Rubrik

Hallåja


Här pågår icke mycket aktivitet icke ! Men jag har gjort en del sen senast, typ tittat på Piss on Bake, shakat mina lurviga på Husaren och myst med mina kvinnor. Så ja jag har vart upptagen. Och jag tror icke att jorden går under bara för att jag inte bloggar.

Idag ska jag på hockey, ni är avundsjuka, jag vet !


PUSSPÅRE :*



Jag spyr

Jag har ätit så jag spyr nästan. Tror jag är ganska girig? Så min pappa har rätt om det alltså, bara för att jag lånar min brors kläder hela tiden. Det är väl inte girighet? Jag lämnar ju faktiskt tillbaka dom, så småningom.


PUSS :*

Vissa dagar

Hallåja


Sveriges sämsta dag idag. Vaknade och ville verkligen inte gå upp ur sängen, trots att jag var hur pigg som helst. Det är tyvärr en sådan dag då jag bara vill sova så att den tar slut. Så därför tänker jag inte blogga mer, för det kommer bara resultera i ett stort fucking bölinlägg. Har ni tur kanske jag slänger upp nåt böligt på stoltakossor.blogg.se.  


Pussrå :*

Sämsta bloggarn är jag, eller nejförresten det är Gusten !

Hallåja


Tänkte blogga om hur dålig jag är på att blogga för tillfället. Men då insåg jag att min bloggkollega Gusten är ju till och med sämre. Shame on you ! Om du ska hålla på såhär får snart Grizzly ta över din blogg ! Hoho, den bloggen skulle jag lätt läsa ! :D För alla er som är okunniga är Grizzly Gustens galna katt.


Haha tänka sig, jag som inte hade något att skriva om, nu har det ju redan blivit flera rader !


Men vi säger så
PUSS :*

Död innan april och lite mer fängeleseflykt

Hallåja


Jävlar i min låda vad seg jag är. Har huvudvärk och skulle kunna dö lite typ. Men gach vad kul det var igår. Jag och mina dårar röjde järnet på Dead by April, eller Deade By Aprile som Hampestampe kallar dom för. Ja och rika blev vi med, införskaffade en donkenbricka, en blåbygghjälm och tre snöpinnar ! Håhå, bra saker att ha !



Och påtal om annat. Jag har kommit på en sak angående Peter Stormare. Han är med i Prison Break där han spelar John Abruzzi. Och det är alltid så att Peter Stormare får spela typ ryss och italienare och sådana grejjer? Han är ju förihelvete svensk ! Och mer påtal om Prison Break jag sa till min bror förut att han är mer trailer trash än T-bag i Prison Break. Då blev han arg, förstår verkligen inte varför. HAHA!



Men vi säger så :*

Give me more

Hallåja


Ska vi leka gissningsleken? Om vad jag har gjort idag? Kan nån gissa? Hörde jag Prison Break? Det var rätt, vinnarn vinner en natt under min säng ! Grattis ! Men som sagt, idag har jag tittat färdigt på säsong 1. HOHO ! Så spännande det var så jag dog lite inombords. Eller nu ljög jag lite, ja inte om spänningen alltså, men jag har faktiskt städat lite på mitt rum. Ska återgå till det nu med hade jag tänkt. Dammsuga lite och så, jag hittade nämligen en död fluga på golvet, MUMS ! :D


Men vad tror ni? Jag ska till Pomona imorn, men alltså är titta på Prison Break giltig anledning till frånvaro? Nehe inte det ! Skit och.


Jag råpundar

Hallåja



Jävlar i min låda vad jag pundar. Har vart helt fast i Prison Break hela dagen. Har tre skivor kvar av säsong 1. Och jävlar alltså, killarna lyckas ju bara få mer och mer problem. Men nu kan jag fan inte sluta. Är ju alldeles för spännande för det ! Och jag funderar faktiskt på att återvända till Fox River fängelset typ nu?



Im immune to you now.



Pussipuss :*

Prison Break

Hallåja


Min gårdagskväll ägnades åt en sak. Eller nej jag hade uppehåll i en timme för att titta på Chuck. Men annars så var det enda jag gjorde igårkväll att titta på Prison Break. Jag är alldeles fast ! Så jävla spännande serie så man blir alldeles till sig. Och Michael Schofiled (Whenwort Miller) hans ögon alltså. Dom skulle man på fullaste allvar kunna drukna lite i.


