Just ja, jag har en blogg !

Hej mina barn


Här var det minsann icke uppdaterat på ett tag ! Fan vad lamt av mig. Eller nej egentligen inte. Jag antar att ni läser betydligt bättre bloggar än den här så att säga.


Men jag måste framföra att min helg har vart den bästa på länge typ. I fredags blev det en svårt spårad bastukväll med mina damer. Åh herrejesus vilken tillställning. xD Och igår så blev det hockey med min kära vän, det var så fint. :) Dick Axelsson var så fin, ja alla var så fina. :) Eero Soumervouri däremot var äcklig och ful. Men så går det om man byter lag ! Men som ni kanske förstår så vann ju mina pojkar ;) Och Malin hon var riktigt insatt i det, kan tre spelares nummer till och med :D


Tyvärr så vet jag inte när jag återkommer. Ska befinna mig på hemlig ort i tre dagar. Men kanske kan finna nåt tillfälle till att blogga. Har ni tur så kanske Malin dyker upp med en gästblogg under tiden ;)


PUSS

Den där jävla Sjöberg

Hej barn


Det som fan ! Kan inte den där jävla Sjöberg bara åka ut ur Mästarnas Mästare? Nehej tydligen inte ! Fan vad arg jag blir på han och hans jävla hockeyfrilla !


Men Armand är ju lätt min true love <3 Han och Brolin på pingisen, jag dog lite. "Nån som är sugen på att prata lite?" eller "Oj nu blåser det". xD


Ja och har ni inte sett programmet så förstår ni nog inte nåt. Men om ni inte har sett programmet så är ni nog mindre vetande. För man kan inte missa veckans höjdpunkt !


Förövrigt har jag jobbat idag. Det bjöd inte på mycket förutom irriterande människor och ett ständigt tänkande på mat. Japp sån är jag. Tänker bara på mat !


PUSS :*

Montag

Hej små barn :)


Här har det inte uppdaterats på hela dagen. Och det är inte mitt problem ! Funderar på att sova, så att det kan bli tisdag. Och vad är det bästa med tisdagar? Jo Mästarnas Mästare. Veckans höjdpunkt liksom ! Hoppas på många blåsta utalanden från Armand, han är så söt och korkad så jag vill bara bita i han. "Öh Gunder Hägg, Nej Gunde Svan!". Det rätta svaret var Gudersenmetoden. ;)


Men innan jag får se på det underbara programmet ska det jobbas ! Och kanske en liten kik på stan, en så kallad tät människa fick ju sin lön idag! :D


PUSS :*

Gina Tricot

På mitt jobb står jag ofta och glor in på Gina Tricot. Ligger ju mitt emot liksom. Och i fredags slog det mig. När bytte dom modell? Dom har ju alltid haft hon blonda tjejen. Men nu är det en lite mörkare, dock lika söt. Men iaf, svara mig nån? :)

Baby

Hallååå


Jag tittar på Dirty Dancing, inte en av mina personliga favoriter. Men den är ju lite fin iaf :) Men det var inte saken, utan saken var att den kvinnliga huvudrollen Baby. Hon klär sig så nedrans jävla snyggt så jag vill äta opp na ! Små jeansshorts till linne och skjorta <3


Hämta kaffe !

Hallåja


Bra lördag blev det till slut. Efter chillande hela dagen drog jag ner till Töreboda och Gusten. Där var det någon form av alkoholhaltigt umgänge med trevliga människor. Malin hörde fel, jag bet Gusten i kinden och Linus betta full. Fan det var kul alltså xD


Puss :*

Magic Mike is back !

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/sverige/elitserien/farjestad/article6476075.ab


Håhå, pojkarna inser att Färjestad är enda laget för dom ! Kan ju också vara så att NHL tömmer alla andra ligor på spelare som KAN bli bra. Smart tänkt hörrni !


