blev ju alldeles till mig !


Och sen var det ju Idol. Och jag säger bara Calle ska vi gifta oss? :D Och sen så fortsatte kvällen med Skavlan. Det är ju ändå för bra? :D


Så är det att vara medelålders mina vänner. Och ikväll fortsätter det med Fyra Bröllop och Begravning. Typ tidernas finaste film. "Bride or groom? Neither, can't you see?!" HAHA. Och sen Nurse Jackie efter det med.


Men sen får det vara nog med att leka medelålders. Så kul är det faktiskt inte.


POSS :*

Let it be

Hallåja


Här var det inte livat !
Men ni ska veta att igår satt jag aldrig vid en dator ens. Eller eh? Jag jobbade, och kassan är typ en dator? Men iaf ! Ja som sagt, min chef ringde och väckte mig. Så det blev att jobba lite. Jag blev kär i en tysk som inte hade nån kod på sitt kort så jag fick göra en manuell inslagning och titta lite längre på han. 83 var han född. Det är väl ändå inte för gammalt? :O Men nog talat om det.


Min mor är manisk när det gäller svininfluensavaccinet. Jag tror att om jag inte tar det självmant så injicerar hon mig när jag sover? Och jag ska jobba en del i december. Så jag får väl ta den dära skiten så jag slipper hennes tjat typ.

There is no time for us

Hallåja minsann


Vilka tattare dom är på banken. Dom kunde inte göra nåt med mina pengar eftersom att jag inte hade min bankbok med mig. Nejmen gud, den dagen då jag inte hade den i bakfickan då behvödes den ! För jag går ju alltid omkring med den i bakfickan liksom ! Var dag ska ni veta ! Men jag får väl ta mig dit imorn med så jag kan fixa med mina sparpengar, sen så är även jag redo att ta körkort. HAHA, det kommer sluta med katastrof !



Förövrigt har jag huvudvärk och ont i halsen? Vågar vi hoppas på den ökända Svinfinluensan som jag har väntat så länge på? :D



Ett till förövrigt. Igår började säsong 4 av Prison Break på ZTV(av alla kanaler?). Och jävlar alltså vilket rövargäng! Dom lyckas jämt med dom mest underliga kombinationerna i den serien ! Men än så länge har säsong 4 potenial. Men det tyckte jag ju om säsong 3 först också, och den spåra ju härligt mycket ! Förövrigt så smsa Malin mig förut och undra vad huvudrollsinnehavarn i PB heter, undra varför? Ska hon skriva en uppsats om att hennes bästa vän inte har nåt liv mån tro? :D


PUSS :*

Konspirationsteori

Hej mina små barn !


Nu har jag genomskådat dom jävlarna. Ja Greenpeace alltså. Dom mutar alla körskolor i hela Sverige att ta ockerpriser eftersom att dom helt enkelt inte vill att folk ska ha råd att ta körkort och förstöra miljön ännu mer. Dom jävlarna. Jag känner faktiskt inte för att lägga 10 000 på en liten plastgrunka som bara tillåter mig att köra bil. Jag kan lägga dom pengarna på så mycket annat roligt. Ja jag är fan skitsur över det här ! Till och med så jag börjar böla över det, men det har nog bara med hormoner att göra. Men ändå! Jävla jävlar !

Dansa och le

Små barn. Vet ni hur det är att vara en ung, snygg man i det kommunistiska Kina? Inte det, därför bör ni läsa http://dansaochle.blogg.se/


Det är Joels blogg, han åker förövrigt på Sverigeturné i Januari. Och då kommer han till min hemby. Det ska bli massa najsbajs för jesus vad jag saknar honom !

Helgens bravader

Hallåja


Här sitter jag, har inte mått så bra idag. Trots detta var jag uppe tidigt imorses och skjöt lerduvor. Jävlar jag ägde, icke. Det där med presicion har aldrig vart min grej riktigt.


Men min helg har vart mycket bra. Blev en tvådagars. Kalle Mann undra hur jag klara det. Inga problem, förutom idag då !


PUSSDÅ :*

Tvåmanna

Hallåja


Nu har jag tvåmannaparty med Kalle Mann igen ! Det är lika trevligt och spontant var gång ! =)

Joel Kraft

Hallåja


Min kära kinafarande vän Joel Kraft tycker att jag skriver för lite om han i bloggen. Ja han är en självgod attenionwhore. Men jag tycker om han iaf. =)


Förövrigt så kommer han kanske till Töreboda på sin Sverigeturné i Januari. Detta ser jag mycket fram emot ska ni veta små barn. För det är faktiskt som så att jag saknar min kommunistvän.