Hähä <3


Erik Hassle

Hallåja


If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you


Den däringa Erik Hassle kan sin sak. Det är en sak som är säker. Mycket saker för tillfället.


Jag åt lax och mos förut, jag dog lite så gott var det. :G


PUSS :*


Im so sorry

Hallåja



Omg, ingen uppdatering igår ! Vad äre frågan om? Jag hade lite att stå i, plus att jag var bakfull ! Men jag har haft en jättebra helg med hockey, alkohol och mina bästa vänner.

 

En av anledningarna till att jag inte blogga igår var pga av mitt och Malins nya projekt. Våran bebis stoltakossor.blogg.se. Givetvis kommer jag ha kvar den här bloggen där jag skriver om mitt liv i allmänhet. Men i den här nya bloggen skriver jag och Malin om män och problem dom skapar i allmänhet. :)


Håhå :*

 

Men vi säger så :*


Perfekt lördag

Hallåja



Idag äre vad jag skulle kalla för en underbart perfekt lördag. Först ska jag och pappa till Karlstad och titta på Färjestad - Brynäs. Håhå ! Och sedan efter det så blire party eftersom att världens bästa vän fyller år idag, Håhå !



Men vi säger så då, lär ju icke blogga nåt mer idag. Har mycket att stå i !
PUSS:*

Min Mörtin

Hallåja

Min Mörtin ringde förut och sa att han verkligen älskar mig trots att jag hejar på Färjestad. Den pojken vet verkligen hur man gör mig glad. Han är ovärdelig skulle jag nog säga. Och idag fyller Malin år. Massa grattis till min fästmö !


Malin och Mörtin, söta som bär. Två av mina bästa vänner som jag älskar sjukt mycket ! <3


TGIF

Hallåja



Nu är helgen äntligen här. Inte för att jag har arbetat hårt i veckan. Men ändå ! Jag har längtat till helgen eftersom att jag har massa loligt planerat, hoho ! Men vet ni vad? Igår skedde ett mirakel! Mina små ögon fick för sig att stänga sig innan 12. När fan hände detta senast? :O Att jag somna innan 12. Jag blir ju alldeles till mig av stolthet över mig själv ! Kan ju dock berott på att jag gick upp vid 7 i torsdags. Kan va kan va !



Men alltså, jag återkommer
PUSS :*


Donnerstag

Hallåja



Idag har vart en dag då det faktiskt har hänt saker ! Är inte ofta det sker för mig nuförtiden. Men först gick jag upp efter 5 timmars sömn. Älskar det lika mycket varje gång ! Sen så blev det Mariestad för den tråkigaste föreläsningen i mannaminne, kändes sjukt ovärt. Men sen så blev det Töreboda och Valvet med Eve, satt och prata i några timmar. Det var myyyys !


Och nu längtar jag typ supermycket till helgen.


Men vi säger så :*


Menlös jävla fittboll

Hallåja


Här sitter jag och kollar på fittboll, måste fördriva tiden fram till Greys börjar. Och pga av fittbollen är det inget Scrubs idag. Och vinner Sverige idag, och Malta kan vinna över Portugal, dom gjorde det 1987. Men gud varför pratar jag om fittboll helt plötsligt. Jeez. Men gudars, nu ältar dom här. Sverige går inte till vm, inse fakta. Titta på hockey ist ! Det ska jag :G


Nejmen vi säger så
PUSS :*

Finest.se

Hallåja


Nu har jag kommit på en grej mitt såhär i min bloggtorka. Har ni vart inne på finest.se nån gång? Klart ni har, Katrin Zytomierska bloggar ju där ! Och förutom hennes och en till mycket bra blogg vid namn Blogg är tjockare än vatten så finns det enbart skitbloggar där. Bloggar av b-kändisar som verkar tro att dom är jättekända och att dom bloggar jättebra. Nu är jag ju verkligen inget bloggfenomen, men alltså jämfört med en del av dom dära stolpskotten så är jag fan bra. Och här snackar vi verkligen b-kändisar med, typ gamla dokusåpadeltgare till stor del. Från typ Robinson och Idol.


Jag vet inte riktigt vitsen med detta inlägg förutom om att jag var tvungen att uttrycka detta. Och tipsa er om ni vill skratta åt bloggar. :D


Men vi säger så
PUSS :*


This is who i am and i'm hurting you.

