Veckans investeringar

Förra veckan kom ju lönen, och shoppingdjävulen inom mig. Men jag ser det snarare som inversteringar!



Små grüne chinos. Från Kappahl av alla ställen på jorden. Känner mig som en 45årig kvinna som jobbar på landstinget och röker för mycket. Den fördomen har jag om Kappahl, men det är ju bara jag :D

Stickad fin sak.


Jag har även vart hos bästa Mikaela och uppdaterat "liten nazipojke"-looken. :)

Och på posten idag kom denna! Den ska jag alldeles strax sätta tänderna i! Alltså inte bita i, utan läsa :)

 

PUSS


Im Cook!

Åhw. Nu har jag sett första avsnittet av femte säsongen av Skins. Jag var ju i förhand skeptisk till utbytandet av gänget. Men ack, det nya gänget verkar riktigt fint. Och första avsnittet var rätt awesome! Skins är alltid awesome.


En så otroligt träffande och bra ungdomserie. Troligtvis den bästa ungdomserien som har gjorts. Dom förskönar inte, utan visar hur det verkligen är. Visar känslor som verkligen finns. Det är vackert.



Nytt gäng till trots, Cook kommer alltid vara den bästa karaktären.


PUSS

Sherlock

My god. Igår såg jag på BBC moderna version av Sherlock Holmes! Jävlar i min lilla låda vad bra det var! Det var någorlunda rörigt och konstigt, precis som jag vill ha det! Och älskade fantastiska Martin Freeman var ju med också! Något grånad var han, ack så trevligt! Så barn, ska ni bara se en brittisk däckare detta år, titta på Sherlock!





PUSS

Gullepojkar

Men nog talat om svikare i mitt lag. För nu är jag inte arg på dom längre! Man kan säga att vårat förhållande går upp och ner eftersom att jag är så hiiiiimla tolerant vad det gäller förluster !


Men i lördags piska dom skiten ur Frölunda på bortaplan! Det var fint :) Och som sagt, jag gillar när Christian Berglund faktiskt gör möda för dom flera hundratusen han tjänar i månaden. Så bra Chrille B! Fortsätt så!





PUSS

Draggis

Hmmm. Nu har Färjestads bk gjort det igen. Släppt en forward av klass. Jag talar denna gång om Dragan Umicevic. Dom två tidigare gångerna har det varit Eero Soumervori och Per Ledin.


Iofs så har inte Dragan levt upp till sin kapacitet denna säsongen, men han ligger ju ändå 4 i den interna poängligan. Och han är en spelare som kan visa att han är bra, och att då släppa han till en av ärkefienderna tycker jag är lite konstigt? Men det var en trevlig tid vi hade tillsammans Dragan! Lycka till i kvalserien med Frölis!





PUSS

Helgajävel

Som sagt. Anledning till min frånvaro har vart jobb jobb och hårt jobb. Men på lördagkvällen hann jag faktiskt med lite socialisering. Och ack så trevligt det var ! Hade ju inte träffat min kära Karl på år och dag. Och vi hade många fina samtal över vinglasen. Min kära Eve blev ju jättefull, det var fint :) Och den där Gustaf var ju en människa utan dess like! Men jag gillart ! Och nej jag är värdelös på poker!


Så min lördag var fin, ytterst fin.


PUSS

Den gamle räven

I fredagskväll låg jag och zappade och kom förbi den fantastiska filmen 102 dalmantiner(barnfilm är awesome). Varpå jag insåg att jag kände igen den där papegojan som tror att han är hunds röst! Hmm tänkte jag och surfade in på IMDB.COM. Och tänka sig! Det var ju Eric Idle, den gamle Monty Pythonräven, jag blev ju nästan lite salig!





PUSS

Dutti pojke

HOHO! Fantastiska Winter Xgames började i torsdags! Och natten mot fredag fick sverige en guldmedaljör i form skoteråkaren Daniel Bodin! Dutti pojke! Han har förut haft sjukt oflyt med ett par fjärdeplaceringar. Men nuså! Och han tre grenar till att tävla i med! HOHO !