Men puss på Magic Mike :* Nu inväntar jag bara beskeden om att Jonas Frögren och Dominik Granak kommer tillbaka. Men jag läste faktiskt igår att Dominik ser Färjestad som ett seriöst alternativ. :)


PUSSELIPUSS :*

Omg it's Saturday

Hallå barn


Vad göri? Jag gör inte mycket såhär på min lediga lördag. Hoho det låter ju förjävla lyxigt ! :D Men nu ska jag ta igen veckans missade program på SVTplay ! Nämligen Skavlan och Anders och Måns ! Skavlan missa jag igår eftersom att jag jobba till 9. HAHA vilket skämt att ha öppet till 9 på fredagkvällar, jag kan inte säga att jag, Linda och Elin kände oss stressade xD

 

Men puss


Snabba cash igen tack?

Hej


Bjud mig på Snabba Cash nån? Inte det alltså? Skit också ! Jag vill ju sen den igen, för den var sååå pra ! :) Kan någon förövrigt förklara för mig hur fan jag kunde missa att det är Mischa från Nya tider som spela Jorge? Shit vad jag är dålig, och shit vilken bra skådespelare han är ! Han och Joel Kinnaman. Där har ni nåt mina barn !


Förövrigt är jag fortfarande lika sur som förut. Alltid lika trevligt ! Men ikväll äre hockey iaf :) Men eftersom att det är en sådana skitdag så förlorar dom väl. Fyfan.



PUSS



Jävla fucking fitt facebook

Hallå små barn


Jag har världens huvudvärk som inget biter på. Så då kan man ju säga att min dag inte är på topp från början. Tror ni inte att facebook ska hålla på och fitta sig då också eller? Jag går ut ur fittsidan ! På en gång, den kan fara åt helvete !


Hejdå :*

Snabba cash och annat fint

Hej små skolgossar


Igår bjöd jag kära Malin på Snabba cash. Den var bra ska ni veta. Ganska så blodig och allmänt läskig. Malin sket typ ner sig xD Men ack så bra ! Den vill jag se igen ! Bjud mig på bio !


Dock så innebar ju bion att jag missa Mästarnas mästare igår. Men det ordna jag upp på Svtplay förut. Det är ju ett himla fint progam. Man blir lite till sig, för dom har så fina personligheter alla mästarna. Eller iaf Stefan Holm, Armand Kranj, Tomas Brolin, Tomas Johansson, och Tomas Gustafsson. HAHA jag tycker om alla som heter Tomas.


Men vi säger så
PUSS :*

JJ i Kanindräkt <3

Hohohohoh :) Jörgen Jönsson i Kanindräkt på idrottsgalan <3
Självironi, jag älskart !

Who says

It’s been a long night in New York City
It’s been a long night in Baton Rouge
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you


Who says I can’t get stoned?
Call up a girl that I used to know
Fake love for an hour or so
Who says I can’t get stoned?


Who Says - John Mayer <3

In your face Anders Bergin !

Hahahahahahaha ! Nu skrattar jag, åh jesus vad jag skrattar ! Under min gymnasietid fanns det en lärare som jag inte under några omständigheter tyckte. Både därför att han var så jävla partisk och ansåg att hans åsikt var den enda rätta, och för att han hatade min Mörtin eftersom att denna ofta sa emot våran käre Anders Bergin. Usch äcklig judeälskare på han ! Men mitt hat var icke saken. Utan det faktum att jag har hittat ytterligare en fråga där han har fel. Han har alltid påstått att landet Kaliningrad är en enklav. Men icke, det är en exklav ! HAHA ! Nu orkar jag inte förklara skillnaden eller ens förklara vad det betyder för er små barn, det får ni ta reda på sjävla. Jag ville bara uttrycka hur underbart det är när han har fel. Vilket han ju typ alltid har. ;)


Jag får nog ringa till min käre Joel Kraft och fråga när vi ska ha den där demostrationen utanför Anders kontor. Vi hade tänkt demostrera med skyltar där det står "Israels är ondskans fanbärare". Vi lär ju lätt få med oss både Mörtin och Hilding på det. Oh yes, bra idé !

