Vilka är dom där?


4.52 in i klippet, spana efter en man i randig tröja! Där står vi och filosoferar!


PUSS

Hihihi




PUSS

Big brotha

Jag har ju inte gett min åsikt om Big Brother än känner jag!


Men jag tycker det är bra! Förutom lite fjantiga inslag, som typ det här Hunk Eden? Förstår inte alls vitsen med det faktiskt? Men att kika på dom i själva huset tycker jag är loligt! Speciellt nu när den där störiga Rickard är borta!


Och Tobias och Peter är helt klart mina favoriter, hur kan man inte gilla dom sköna grabbarna?





Haha, älskar att jag skriver om Olof Palme i ett inlägg och sen om BB i nästa! En bergochdalbana mellan ytlighet och seriositet, precis sådan jag är!


PUSS

25 år

Idag är det 25år sedan han gick ur tiden, dvs våran dåvarande statsminister Olof Palme, givetvis minns jag inte detta eftersom att jag inte föddes föräns 4 och 1 halvt år senare.


Men som den sosse jag är så känns det allt lite i hjärtat! Och jag tycker det är sorligt att ett mord på en statsminister kan hanteras så oerhört dåligt!





PUSS

Duttit Bodan

Åh vad glad man blir när man tittar på svt's X-games kavalkad och Daniel Bodin är med! För det första är det ju svinkul att svensk vann två guldmedadljer detta X-games! Och han är en sådan jävla skön person, en sådan vinnarskalle! Och som han sa i en intervju "Jag är ju inte en fotbollspelare som går och gnäller i 90 minuter för att jag har ont i ett knä!" HOHO, alla hån mot fotboll älskar vi :)




PUSS

På den sköld du klär

Jisses amalia vilken jävla bra hockeymatch jag var på igår! Det var längesedan jag såg Färjestad spela så bra, och så enkelt! Jag bara njöt av hela spektaklet :) Och det är efter sådana matcher man verkligen älskar hockey! Riktig jävla slutspelstämmning vare! :D



Det är snart 30år sedan första smguldet kom till stan, detta firades innan matchen! Och jag och copycaten hockeyorakelt shoppade lite :)

Nöjd_chey_90 :)


PUSS

No more Mr Nice spy

HOHO! Tant röd berättade en fantastisk sak för mig på jobbet igår(Ja tant röd var där trots att hon var ledig!) Nämligen att säsong 4 av Chuck börjar på 6an på måndag! :D :D :D :D


Jisses, vi som trodde att vi skulle behöva vänta jättelänge!




PUSS

1932

Jisses, idag ska jag på höööckey! Det var länge sedan sist!


Dock så har kära kusin Hugo bestämt att det är Färjestad vs HiV vi ska på, kommer bli spännande som skam, lär ju ha hjärtat i halsgropen konstant! Men den senaste Färjestad vs HiV matchen jag var på vann vi, det var tredje smfinalen 2009, misigt!





PUSS

Klä på dig unge man

Ikväll äre match igen! :S


Men i tisdags vann vi faktiskt! Mot Leeeejnköping!


Unge herr Christopher Nihlstorp, klä på dig! Eller kom hem till mig!




PUSS

Avled lite

Jisses, jag såg på Erik och Mackans nya program häromdagen. Jag avled på riktigt när dom krympte en lammulströja i en Geijser. Dom är bra på att göra rätt episka grejjer :)



PUSS

The heart is pumping but the veins are dry




PUSS

Världens bästa vän?

Jag är nog kanske världens bästa vän.


Igårkväll ringde Joel Kraft! Jag svara på följande sätt: "Du kan ju förihelvete inte ringa nu, det är ju Big Brother!"


Han förstod dock detta och blev mycket skärrad för att han själv inte var hemma och kunde se detsamma :)


Jag älskar dig, och tänker inte låta dig åka till Afghanistan och jag så måste kidnappa dig och låsa in dig i en källare!


