Team Saxo Bank

är den största förloraren i denna dopingsoppa !


I och med att mina Schleckare gick ut med att dom lämnar Team Saxo Bank så kontrade ju Bjarne Riis detta ganska så bra genom att signa Alberto Contador, men tji fick han ! Nu verkar han helt plötsligt stå utan storstjärna eftersom att Contador riskerar två års avstägning. Och hans förklaring om att har blivit matförgiftad verkar inte köpas av många.


Tråkigt för han att han förstör sin karriär. Tråkigt också för Team Saxo Bank att han förstör för dom.



02.48 in, där rycker pojkarna uppför. Där avgör fuskarn.


PUSS

Lite chock

Det är inte var dag man vaknar av ett sms där det står, Alberto Contador dopad. Jag flög upp ur sängen och kasta mig på datorn. Och mycket riktigt, fullt med rubriker !


Herrn själv påstår att han har fått i sig substansen via mat. Yeah right. Jag är lite arg. Det känns förjävligt att Andy fick spö med 39 sekunder, av en fuskare. Den gula tröjan kan ju bli hans nu, om WADA tar det beslutet. Men måste ju vara surt att få den i efterhand, och veta att man egentligen hela tiden förtjänande segern.


Ja ni får läsa själva


Meeen, nu talar vi om trevliga saker inom cykling ist! För ett par minuter sen blev det färdigt att Fabian Spartacus Cancellara blev det första att vinna VM fyra år irad ! Ja i tempo alltså. Men heja Fabbisch ! :D Blev dock något besviken på Gustav Larsson, han återfinns först på 10e plats :O


PUSS


Extreme fishing with Robson

Fiske är ju kanske inte världens roligaste att titta på, eller utföra för den delen. Jag sköter ätandet av fisk bäst.


Men underbara Robson Green (ni vet han den fantastiska synska killen från Mord i Sinnet) han gör fiskande till något väldans roligt! Han är ganska fantastisk :)




PUSS

Vacchi och Adamsson

Jag hoppas att ingen har missat det faktum att VM i cykel har börjat.


Och Vacchi och Adamsson är lika fantastiska som alltid. Citat Anders Adamsson "Ja Löfqvist han tycker ju om stora breda vägar, man kan säga att han tycker om stora rinkar!"


Alltså, vart kom hockeymetaforena ifrån?




PUSS

GAH !

Dagens största ilandsproblem ! Här hade jag tänkt klicka hem säsong 4 av Six feet under från min favoritsida CDON.COM, men vafan tror ni inte skiten är restnoterad då ! Ousch så arg jag blir !



PUSS

Oskar Linnros ringde

Och ville ha sin frisyr tillbaka ! Men det får han inte :D För den är min nu, hohoho :D



Jonas Frögren är söt :D

Förövrigt är min frisyr bara Oskar Linnros stylad för tillfället, man kan ha min kaluffs på andra sätt med :)


PUSS


Another friday night

Det är en fröjd att bli uppvaktad av mig och frugan :)


Mat ska alltid intagas på närmsta facilitet !

Spegeln <3

Snygga cheyer <3

Grapparna :)


PUSS


Fina Pålle


Det verkar se ganska bra ut för Pålle ! Jag kanske kan förlåta Pebben.


PUSS

A big joke

Ni får ursäkta det fruktansvärt dåliga skämt min blogg har varit dom senaste dagarna! Men det känns som att jag absolut inte har vart hemma nåt i princip! Men idag ska jag försöka roa er :)


Trots att jag var något otaggad till gårdagskvällen så var det grymt najs ! Rolig biltur med Johan, JF som var smart när det hämtades ut biobiljetter, Olle som var ännu smartare på resturangen, och bara massa skratt tack vare underbara människor :) Och god mat :G Jag älskar mat :)


Nu ska jag göra lite viktiga saker, men jag återkommer snart ! Bild på det drastiska ska ni få med !


PUSS

Ollebolle

Nuu så, är jag hemma ! Men ska snart bege mig igen ! En kvinna är ju busy :)


Min morgon började jag med att göra nåt mycket drastiskt, men ack så nöjd jag är ! Tack Mikaela, du gör alltid ett lika fantastiskt jobb ! :)


och snart ska jag dra mig vidare mot Töreboda, allas våran Olle flyttar till England på lördag och styr därför upp middag och bio idag, trevlans ! Men jag kommer allt sakna allas vår partypingla! Jag menar, vart ska vi nu gå på fest? Och i vems spegel ska jag och Malin ta tusentals kort?