Hallåja



Nu sitter jag här i nattkostymen. Är dålig på att komma till skott och ta på mig. Men idag gick jag faktiskt upp innan 10. Heja mig ! Eller ja pappa väckte mig, så jag gick upp. Men det var bra, för imorn ska jag upp sådär okristligt tidigt igen. INTE OK !

 

Förövrigt är jag lite arg på Kanal 6. Sverige ska ju spela nån fucking menlös match som inte gör nån skillnad alls. Och bara därför så visar dom inte Scrubs ikväll? :O Jag är upprörd ska ni veta !



Förövrigt skäms jag över att mina bloggar är så sämst för tillfället. Men jag har inget vettigt att säga. Borde kanske inte blogga överhuvudtaget? Ja kanske det? Men jag längtar till helgen. Då jävlar i min låda händer det grejjer !


Men vi säger så
PUSS :*


Inga kameler !

Hallåja



Mina föräldrar kom hem för ganska många timmar sen. Men inte fan hade dom några kameler med sig. Så jävla lamt ! Bruna var dom, och klagade över att det var kallt. Och så stog mamma och svor över gula björkar och ville se palmer ist. Haha ja herrejisses ! Förövrigt har jag icke mycket att säga.

 

Pusshaj :*


Hon gör det igen !

Hallåja



Nu sitter jag här och lyssnar på Melissa Horns nya skiva. Och jesus alltså. Den är icke att leka med, mycket bra ! Har hittat en låt där jag känner igen mig i texten så att det är läskigt !



Men vi säger så
PUSS:*


Mumorgasm

Hallåja


Nu har jag bjudit mig själv på middag. Lax med couscous och creme fraich. Jag dog lite, så gott var det. Och nu kaffe och en general på det. Jag dör lite till. Och jag har vart jätteduktig och dammsugit och plockat iorning i köket. Tvättar som en tok gör jag med. Who is that housewife? :O Haha, men eftersom att jag har vart så duktig så ska jag nog belöna mig själv med lite O.C säsong tre. Japp så får det bli !



Men vi säger så
PUSS :*

En bitter känsla sitter av sitt straff

Hallåja


Dålig fucking bloggare jag var igår. Men hade inget direkt att säga heller. Det har jag inte idag heller iofs. Men idag har jag lite mer att stå. Ska försöka städa lite här hade jag tänkt. Min mor och dom tre kamelerna kommer ju hem imorn. Så det får det ju vara lite ordning. Ska väl försöka gå ut lite med, är fint väder ute och det måste man ta vara på innan det blir snöstorm. Vilket det ju alltid blir här i Westgothia. Och ikväll är det allas vårat favoritprogram Chuck på 6an. Woho !



Igår innan jag kasta in handduken titta jag på en bra film som min bror hade köpt. Iofs har jag sett den förut. Fargo heter den, och tyvärr är den baserad på verkliga händelser. Det handlar om en man som låter kidnappa sin fru för han är i en liten ekonomisk knipa. Men allt detta går åt helvete och massa folk dör och massa skit. Den borde ni se, pra skit !



Men nu ska jag ta tag i mitt utseende och sen städandet !
PUSS :*

Plötsligt minns jag stanken av min godtrohet igen

Hallåja



Godmorgon typ. Jag gick upp vid ett, så för mig är det nästan fortfarande morgon. Något viktigt känner jag inte heller att jag har att framföra. Men snart åker bror till norge igen och blir typ miljonär. Så då blir det bara jag och katten. Men på tisdag blire slut på husefriden, då kommer mamma och förhoppningsvis tre kameler. Jag fick sms av henne igår om att hon skulle byta bort far. Får ju hopppas påt !

 

Men vi säger så :*


Allt som är bättre med hockey

Hallåja


Nu har jag stått ut med 45 minuters fotboll. Men alltså. Det är ju verkligen inte kul nånstans? Satt och gäspa och räknade minuterna. Spanade dock in en ung man i Danmarks lag. Kjaer eller nåt sånt. Men under denna tiden satt jag och funderade över allt som är så mycket bättre i hockey.



