Pluggkväll (Y)

Hallå!
Ikväll ska jag ha något så ovanligt som pluggkväll! Det är inte ofta det händer vill jag lova! Men jag insåg att jag har en hel del att göra!
Har dock avverkat tyskan nu! woho :) Men sen insåg jag ju att jag dock missar början av tyskan imorn, för då är det studentkommite möte! :D Förövrigt 8 månader kvar till studenten på söndag, den ni! ;)
Men åter till pluggandet, ska göra engelsk bokrecension om Pride and Predjudice och grejja med lite saker till vårat jävla grupparbete :S

Så ifall nån vill komma hit och störa mig är det helt okej! :D

Men vi säger så
PUSS :*

En blogg om ingenting!

Hallå!
Jag känner för att blogga, dock har jag ingenting att blogga om? Bra att blogga då, jag vet!
Jag skulle ju kunna gå igenom i detalj vad jag gjorde igår? Men det känns som att det kan bli skapligt tråkigt ? Så därför skippar jag det! : ) för er och min egna skull!

Och jag känner inte heller att jag har något ytterligare att tillägga i diskussionen!
Men jag kanske återkommer

Men vi säger så
PUSS :*

Denna eviga måndag

Hallå!

och så var det måndag igen? Jag tror att livet enbart består av måndagar?
Denna måndag har inte givet något än så länge förutom att Joel har kladdat sitt svett på mig, det tyckte jag var mysigt, INTE! Annars så anser jag inte att det har hänt nåt nämvärt, Sabina kommer hit sen och leker med mig :) Det ska bli trevligt så att det förslår! :)

Men jag räknar ner dagarna till fredag! Då har allas vår älskling Fredrika fest :) och inte nog med det det, idioterna från Norrtälje och Boxholm ska besöka den lilla byhålan Töreboda och gå på fest! Och jag lovar, det är två pojkar som kan supa! Själv så hade jag tänkt att bli redlös :)

Förövrigt så är Jonas Gustvsson elitseriens bästa målvakt! ;) Känn på den ni! Jag säger bara Färjestads bk hjärta mig för alltid! :D

Men vi säger så mina vänner för jag känner inte att jag har något ytterligare att tillägga
PUSS :*

Stort hjärta, hårt arbete <3

Hallå mina vänner!
Igår var jag på hockey, det tycker jag är trevligt :)
Dock så höll jag på att avlida sista minuten, jesus hjärtattack där asså!

Och färjestad har ett par nyförvärv som kan blir riktigt bra den här säsongen, tex Anders Bastiansen, Martin Sevc och Sacha Treille!
Och jag tror allra mest på den sistnämnda, helt klart en redig karl! Trots att han är fransman :O

Men det är ju så att man vill sätta tänderna i honom :) aight ?

Förövrigt så älskar jag Färjestads bk :) <3

Men vi säger så
PUSS :*

Dimman !

Hallå!

Fredag kväll! Och vart befinner jag mig? I min säng med datorn i knät! Torrbollsvarning på Evelina! Men seriöst, min förstörda själ saknar dimman!

Haha, hon är borta!
Ungefär så skulle jag vilja känna mig, så att jag slipper tänka på att jag är så jävla stressad över hela mitt liv!
För det finner jag inte så roande ?

Förövrigt kanske man skulle sova, igårkväll fick man ju inte sova eftersom att man blev våldgästad av sin kära granne Martin, iofs tycker jag att det är fruktansvärt kul att umgås med han, eftersom att han lyckas få mig att skratta ungefär hela tiden! Är det inte bra med sådana människor i sitt liv? Jo det är det :) Människor som gör en glad behöver man :) Så tack för att du alltid får mig att skratta Martin, dock så kan ju sluta kidnappa min dator och kolla på äckel HV på den! För det uppskattar jag ej!

Förövrigt så är alla mina vänner jävligt bra! Jag säger det nog inte till dom tillräckligt ofta! Men om ni anser er vara mina vänner, så är ni jävligt bra! :D

Och min kära far blev sotis för att jag bara nämnde mor i förra bloggen! Så kära pappa, bara så du vet så är jag daddys girl always and forever! :)

Men nu tror jag att vi tar och avrundar detta :)

Men vi säger så
PUSS :*



Fredag

Hallå meine lieblingskinder!