PUSSARÅ :*

Sparka Malou

Hallåja små bebisar


Idag fick för mig att det var en bra ide att titta på efter tio med Malou, av den enkla anledningen av att Calle Schulman skulle vara med. Men gud alltså, sparka Malou! Nu på en gång, hon är en sån moralkossa så att jag blir alldeles arg. Påstår att det är Alex och Calles fel att det finns så mycket näthet. Japp och det var jag som starta första världskriget ! Yes, tyckte att det var lite tråkigt i Europa på den tiden vettni, så jag starta ett krig !


Jeez, sparka kvinnan bara, hon har ju vart med i tv sen typ Dackefejden. Och hon gör mig arg.


På tal om annat, True Blood igårdå. Alexander Skarsgård prata svenska igen, det är lika roligt varje gång. xD Men det sluta förövrigt lite lagom spännande. Men säsong två kommer redan efter nyår, woho !


PUSSARÅ :*


I wanna do bad things with you

Hej kex


Idag har vart en pra dag. Imorse träffa jag Sara på bussen, som jag igår blogga om att jag saknar. Hur pra? Jättepra! Och sen välkommen från ett möte i Mariestad så umgicks jag med Eve. Pra vänner lika med pra dag ! :)


Och ikväll äre sista delen av True Blood, tror jag iaf. Ja det ska jag se på iaf.
When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.



Pussarå:*

Miss you

Jag saknar dig! Nästan så mycket att jag tänker sätta upp cpbilden på väggen, ja du vet vad jag menar. ;)


Some feelings never seem to let go

Now, I can't behave
I feel it in my feet on the streets
But don't you know?
There's something I can feel when I breathe

I told you once
You're breaking into separate parts
But don't you know?
It's something that I can't live without

And if somebody's going to make it
then this somebody ought to be you
And I keep telling my reflection
Ambitions are already starting to fade

I can't tolerate
The feelings that I feel when I feel
But don't you know?
Some feelings never seem to let go

Like a silverblade
I cut my way out of control
But don't you know?
Some blades will cut you right to the bone

And if somebody's going to make it
then this somebody ought to be you
And if somebody's going to fake it
then this somebody, somebody is you
If it's me that was going to take it
then I know that it wouldn't be straight
And I keep telling my reflection
Ambitions are already starting to fade


 

Ambitions

Hallåja


Här sitter jag igen, har gjort en hel del på dom få timmar som jag har varit vaken. Gick upp vid typ halv 12, hade inte vaknat en enda gång innan det, hade nämligen härliga problem med att somna igår ! Men så kan det vara när man har en hjärna som borde förbjudas !

Men jag idag har jag faktist vart ute och gått, lagat världens godaste kycklinggryta helt freestyle och nu också målat naglarna, gud vad livat kanske ni tänker då. Fuck you säger jag då !



Förövrigt blev jag alldeles till mig igår när jag titta på Chuck och dom spela Daddys Gone med Glasvegas. Ja jag kände att det var värt att framföra, hoho ! :D


PUSSRÅ :*


Hejsan Hoppsan

Hallåja


Uppdaterarn här minsann ! Idag är en sådan dag som jag bara vill ligga i min morgonrock och dö lite. Men icke då, jag ska rensa en låda hade jag tänkt. Än så länge har jag öppnat den, och det hela lär säkert sluta med att den står öppen hela dagen utan att jag gör ett skit. Bra va? Jag vet !


Förövrigt var min helg mycket bra. Träffade folk jag hade saknat en hel del. Så det var trevligt. Och i lördags hade jag alkoholintag till Schindlers list med Malin, Mörtin och Sabina, tre av personerna här i världen som är alldeles ovärdeliga för mig <3


Men pussarå :*


Lite tankar om Karjala Cup

Hallåja

Karjala Cup började ju som sagt idag, och när jag satt där och tittade funderade jag lite.


När i helvete ska Svt sparka Staffan Lindeborg? Han är ett stoplskott rakt igenom ! "Sverige har väldigt korta anfall i anfallszon" Ja vart annars skulle dom ha sina anfall idiot ?


Hejar Bengt Åke Gustavsson i smyg på Hv71? Stefan Liv i mål liksom? Tur för Sverige att tjeckerna missade sina skott ! Och Martin Törnberg, har han någonsin gjort nåt bra?