PUSS

Fredags H på en lördag

Hoho, glada cheyen här! Imorn efter att jag har jobbat och stått i med mitt pillerkrängande så ska jag hemma till världens bästa Karl Mann! Hoho, min favoritmann! Så det blir fredags h på en lördag! :)

Under Bosses köksbord. Inga konstigheter!

 

PUSS


Jwoww

Alltså hur kan inte älska Jwoww i Jersey Shore! Hon är ju verkligen den skönaste av dom. Hon skulle lätt kunna bli min vän!


Vilken jävla attityd hon har, man blir kär! Och allt hon har är rosa typ, och hennes tuttar bryter mot tyngdlagen typ 10 gånger om, är ju omöjligt att inte stirra! HAHAHA. Ja hon är bara fab :)




PUSS


Hmmm

I tisdag var jag glad på mina pöjkar, igår var jag arg på dom igen. Ska det vara så svårt att vinna på hemmaplan? Samma arena som dom hade en winningstreak på 10 månader i? Ska det vara så jävla svårt att vinna där. Hoppas dom missar slutspelet. Vore rätt åt dom.




Gillar dock Nihlstorps(tror det är han) flexande i bakgrunden, ska han gå omkring så får han gärna flytta in hos mig :)


PUSS

Lamt

Äntligen kan man säga! Äntligen har domen mot Alberto Contador kommit. Ett års avstägning. Sjukt dåligt! Avstägningar brukar ju vara på 2 år. Men han ska tydligen särbehandlas. Och Toursegern blir han av med. Vad betyder det? Jo att myspojken helt officiellt vann Touren, om han ändå kunde ha fått uppleva det på Champs Elysee.


Jaja, hoppas spanjorjäveln är olycklig.


PUSS

Hallelåja

Gud vad jag älskar Twitter! Perfekt för en kvinna med stalkertendenser som mig!


Titta här vad min reservcykelmake har lagt upp för nåt porrigt! Han och min cykelmake Andy Schleck som helt sonika cyklar, väldigt svettiga och misiga! MIHIHI! Häromdagen spelade dessa tu Guitar Hero, hur vet jag det? Twitter såklart!





PUSS

Skins

Åhw! På torsdag kommer det som jag och Flytpenis har väntat på sen Nils Dacke var en liten pöjk! Säsong 5 av SKINS! Woho, men nu har dom dock bytt ut gänget igen efter två säsonger med dom. Och hur det ska gå vet jag icke? För jag kände att det fanns en hel del lösa knutar när det sluta, hur gick det med Cook och han psykosnubben? Vad Freddie verkligen död? Hur mår Effy? Är det helt bra mellan Naomi och Emily? Ja allt sånt bara, skulle gärna ha typ 10 säsonger till med det gänget! Men detta kan nog bli fint med. Det är ju faktiskt världens underbaraste ungdomserie.

 
Gamle fina gänget.


PUSS


Tacos och rödvin

Igårkväll var jag och Sjökon bjudna på middag hemma hos Gus! Det var så trevligt så, tacos och rödvin och många skratt! En perfekt måndagkväll alltså! :)

Kvällens värd. Han hade odlat ett mycket ståtligt skägg!


Frugan min. Svergiges nyaste bild, promise!


PUSS


Vilken jävla sellout!

HAHA, jag dog lite igår! Jag såg nämligen en Head and Shoulders reklam med Henrik Lundqvist! Det var roligt, han är en riktig jävla sellout! Men lika fager att titta på för det!





PUSS

ARGHHH

Blir lätt galen. Inbäddningskoderna från Youtube till bloggen fungerar icke som dom ska. Då blir jag arg Evelina!


PUSS

Egoboost


Fan vad snygg jag var igår! Jävla oflyt att man inte vaknar och ser ut sådär!


PUSS

Baby you're a firework

Nu har min fina lämnat mig för denna gång! Men ack så trevligt, misigt och roligt det har vart !


I fredags blev det pensionärsmys! Pyjamasbyxor, ostkrokar och På spåret! Det är livet!