Det är fredag idag! Känns det så? Nej, ingen fredagskänsla alls har infunnit sig hos mig! Ska åka hem om 4 timmar :) eller är det hem? vad fan är det som säger att jag inte är hemma nu? Ja inte fan vet jag iaf :)

Men väl hemma eller borta ska jag köra bil, jag innehar ju trots allt åldern för att ta körkort, så idag ska det övningsköras med min kära mor, som jag förövrigt saknar? Har inte talat nåt alls med henne nu i veckan? Det är lite tråkigt, det är ju ändå hon som har fött mig :)

Igår var jag och Sandra och åt mat hemma hos Sabina, det var helt underbart mysigt! Nästan som på den gamla goda tiden på internatet faktist? :) Jag älskar er flickor <3

Vem är det som cyklar och cyklar men aldrig kommer fram? ENGLA! xD

Men vi säger så
PUSS :*

Eufori

"Eufori, känsla av lycka som bland annat kan framkallas som en berusningseffekt av vissa droger. När man befinner sig i ett tillstånd av Eufori kan det närmast förklaras som att tankarna går på högvarv, medan själva medvetandet bara tänker "aha". Allting är logiskt, allting är förstått och hur resonemangen än går så finns där även en logisk förklaring. Ingenting är omöjligt. En extrem känsla av lycka och tillfredställelse."

Ja, där ser man! En känsla som jag känt denna dag :)
Men så kan det vara mina vänner !

Men vi säger så
PUSS :*


Segdeg

Hallå mina vänner!
jag tror att jag har drabbats av en viss seghet eller nånting? Jag orkar ingenting! Och speciellt inte skolan, jag sitter helt död på lektionerna typ! Som idag, vad är det för jävla idiot som lägger 4 jävla 90minuters lektioner på en dag? Ja den personen verkar iaf önska livet ur mig!  Men det är ju underbart att någon gör det med!

Förövrigt, är det nån som vet varför den där saken som man har till mobilt bredbrand kallas för dongel? Vad är det för jävla ord? Vad var det för jävla idiot som kom på det liksom ? Säkert en man, skulle inte förvåna mig alls! Men orka bry sig, tänk på barnen i afrika som inte ens får ha en dongel, de stackarna!

Nej vad jag skulle behöva är en jävla fest asså, typ med packet! Saknar ju Kim och Leif, inte träffat de på en halv evighet! Malin fixa fest i Lillens hus för tusan! Haha nej jag ska inte tjata, det var ett skämt Malin, aight? got the picture hora ?  :D

Men vi säger så
PUSS :*

Men piss i helvetet då!

Hej mina vänner
idag är igen bra dag, mår inte bra alls. Det är ju underbart ,  har en huvudvärk som dödar mig och så känner jag mig bara allmänt misslyckad! Är det inte fantastiskt så säg? Dessutom så skulle jag kunna döda för choklad?  så om det är någon som är väldigt pilsk på min vänskap så får ni den lätt genom att ge mig choklad? så alla vet ? så att ni kan ge mig choklad :)

Men Ola Salos väna stämma hjäler mig genom dagen ! "Deliver us from free will and free our minds from toughts" passar in så sjukt bra idag!

Men nu ska jag skriva klart svenskaskiten som skulle vart färdig förra onsdagen egentligen, men ser jag ut som att jag orkar engagera mig i en jävla diktanalys om en jävla ikaros snubbe som nån aldrig har hört talas om ändå?

Du får mig att le som ingen annan och sjunka lågt och be om mer

Men vi säger så mina vänner
PUSS :*

Östrogen

Hallå !
Jag känner på mig att det kan bli en tjurig vecka!
Har ett enormt chokladsug, sitter och trycker i mig chokladbollar ! Dessutom känner jag mig jävligt nere och misslyckad!
Men jag skulle tro att det är min kära plastpinne i armen som sänder ut östrogen i min kropp, detta gör mig helt enkelt lite lätt ostabil!  Men jag brukar få stora tuttar av det iaf! xD

Och jag saknar mina brudar och våra slättekvällar <3


Men vi säger så
PUSS :*

Varför tänker man alltid på söndagar?

Hallå!
Vad säger ni om att avskaffa söndagar? JATACK!
Antigen är man bakis på dom eller så är man absolut ingeting på dom. För söndagar är bara söndagar? Jag tror aldrig det har kommit nåt bra från en söndag?
Man bara går omkring och tänker ? och tänka är inte bra, det har aldrig kommit ut nåt bra från det, iaf inte mina tankar!

Men nu ska jag sluta beklaga mig över mitt patetiska liv! För snart börjar Mord i sinnet! :D

Men vi säger så
PUSS :*

Jag känner mig kluven

Hallå mina vänner!
Under två års tid har jag sagt att det ska bli så jävla skönt den dagen jag får lämna Vadstena, men mitt hjärta och hjärna har börjat säga annat. Jag fasar för den 5 juni 2009. Dagen då allt kommer ta slut? Då de tre senaste åren av mitt liv är slut. Jag kan ju komma tillbaka, det ska jag! Min själsfrände tar ju studenten året efter! Men efter det då? Finns det inget mer Vadstena då? Hela tanken får mig att krevera och börja asböla?