Spelarna är typ tusen gånger snyggare. Skägg, svett och sjukt snygga kroppar. Blir ju inte bättre.
Det går så fan mycket snabbare.
Vad är grejjen med övertid? Man vet ju aldrig när matchen ska ta slut.
Sverige skulle lätt kunna vinna över Danmark.
Supportrar springer inte in på planen (kan iofs ha med plexiglaset att göra)



Ja det finns mycket mer att säga, men jag vill ju inte trycka ner sporten allt för mycket. Dock så kom jag på en sak som är bättre. Kanada är dåliga på det. Jag hatar Kanada inom sportsammanhang. Iaf hockey och juniorvm. Fann ett gammalt inlägg med mycket aggressioner mot Kanada http://gurkhyvel.blogg.se/2009/january/arg-tror-jag-det-kallas-for.html#comment



Men vi säger så
PUSS :*


Fotboll är typ tråkigt

Hallåja



Nu sitter jag här, och klockan är snart 13. Vilken morgonmänniska jag är alltså. Men jag skyller på att min förkylning har eskalerat. Kunde knappt andas när jag gick upp imorse (11.30).

 

Gårdagskvällen blev dock ganska intressant och innehöll mycket fylla. Dock inte från min sida. Men jag hade en jätteful Joel på msn. Och så inte allt för nyktra Emelie och Tobbe som nästan tävlade om vem som kunde smsa mig mest. Och så allas vår Malin som smsa mig full som en kastrull. Så ett tag förde jag smskonversation med tre personer samtidigt. Det var icke att leka med !



Ikväll så bjuds det tydligen på någon sport vid namn Fotboll? Verkar ganska tråkigt tycker jag. Men jag ska dricka öl och heja på Danmark. Eller nähe det fick man inte, ja alltså heja på Danmark. Nej jag tror jag ska heja på Olof Mellbergs skägg. Det är fint.



Jonas Gustavsson, allas vår man <3


Freitag

Hallåja


Det blev inget dygnande. Jag är lite för vek och somnade. Min skönhetsömn är viktig ska ni veta! Hur tror ni annars att jag lyckas vara så snygg hela tiden? Dock så vakna jag av att halva sverige smsa mig och min bror spela Fifa 10. Hade det vart NHL 10 hade jag iaf kunnat tolerera det. Vad bjuder dagen annars på då babes? Tyvärr inte mycket, blir nog en torr fredag. Om jag inte har tvåmannaparty med tvn. Den funkar den med. Men jag håller på att bli sjuk tror jag. Min hals är icke att leka med. Och då är det bästa man kan göra att supa till som fan. Det gjorde jag förra gången jag höll på att bli sjuk. Och jädrar i min låda säger jag bara !



Men honeycakes, PUSS PÅ ER :*


Jorå så atte.

Hallåja



Här ligger jag i min säng. Är inte det minsta trött. Kanske skulle dygna? Bara 5 timmar kvar. Tv4fakta visar mycket bra skit på natten.

 

Förövrigt hade jag ett ganska trevligt psykbryt tidigare ikväll. Undra om jag har typ ADHD eller nåt? Tänka vad hockey kan göra med en kvinna. Lite annat också iofs. Dock så har jag min psykolog Tobbe att vända mig till. Han har fått ta alla mina aggressioner ikväll den stackarn. Tack Tobbe :*



Människor slutar aldrig att förvåna en. Det är en sak som är säker.