Puss :*


Eeeeelskling <3

Igår lekte jag med min andra hälft. Vill ni veta vad vi gjorde? Sov och åt? Är den inte klockren eller? xD Åkte bob och skadade oss för livet med. Men mest sovande och ätande. Vi gick och la oss efter elva nån gång och vaknade runt tolv, efterföljande dag alltså. Heja oss.


Stolta kossor

Shit pommesfrites. Skrev ett inlägg på Stolta kossor som jag blev så äckligt nöjd med ! Stolt över mig själv, för det vet vi ju alla att i Stolta kossor projeketet är Malin den med skrivartalangen. <3


Hockeylihockeypockey

Hej små barn !


Nu är jag uppdaterarn igen ! Jag och min käre fader titta på Elitserie-extra förut. Förövrigt ett fint program mina barn. Men då tala dom iaf om att Färjestad är inne i en kris eftersom att dom har förlorat 25 spelare på två säsonger osv. Men så sa en av snubbarna typ "att ligga trea i serien låter som en ganska bra kris.. en sådana kris vill jag med ha". Och jag måste ju verkligen hålla med honom. Vi Färjestadfans är så jävla bortskämda. Vi tolerar inte att Färjestad förlorar några matcher i rad för då blir det ett jävla liv. Jag menar tänk om man skulle heja på typ Malmö eller Leksand eller nåt sånt där skitlag. Då vore livet inte roligt ! Och nu spelar ju Färjestad som det lag dom verkligen är igen. Det är fint ! :) 






Fin bildbomb :*


Kass Kassare Kassast

Hallåja


Vilken fantastisk uppdatering det är på det här stället ! Nejmen jag har inte känt för att blogga. Plus att jag har faktiskt stått i saker. Typ umgåtts med massa randommänniskor och jobbat. Och titta lite på hockey, Dicken är ju tillbaka :) Och Färjestad ser ut som ett helt annat lag än för två veckor sen typ. Vi gillart !


På tisdag ska jag bjuda äääälskling på bio. Snabba Cash ! :D Ja och anledning till att jag bjuder henne är inte för att jag plöstsligt har blivit snäll och givmild. Nej jag har bestämt att hon måste se den, men hon har inga pengar. Så jag får offra mig. Finns absolut ingen egen vinning som att jag vill se filmen eller några sådana dumheter :O HAHA. Joel Kinnaman :G


Men jag återkommer !


PUSS :*

Mästarnas mästare

Hallåja barn


Nu har jag tittat på kvällens viktigaste program. Nämligen mästarnas mästare ! :) Ett ganska klockrent program ja. Men en av deltagarna är Patrik Sjöberg. Alltså, man vill bara typ döda han för att han är så jävla dryg och självgod? Alltså gah jag och pappa satt och ville kasta saker på tvn typ ! Nej tacka vet jag Stefan Holm, Tomas Brolin och Armand Kranjc !


PUSSARÅ :*

This is an ex parrot !

HAHAHAHAHAHAHA !

Svårt fall av ADHD

Jag tror jag måste utreda mig själv för ADHD eller nån annan sån där bokstavskombo. Jag har precis stått och sparkat och nästan slått sönder min ena hand på garageporten ! Varför, den vägrade stänga sig ! Aj min hand säger jag bara ! Slå inte på en garageport bara för att den muckar, ett tips från min sida.

Snigelklubb?

Hallåja


Här satt jag minsann och smsa. Och jag har ju min gamla telefon efter en liten incident där min fina silvriga och en toalett var iblandade. Och jag skulle skriva ordet roligt, men ordet snigelklubb kom upp ist? Vad fan har jag använt det ordet till liksom ? xD Jag antar dock att det har ingått i någon konversation mellan mig och min fru, nån annan förklaring kan jag inte hita, HAHA <3

Desperate housewife

Hallåja


Jag hade tänkt blogga, har dock inte så mycket att blogga om. Jag dricker kaffe, och jag har skummat mjölken med min mjölkskummare :D Hoho. Så jävla ovärt egentligen. Men så fint. Så det gör jag. Har även tvättat och funderat ut vad jag ska äta. Usch, vem är hemmafrun :O HAHAHA !