Men nu ska vi inte vara så seriösa här!
Idag är det Tant Malin och Tant Lina lördag! :D

Men vi säger så
PUSS :*

Årets svartskalle ;)



Det är jag det !
Dock så är det inte svart, utan mörkbrunt! :)

Kvinnan som kan!

Hallå!
Jag vet att jag har sagt det så många förut, men jag säger det igen! Melissa Horn är kvinnan som kan!

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Gah, hennes texter är underbara!

Men vi säger så!
PUSS :*

GAH!

Hallå!
Nu när hösten är här vet ni vad jag längtar efter? Skidsemester! Ge mig? Nu? Tack! Alperna vore ju inte fel? Jag vet ju iaf vem som lär söka jobb som säsongare sen efter studenten!


Men vi säger så!
PUSS :*

Här sitter jag i min soffa

Hallå mina vänner!
jesus så länge sedan det var jag bloggade senast!
så därför bloggar jagb dock så har jag inte så mycket spännande att berätta? eller jo, jag har halsfluss (Y) ! men det är ju inte så kul om jag ska vara ärlig! Men så kan det vara!

so what, im still a rockstar!

Men vi säger så!
PUSS :*

Vi går mot en vit helg ;O

Hallå mina vänner!
Vi går mot en vit helg, iaf i mitt fall! Är alldeles för sjuk för att kunna förtära någon alkohol :S Men detta blir den första vita helgen på två månader :O Tummen upp för alkoholistEvelina (Y) Men det är så, att i dimman trvis jag :) så nästa helg får allt bli alkoholhaltig, är det förstått? :D

Kvinnan i mitten befinner sig helt klart i dimman!

Men vi säger så!
PUSS :*

Sjuk som en cpgnu!

Hallå!
Jag är sjuk, mår som en cpgnu!
åkte hem från vadstena en dag tidigare pga av min sjukdom, så nu ligger jag här i min säng och tycker synd om mig själv :) och alla mina familjemedlemmar har övergivit mig! är det inte underbart så säg! :D

Men vi säger så!
PUSS ;*

Han kan !

Har jag någonsin nämt att Magnus Uggla är en man som kan!
Jag har fullkomligt älskat "astrologen" sen typ sjuan, och jag gör det fortfarande.. För den är så underbar!

Du är den vackraste jag mött,
inte påmålad och falsk som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
och när du har mej när jag tar dej,
din hungrande kropp får frid,
bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.

<3

Men vi säger så mina vänner!
PUSS :*

Dålig jävla kombo!

Undvik spritpenna och fylla samtidigt i möjligaste mån, det slutar nämligen inte bra xD


Men vi säger så
PUSS :*


:)

Jag trodde inte att det var möjligt, men jag har gått vidare. Och det är så jävla skönt!

Alkoholdimma <3

Hallå!
Igår var det lördag kväll, och förstörd själ som man är så blev det ju givetvis alkoholintag!
Som sagt var ju min kvinna Malin här i Whatstone , och drack alkohol och umgicks med underbara männsikor gjorde vi allt! :D Det var alldeles strålande! :D
Jag menar vem vill inte vakna upp och inse att låren och brösten är fulla med kladd från en spritpenna? Men, det är så vi förstörda själar lever :)

Pics finns här http://gurkhyvel.bilddagboken.se

Men vi säger så mina vänner!
PUSS :*


Nollning och annat smått och gott :)

Hallå!
Jisses så länge sedan det var jag knåpade ihop något här :O Men nu mina vänner så ska jag skriva !
I torsdags var det ju som sagt nollning, kul som fan! :D Och party sen senare på kvällen ;)

Rullning på pressening full av rutten mat och annat smått och gott :)

Klädstrecket en kall torsdagskväll uppskattas alltid!

Dragkamp över äckelträsket ät mysigt :)

Party på kvällen var soft! Jag och Martin hade picknick i köket och käka råa makaroner, det var så trevligt så! :D

Haha, allt detta från nollningen mina vänner!
Och nu har jag Tant Malin brevid mig här i soffan, hon besöker Whastone, och ikväll ska vi kröka tills vi stupar!

Men vi säger så!
PUSS :*

Haha!

Jag hade alldeles nyss en diskussion med mina vänner Malin och Joel på msn!
Evelina : Har jag svårt att kontrollera mitt humör?
Malin: A little bit !
Joel : Typ ja

Haha, jag kanske borde börja behärska mig?
Men tänk er sjävla vad tråkigt livet vore i sådana fall!

Men vi säger så
PUSS :*

NOLLNING!

Hallå mina vänner!
Nu är den äntligen igång, Nollningsveckan!
Nu ska de få de små 1orna :D
Och jag minns fortfarande med fasa våran nollningsveckan, man var rädd som en full gädda hela veckan!
Men vissa av nollorna har lite problem med respekten måste jag ju säga, men det kommer de få ångra ;D

men vi säger så
PUSS :*

RSS 2.0