Igår blev det först Tjärbruket med en aning isdansande och hockeyspelande pöjkar. Sen frammåt kvällningen blev det Syréngatan som till en början var segare än SJ. Men ju mer tiden gick insåg jag och Rikard att vi delade ett intresse, the king of freestyle motorcross Travis Pastrana. Jag gjorde nya bekantskaper med yngre damer. Hade sanslöst kul med en sanslöst full Sofia. Powernapade med Robin(vilket typ alla gjorde då). Och sen slutligen vid 05.30, gick med Sofia hem och såg på Idol från 2005. Åhw älskade Jens! <3


Och tack älskade Sabina för att jag fick låna dig för en helg. Tack för prestenten och tack för att du bara är du och står ut med mig och mina egenheter :) <3





PUSS


Dåligt Queen B

Är jag den enda som har hört Britney Spears nya låt? Är jag den enda som har hört textraden "Your body feels lika paradise, and i need a vacation" ? Är jag den enda som vill kräkas?




PUSS

Hjärtegull

Imorrn får Slätte finbesök av finaste hjärtegull :)






PUSS

Det är ju jag och Robyn!

Det känns skönt att det inte bara är jag som har utväxt! Även världstjärnor kan ha det :) Men nästa vecka ska utväxten anfallas! Då jävlar kommer ni få se blondie fo sho!



Förövrigt vill jag ha allt hon har på sig i videon. Ordna det åt mig? Någon?


PUSS

Porrigt

Det var synd att handbollspöjka förlora igår, men det måste man göra ibland!


Dock så kom jag på en grej! Är inte handbollspelare bra porriga alltså? Eller? Är det bara jag som tycker det? Väldigt manliga män som springer omkring och kastar bollar? Svettas mycket gör dom med! Om hockeyspelare inte skulle ha så mycket kläder på sig så skulle det också vara så porrigt, jag svär!


PUSS

Hockeyns nöjdaste besökare

Kan alla gissa vilka hockeyns nöjdaste besökare är? Dom som besöker LLA självklart! Mitt andra hem så att säga! :) Oftast är jag nöjd när jag är där, förutom när mina grabbar spelar som ett gäng kärringar med rollatorer, men annars, oftast nöjd! Gott kaffe och bra körv!


Och helt ärligt är det inte konstigt att LLA har utsetts till bäst, arenan är ju faktiskt föregångaren till alla andra elitseriearenor, dvs den som byggdes först när säsongen 01 tog slut :)

Ja tror ni mig inte är det bara att läsa här!


På plats i mitt hem :)

Ooopsi



Synd att HPgull inte är med! Men Jukka står ju för en del nakenhet, så jag kan väl acceptera det! HIHI


PUSS

Granitröven Hellquist

Åhw, Hanna Hellquist! Älskade underbara impulsbefriade människa! Nu är hennes nya program på tv :) MISIGT!


Påtal om Hanna så såg jag nog sjukt dum ut imorse, Anders Jansson från Starke man och Hipp hipp gästade programmet, vilket resulterade i ett stort skrattinferno. Dvs jag sitter och biter mig i läppen för att icke asgarva, vacker syn för mina medpassagerare!





PUSS

Salak klapp klapp!

Disiplinämnden har än en gång visat att dom är lätt störda. Alexander Salak får två matchers avstängning för att han drämde te en snubbe med klubbhandsken. Så överdrivet!




PUSS

Seriöst?

Therese Alshammar säger ni? Seriöst? Jerringpriset alltså? Nae, felfelfelfel! Men det är bara min åsikt!


Påtal om mina gårdagsproblem så löste sig nästan hela högen! Både handbollen och idrottsgalan gick på P4. Och tant röd hade med sig en viss säsong 3 av Chuck till jobbet! Tänka sig så saker och ting kan lösa sig! :)


PUSS

Problem

Idag har jag världens största I-landsproblem! Jag jobbbar 15-20. Det kanske iofs inte är problemet, det löser problemet! För klockan 20 börjar handbollen, Idrottsgalan och veckans avsnitt av Chuck!


GAH! Jag missar hela högen!


PUSS

Misigt grabbar

Toronto Maple Leafs har fått tillökning! Av Fabian Brunnström, den gamle Färjestadbekantingen!