Toaposen <3


PUSS

Reebok Easytone

Jag har kanske nämnt tidigare att jag vill ha ett par Reebok Easytone. Ni vet dom där sjärttränarskorna? För nog vore det trevligt om min stora fettansamling vore lite fastare !


Meen nu till den stora haken (och den är inte det dyra priset ) , utan det faktum att Reebok sponsrar Sidney Crosby! INTE OK! Den kanadensiska fittan vill jag icke stödja med mina pengar ! Pittsburgh betalar han redan tillräckligt för att han typ ligger och bölar på isen. Icke ok. Ja så nu köper ni inte dom kvinnor :)


PUSS

Jag bara njuter

Av Färjestads BK, jag var på match igår, mot Solnatattarna. Och det var så vackert ! Jag blev så till mig :)

Och det var för jävla trevligt att Christian Berglund, Per Åslund och Mattias Sjögren fick göra sina första elitseriemål den här säsongen. Så vackert :)


Och Mattias Sjögren är definitvt en ny favvis ! Han och Jonas Junland ! Trevliga värvningar :)


Dagens minus är dock Solnatattarnas fans. Ha lite respekt männskor !


PUSS

Eric Idle

Döm om min lycka(ja jag har gigantiska humörsvägningar, det går från glad till jättearg till glad igen på en sekund) när jag öppnade SVD och ingen mindre än Eric Idle fanns att läsa om !


Då kanske ni undrar vem han är. Då är ni dåliga igen. Han är en av medlemmarna i Monty Python!
Denna fantastiska underbara humorgrupp som har inspirerat i princip varenda komiker efter 70talet typ. Ja dom var som mest aktiva under 60-70 ocu 80 talet. Det blev lite svårt för dom att fortsätta när den mest fantastiska av dom Graham Chapman avled 1989. Men ack så vacka dom är!


PUSS

Respektlöst

Ousch vad arg jag var igår !


På Per Johan Axelsson. En spelare som jag förut har haft stor respekt för, han har alltid verkat vara en schöön kille som trots flera år i USA fortfarande pratar på världens göteborsdialekt. Men nu, nu är all min respekt för honom som bortblåst. Eftersom att mycket hänsynslöst tacklade min macka igår, och bara förklarar bort det !


Och min stackars macka, om knät är paj kan han bli borta i flera månander :(


PUSS

No one's gonna love you more

Jag är ganska hooked på Cee-Lo Green och hans fuck you för tillfället ! Men denna man har givetvis mer låtar, tex No one's gonna love you.


But no one
is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do



Jag får lungt påstå att den textraden provocerar mig något jävulskt ! Hur narcissiskt är inte det? Hur kan man veta att man är den som någonsin kommer älska den personen mest? Man vet ju ingeting om andras känslor och hur andra uppfattar kärlek? Och kan man mäta kärlek? Kan man verkligen älska nån mer än nån annan?






Nej nu ska jag laga mat !


PUSS

Fina du

Helgen 15-17 oktober får världens finaste smålänning troligtvis finbesök! Och ej att förglömma, den 17 fyller världens finaste Sjöko systemålder, hoho :D




För att undvika missförstånd, jag är en tjock pizzabagare på sista bilden! Innebandydagen i 2an. Pizzera SP06a 15 minuter en kvart!


PUSS

Tweets

Jag kanske inte har berättat för er att Twitter.com är en fantastisk hemsida! Det är det förstår ni! Där följer jag allt från cyklister till hockeyspelare tillbaka till Dudesonsmedlemmar och tusen olika bloggare typ.


Det roligaste är dock nästan Fabian Cancellaras fantastiska stavning ! Antigen är han dyslektiker eller bara dålig på engelska :D Jag citerar !


"f_cancellara
  
About 2011 there is nothing official to say about my future. A lot of rumours bin going on. I dont have eny contract signet somewear."


Ja man blir ju kär typ :)


Snygg pose !


PUSS

Herr Kantarell

Rensa kantareller är ju inte så kul ! Tur att man har P3 :)


PUSS

Jukka and HP


Jag vill gifta mig med Jukka och HP (nakenbadarna). Dom är mina favorit Dudesons.
HP är förövrigt en förkortning för Hannu-Pekka :D


PUSS

Piczzz

Favoritcheyerna <3

Snyggcheyerna

Puss, stabil hand !