Ni kanske minns att i förra inlägget nämnde jag att om Graham Chapman vore mindre död, mindre gay och femtio är yngre vore jag sugen på han. Det kvarstår, för ni ska se hans ben, dom är så jävla snygga ! Hur orättvist är det inte med män som har världens snyggaste ben? Typ som min bror och Graham Chapman? Själv så fick jag korvben, lackleggings är inte att tänka på, det ser ut som att jag stoppar korv i lack. Inte okej !
Och nu hade jag ju dessutom en jättesnygg bild på Graham Chapmans ben, men den gick inte ladda upp. Det var ju trist ! http://www.youtube.com/watch?v=Nb8mtnWKb2U Men här kan ni se dom. Ahh fab !


PUSSARÅ :*



Im a lumberjack and im okey

Hallåja igen


Jag kom på en sak förut när jag duscha. Ja man kan vara mycket kreativ när man duschar ! Och det jag kom på var att Monty Pythons Lumberjack song är en sån svår jävla drift med Kanadensare. Och hur underbart är inte det? :D Allt som driver med Kanadensare förtjänar Nobelpris. Så äre ! Ja och för er som inte har hört den så handlar om en snubbe som vill vara skogshuggare, fast egentligen vill han vara transa. xD Och vart kommer Kanada in kanske ni undrar då? Jo han sjunger att han vill jobba i British Colombia som är en stat i Kanada och han har en kör av Kanadensiska skogsvaktare bakom sig. Mycket fint mycket fint.

Michael Palin i sitt esse. Vore han 50 år yngre så ! Likadant med Graham Chapman, vore han 50 år yngre, mer levande och mindre gay. Då jävlar !


Men puss


Mästereldarn

Hallåja barn


Idag är jag mästereldarn ! Dock är veden slut, och jag är både för lat och för svag för att gå ut och hugga. Så jag rensade i min plånbok och slängde in lite kvitton. Eller lite kvitton, flera månaders kvitton typ. Och så hitta jag en platta öl på mitt rum med, men det vara bara två öl i, så dom flytta jag på och slängde in plattan. Vilken eldare jag är va? Nu börjar jag dock få brist på saker. Och jag tror inte det är uppskattat om jag eldar kökstolar?


Förövrigt så låg jag på min spikmatta och prata med katten förut. Det är normalt beteende minsann. Men hon låg ju brevid :O Och jag hade en sak jag behövde tala om. Så då fick hon lyssna :D Fyfan jag är nog psykiskt störd eller nåt tror jag ! :D


Förövrigt så saknar jag min bror lite :O Men säg inte det till nån bara.


PUSSARÅ :*

Dick Axelsson vår frälsare

Hej små barn


Hockey är en trevlig sport igen. Så jag ska inte byta till Sqaush. För Färjestad har börjat vinna igen. Vunnit två bortamatcher. WOHO ! :D Och det bästa av allt, Detroit har hävt Dick Axelssons avstägning. Så vår pojk är tillbaka, är det inte fantastiskt så säg? :D Blir ju alldeles till mig <3


Har ni inte hört det roligaste då? I en match i KHL blev det 651 utvinigsminuter i en match xD Hur jävla många timmar är inte det eller? Jävla tur att man inte gick på den matchen alltså. Iofs brukar jag inte gå på KHL matcher. Är lite långt till Ryssland.