Och i Toronto finns ju en annan FBKpöjk, vårat älskade monster Jonas Gustavsson! Och dessa två spelade en säsong ihop(iofs på den tiden när Jonas jobba var att öppna dörrn och slå sina lagkamrater på rumpan)(ja jag skulle kunna vara andremålvakt!). Men iaf, nu kan ju dom leka på fritiden! Misigt grabbar!





PUSS

Handbollspöjka!

Duktiga dom är pojkarna!


Men att dom är duktiga var inte det vi skulle tala om! Påväg till mitt jobb igår så lyssnade jag på morgonpasset helg där dom diskutterade handbollspelares kroppar! Åsa på morgonpasset hade nämligen zappat förbi en dokumentär där svenska handbollslandslaget tränande i bara överkroppar! Och jag zappade också förbi den, och jag säger då det! MAGAD! Jesus! Varför spelar dom inte alltid utan tröjor? Publiksiffran skulle öka kan jag säga ;)


EDIT: KIKA HÄR DÅ!


PUSS

Viva espana

Jag talade med min kära förut. Dvs Joel Kraft! Han och jag brukar alltid tala om allt från den svenska succesionsordningen till schlager från Balkan! Och även denna gång smög det in samtal om våran utlandspraktik i 3an! Viva espana! Och viva Mallorca! Shit vad det var <3


Bleka tjejer första dagen!

Vårat hem, Puerto de Alcudia

Mina finaste.



Bästesambon <3

Pojkarnas lyckligaste stund!

Varför är det ljust ute? Jo för att klockan är 6.30 på morgonen och vi kom precis ut från klubben. Jag kom hem när mina sambos gick till praktiken! Random Karaoke <3

Kompanjonerna mina!


Elians 20lapp!

Finaste klär i min tröja!

Bästa humorn! (Är man hemma max 5 kvällar av på en månad blir man lite trött)

Sandras bananlikör!

<3

Utsikt från hotelltaket. Ej att förtälja hur Joel fann vägen dit!


PUSS

BFF

Dagens möte på Arbetsförmedlingen blev en ytterst trevlig tillställning när min BFF Sjökon stegade in ytterst försenad!


Så efter mötett fick jag en liten dejt med henne på hennes ärenden! Ytterst trevligt! :)

Världsbäst.

 

PUSS


Im breaking up with god

Åhw, The Arks nya låt. Den är så väldigt The Ark, dvs väldigt bra!


Men vad sanslöst tomt det kommer bli när dom lägger ner. Ingen ny musik överhuvudtaget! Iofs hade man ju nästan vant sig eftersom att dom hade ett uppehåll på typ 3 år. Men ändå, The ark har lite vart soundtracket för mina ungdomsår. Jag har så sanslöst mycket minnen!


Festivalen 2003 när vi stod och bara hoppade och gapade med i texterna! Festivalen 2006 när vi stod vid kravallstaketet i flera timmar, bara för att få stå längst fram när The ark uppträdde! Alla timmar hemma hos Kalle när vi var ihop, "In lust we trust" i bakgrunden och en jävla massa hånglande! Spelningen på Trägårn i Göteborg som jag, Sofia och Sjökon var på, vi flötade donken och solade i kön den väldigt fina vårdagen i april 2007. Ja bara alla ögonblick då deras musik bara har funnits där! Dom gånger man har känt sig dåliga och dratt på "It takes a fool to remain sane" och helt plötsligt känt att man kan fanimig åstadkomma det mesta! Ja, jag även fast jag har ordbajsat nu så känner jag att ord räcker faktiskt inte till.



PUSS

The best of

Det bästa av våra favoritfinnars besök i staterna! Jag som är välinformerad vet dock mycket väl att flera av stuntsen är från Finland ;)




PUSS

Mr. Darcy

Jag zappade förbi The Daily show igår, och vem satt där och mös med Jon Stewart om inte allas vår bäste och enda Mr. Darcy, dvs Colin Firth! Vilken man. Men jag upptäckte att han hade blivit gammal! Men det glömmer vi, scenen i Stolthet och fördom där han badar kan få vilken frigid kvinna som helst att dö lite inombords!