Det är okej för mig att använda min basebolljacka när jag är hemma. Dock undviker jag den på offentliga platser nuförtiden eftersom att det kryllar av småfjortisar i typ 11års åldern som har en likadan. Iofs jag förstår att dom vill vara som mig :)


PUSS


Erik Edlund

Nu tittar jag på som alltid Gumball 3000 med Erik och Mackan! Bra skit ! Och dom har med sig en codriver från Norge med. Varpå Erik utbrister när dom är påväg in i Sverige.


"Ivar nu är vi snart i Sverige, då får du följa svenska lagar och regler, du kan inte gå omkring och vara dum i huvudet hur som helst"


HOHO :D


Ingen rik trevlig människa med en schysst bil som vill ha med mig på nästa års Gumball? Med lite tur har jag ett körkort att bli av med då :D



PUSS

Seacow

Idag har min fina Sjöko vart här och lekt med mig ! Lika givande som alltid. Vi har lekt tjockisar och gottat oss i mat, och talat om livet, universum och allting. Plecis som vanligt. Förutom att hon försökte döda mig genom att sitta på mig. EJ OK.

<3



PUSS

Val 10

Då var 2010's val slut. Tyvärr med en dålig utgång, iaf enligt mig som Socialdemokrat. Ja jag är socialdemokrat för jag tror på den utsatta människans rättigheter i samhället. Rättigheter som jag tror dom rödgröna kan förvalta bättra än dom borgeliga som bara gör det bättre för dom som redan har det bra. Men tyvärr, sånt är livet ibland !


Dock så blir jag lite trött på hackandet av SD. Dom är människor med lika stor rätt till att tycka som alla andra. Sverige är faktiskt en demokrati med yttrandefrihet.



Röda Pussar

Dagens tankar

Det verkar vara en vad man kan kalla för dålig stämmning i Team Saxo Bank, nu har även Fabian Cancellara gått ut med att han lämnar stallet, troligtvis för det Luxemburgiska Schleckstallet, men även BMC racing team och Team Sky verkar vara spekulanter. Men bröderna Schlecks uppsägning verkar ha skapat ett smärre kaos, och sen i och med att Bjarne Riis kontrakterade Alberto Contador verkar kaoset bara ha eskalerat. Jag älskar draman inom cykelvärlden får jag nog lungt påstå :D


Förövrigt kommer Bror Pander hit och snyltar mat och väcker katten och kallar henne för sin. JISSES.


Grattis säger vi också till Vincenzo Nibali som vann 75årsjubilerande Vuelta a Espana! Nu väntar vi på vm och hejar på Gustav :D


Här kommer bilder på min plutt med :)



Sötan. <3 Världens skönaste pyjamasbyxor på bild också !


MIMMI

Igår fick familjen Lindström en till familjemedlemm. Lilla Mimmi, ja hon är en katt för att undvika missförstånd ! Och hon är så söt och liten så jag bara vill bita i na :) Jag langar bild på henne nån dag :)


PUSS

Heja fina männen

Mina fina vann igår med. Jag blir bara mer och mer taggad inför hockeysäsongen när dom spelar på detta fantastiska sätt ! Och min blivande was on fire igår ! Ett mål och en assist. Och två stolpskott, han var verkligen på G ! Vilket jag tror hans självförtroende verkligen behövde !


Finepojken. Hoppas han presterar i vinter ! :)


PUSS

Beeest just nu




PUSS

Mörtin :D

Igår morse gick jag och spatzieren på Rese i Skövde varpå jag ser en snubbe och tänker, fan vad likt det där är Mörtin, och så bara MEN DET ÄR JU MÖRTIN! :D


Han var påväg hem från sitt tjänande av konungen i Karlsborg! Var jättekul att träffa min man lite :)


Förfest på Klosterledsgatan 11 a med Mörtin och Tilda. Jisses vilka tider <3


PUSS

Smärre kaos

Team Saxo Bank verkar ha drabbats av ett smärre kaos. Rätt åt Bjarne Riis.

Fabian Cancellara har gjort en Dick Axelsson och bara stuckit. HOHOHO!


PUSS

Mina grabbs

Barn, nu är jag tillbaka!

Hade en dag som gick i 120 igår.


Men nu hade jag tänkt att vi skulle tala lite om torsdagens hockeymatch! Mina grabbs <3 Vad fina dom är! När matchen var slut var jag beredd att fria till hela högen ! Dom vann matchen med bravur! Dvs efter att dom hade dödat ett typ 6-7 minuter boxplay, varav ett 5 mot 3. Jag var lite döende där ett tag! Och Nihlstorp, vilken kille ! Vilken målvakt ! Ja jag är kär i alla grabbsen. Och idag spelar vi igen ! :)


Inte riktigt samma killar, men ändå. Lika fina.