PUAA

Busy girl

Nu ni! Nu är jag tillbaka efter ett par rätt hektiska dagar!


Jobb, utgång, jobb, lek med Eve och Karl och kickoffande med jobbet! Lite tid mycket som ska hinnas med !


Meeen jag lovade ju er mer info om den lilla utgången! :) Det var ytterst trevligt! Sandra hade fyllt hela 20 år den gamle tanten, och detta skulle ju givetvis firas! Jag tog dock det lilla lugna, jag var dock onykter, det är så jag tar det lungt! HOHO :D Men annars innehöll kvällen mycket öl, mycket rökande med Mackan, mycket skäll på Robin för att han var allmänt störig, och mycket lyssnade på ett skitband bestående av gamla gubbar! Men efter allt detta så tog jag Eve under armen och gick hem till henne i - 20, det var misigt!


Man måste alltid toaposa!

Roppin, han var full :D


Stackars Sofia, hon gick ut på korgen i ett smärre sjukdomstillstånd! (Och nej mitt hår är inte sådär gult, missvisande ljus!)

Oj då :D



PUSS


I will be popular

Gränsen för hur mycket alkohol man kan dricka och ändå klara av att jobba dagen efter är hårfin! Min den här gången gick det bra! Var ju tydligen ute och svira igår, men det spektaklet ska jag be att få återkomma om :)


Och mina fejna män vann igår, mot SSK, med Nihlstorp i mål, misigt! <3


PUSS

Ateljé Hilda Matilda

Igår mötte jag upp Sofia i hennes mors lilla butik, supermysigt ställe!


Och jag fick ett jättefint gjutet hjärta av Monica! :) Kika in vettja!




PUSS

"Spelar det roll vilket diskmedel man använder?"

Hoho, har precis talat i telefon med i Emma i typ en timme! :) Mycket trevligt!
Ska kanske besöka henne i hennes nya hemstad Nässjö i slutet av Mars! Vill träffa Vadstenabrudarna jue!






PUSS

Nostalgikväll

Håhåhå, igår lekte jag med Sofia! Vi hade någon sorts nostalgikväll! Det var ytterst trevligt!


Kvällen innehöll mycket choklad, våran favoritstripparbög, mycket fina Eurovisionklipp och mycket mer! Ack så trevligt det var!




PUSS

Giiiiife me Sonntag

Håhå, på söndag blire mysigt! Då har nya säsongen av Big Brother premiär i tv11!


Förr i tiden när det begav sig så hade inte min familj kanal 5. Men förra sommarn när jag var en arbetslös kvinna som var vaken nätterna igenom så visade tv400 säsong 2 och 3 av Big Brother, så jävla ägande säsonger! Så detta ser jag sannerligen fram emot! :)




PUSS

Hannu-Pekka

Den oklippta textade versionen! Älskar att gull säger att detta är det sista han ska göra med The Dudesons, men 6 år senare är han fortfarande i farten! HOHO :)




PUSS

Glattis Torpet

Idag fyller Christopher Nihlstorp 27 år! :) Av mig ska han få mig själv iklädd raffsett i en tårta!
Undra om han får en finmiddag av Dicken och Peppe? Åh, jag skulle hugga av mig en arm för att få hänga med dom pöjkara!




PUSS

Gulligull

Inte nog med att dom bakar muffins ihop, dom är elaka mot varandra också! HOHO :)

Blir ju lite matt på tv4 dock, Dicken i Dyyyrgårdenklädsel? Hmmm.





PUSS

Mys och gos

Okej, att Spaniens cykelförbund knarkar på heltid vägs lite upp av detta! Kanske helt enkelt får sluta titta på cykel och fokusera hela på hockey! :)



Välkommen hem till Dicken!


PUSS

Jävla hittepå

Spanska cykelförbundet, vilket jävla hittepå förbund! Nu har dom jävla nötterna upphävt Alberto Contadors avstägning, utan anledning i princip! Hoppas WADA överklagar detta snabbt som satan! Annars har vi en Gurkhyvlare som lär gå bärsärkargång!