PUSS

"HP's restaurant has earned a Michelinstar three times"

Vilka killar va? Hoho :)




PUSS

Late night Elitserien

Igår tog jag mig en titt på tv4's nya storsatsning Late night Elitserien.


Det var inte det bästa jag har sett iaf. Dom hade en lite tendens att tala i mun på varandra. Som alltid med tv4's sport var dom lite lätt hånfulla mot Färjestad. Och Peter Jihde var dåligt informerad.


Så jag håller helt klart på Marie och grabbarna i Hockeykväll!


Fine kaptenen <3 (Jag tycker om pensionärshjälpen som Salak får av en utespelare vid 1.15 in)


PUSS

Snyggcheyen


Jag har en ny sjal! Den är feeeeeejn :)

Men titta, nagellacket och sjalen mactchar. Oooohh modebloggarn i farta!


PUSS

Raise your glass if you are wrong in all the right ways

Jag kan känna att P!nks image är lite fel för en blivande mamma över 30, men fan hon har det fortfarande! Så då är det okej :)



Hennes sminkös skulle kunna få ringa mig!

PUSS

C

Fan vettni, jag lyckades knappt vara arg på Färjestad ett dygn. Och när man läser detta här blir man mycket glad! Ricky och hans kriminalitetskägg behövs!


Alla som vill flytta in hos Rickard Wallin räcker upp en hand! *Räcker upp handen jättemycket*


PUSS

Gulligull

Åhw, veckans avsnitt av Chuck! Så vackert, så varmt i hjärtat ! Allt gick så bra till slut! Men Tant Röd har förvarnat om att det är spännande säsongen ut, så detta lär nog säkert gå åt helvete! Men åh, detta avsnittet, jag vill bara njuta :)


Vacker låt var med också!


PUSS

199

Igår zappade jag förbi Nitro Circus. Ja man kan kalla mig för tjejen som väljer Nitro Circus framför Victoria secrets fashin show alla dagar i veckan!


Men vem tar inte tillfället i akt att se Travis Pastrana göra en 360 backflip mellan två hustak? Och dessutom så var min fina The Dudesons-Jukka med i gårdagens avsnitt!


Meeen, nu kände jag att jag tappade bort mig, för vad jag tänkte på var nämligen Travis Pastranas ekonomi! Vi snackar alltså om killen som började tävla i rally i X-games eftersom att han hade vunnit så många Freestyle motorcross medaljer redan. Killen som i princip har en red bull keps klistrad på sitt huvud varje vaken timma. Killen som på sin fritid har tid att både vara executive producer och medverkande i MTVs program Nitro Circus.
Vad jag alltså försöker få fram är att han är stenrik? Och att man borde ha börjat med extremsport för att tjäna pengar här i världen!


Okej när man ser hans Double Backflip unnar man fakiktst han alla pengar i världen. Iaf jag!

 


PUSS


Living is easy with eyes closed, missunderstaning all you see


Words are flowing out like endless rain into a papercup, they slither widley as they slip away across the universe.


PUSS

Heja MQ

Jag tycker mycket om MQ när dom har 50 procents rea. Jag var dock och rykte i en urläcker gubbkavaj, men orginal priset var 1300 och rean var bara på 30. Så den fick stanna där den hängde!


Men lite annat fick följa med hem :)


Fejna små lackleggins! Korvbena kan ju om dom vill! Bra jobbat! Förövrigt så har Tant A på jobbet tydligen också varit mycket sugen på dessa små leggins, vi får se om hon köpte om eller ej :)

Hejhej, modellposandet går prima!


PUSS


It's complicated

Jag känner att jag och Färjestads BK inte har ett bra förhållande för tillfället, jag kan inte leva med att dom gör mig besviken. Det får bli en paus tills jag och hockeyoraklet med tillhörande bror och son ska på HiV den 26e februari.


För efter sådanahär matcher som idag önskar man att det fanns en policy som tvingade spelarna att betala tillbaka folks biljettpengar av sina egna löner! Vore inte det nåt?