 

PUSS


Go Cav!

Idag så vann Mark Cavendish sin tredje fucking etappseger på Vueltan! På touren vann han 4! Där har ni verkligen världens bästa spurtare! Men det är ju också bara det han är, upp för Col du tourmalet har han inte en chans, inte med dom låren(äckligt snygga lår). Nej då måste man vara lätt som en fjäder! Typ som Joauqin Rodriquez med sina 56 kilo! Man får ju viktångest bara av att tänka på att pojken väger bara 5 kilo mer än mig!


Förövrigt hetsåt jag mos förut! Det var underbart!


Go Cav! Han är från Isle of Man, det är ju fan coolt.

 

PUSS


Die Welle

Det går en så jävla awesome film på svt 23.15 ikväll! Jävla skit att jag måste upp tidigt imorn! För den filmen är sjukt bra! Vi såg den på en tyskalektion i 3an. Vi titta fan på mycket bra skit. Älskade Birgitta visste hur man höll en lektion helt enkelt! Men om ni till skillnad från mig inte behöver sömn så rekomnderar jag den verkligen ! Den handlar i min princip om en skoluppgift som går åt helvete! Och Cem fårn Turkisch fur anfänger är med och! Ja den är riktigt dramatisk och spännande och bölig. SE DEN !



PUSS

X-games

Jag är lite salig. För förra onsdagen börjar SVT sända sina sammandrag från Sommar X-games. Iofs inte lika kul som vinter! Men det är ju sommarsporter med manliga män iaf! Igår visade dom höjdhopp med motorcross! Det var baske mig awesome ! Och så tävlade ju min favoritkille Shaun White med, så jävla awesome är han. Dock är han ju mer awesome på half pipe. Men anyways! Jag borde nästan ringa till Mörtin, det är awesome att tala om X-games med honom! Han kan baske mig allt!


Och att jag är en man fast i en kvinnas kropp trodde jag vi hade kommit fram till för länge sedan!


Men nu jag har nu kommit fram till varför jag är en man i en kvinnas kropp! Det är min far och min brors fel! När jag var liten ville jag ju givetvis göra allt som storebror gjorde! Det är därför jag kan allt om typ GTA, Tony Hawk och andra världskriget. Det är bror min som har skolat mig! Och att far i princip har tvingat mig att titta på hockey och cykel är ju ingen nyhet! Men damn vad jag älskar mina intressen!





Jag tycker om att missbruka ordet awesome.


PUSS

Hung

Jag valde Kungarna av Tylösand igår. Fast jag ångra mig ett par gånger. HAHA. Jag får nog köra varannan vecka eller nåt. Men nu kollar jag på Hung på svtplay. Så bra äre! HBO gör alltid fantastiska serier.


 

PUSS


Bra Boorken

Jag brukar typ aldrig annars hålla med Leif Boork, men idag så är han klok!


PUSS  

Dagens I-landsproblem

Ska jag titta på Kungarna av Tylösand eller Hung vid klockan 22? Både finns ju att tillgå på playkanaler. Hmm, tough one !


Snart ska jag iaf titta på Gumball 3000 med Erik och Mackan på 6ans play :)


PUSS

Flytpenis

Jag pratar med Sara på fb. Känns det fucking värt att flytta 85 mil från mig eller? :O Men jag ska spara mina slantar så att jag så småningom kan åka norrut! :)



Bild från förrgår. Typ.


PUSS

Eishockey

Ja jag har skrivit ishockey på Tyska. Tyska är ett fint språk :)


Men eishockey. Ikväll börjar ELITSERIEN! Mina pöjkar spelar dock inte föräns imorn. Borta mot Skellefteå. Dom jävlarna slog ut oss i våras. OUSCH. Men imorn piskar vi dom! Mina fina män!


Jag hade tänkt mig något sånt här till våren :)




PUSS

Who the fuck is Peter Velitz

Kanske ni säger som inte är så pålästa inom cykel. Jag däremot har faktiskt hört namnet på denna Slovak förut.