Seriös är bara förnamnet

1. Hur gammal är du om fem år? Öhm, 24.
2. Vem var den sista du träffade? Katten, hon är ganska trevlig. INTE, efter mig är hon sveriges största bitch.
3. Hur lång är du? Precis så lång att jag når ner till marken, nejmen allvarligt 157, när jag är full och har klackar, en aning längre.
4. Vilken var den senaste film du sett? Öööh. Flickan som lekte med elden. Den var pra.
5. Vem ringde du senast?Farmor (Y) Man måste ju vara det ultimata barbarnet.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Menare :) Till Malin <3
7. Vad är dagens planer? Dö lite?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det är billigast att smsa xD Men det är trevligare att prata.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta, de är iväg på 20årig bröllopresa för tillfället de asen :D
11. Vilken ögonfärg har du? Typ gröna.
10. När såg du senast din mamma? I tisdagsmorse innan hon och far tog sitt pick och pack och for utrikes.
12. När vaknade du idag? Alldeles för tidigt, typ 7.
13. Har du någon gång hittat en katt? Vart i helvete skulle jag hitta en katt? Min röv?
14. Vilken är din favoritplats? Där Malin är. Låter typ som att hon är kärleken i mitt liv, vilket hon är. Dock utan lebbsexet.
15. Vilken plats föredrar du minst? Öhhhh.?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? På rehab? Nähe, nejmen jag vet inte? Jag har inga visioner. Förutom att jag inte lär ha några jävla ungar.  
17. Vad skrämde dig som barn? Ormar, gör de iofs fortfarande.
18. Vem fick dig att skratta senast? Farmor och farfar, ni ska se de två ihop alltså. Annars fick Malin mig att skratta en hel dag eftersom att hon säger så cp jävla saker. xD
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Vinyl vadå? Nej nu skämta jag.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, men den suger mer än en, ja något som suger mycket. Så jag tjyvar mammas stationära. Brukar bära omkring på den.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Grodmansdräkt !
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4. 3 att ligga på, 1 att skeda med.
23. Hur många landskap har du bott i? Västergötland och Östergötland. Redig göte är vad jag är.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! Ja.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota, har typ alltid vart så. Fotfetish måntro?
26. Är du social? Hmm, lite?
27. Vilken är din favoritglass? Har fanimig tröttnat på glass, men absolut inte anus BJ.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Handlat kläder tills jag dog typ.
29. Tycker du om kinamat? Nudlar?
30. Tycker du om kaffe? Det dricks en del.
31. Vad dricker du till frukost? Te eller oboy, måste ju ha nåt som jag får en kick och vaknar av.
32. Sover du på någon särskild sida? På magen, mycket gött fett att ha som kudde. Kom dock på att min mage är ganska fettlös. ( Ja jag vill skryta om min platta mage.)
33. Kan du spela poker? Absolut inte. Spela mot mig så blir du rik !
34. Tycker du om att mysa? Scheeeeeeeeeda <3
35. Är du en beroendemänniska? Jag har några beroenden.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Hayden Panetterien eller hur det stavas, hon i Heoros. Jag känner henne dock inte kom jag på.
37. Vill du ha barn? Nejtack.
38. Kan du några andra språk än svenska? Ich sprechen deutsch und english. INTE  
39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp jag är ambulansförare. Nej det har jag icke.
40. Föredrar du havet eller en pool? Hav har äcklig botten med äckliga djur? POOL !
41. Vad spenderar du helst pengar på? Sprit och kläder (Y) 
42. Äger du dyra smycken? Ja, ett halsband ! Det är fejnt. :)
43. Har du någon gång testat narkotika? Alvedonmissbruk?
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En bulle, jag jobbar på vikten vettni.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min mörtin.
46. Välj ett ärr på din kropp? Jag har ett i pannan från vattkoppor som jag själv länge hävdade att det var från en leksakspingvin. Annars har jag tusen äckliga fula finnärr.
47. Vad har du för ringsignal? På den sköld du klär - Färjestads bk. I know you like it.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Självklart, tycker det är snyggt med byxor som jag bara får upp till knäna.
49. Flirtar du mycket? Alldeles för mycket har jag upptäckt. Lyckades skaffa mig ett nummer idag. Det var dock till en gammal vän, som jag dock har haft en flört med.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Salzburg. Det var jag och Mozart, jädrar i min låda vad kul vi hade. 51. Kan du byta olja på bilen? Jag har inte bra koll på bilar.
52. Har du fått fortkörningsböter? Kan man gå för fort?
53. Vilken var den senaste bok du läste? Öhm, Breaking Dawn tror jag. Gudomligt bra.
54. Läser du dagstidningen? Jorå så atte.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Japp, jag brukar framföra musikaler i bilar. Vem vill inte se mig tolka alla roller i Moulin Rouge i en bil liksom?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Jag åkte bil med min bror, så hundra spänn på att det var P3. Den där vidriga Katla säkert.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mitt namn typ tusen gånger.
59. När var du i kyrkan senast? Studenten eftersom att det fucking regna.

 


Haha så jävla värdelöst att läsa !