Pussarå <3


Broder Daniel

Hej barn


Som ni kanske vet är jag och min Joel Kraft typ Broder Daniels största fan. Och om det är något jag hatar så är det folk som gör dåliga covers på denna ljuvliga musik. Som typ Anna Ternheims version av Shoreline. Den får mig att vilja spy. Men min Joel har hittat en spännande liten låt av en man som heter Anton Kristiansson. Han har tagit musiken till Wirlwind och gjort sin egna text till den, Lilla London heter låten och är helt klart lyssningsbar. :) Och det roligaste är nästan att Henke Berggrens, Broder Daniels sångare har sagt att han tycker att den är bättre än deras version. xD


Förövrigt har jag vart på Ikea idag, och köpt massa onödiga saker :D


PUSS :*


Bloggelibloggisch

Namen mina barn

Har ni saknat mig? Inte det? Nej jag förstår er, så dåligt som jag bloggar för tillfället. Får skämmas lite för mig själv faktiskt !


Men jag har haft att stå i :O Typ umgåtts med den där horan som utnyttjar mig, firat att Freddy har nått den ljuva åldern 20 år och joppelijoppat. Ja ni hör ju själva, finns inget utrymme för bloggande där inte ! Men nu är jag tillbaka mina vänner ! Tills nästa uppehåll vill säga. Och det börjar typ nu, för nu har jag inget mer att säga er !



Full Hampus och snygg Evelina ! Det gillar vi ! :*


Håkan Andersson ditt as

Nu så är Håkan Andersson talangscout i Detroit Red Wings med här. Det aset hatar jag. Det är ju han som har tagit min älskade Dick ifrån oss. Fyfan, jag vill kasta nåt på tvn !


Min filosofi/religion/pyskologi lärare hette Håkan Andersson. Fin man, jag hatade dock filosofi och psykologi. Mitt svar på frågan om vad som kännetecknar en filosof är tidlöst. Dom har för mycket fritid. Kan ju hoppas att Håkan skratta när han rätta mitt prov iaf.


PUSS


Felfelfelfelfel

Nu måste jag rätta Chris Härenstam lite. Han säger att André Pettersson får mycket istid i Sveriges bästa lag HV71. FELFELFELFEL. Så länge inget annat lag har vunnit SMguldet är den föregående vinnaren Sveriges bästa lag. Dvs Färjestads BK <3 trots att dom spelar som ett gäng bajssäckar för tillfället. Men det är ju en annan sak mina vänner. Regerande mästare lika med Sveriges bästa lag.


Förövrigt leder mina Småkronor med 3-0. Mer än två perioder kvar. Tror på brons. Det är dock bittert, mycket bittert. USCH !


Men pussdå


Hycklarevelina

Hej barn


Jag kom just på en grej. När jag gick i 1an så skällde jag på mitt ex för att han hade sumpat Matte D på grund av ren lathet. Men nu förstår jag honom. För vad gjorde jag för vettigt i 3an egentligen? Förutom att skolka,sova på lektionerna ,dryga mig på proven och faila i projektarbete. Men jag skyller allt detta på min egen diagnostiserade ADHD. Men usch vilken hycklare jag är, Robin fick ta skit men jag blev likadan. Bra Evelina ! :*


Förövrigt så visar trean Stolthet och Fördom. Den är fin. Mycket Fin. Mr Darcy :*


Men alltså hajkaj


Hockey is my religion

Hallåja


Jag vill inte prata om gårdagens semifinal. Då börjar jag typ gråta. Jag och min Mörtin har iaf mördaruppdrag i Kanada att sköta så att säga. Dåligt går det för mina andra grappar med. Usch, jag tycker inte om hockey längre. Ska byta sport till Sqaush.


Påtal om annat, igår köpte jag ett par nya jeans. Shit när köpte jag jeans överhuvudtagt? Har ju bara blivit jeansleggnings som spricker på samma ställe. Åh mina ljusa, may you rest in peace. Men nu kände jag att det blev ett sidospår här. Det jag skulle berätta var ett MQ har rea ute på Elins Esplanad, och eftersom att jag är så omoralisk och shoppingdjävulen fick tag i mig så blev det ett par jeans. Och jag älskar dom. Ju mer jag har på mig ju mer älskar jag dom. Vill ha samlag med dom ! Ja alltså inte med byxorna på, utan samlag med själva byxorna ! Så fina är dom !