Meeeen, det otroliga. Han slog Gustav Larsson, Denis Menchov och Fabian Spartacus Cancellera i fucking tempo! Hur gick det till? Vem är killen? Eller för att citera den värdelösa kommentatorn "Om någon cyklar snabbare än Cancellara så vet man att han har gjort en bra tid". Ja det var det enda roliga han sa, han har heller inte lärt sig att uttala cyklisternas namn ordenligt heller. JISSES! Jag ska nog ta över hans jobb. Det skulle jag vara lika bra på som att kommentera hockey :)


PUSS

Langarn

Babes. Imorn ska jobba! Så om ni vill bada i nässpray eller alvedon så kom och lek med mig :)


Meeeen, jag slutar tre, så jag hinner hem till slutet av Tempoetappen. PUH!


Och imorn börjar Elitserien också!


PUSS

Prrra Fränk!

I dagens nagelbitaretapp av Vueltan visade våran kära Fränk att det inte bara är bror hans som kan ! Han gjorde ett ryck i sista stigningen och cyklade uppför som en annan cyklar nerför typ ! Detta gjorde att han avancera från 7e till 4e plats i totalen! Så jag tror på min kära svåger ! Imorn blire vilodag med på onsdag är det tempo! JA :D Då ska vi heja på Gustav Larsson, personligen så tror jag dock att han som alltid får spö av Fabian Cancellara, speciellt eftersom att Gustav hjälpte Fränk mer uppför än vad Fabbisch gjorde. Men den som lever får se !


Och HEJA FRÄNK !


Fränk har slagit fuskarContador och lillebror Andy firar i bakgrunden. Härligt med lite variation bland Schleckbröderna i min blogg. HHOHO


PUSS

Välhängt vare här !

Min kära vän Gus är ju för smart ! Han har nu kommit fram till en teori om varför vissa cyklister står upp mycket när dom cyklar(mina teorier om att dom cyklar uppför eller att dom är stela i benen funka inte).


Nej dom är välhängda helt enkelt ! Och det är därför obekvämt för dom att sitta ner ! Ja det tåls att tänka på :)


Okej, jag kan ta en för laget i rent utbildningsyfte !

 

PUSS


Cooler than me



Inga konstigheter !

PUSS

Back in town

Hallåjaaa


Nu är jag tillbaka i min boning efter lite flängande varstans !


Lördagen var awesome! Jag fick ett frieri från kära Karl Mann! Det var trevligt! Och jag och Eve var fulla som nötter. Alltid lika trevligt! Men till helgen så får det bli lungt tror jag minsann :)


När jag har kommit på nåt spännande så ska jag blogga sönder er ! :D


PUSS

Klackarna i taket!


Ikväll ska kvinnan firas så det står härliga till! <3

Underbar reklam

Alltså, här i mitt youtubande hittade jag nog kanske EUs roligaste reklam någonsin! Iofs har jag inte sett nån annan av dom. Men det är iaf en massa fotbollspelare och mina Schleckare som propagerar för att man ska rösta i nåt EUval(jag tror jag rösta i det?). Och jag vettitusan vad dom har satt Andy på för hiskelig damcykel alltså. Jag skulle gärna se honom cykla hela TDF på en sådana. xD  Ja hela reklamen är hilaroius, jag lovar !





PUSS

Dagens tankar

Visste ni att överbliven kycklinggryta blandat med vatten verkligen ser ut som spya? Inte det? Nu vet ni :)


Förövrigt blir det nog dåligt bloggande här över helgen. Imorn ska världens bästa Eve firas, kvinnan blir vuxen på söndag! Så imorn blir det jävlar i min låda klackarna i taket !


Och på söndag ska jag leka med farmor. Så kvinnan har fullt upp hör ni ju !


PUSS

"I dont dream my life, I live my dream"



Gullepojken. Dom där ögonen skulle man ju kunna dö lite i. Han behöver dock kamma sitt hår lite. Men lika söt iaf :)


PUSS

Svenska mästare

Igår hade Elitseriens tränare upptakt(med våran Perris i Timrå :\)


Meeeen, då får alla lagen rösta om vilka dom tror tar SMguldet, HV vann med 7 röster, mina grabbs kom tvåa med just två röster !


Dock så håller jag inte med tränarna. Jag tror att i dagens Elitserie är det nästintill omöjligt att försvara sitt SMguld. För jag har sett allt för många lag misslyckas säsongen efter sitt SMguld, det är nästan som att luften går ur lagen och dom underpresterar. All press försvinner för ett tag men sedan får dom ännu mer press att prestera och då går bara allt åt helvete. Jag har sett det hos mina boys, jag har sett hos Frölunda, jag har sett hos HV. Och nuförtiden när ligan dessutom har blivit väldigt jämn, och några av dom lite "sämre" lagen verkligen har spottat upp sig så tror jag verkligen det blir svårt att försvara en SMtitel. Så nej jag tror inte på HV71, inte bara för att jag starkt avskyr dom, utan för att jag inte tror att dom klarar pressen.