Rubrik är bra att ha

Hallåja

Här var det inte mycket till bloggande. Men jag har haft att stå i. Mariestad och Pomona Balance imorses. Var ett ganska bra föredrag. Men det bästa var att när jag skulle ta bussen hem igen så träffa jag Ruben. :D Som jag inte har träffat på typ över två år. Mitt hjärta tog ett extra skutt och det kändes som att jag blev 15 igen. Underlig känsla, men det var så jävla kul att träffa han. Sen så blev det hem till farmor och farfar. Och jag säger då det, de två är de ända två människorna som kan få mig att tro på kärlek. För de är så jävla gulliga ihop när dom typ trackasserar varandra. xD




Within Temptation - Angels

You took my heart,
Deceived me right from the start.
You showed me dreams,
I wished they would turn into real.
You broke the promise and made me realize.
It was all just a lie.



Men vi säger så
PUSS :*


Här pluggas det minsann !

Hallåja


Här sitter jag och Malin, vi pluggar. Eller Malin pluggar. Jag tittar mest på. Det är loligt. Ansvarsfull Alkoholhantering är ämnet. Men jag kollar mest nyheter om hockey, det tycker jag är loligt.


Do you get, do you get a little kick out of being small-minded?
You want to be like your father, it's approval you're after
Well that's not how you find it
Do you, do you really enjoy living a life that's so hateful?
Cause there's a hole where your soul should be
You're losing control a bit
And it's really distasteful

Fuck you (fuck you)
Fuck you very very much
Cause we hate what you do and we hate your whole crew
So please don't stay in touch
Fuck you (fuck you)
Fuck you very very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch


When the drugs don't work no more you get high on life. That's what they say when you're feeling down.

Hallåja



Nu sitter jag här i min ensamhet. Föräldrarna är väl halvägs till Tunisien vid det här laget. Vid 6 i morse klev jag upp efter dryga tre timmars sömn och sa adjö och låste efter dom. Förövrigt har jag lite att stå i idag. Eller iaf gå ut och gå och måla naglarna. Woho vilka sysselsättningar. Jag känner att jag kommer gå in i väggen, verkligen.
Men ikväll kommer Malin, skönt det. För jag tror inte att jag hade klarat av att vara själv med min hjärna allt för länge.



Men vi säger så mina honeypies.
PUSS :*

Gå och ät bajs

Hallåja


Nu blev jag på världens bajshumör. Jag orkar inte, jag vill inte. Jag är för stolt för det här. Det är inte såhär jag funkar, jag är inte såhär lättpåverkad. Jag orkar inte mer.

 

Haha pladder som ingen förstår förutom möjligtvis Malin.

 

Joel har tipsat mig om en bra låt. Jag kommer ha lyssnat sönder den inom 24 timmar eftersom att jag repeatar den konstant. Men den är mycket praig. When the drugs don't work you get high on life. That's what they say when you're feeling down.


Montag

Hallåja



Ursäkta mig mina små sockerkakor att jag inte bloggar föräns nu. Men jag har ju ett sådant busy liv. INTE ! Nejmen jag har vart i Töreboda och storhandlat inför min vecka om ensam hemma. Och så käkat och lite så. Även talat en hel del med min Joel på msn. Han har visat mig sitt kinesiska rum. Mycket fint ! Mycket fin man är han, jag väntar på att han ska börja blogga bara.



Men sugercakes vi säger så
PUSS :*

Jag gillart !

Hallåja


Gjorde nyss ett quiz på fb. Och di dära quizen är ju alltid lika interessanta. Frågan var vilken kärlekstyp är du. Och mitt resultat?

Hoppsan! Du är inte direkt typen som har som mål att binda sig. Du älskar att vara populär och jävligt snygg, men det finns folk som faktiskt gillar dig för den du är. Du även...tyrar folks känslor, kanske omedvetet, men försök tänka på det i fortsättningen. Och försök att bara träffa en person i taget!


hahahaha säger jag bara. Stämmer så fucking bra! För alltså sådan har jag verkligen blivit. Och jag har absolut inget emot det ! För alltså jag försökte mig ju faktiskt på det där med känsloskit tidigare i år. Och ja, det gick ju rent ut sagt åt helvete ! Så jag fortsätter på min stil, bara för att man är tjej betyder det inte att man inte kan hålla på så. SÅ DET SÅ!



Håhå

Hallåja


Har precis tittat på Greys, som jag egentligen inte tycker är bra. Men när jag bodde med Stavhag så titta hon jämt på det. Och då gjorde jag också det. Och så sluta det ju så jävla spännande i våras. Så jag var bara tvungen.