PUSS

Cliffhanger

MY GAD! Vilket jävla cliffhangerslut Sherlock hade då! Dog ju lite inombords! Hur skare gå för pojkarna?!?!!?! Jävla Morarity! Men jag får ju DVD nästan vecka, misigt!






PUSS

Valentines day, lame

Idag är jag bitter, mer bitter än vanligt. Inte för att jag inte har någon som ger mig blommor och fina presenter. Utan för att denna dag är så sanslöst fjantig! Jag förstår inte alls grejjen med att visa kärlek bara en dag? Varför kan man inte visa det alla dagar? Jag visar dock aldrig kärlek, lite för hård och cool för det! HOHO




Kanske den finaste låten om kärlek.


PUSS

Soooumi

HAHA, jag tittade på den sista matchen i LG Hockey games igår. Dvs Sverige mot våra ärkemotståndare i hockey, Finland!


Och det var roligt, för finnarna är ju verkligen inte världens vackraste folk! Jag vet tre snygga finnar, och en som är söt för att han är tjock och rolig. Ja det är givetvis The Dudesons jag talar om! Mihihihi :)







PUSS

"Har du varit extra hård på sistone?"

Hoho, igår var jag på Knistad och åt och drack gott med dom fina tanterna på Sveriges bästa apotek! Det var en ytterst trevlig tillställning med mycket skratt kan jag minst sagt påstå!


PUSS

My man

Fina Dicken gör supersuccé i Tre Kronor, ja han är ju fin ! Så nu är Detroit tydligen sugna på han igen! (Jag är alltid sugen på han). Men frågan är ju om Dicken vill komma tillbaka dit, och känner jag honom rätt så lär han ju definitivt bara skriva ett envägskontrakt i sådana fall! Men vi kan ju hoppas på att han stannar hos oss, tyvärr ingen stor chans!



PUSS

Don't be afraid it's only love

Den som musiksätter Skins är nog lite av ett geni. Det var ju faktiskt i trejde säsongen som jag upptäckte Glasvegas.


Och nu har jag tittat på tredje avsnittet i säsong fem. Så mycket bra musik, jag blir alldeles te mig !






PUSS

Pharmasuit

Om eran chef nån gång säger att "Nu ska vi byta datasystem!", protesera då hejvilt!


Igår bytte vi datasystem på jobbet, och dom två senaste dagarna har varit hektiska och livfulla, igår däcka jag som en liten gädda innan klockan halv 10 ! Så jobbig var gårdagen! Och ändå så har jag och Fröken E det väldigt enkelt i våran kassa! Tant H och Tant A-K har sett alldeles bekrymade ut idag eftersom att dom inte har fått ordning på varorna i datorn!


Men imorn så ska alla tanter och fröknar på Sveriges bästa apotek äta god mat och bada badtunna! Det ska bli mys och gos!


Nu har jag en dejt med ett par ostkrokar!


PUSS

Provocerande

Ja, jag har skrivit om detta förr. Men jag såg på Efterlyst i onsdags, och jag blir så provocerad! Läktarbråk hör icke hemma i elitserien! Och vad dom visade på efterlyst gjorde mig bara galen, det var Solnatattare som sparkade och slog på en säkerhetsvakt!?!?!! För guds skull männskor, jag har också vart så arg så att jag har velat puckla på spelare/ledare/fans i motståndarlaget, men jag har en spärr som hindrar mig från detta! Och vad hade säkerhetsvakten gjort egentligen? GAH, jag blir arg!


Men nog talat om Solnatattare, Efterlyst är trevligt att titta på när Jens Lapidus är med. MIHIHI! Mer böcker från honom tack.





PUSS

Torpet!

Torpet ska flytta hem till mig, han vet bara inte om det än :) Blir inga problem för honom att pendla fram och tillbaka till Karlstad varje dag !