Jag tror snarare att vi får se pojkarna på torget till våren! På den sköld du klär som vi alla bär <3




PUSS


Rent

Som jag sa häromdagen så har jag blivit väldigt hooked på min musikalplaylist. Och jag blir så äckligt sugen på att se Rent, den är så ju så fantastiskt bra! Fin, gullig, bölig. Ja allt på samma gång!  Dock så är den restad på CDON. Inte ok.





PUSS

Kungarna av Tylösand

Nu har jag tittat på Kungarna av Tylösand på Kanal5 play, kunde inte titta på det igår eftersom att det krockar med den lite fantastiska serien Hung på svt.


Meeeen, kungarna av Tylösand vare ja. Det var sämre än Big Brother men bättre än Paradise Hotel. Jag kommer nog troligtvis fortsätta titta på det, jag är ganska kul att se aspackade människor som skämmer ut sig.


Dock så hade jag väldigt svårt för vuxenmobbingen av Rang. Han verkade ju vara den sköna av dom! Han skulle lätt kunna bli min kompis, likaså Camilla och Natalie, verka vara sköna brudar det! Resten av gänget verkar dock ganska så bajsnödiga, speciellt Jockiboi, från Whatstone är han, ingen som är förvånad över att han är dum i huvudet direkt. Erika med, där har vi en bajsnödig brud.



Fejnt

Jag och Eve var som sagt på I rymden finns inga känslor i tisdags. Och ack så fin den var. Bill Skarsgård var fin, han som spela brorsan var fin. Och jag skratta mig igenom hela filmen, med undantag för ett par tårar. Fint vare.




PUSS

Folk alltså

Skräll att dom två bästa och rikaste lagen får skit som vanligt.


Inte vårat fel att vi har lyckats prestera så bra så att laget har blivit förmöget. Om dom andra lagen också skulle spela på den nivån så skulle väl dom också lyckas skrapa ihop lite pengar. Men som sagt, inte vårat fel. Prestera och sluta gnäll säger jag!


Ja jag blir provocerad förihelvete!


PUSS

Loligt!

Nu har jag övergett er allt för länge!


Men jag har saker att tala om, så var inte ledsna mina vänner ! Nämligen min make Andy Schleck och hans kära kamrat Stuart O'Grady har blivit utslängda från Vueltan av deras sportdirektör Bjarne Riis eftersom att dom gick ut och tog sig ett glas dagen innan vilodagen. Personligen tror jag snarare att det är en hämdaktion från Bjarnes sida, eftersom att Andy och bror hans ska byta stall och tar en handfull Saxobank åkare med sig! Härlig drama i cykelvärlden tycker jag! :D Och man blir ju kär i Andy för att han går ut och super under en tävling. HOHO :D


Läs här!


PUSS 

Håååååckey

Håååhåå! Nu har jag och far min bokat biljetter till vår första elitseriematch den här säsongen! Färjestad - AIK blire den 25e! Jag kan knappt bärga mig! Herregud, vad skulle jag gjort utan cykling, TDF och Andy Schleck. Då hade sommarn vart en pina! Tur att det finns två bra sporter <3


Nu har jag bäddat rent i min säng med. Misigt!


PUSS

I rymden finns inga känslor

Imorn ska jag först kränga piller(Gusten tycker det låter som att jag langar knark när jag uttrycker mig på det sättet). Men sedan när jag vid klockan 19 får lämna apoteket. Ja då ska jag och min kära Eve på bio! I rymden finns inga känslor blire.


Och vi bara måste se den för den verkar vara en sådana typisk Eve och Eve film! Precis våran genre! När vi var i typ 14-15 årsåldern satt vi alltid och glodde på typ Hipp Hipp hora, Bare Bea, Fröken Sverige och givetvis mästerverkens mästerverk 14 suger ! "Vem fan är han? Vem fan är han?" Internskämt där.



Gulligull :)


PUSS

Tvmåndag och vilodag

Seriouasly, idag har Vuelta e Espana vilodag. Icke ok. Iofs är inte Vueltan så jättemycket att hurra över. TDF är mycket roligare att titta på. Men det är ju cykel iaf! :)


Men bara för att cyklisterna vilar gör inte jag det! Jag städar och tvättar och donar och fixar. Som en riktig desperate housewife. Andy eller Dicks housewife ofc. Men även om det är vilodag så hindrar det mig icke från att titta på tv en dag som denna. För nu är hösten här! Och alla tvprogram med den! Ikväll är jag helt fullbokad !