Har även haft en mycket givande konversation med Malin på msn. Hon blir slättebo i veckan, håhå ! Och förövrigt bör hon och jag göra en ordbok för alla felstavade ord vi lyckas med hela tiden.


Men jag har inget mer att tillägga!
PUSS :*

Sonntag

Hallåja


Söndag
ska det tydligen vara. Typ veckans tråkigaste dag. Men jag har hunnit med att se på Broder Daniel forever igen. Ah lika underbar den här gången var den. Henrik Berggren säger så mycket fint så jag blir alldeles till mig. Ska klicka hem den hade jag tänkt, men den släpps inte föräns i December. Vad är det för jävla dum idé att vänta så länge med att släppa den undrar jag? Säkerligen en man som kom på den idén !



if I could change one thing in life
I'd make time for us <3


Jorå, annars då mina små sockerärtor? Jo själv har jag en vecka att se fram emot. Ska vara ensam hemma eftersom att mina föräldrar drar till Tunisien! Avundsjuk? Jag? Jag får ju ett helt hus för mig själv!


Men vi säger så
PUSS :*


Jag fattar alltihop

om du går ut i solen
och sätter dig en stund
för att natten blev så virrig
för att känslorna gick runt

för att jag aldrig nämnde
att det du gör är bra
och att jag är lika vilsen
och för att jag aldrig sa

jag fattar alltihop
jag fattar alltihop

om du sitter och skriver nu
på långa kloka brev
om vad vi hann och inte hann
och allt som aldrig blev

om citronerna och träden
och långa vägar bort
om tid som går och inte går
om lust som kokar torrt

jag fattar alltihop ...

om du repar upp historien
fast den är så dum
om att klia tills det blöder
på en och samma punkt

det där var nån annan
det där var inte jag
förlåt tusen felsteg
det enda som jag kunde vara

jag fattar alltihop ...

Flickan som lekte med elden

Hallåja


Är precis hemkommen från bio i Mariestad med mammsen. Flickan som lekte med elden blev det. Satan i gatan vad bra den var !


Resten av kvällen ska jag ägna åt? Eh? Inte fan vet jag. Någon som har något förslag?


Förövrigt sa min far att Färjestad vann borta mot Luleå. Två nittitalister stog för mål. 90talet rules !


Men puss hörrni !



Inte okej

Hallåja


Här sitter jag och gör mest ingenting, lyssnar lite på Lasse. Och är mest arg på mig själv. Ni kanske minns att häromdagen skrev jag att jag tänkte för mycket. Ni vet tankar som är för stolta för att skrivas ner i ord. Jag är fortfarande för stolt. Men alltså, idag är nästan värsta dagen på länge. Jag tänker alldeles för mycket. Och jag blir arg på mig själv för att jag gör det. Jag får absolut inte ut något av det. Jag gör bara mig själv illa. Jag förstår inte hur någon kan fastna så. Att man fast man inte annat än vill kan släppa det. Jag känner inte som jag gjorde förut, men det sitter fast där ändå. Du gjorde det som du allra minst ville. Det du var rädd för,du försökte bara för att försöka göra mig glad. Men du gjorde det bara värre.  



Haha herregud vilket positivt inlägg ! Men jag kände att jag behövde uttrycka mig lite !


PUSSHAJ :*

Broder Daniel forever

Hallåja



Har precis tittat på en mycket fin film som visades på våran statliga lilla tvkanal. Filmen i fråga var Broder Daniel forever. Den var fin, mycket fin. Både Dream my days away och No time for us i auktstisk version. Icke att leka med ! En stor uppmaning till min vän Joel i det kommunistiska landet i österled. Se den så fort du kan. Den är mycket fin. Henrik Bergren är mycket fin. :)


Åh herrejävlar

Hallåja


Här sitter jag i min ensamhet, vettifan vart resten är. Lite bakfull är jag med kan man säga. Det blev som sagt Husaren igår med mina brudar och lite annat löst folk. Det var så trevligt så. Träffa många jag kände på ett eller annat och mer eller mindre sätt. Har väl inte så mycket mer att säga, mina fingrar kan inte skriva idag.


Kanske dyker upp en eller annan bild senare frammåt dagen. :)


PUSSHAJ :*

RSS 2.0