Peter Forsberg och Pebben Axelsson i samma kedja? Snälla släng in nån med lite fart, dom är gubbar båda två !


Vem i helvete måste man knulla med för att få en egen hockeyblogg på Sportbladet?


PUSSARÅ:*


I'd rather be with you

Hallåja


Gusten säger att jag måste blogga, och alla vet ju att hans ord är lag. HAHAHAHAHAHAHAHA, nu var jag rolig minsann.


Dagen har icke bjudit på mycket, ett onödigt besök på Pomona i Mariestad, jag både snöade och frös ihjäl på vägen dit och hem, men nu har jag återuppstått igen !


Och imorn drar jag och Malin till Eastgothia och Whatstone ! Vi ska pussa på Mörtin, och givetvis träffa annat folk med ! :D



PUSSARÅ :*


Skadad

Hallåja

Jag är så jävla Prison Break skadad så det är helt sanslöst ! Slötittar lite på Brothers and Sisters eftersom att jag väntar på att min favoritprogram Big Brother 2002 ska börja ! Och så dyker kvinnan som spelar president Caroline Reynolds upp, ni vet kossan som knulla sin brorsa och försökte sätta dit sexigaste mannen Lincoln Burrows för det hela. Den haggan ja, och jag ville bara kasta nåt mot tvn !


PUSSARÅ :*


Frakenstein och hans monster

Hallåja


Nu sitter jag och funderar lite här över hockey. Hoho ovanligt ! Nejmen det är såhär, Färjestads förstemålvakt Henrik Karlsson är skadad, har vart ett tag, lär vara ett tag till. I hans frånvaro har andremålvakten Robin Rahm jobbat på stenhårt och blivit elitseriens statistiskt sett bästa målvakt. Så frågan är ju om Henrik får tillbaka sin plats när han är tillbaka. Det var ju såhär förra året med, Färjestad hade värvat askassa Reinhard Divis men Jonas Gustavsson snodde ganska snabbt hans plats. Så vad tror vi små barn? Att Erik Frankenstein Granqvist är världens bästa målvaktstränare? Ja det tror vi ! Ja och han kallas för Frakenstein eftersom att Jonas Gustavsson kallas monstret.


Håhå jag är så bra så att Sportbladet borde ge mig en egen hockeyblogg typ nu?


Pusspåre :*


Medelålderstanten

Hallåja


Här sitter jag minsann, och ser ut som en medelålderstant. Jag klippte mig igår, och nu när jag har sängfrisyr och inte har stylat det på mitt sätt med så mycket hårspray att ozonlagret inte klarar mer, ja då ser jag ut som en medelålders tant ! Det är najs !


PUSS:*


My lover

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=4576 

Det här är min nya pojkvän, säg hej till han ! :G

Joshua Radin

Hallåja


I onsdags bjöd 6an på lite säsong 8 av Scrubs, och en helt fantastisk låt var med, Joshua Radins tolkning av låten som är med i Sesame Street, Sunny days tror jag den heter. http://www.youtube.com/watch?v=BLj5OUsE2h8 



Förövrigt så titta jag färdigt på säsong 2 av Prison Break igår, jävlar i min låda vilket rövargäng dom blir på fängelset i Panama, Michael, Alex Mahone och Bellick. Jävlar alltså xD Så jag tycker att min bror kan gå upp nu så jag kan titta på säsong 3. Men jag antar att han är bakfull, han var så söt när han kom hem full igårkväll.
EVELINA! SOVER DU?! :O det var precis vad jag gjorde, men inte jag vakna kan man säga. xD



Men pusspårej :*

Joshua Radin

Hallåja


I onsdags bjöd 6an på lite säsong 8 av Scrubs, och en helt fantastisk låt var med, Joshua Radins tolkning av låten som är med i Sesame Street, Sunny days tror jag den heter. http://www.youtube.com/watch?v=BLj5OUsE2h8 



Förövrigt så titta jag färdigt på säsong 2 av Prison Break igår, jävlar i min låda vilket rövargäng dom blir på fängelset i Panama, Michael, Alex Mahone och Bellick. Jävlar alltså xD Så jag tycker att min bror kan gå upp nu så jag kan titta på säsong 3. Men jag antar att han är bakfull, han var så söt när han kom hem full igårkväll.
EVELINA! SOVER DU?! :O det var precis vad jag gjorde, men inte jag vakna kan man säga. xD



Men pusspårej :*

RSS 2.0