Typ 10 liv


Har inte jag sagt att cyklister är stenhårda eller? Min kära svåger bara trillar ner i en ravin och sen så cyklar han vidare! Inga konstigheter :)

Nytt inlägg

Chaaaa


Va äre för dag idag? Nån som vet? Nej inte jag heller. Mitt jobb gör mig förvirrad. Jag har jobbat 9-19 två dar i rad, så jag är bara på jobbet konstant. Om nån har saknat mig alltså ! Men idag börjar jag faktiskt inte föräns vid 10, woho !



PUSS

Inga konstigheter alls


Varken konstigt eller stalkeraktigt alls! Bara en 20årig(kanske typ 12årig i sinnet) kvinna som har en fin bakgrundsbild :)


På bild ser ni också mitt nya blåa nagellack som jag köpte idag. Kände mig lite trött på vitt som jag har haft oavbrutet sen typ Nils Dacke startade trenden nagellack.



PUSS

Viktiga datum

11 augusti - Färjestads första träningsmatch.


28 augusti - Vuelta de Espana börjar.



Japp jag har bara två intressen. Eller nej jag missa ett, 21 augusti - En viss Gurkhyvlare fyller 20 och får fritt tillträde till den gröna butiken, lär aldrig sluta bra!



PUSS

Oskar Linnros

Förutom en massa hockeyspelare, en hel bunt cyklister och två döda bögar så är han nog baske min största idol.


Youtubebloggen

Ska vi byta namn på min blogg till youtubebloggen kanske? Jag verkar ju enbart kunna lägga upp klipp därifrån? Kan ju vara för att jag inte har nån skrivartalang what so ever så jag bara låter do the hard work. JAMENVISST!


PUSS

Allt annat än normal

Jag måste skaffa mig normala hobbys. Eller sluta vara så besatt av dom två jag har, dvs cykling och hockey. Jag har suttit och youtubat och googlat Andy Schleck, Frank Schleck, Fabian Cancellara m.m typ sen jag gick upp. Sjukt normalt, men Fabian Cancellara är ju så sjukt schööön! Ja dom är det alla fina pojkarna.


Men jag vet inte om jag har så bra framtidsutsikter när jag sitter och planerar mitt bröllop med Andy Schleck, min far brukar faktsikt säga att jag är helt dum i huvudet. Man får nog påstå att han har rätt.



PUSS

Buhu

Alltså. Om cyklisterna i Tour de France ändå ska cykla i 21 dagar, kan dom inte bara forsätta i typ 365 då? Jag vill ha mer cykel. NUNUNUNU! För cykel är verkligen den enda sommarsporten som man kan titta på utan att typ behöva väcka sig själv var tredje sekund, jag lovar jag överdriver inte ! Eller speedway är kul med, men det är ju också manliga män på ett cykelfordon!


Herregud, han duschar i början! :G Specilized kan inte utsätta en kvinna för sånt här i sina reklamfilmer!


PUSS

In it to win it


Contador gör det fan svårt att hata han, dom är ju för underbara dom där två.


PUSS

In the air tonight

Alla älskar Phil Collins. Och Carpoolers.


Jooorå så atte

Vi lever! Eller ja Joel ligger och sover så man kan ju aldrig vara säker ! Igår utforskade vi Skövde, och Joel blev helt salig! Han undrade varför jag har undanhållt för han att det finns så mycket snygga tjejer i West Gothia, han sa att han skulle flytta till Skövde med. JA JISSES!



PUSSPUSS


Menlöst

Mitt liv är inte meningsfullt idag, dom har vilodag på Tour de France.


Men vid 16.09 kommer ett tåg till Töreboda. Ett tåg som innehåller JOEL FUCKING KRAFT! :D



PUSS

Bölbölböl



Sluta böla. Jag och Andy kommer inte på middag hos dig hur mycket du än bölar!


PUSS

Can't touch this

Carpoolers <3


Buuuu

Far berätta förut att Contador blev utbuad när han fick den gula tröjan. HOHOHOHOHOHO! Jag säger ju att ingen tycker om han ! Men min Andypandy har bara 8 sekunder upp, och jag känner på mig att han kommer dominera sönder spanjoraset innan söndag!