19.30 - Mitt och fars favoritprogram Halv åtta hos mig börjar för säsongen! Woho, här ska det börjas att dreggla över mat igen. :G

20.00 - Ullared! Jaaaa, massvis med underbara Morgan igen. Hans bästis med ett lustigt dubbelnamn skulle tydligen vara med i denna säsongen med! :D


21.00 - The good wife. Äntligen är det tillbaka! Säsongen slutade så abrupt så jag förstod ingenting, men nu är hon tillbaka den fantastiska kvinnan! :D

22.00 - Lite Sällskap. Filip och Fredriks nya program. Man måste ju bara se det, eftersom att allt dom rör vid blir till guld typ :D (Samtidigt som detta går också Gumball 3000 med Erik och Mackan, men det får jag ta igen på Tv6play)


PUSS

Musicals

Nu när jag satte mig vid datorn och öppnade min Putify(ja i Slätte heter det inte Spotify) fick jag för mig att jag ville lyssna på min musikalplaylist! Bra skit den genren!





Jaharå


PUSS

Volbeat

Diskussion mellan mig och Sjökon.


E - Har du hört Volbeats nya låt ?

M - Låter den som allt annat dom har gjort?

E - Ja det gör den!

M - Jomen då har jag hört den!


Alltså. Vi var nog inte så smarta igår?





PUSS

Fejnemang

Ousch. Jag är bakfull. Jag var tydligen full igår. Fast först på dagen var jag ute och åkte kanalbåt. Det var ytterst trevligt! :D


Sen så blev jag full! Men jag tycker om mina pojkar och kvinna. Dom är fejnemang! <3


PUSS

Lille pluttepojken

Schåååja, då var dagens etapp av Vueltan avklarad. Tourens poängtävlingsvinnare Alessandro Petacchi vann dagens etapp. Men det var just inte det jag tänkte att vi skulle diskuttera idag.


Utan det faktum att min snutteplutt(ja jag totally överdriver jag vet) Andy Schleck som vi alla vet var 39 sekunder från att vinna Touren ligger nu cirkus en halvtimme efter ledarn. Hur kan detta komma sig kanske ni tänker då? Jo det har ju flera anledningar, för det första kör han inte Vueltan med målsättning att vinna, han kör med målsättningen att bror hans ska vinna.

Och han var ju tvåa på touren. Han och Contador åkte och fajtades både psykiskt och fysiskt i tre veckor. Fatta vilken jävla urladdning, både att förlora så snopet och att faktiskt ha genomfört hela grejjen. Andy är dessutom ung inom cykelsammahang, han är bara 25. (Legendaren Armstrong som la av efter årets Tour är 39) Och hans stora mål inom cykling är att vinna touren, därför är det då han vill vara som bäst, och vad han har tränat för hela året. Och tourens vinnare, hans form vet vi ju inte ens något om eftersom att han har valt att inte tävla alls sen Touren, och jag tror faktiskt att den inte är i toppform. Det blev ju en urladdning för honom med, när han äntligen stod där på Champs Elyssee som vinnare.


Just därför tycker jag att folk kan sluta ifrågasätta och ist själv cykla genom Frankrike i tre veckor och så hur behagligt dom mår sen! Ursäkta men jag behövde få detta ur mig.

Tour de France 2011's vinnare har ni här !

 

PUSS


Ge mig mat

Hungrig_chey_90. Jag är hungrig. Men jag kan inte börja med matlagandet föräns far kommer hem med ett köttstycke som jag kan krilla (ja det heter krilla). Ska krilla halloumi med hade jag tänkt. Eller så ger jag mig ut i skogen och jagar nånting. Eller så målar jag naglarna och väntar på pappa.


PUSS

Vart är Chuck?

Ursäkta mig? Vet nån när världens bästa action/komediserie börjar igen? Ja jag talar givetvis om Chuck!





BTW. Jag köpern. Han kan få bo i mitt rum. HOHO


PUSS

Pojkar i kostym

Män i kostym. Det är fagert ! Titta bara på Dicken och Dragan. Man dör, ganska mycket!





