Klappa lite

Reashoppa lite på nelly.com häromdagen! Fejna skor <3 Med hjälp av övning och alkohol kan jag gå i dom också! En klänning blev det visst också, allt detta för bara 168 riksdaler!
PUSS

Jakten på guldreserven

Idag var hele Slätteligan ute på äventyr minsann! Vi var på jakt efter guldreserven, dvs den nya turen på Karlsborgs fästning. Bror Pander och Marcus vann typ tävlingen i dryghet, men det var kul iaf :)
3Dfilm! "Hej Robert här."
PUSS

Bästis

Igår fick jag ett efterlängtat samtal från Zakynthos!
Saknar min bästa vän typ jättemycket!
PUSS

Typ 13.

Idag fyller en snygg man år. Typ 13. :)
Älskar dig typ såååhär mycket.
PUSS

Veronica Mars

Nuså! Är jag och Gullepojken färdiga med säsong 1 av bäste Veronica Mars! Gullepojken dissade dock serien stenhårt innan han sett den, men nu är han fast! Tror till och med att han är lite förälskad i Logan, det är jag iaf!
PUSS

Gone with the wind

Blev inte lite till mig igårkväll när jag inte kunde sova och zappade förbi dom 10 sista minuterna av Borta med vinden! Ack så vackert! Att Scarlett O'Hara och Rhett Butlers kärlek inte kan sluta lyckligt, det gör ont i lillhjärtat!
PUSS

Man down

Tänker inte tala om cykel, skitsport.
PUSS

Vackert <3

Andy i gult, så ska det va! 57 sekunder att försvara imorn, sen så. GAAAAAH, nervös_chey90!
PUSS

Vive Le Andy!

Bästa Andy! Etappseger idag och hans första Tourvinst känns helt plötsligt ack så nära! Speciellt eftersom att Contador har tappat ganska mycket tid, nu är det Evans som är det största hotet, men om gullepojken kör bra imorn och drar ifrån mer så känns det nästan säkert! GAH SPÄNNANDE! :D :D :D
PUSS

.

Cause you make me feel lika i'm the only girl in the world. Like i'm the only one you'll ever love. Like i'm the only one who knows your heart.
PUSS

Jorå så atte

PUSS

FAKTAFEL

Blev lite galen när jag läste tidningen förut idag! Det stod om finemännen i Monty Python, när deras film Life och Brian (som handlar om en kille vars liv är väldigt likt Jesus, men he's not the Messiah, he's a naughty boy!) så blev det väldigt mycket kontroverser från diverse religioner och människor! Detta ska dom tydligen göra en dokumentär om! Och så stod medlemmarnas namn, MEN! DOM HADE GLÖMT GRAHAM CHAPMAN!?!?!?!!!!! HUR KAN MAN MISSA HONOM?!?!! BÄSTE ÄR VAD HAN ÄR!
Graham som Brian!
PUSS

Mysarna

Leopard Trek cyklar på! Fränk på tredje och Andy på femte i totalen, så denna tour ser fab ut än så länge! Men förtrösta icke, det är ju faktiskt en vecka kvar! Idag vann dock myseThor från Norge, Thor Hushovd alltså!
PUSS

Tissen

Har typ världens bästa pojkvän. <3 Och två katter i himmlen och en runt halsen!
PUSS

JENSI!

Mitt liv är fulländat! Jens Voigt finns på twitter!
PUSS

Beste

Döm av min lycka när jag lyckades zappa förbi en alldeles nygjord dokumentär om Queen i lördags! Den var alldeles alldeles underbar! Lagom gråtig och vacker!
PUSS

HOHO

Färdigflyttad och klar! Lite hyllor och gardiner och småplock att fixa med! Men annars tar det sig! Och hemmamannen är satt i arbete!
PUSS

Kvalitetstid

Med den Hermanssonska ikväll! <3
PUSS

Vart jag mig i världen vänder

Min kära Herr Kraft har i många år propagerat för Den svenska björnstammen, och denna låten är ju faktiskt grym !
PUSS

Nu är jag fast!

Nu ni, från och med idag är jag fast! Jag har skrivit på min tillsvidareanställning hos Apotek Hjärtat! GLAD CHEY! :D
God tårta fick vi :G
Det enda jag saknar nu är min man. Dumma festival.
PUSS

HAHA

HAHA, kollade på gårdagens cykling, Cunt-a-Douche (contador) kastade sin cykel i ett dike efter att han hade kraschat lite. Dog.typ.asmycket!
PUSS

DOG LITE

HAHAHAHAHA! Fejnt filmat av sötepojken!
PUSS

Fejnt

Idag vann Tyler Farrar dagens etapp av TDF. På USAs nationaldag och allt! Och framför allt, som en hyllning till sin avlidne bästis Wouter, fejnt.
PUSS

Spenderarbyxan

Idag har stora spenderarbyxan vart på! Tv, mobilt bredband, hemförsäkring och boxerabonemang och möbel till hallen. Det är inte billigt att flytta! Och det som tar mest plats i packningen är kläder, iaf om man heter Evelina!
PUSS

Glattis

Bäste fyller 21 idag! <3
PUSS

Melissa

Ack, nu har hon släppt nytt igen. Denna fantastiska kvinna. Hon som har hjälpt mig igenom tider då hjärtat blöder. Och som vanligt sätter hon alltid orden på mina känslor. Så jävla bra!
PUSS

En dag utan dig är inte lycklig

PUSS

Mys

Gosepöjkar <3
Dom kom fyra i Lagtempoetappen! Euskatel kom sist, kanske för att dom alltid ligger ner.
PUSS

LE TOUR DE FRANCE

Mysig tid på året! Leopard Trek <3
Imorn äre lagtempo som gäller, män i trikå som dregglar och svettas i grupp. Hur kan man inte älska cykel?
PUSS

RSS 2.0