Jag tror att jag har blivit vuxen, jag gick upp 08.17 helt frivilligt imorse. JISSES!


PUSS

Det är en billig måndag








Jag är djupt förälskad. Och det är en billig måndag i dubbel bemärkelse. Klänningen är Cheap Monday, och den var på rea. HOHO


Min garderob kommer sluta med cheap monday, blommigt och klänningar.


PUSS

Manliga män

Jag tror minsann att hockeybloggen såhär i sommartid har blivit någon sorts cykelblogg. Men ack så trevligt! Och en sak har mina två favoritsporet gemensamt! Nämligen manliga män!


En cyklist skulle ju typ kunna volta ner för en ravin och sen bara ställa sig upp fortsätta cykla. Nejmen nästintill, dom kör med brytna armbågar, skrapsår som inte är av denna värld och massa annat obehaligt. Och min sväger Fränk Schleck han bröt nyckelbenet för sisodär två veckor sen, men nu är han uppe på stålhästen igen! Och för att inte tala om Lance Armstrong, den snubben har väl haft cancer typ överallt där man kan ha det, men han är tillbaka inom sporten, och under förra årets tour var han ett stort hot mot äckelContadorsomingentyckerom(jag lovar han heter så).


Så vad jag vill ha sagt är att cyklister och hockeyspelare är rediga karlakarlar! Till skillnad från ska vi säga tex fotbollspelare? :D



PUSS

NEEEEEEEEEEJ

BAJSBAJSBAJSBAJS! Har jag sagt att jag inte tycker om spanjorer inom sport eller? DOM BARA FÖRSTÖR! Nu senast för min blivande make inom cykelsporten Andy Schleck fucking jävla äckel Contador tog precis över den gula ledatröjan. Hoppas han trillar i en serpentinsväng och bryter benet!


Nej jag är inte alldeles för engagerad, jag är bara som vanligt :D



Stackars lillpojken !


PUSS

Carpoolers

Som jag redan har informerat er om är Comedy Central en fantastisk kanal! Och nu har jag hittat en ny fantastisk serie! Carpoolers, för jävla skön är den! Den handlar om fyra killar som kort och gott samåker till jobbet. Kanske inte låter så kul, men jag lovar er, det är amazing. I senaste avsnittet tog en av dom hand om Prärievarg eftersom att han trodde att det var en hund, och en av dom andra var tvungen att schemalägga att han skulle bråka med sin fru. Ja ni måste bara se påt!


Seeeeeemester

Ja nästan iaf! En vecka och två dagars ledighet! Ja jag tackar och tar emot ! :) Och på tisdag kommer mannen i mitt liv hit. :D (Mannen i mitt liv på ett oäckligt okärleksfullt sätt, jag kände att det behövde klargöras) And it's going to be legen wait for it dary! För att citera allas vår Barney Stinson.



HOHO :D

Schnöögt

Min favoritstäderska alla tider fina Sara har lagt upp fantastiska bilder på fb från den fina lilla grill/kubb/tjejkvällen jag och mina favoritkvinnor hade för ett tag sedan :)



 

Mucho love <3

 

PUSS


Bitterfitta

Idag har jag nog vart världens största bitterfitta. Har vart på svindåligt humör verkligen hela dagen. Så jävla onajs! Men så äre att vara kvinna. Plus att jag tror att min arbetsamhet tär på mig. Men nästa vecka är jag ledig, och då kommer Joel :D Jaaa, min bästa"pojk"vän :D


Men igår var en bra dag iaf, det blev en kväll hos Carolina på 20an, och jag fick äntligen träffa underbara familjen Liljenberg igen. Maria vilken fantastisk kvinna, hennes erbjudande om att spöa upp en person stod fortfarande kvar, man kan ju inte annat än att älska henne ! :D Och hennes lilla familj. :) Och alla som var hos Carolina igår!


Men nu ska jag vara bitter ett tag till !



PUSS

And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now.