PUSS

Freitag

Freitag meine kinder ! Men eftersom att jag har vart ledig under större delen av veckan känns det inte så hypat. Men min bror har redan vart här och hälsat på en sväng, jag bjöd han på leverpastejsmackor som den fantastiska syster jag är :)


Men nu ska jag dricka kaffe och titta på Gumball 3000 med Erik och Mackan. Och typ invänta cykeln som börjar vid 4, däremellan ska jag laga någon sorts mat med. Kan bli jäktigt detta. HAHAH



PUSS

Mhmm

Nu hade jag tänkt att vi skulle tala om skillnaden mellan folk och folk. Eller snarare skillnaden mellan Gustav Larsson och Thomas Löfqvist. Vilka då kanske ni tänker då? Då säger jag, ni är dåliga.


Gustav cyklar för mina män Team Saxo Bank, och Thomas för Team Sky. Dom är båda svenskar och båda elitcyklister? Skillnaden? Löfqvist gnäller konstant!

Om allt, "nej jag vill inte vara med på vm det är för lätt bana", "nej jag vill inte cykla nattetapp vem kom på den lysande idén?", "buhu det är alldeles för varmt, min cykel fastnar i asfalten". osv osv.

Det är så att säga mycket gnäll, och pojkvaskern är inte ens så bra, eller iofs han kom på en 18e plats på TDF, men Gustav han har ju ett OS silver i tempo, och dessutom många fler andrapriser i tempo(nej han vinner aldrig, det gör Fabian Cancellara).

Men vad jag försöker komma fram till är att man vill ju givetvis tycka om Löfqvist eftersom att han är en svensk toppcyklist och sådana finns det ju tyvärr rätt få av, men lillpojken gör det ganska svårt när han konstant gnäller och underpresterar. Nej då vill jag ge mer credd till Gustav Larsson!


Heja Gustav!

Gnällpojken har ju iaf utseendet på sin sida!


Förövrigt så uttrycker sig cyclingnews roligt! HOHO


PUSS

Zwai

Meine katze. Zwai monat. :(





PUSS

Hejhejhejhejhej



Chey säger hey


Idag säger vi krattis till vårat grannland i väster, deras Thor Hushovd vann dagens etapp på Vueltan. Heja pojken.


PUSS

Gölligt

Det är ju så gulligt så att man dör lite! Speciellt om man tänker på vilken relation dessa män har haft till varann förut. Som det mycket stora Robbie Willams fan jag har vart genom mina dar(och fortfarande är) så är jag mycket väl informerad om den frostiga relation Robbie och Gary hade efter att Take That splittras. Som den självklara stjärnan Gary var gjorde han en strålande solokarriär, medans Robbie mest bara var nerknarkad. Men tji fick alla inkluvsive Gary, för efter ett par vändor på rehab så slog Robbie igenom stort som soloartist med den alldeles fantastiska låten Angels, och sen dess har det bara gått uppåt typ. Och nu verkar dom forna fienderna dessutom vara goda vänner :) Kolla här bara :)



PUSS

Buhu

Påtal om Skins!


Jag saknar dig !




PUSS

Glasvegas

Jag och Joel är bra på att dela deprimerande musik såsom våra älskade män i Broder Daniel.


Men också Glasvegas!




Gah vad SKINSsugen jag blir!

PUSS

Bra Katy




PUSS

Fejna cheyer

I dagarna har jag hängt med fejna cheyer.


Igår som sagt så hängde jag med min Sjöko, och på stan så sprang vi på Sara och Alexandra. JAJA, fejna cheyer :)


Och efter en natt med Sjökon lekte jag idag med min fina körkortskompis Anna som var i Skövde en sväng. Vi lärde känna varandra när vi var på intensivkurs och klickade direkt! Jag tror vi är ganska lika faktiskt, hon är en fantastisk kvinna ska ni veta! HOHO :D


PUSS

My mansion

Jag hade ett problem! Nämligen att mina kläder inte fick plats i min garderob! Men det har jag nu löst, var dock tvungen att möblera om halva rummet, men så kan det gå! Och snykkare blev det och! hoho :D




Fejna kläder

Bebisarna fick en fin plats





Tackortshyllan! HOHO

Ankorna har sin givna plats! Jag längtar tills jul så att jag kan få en till av min kvinna! Mina små antydningar om att jag vill ha den stora gosedjursankan verkar dock inte gå fram?


En kvinna är ju bildad :)

Mina filmer och serier har fått flytta in med :D


Kom gärna och hälsa på mitt rum irl nån dag :)


PUSS


RSS 2.0