PUSS

So you think your dream is over

Frågan är ju om svenska folket(schlagerbögarna) var lätt alkoliserade i lördags när dom inte röstade vidare denna!


Dilbas kjollängd är dock sjukt opassande för en kvinna av hennes längd! Dvs mini.


PUSS

Gullis

Hihi, gullis ser sig själv som favorit i Le Tour' 11! Han är alltid min favorit, och det är ju inte så långt till den 2 juli! (Kan vi säga)

Gulligaste gullbröderna.


PUSS

Euphoria, take my hand

Vem missbrukar Glasvegas nya låt? Ja inte jag inte !


Jag känner att min blogg har blivit en sådan fruktansvärd medelmåtta på sistone. Spenderar väl mestadels av min lediga tid på jobbet? Kanske skulle sätta upp ett tält ute i egenvården, under värkhyllan kanske. Där kan jag campa och hare mysigt! HOHO


PUSS

Take my hand

Glasvegas är fina.




PUSS

Dutti kille

Hoho, finkillen Dick ligger 2a i utvisningsligan! Faktiskt ganska oväntat, eller nja. Han har ju helt klart ett temperament, kanske lite lätt ADHD. Men han är ändå inte en sådan spelare riktigt, fast han har fått många långa utvisningar det senaste! Som då när han var  sur och tog pucken och slängde den i en papperskorg! Så jävla najs! HAHAHA :D






PUSS

Hihihi så fint

Jag råkade visst spontanshoppa på CDON igår. Lite Sherlock blev det minsann! Dock släpps den ju ej föräns 23e februari! Men tänk om jag glömmer bort att jag har köpt den? Vilken välkommen överraskning det blir då!


Jag har sagt det förut, men jag säger det igen! Sherlock är det bästa från BBC sedan Colin Firths badscen i 6timmarsversionen av Stolthet och fördom! HOHO





PUSS

Mys och gos



Nihlstorp voffar. Inte konstigt alls! Pojkarna är avklädda, jag kanske ska sätta upp ett tält där :D


PUSS

.

Efter 11 timmars sömn känner jag mig typ som en ny människa! Förutom att min näsa fortfarande är ett stort inferno av slem, men det verkar man få leva med !


Och idag har jag igentittardag. Kanske låter konstigt för er ! Men jag tittar igen allt som jag har missat i veckan. Först ut var andra avsnittet Skins, lite lätt episkt! Nu väntar An idiot abroad och förra veckans avsnitt av Solsidan. Kan bli pyjamasbyxa hela dagen. En fin dag alltså!





PUSS

Pigg chey

Pigg_chey_90.


PUSS

Mysegrabbarna

Ooookej, nu är jag inte alls arg längre. Allt är förlåtet. Jag älskar Färjestad BK av hela hjärtat! Nio poäng på 3 matcher och man kan få förlåtelse av dom flesta!


Till och med Late night Elitserien var en trevlig tillställning igår! Ett repotage där Grana var med och såg söt ut! Marcus Paulsson var med på veckans snyggaste mål, Alexander Salak på veckans snyggaste räddning! Och kanske det roligaste, Peter Jihde sa att dom hade exklusiva bilder från Färjestads spelarbuss. Ja såpass exklusiva att jag hade sett dom på youtube flera timmar innan!



Christoffer Nilstorp är välkommen hem till mig! Jag diggar också Basses golvsovande, trafiksäkert äre! "Det var nån viss Christoffer Nilstorp som började snarka." "Han verkar trevlig den där Nilstorp!" HOHO


Hej pojkar! Ignorera bara mig, fortsätt klä av er !


PUSS

Im Sherlock Holmes and the adress is 221 Baker Street

Alltså jag tror inte ni förstår hur bra det är! Jag har sett valda delar av första avsnittet flera gånger. Så jävla awesome.





PUSS

Everything is beautiful to me




PUSS

RSS 2.0