Påsa och Sanny får godkänt! Frögga och Sevc får ett halvt godkänt var. Resten och speciellt Alexander Salak, Mikael Johansson, Dragan Umicevic och Christian Berglund får jävligt underkänt! Eller Salak får stilpoäng för påhoppet på en Timråspelare!


Mest minus får dock Timrås spelare Anton Lander! Skare vara så jävla svårt att sätta en straff mott Ryssjävlarna? Eller skare vara så jävla svårt att vara en bra lagkapten för småkronorna?! Våran kära Mackis var en betydligt bättre lagkapten! (Onej det är absolut inte så att Anton Lander gör mig lite fnissig och att jag därför skäller på han eftersom att han spelar i laget som slog oss? Nej känns inte alls troligt!)


Lite mer Stort Hjärta, Hårt arbete a la Per Åslund till resten av laget! Går det ordna?


PUSS

Finemännen

Igår titta jag på tv från Luxemburg, dom har lite av ett hittepåspråk. En blandning av tyska och flamländska typ. Men som tur var så prata dom engelska med. Förutom när bäste männen Fabian, Andy och Fränk snacka, mycke hittepå och tyska då. Men finfine Jakob Fuglesang prata engelska iaf, han är nog min reservcykel make tror jag :)


Förövrigt så var deras dräkt skrämmande lik Saxobank, vilket ju iofs laguppställningen också är. Dock var Fränks luxemburgmästar dräkt riktigt fräsig. Och cyklarna var riktigt snygga med!


Och alla vet ju att dom kommer dominera. Mina finemän :)


Bilder hänsynslöst snodda från Cyclingnews!

Lagets stjärnor. Fabian Cancellara, Fränk Schleck och Andy Schleck.

Män som kan bara kavaj! Min reservmake inom cykel Jakob Fuglesang(ifall mitt och Andys äktenskap inte funkar) och så givetvis Fränk Schleck och Fabian Cancellara.


PUSS

Pingvinjävel

Jag läste häromdagen nånstans att Sidney Crosby är den populäraste spelaren i NHL. Jag undrar vem han har mutat? Folk kan ju inte på allvar tycka om den lilla lipande tönten? Det är ju bara Robin som är dum nog att tycka om honom! Så det tror jag inte alls på!



Ousch. Jag vill ju kräkas! Förövrigt så hejar vi faktiskt på Ryssland i kvällens jvmfinal. Vi hejar icke på Kanada!


PUSS

Morgonpasset 2 år !

Happy birthday till Morgonpasset i sin nuvarande regi, 2 år!


Man skulle kunna säga att morgonpasset är anledningen till att jag pallar gå upp på morgonen. På min långa och kalla väg till jobbet följer dom mig! Och bjuder på många skratt. Så jag hoppas på många år till, i den enda radiokanalen P3!


PUSS

Team Leopard

Imorn är fin dag barn.


Då har mina grabbar i Team Leopard sin lagpresentation! HOHOHO! Tyvärr har jag ingen biljett dit, dom tog slut på rekordtid. Och just det, det är i Luxemburg också! HAHA. Men iaf, jag ska sitta klistrad vid Cyclingnews när jag kommer hem från jobbet!


Så vad säger vi? Vi säger heja Team Leopard! Andy kommer dominera Touren '11!




Dom två Schlekarbröderna, mina grabbs och skapare av Team Leopard! :)


PUSS

Jävlar då

Åh vad arg jag var i måndagskväll. På ryssjävlarna. Ousch. Men det talar vi icke mer om nu!


Utan vi ser fram emot bronsmatchen ikväll! Bronsmatch, precis som förra året. Ja det är bittert! Så jävla bittert. Börjar bli tröt på JVM, går ju bara åt helvete! Ja silver och brons är helvete. Jag vill ha ett guld till smågrabbarna(ja jag vet att dom är 1 till 2 år yngre än mig) ! Men vi får väl komma igen 2012 helt enkelt. Fyfan.


Men vi kan ju iaf skratta lite åt när Fjäll besöker Salong Sverige! :D




PUSS

Cheesy like hell!