Ousch, mår ni inte bara dåligt när ni hör den textraden. Ja det gör jag iaf! Jag menar, hur igenkännande är inte den eller? Hur många gånger har man inte skickat ett lite onödigt lite för kärleksfullt sms till nåt gammalt ragg när man har vart lite för full och velat ha lite för mycket uppmärksamhet. Neehe, det kanske bara var Evelina Lindström som knarkar uppmärksamhet på samma sätt som folk drar linor. Jaja, den mänskliga rasen är patetisk iaf :D


Ja och jag vet att jag är något efter som inte har uppmärksammat Lady Antebellums Need you now föräns nu. Men jag är såpass ocreddig att jag inte lyssnar på kommersiella radiokanaler där den går varm. P3 in my heart forever !



PUSS

Hard N Phirm

Comedy Central är en trevlig tvkanal. Visste ni det? Annars bör ni titta på den. Igår tex så fann jag två pojkar vid namn Hard N Phirm. Dom var loliga :) Sjung massa sjuka låtar. Fina grejjer det :)


Vacchi och Adamsson

Jag har ju förr talat om min stora passion för den fantastiska cykeltävlingen Tour de France. Men halva nöjet på Eurosport är ju kommentatorerna Roberto Vacchi och Anders Adamsson, dom är helt fantastiska och spårade!


"Jag äter läskigt mycket ost" Följt av en väldigt lång diskussion om hur mycket dom äter. Allt detta under en etapp.


Fejna killar ! :D



PUSS

Busy chey

Här bloggas det inte mycket! Men till mitt försvar känns det som att jag knappt har tid med mitt egna liv, därav ingen tid alls till bloggande. Men imorn är jag ledig och ska typ självdö järnet! Och så kommer Sjökon förbi med :D





PUSS

Tour de France

Den gassande(men ack bakom disiga mål) solen kan inte locka mig mer än en bergsetapp i Tour de France! Jag har faktiskt legat ute och pressat hela förmiddagen. Så nån måtta får det allt vara!


Men ack så upprörd jag blir när jag hör att annars så underbara Anders och Roberto på Eurosport har informerat mig fel! Andy Schleck har inte alls brytit nyckelbenet och han är i allra högsta grad fortfarande med på touren! JAAAA säger vi då! Heja Andy!



Farmor <3

Idag fyller världens bästa kvinna och farmor Ulla Lindström år ! Så säg nu Grattis te na ! :)



PUSS


Das Vaterland

Das Vaterland dominiert ! Puss på dom fina bronspojkarna som faktsiskt gör sporten fotboll till en dräglig tillställning. Extra stor puss till Thomas Müller.


Imorn ska dom haschrökande bara krossa dom äckliga långhåriga jävlarna i Spanien, dom andra spanjorerna behöver dom inte krossa lika mycket. Men dom där två långhåriga äcklena ska dö !


Verkar jag brutal? Inte det nej :)


PUSSINEN

Gullufjutten

Haaaaallåååja


Med undantag för lite släktingar och annat löst folk så har min dag i stort spenderats med min Gullufjutten (min granne Sara för er som inte förstår våra interna namn ). Och man kan påstå att en hel del badande har stått på schemat. Och vi båda hade bikinidelar som befann sig lite varstans men just inte där dom skulle vara! Man kan nog lungt säga att jag har visat hela härligheten för fiskarna. Tur för dom, för den tänker jag inte visa för nån annan, speciellt inte nån äcklig man ! JUST DET MALIN CARINA VICTORIA JOHANSSON !



Två Gullufjuttar i onyktraste slaget <3


PUSSINEN

It's my own cheating heart that makes me cry


Jag älskar Skins. Och jag älskar Glasvegas.


Plus att personen som sminkar superbästa och supersnygga Effy (Kaya Scodelario) skulle kunna få ge mig en lektion i hur man får sotade ögon sådär perfekta.


PUSS

Hääääääääälg

Äntligen ! I fem dagar har jag suktat och längtat ! Och nu är den äntligen här helgen. Och det enda jag tänker ägna mig åt är att sakta självdö. Den som kommer med nåt förslag som kräver att jag måste röra mig ur min helgkoma slår jag. Jag är torr nu för tiden. Så äre !


Nu ska jag fortsätta att sakta självdö.