Och på tal om shoppingdjävulen, Life of Brian och The holy grail ingick i ett 2 för 99 erbjudande på CDON.COM. Någon som tror att jag kunde motså? Nej tänkte väl det. Så nån dag anländer dom i min låda. Och då ska det skrattas ! What are you going to do? Bleed on me?

 

PUSS


Monty Python

Hallåja


Monty Python har jag älskat sen jag såg deras filmer för några år sedan. Men eftersom att jag påvisar stora tecken på ADHD så blir jag ibland besatt av vissa saker. Och för tillfället är det Monty Python. Och sikka grabbar va? Dom är ju helt underbara. Men det jag tänkte blogga om nu är faktiskt det tal som John Cleese höll på den bortgågna medlemmen Graham Chapmans begravning. Mycket fint äre. 

A private memorial service for Chapman was held on the evening of 6 December 1989 in the Great Hall at St Bartholomew's Hospital. Cleese delivered his eulogy, which began as follows:

Graham Chapman, co-author of the "Parrot Sketch", is no more.

He has ceased to be. Bereft of life, he rests in peace. He's kicked the bucket, hopped the twig, bit the dust, snuffed it, breathed his last, and gone to meet the great Head of Light Entertainment in the sky. And I guess that we're all thinking how sad it is that a man of such talent, of such capability for kindness, of such unusual intelligence, should now so suddenly be spirited away at the age of only forty-eight, before he'd achieved many of the things of which he was capable, and before he'd had enough fun.

Well, I feel that I should say: nonsense. Good riddance to him, the freeloading bastard, I hope he fries.

And the reason I feel I should say this is he would never forgive me if I didn't, if I threw — threw away this glorious opportunity to shock you all on his behalf. Anything for him but mindless good taste. ...[5]

Cleese continued after a break from laughter in the audience, claiming Chapman had whispered in his ear the night before, when he was writing the speech, saying:

All right Cleese. I know you are very proud of being the very first person ever to say 'shit' on British television. If this service is really for me: Just for starters, I want you to become the first person ever at a British memorial service to say 'fuck'.

Palin also spoke and said that he liked to think that Chapman was there with them all that day — "or rather, he will be in about twenty-five minutes," a joke in reference to Chapman's habitual lateness when they were all working together. Afterwards, Idle led other surviving Python members along with Chapman's family and close friends, in a rendition of "Always Look on the Bright Side of Life" from the film Monty Python's Life of Brian. Not to be outdone by Cleese, Idle was heard saying during the song's close: "I'd just like to be the last person at this meeting to say 'fuck'. Thank you very much, God bless you, Graham."


Detta har jag mycket fult snott från min favoritsida Wikipedia !



Sikka grabbar va? Youtuba och ni kommer dö av skratt, jag lovar. Annars hugger jag av min höger fot :*


Smstrackasserad <3

Hallåja


Titta igenom min inkorg i mobilen häromdagen och insåg att min bästa vän smstrackasserade mig på nyår. xD

01:38 : Kommer till er nu !

01:44 : Kommer baby !

01:49 : Kommer strax älskar dig så jävla mycket <3

01:53 : Jag nai Kim kommer !


Inom loppet av ungefär en kvart har hon alltså skickat fyra sms med ungefär samma innebörd? xD


Pussrå


Krunis

Markus Krunegård är ju inte vad man kan kalla för särskilt bra. Men nu har jag hittat en bra låt med han. Hollywod Hills heter den.


Svart är ingen färg det är så man känner sig
Tom är ingenting och det var tomt i mig



Bra sagt liksom ! Annars så brukar jag och Malin mest driva med hans fantasirikedom i låten ibland gör man rätt ibland gör man fel. Jomen bra du !

Nyår och annan random skit

Hallåja


Här hade det ju inte bloggats sen Nils Dacke startade blogg fenomenet ! Men en kvinna har ju stått i. Mest med att jobba, fira nyår och mysa med min Sabina som var här på besök ! Så jag har bara haft det bra under mitt lilla avbräck !


Puss på er ;*

RSS 2.0