Ja jag vet att det redan har varit 2011 i tre dagar och att man svarade på sådana här listor när man var typ 17. Men jag kan inte motså! :D


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ööööööh. hmmmmm. Ich fundeiren! Kan jag återkomma med svaret?


Har du några nyårslöften? Nyårslöften är för töntar!


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja! Nadja och Sebastian :)

Vilka länder besökte du? Jag gick från jetseter till svennebanan. Kul, inga alltså!

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Typ. Den 16 december. No good reason at all. Och 2 juli, också skitanledning, min kisse <3


Vad var din största framgång 2010? Att jag nog faktist lärde känna mig själv ännu lite bättre. Och att jag diagnostiserade min egna mage, det förklarade mycket. Och att jag vågade blondera mig efter typ 10 år som brun och röd!

Största misstaget? Mitt liv är fullt av dom!  

Bästa köpet? Min Jofama by Kenza skinnjacka. I wanna make löööööv to it! Och mina sammetsleggins från Monki! 

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder.Kläder.Kläder.Kläder.  

Gjorde någonting dig riktigt glad? OS, det är en vacker tillställning. Och givetvis, det är klyschigt, men mina fina vänner.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Oskar Linnros - Från och med du. Det var faktiskt jag som hörde den först!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag är dålig på att vara glad, men så har det vart i flera år! Men det har funnits lägen när jag har vart gladare, men det är ju relativt
 

Vad önskar du att du gjort mer? Försökt engagera mig mer i mitt egna liv.  

Favoritprogram på TV? Hmmm, vid början av året hade jag nog sagt True Blood? Men nu säger jag nog Nurse Jackie, Hung och Chuck. Och Så mycket bättre! Och The Dudesons! Och Jersey Shore! Ja jag kommer bara på fler och fler. Så jag slutar där....

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?  Det var en trevlig dag. Den började med min favorit Gus på systemet för min premiärtur! Sen fortsatte dagen i goda vänners och alkohols lag. Det var vackert :)

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Jag skulle nog säga att efter tre år som neutral har gamla spacade Evelina dykt upp igen! Så min stil har blivit lite annorlunda, men snygg, tycker jag själv :D

Den bästa nya personen du träffade? Hmmm. Det måste vara min körkortskompis Anna! Vi träffades på en intensivkurs, och det klicka direkt! Så sanslöst lika är vi, hon är en fantastisk person!



PUSS


I am small and needy

Ack, igår stålsatte jag mig mentalt och titta på det sista avsnittet av Six feet under. Stålsättningen misslyckades dock, jag grät hela sista kvarten. Men jag lovar, har ni sett hela serien skulle ni också förstå :)
PUSS

Oj då

Det förekom tydligen uppvisanden av musikalnummer på nyår. Kanske skulle sluta dricka alkohol?
Tur att man kan bjuda på sig själv iaf!
Puss

Gresamike

Bra jobbat Gresamicke!


Färjestad betalar dig ju faktiskt rätt mycket pengar för att du ska producera :) Så kul!
Ja jag talar alltså om att Micke Johansson har börjat göra mål igen efter typ en och halv säsong där han bara har tappat puck och inte kunnat stå på bena, men nu beter han sig iaf som en hockeyspelare igen. Bra där! :)



PUSS

2011

Det var nyår häromdagen. Jag känner mig fortfarande smått bakis. Men å andra sidan blev det rätt spårat med !


Började med middag med mina finaste kvinnor <3
Efter att vi hade blivit ganska alkoholrusiga gick vi vidare mot Syréngatan där det var party hela kvällen och hela natten! Robin var en sann gentleman och gav mig en nyårspuss! Och jag däcka på en soffkant vid halv 7 på morgonen, innan dess hade jag spenderat många timmar i badtunnan som helt klart saknade en dresscode.


Soffdans! Resten finns på fb! HOHO





PUSS

Småkronorna

Småkronorna, vilka killar!

Dom spöa Kanada! Så jävla fint :) Blir ju lite kär i ett gäng fjuniga grabbar.


PUSS

Kattkatt

Ett halvår. Det är ofattbart.

PUSS


RSS 2.0