PUSSINEN


Sopsäck

Min BFF har för vana att kalla min fejna(gigantiska) handväska för sopsäck. Jag vet dock att hon gör det med kärlek eftersom att hon är på jakt efter något liknanade själv.


Men det verkar som att det inte bara är hon utan också Farzad och Ramin som hålls med sånt också ! Snygg väska btw.



PUSS


Cant stop love

Jag har statementat förr in mina dar om att Darin är bra ! Och jag håller fast vid det ! Denna låt är ju så fin. Och så är den ju till mina favvisar Vickan och Prins Daniel med. JAHARÅ :D (Jag insåg precis vilken fruktansvärt cheesy männska jag framstår som.)



PUSS

Stalkers

Hoho jag läste en ytterst intressant sak i SLA på jobbet igår. Nämligen att Anton Strålman bor i Skövde nu på sommarn! Så jag har därför övertygat min bästa vän om vi definitivt borde stalka han! En idé som hon inte var främmande för ! :) Jag menar vi har ju redan skämmt ut oss för han en gång, på invigningen av Töreboda festivalen 2009 ( men den ytterst charmanta historien kan ni få höra en annan gång! )


Harå :D


PUSS

Lamt

Lamaste bloggarn jag är! Jag vet ! Men jag har ett jobb(har tyvärr icke hittat nån tillräckligt rik att gifta mig med en, men jag är öppen för förslag!)



Dock så tittade jag nyss på Tour De France, ack så trevligt ! Det förstår ni, cykling är en sport för riktiga män ! Dock så blev jag ack så deprimerad när jag hörde att min favorit schleckare Andy Schleck bröt nyckelbenet under gårdagens etapp och inte kan vara med mer ! Inte ok? Vem ska jag då heja på? Hans bror Frank kanske :)


Men vi säger så :)


PUSS

Grattis KJ

Idag är inte bara Jänkarnas nationaldag. Det är också min bästa vän och en av världens bästa män Joel Krafts 20års dag !

Detta innebär att han givetvis måste köpa ut åt mig när han kommer på besök till byn v. 29 :D


Grattis KJ, jag älskar dig din smutsiga jude <3




 

PUSS


Deutschland über alles

Thomas Müller skulle gärna kunna få övertyga mig om att fotboll är en sport. Jaharå ! Och Das Vaterland bara dominerar, dom gör nästan ickesporten fotboll intressant.


 

 

Nej ousch nu har det vart lite väl mycket fotboll i Sveriges bästa och mest partiska hockeyblogg. Jag lovar att jag ska bättra mig !

 

PUSSINEN


Satuuurday

Hallåja


Trots omständigheterna ska jag försöka göra nåt bra av denna lördag ! Planen är dyngrak med min bästis ! Känner att det är vad jag behöver! Så hon och Igor kommer och hämtar upp mig om ett par timmar, och innan dess bör jag se ut som en bruklig männska, så jag vet inte varför jag sitter här och knåpar ihop ett menlöst blogginlägg egentligen? Men jag saknar min hårboll, jag ville bara säga det.



Du är mitt största stöd. Always <3


PUSS

Grattis Håkan

Idag fyller vår käre VD och kanske den största(men ändå en av dom minsta) Färjestadarna genom tiderna hela 50 år !





Imponerande statistik därsan


PUSS

Lilla hjärtat

Mitt lilla hjärta


Jag kommer sakna när du kryper upp hos mig om kvällarna. Jag kommer sakna ditt säregna läte när du hoppar. Jag kommmer sakna när du kommer farande som en tok när man öppnar dörren. Jag kommer sakna ditt dampande med mattorna.Jag kommer till och med sakna det faktum att du misshandlade mina fötter. Jag kommer sakna allt med dig min fina lilla katt. 


RIP Flisan <3
Oklart datum augusti 2006 - 2 juli 2010


 




PUSS PÅ DIG





Catch me if you can

Vad ilsk jag blir på Putify att denna fantastiska låt icke går att finna där. EJ OK !



Gamla ullevi

Jag har aldrig någonsin varit ett Kent fan, jag har snarare tyckt att dom är ganska lama. Men jisses denna låt alltså. Bra skit.





PUSS

RSS 2.0