Across the universe

är en fejn film !





PUSS





Stay with me

Hallåja


Igår skrev jag ju om In full regalia, och jag tänker inte sluta där. Det finns tre låtar som verkligen handlar om mig, eller som jag iaf känner en djup igenkänning i. Have you ever heard a song, I'll have my way with you Frankie och allra mest Stay with me, ousch jag får rysningar av texten !


And all this time I've been so goddamn stubborn
All this time
So selfish and unkind

All this time I've been afraid
That you would see through me
That beneath the tricks and traits
There would be nothing to love

Här har ni utdrag från två olika partiter i låten, ja ousch säger jag bara ! Malin förstår helt klart vad jag menar !

 

PUSS


In full regalia

Hallåja



Vettni vad? När man inte trodde att The ark kunde bli mer fantasitiska än vad dom redan är, ja då släpper dom den nya skivan In full regalia ! Oh så underbar den är ! Och den är verkligen så typsik The ark helt igenom !


PUSS



Fina människor

Hallåja


Idag har jag baske mig vart effektiv. Jag har bussdejtat Sara, Haft körlektion, Lunchat och myst Eve, köpt en fantastisk(men ack så dyr) mascara, jobbat, fått en hjärtattack på bussen hem eftersom att Malin drog i min väska, trodde ju det var nån läskig jävel och blivit blöt eftersom att pappa hälde vatten på mig.


Ja ni har ju själva, slit och släp och fina människor !


Jag och Malin har nu även en utarbetad plan för helgen och jag tror det kan bli faboulus !


PUSS

Duuude

Hallåja


Vad gör ni kiddoz? Idag har vart en ganska menlös dag. Jag var på jobbet under början av dagen. Det var ganska menlöst, eller ja Anna var ganska rolig, hon tyckte nämligen det var roligt att vara irriterande, så jag bad henne gå hem. Hoho. Men till slut blev faktiskt klockan hela 14.00 och jag fick sällsamt traska hemmåt. Dock så blev jag lite självmordsbenägen i en badrumsaffär innan, det är ingen lek att gå in i en sådan med min mor ska ni veta ! Men väl här hemma så har jag impulshoppat bhar, för er som undrar :D HAHA Herregud, mitt tråkgiaste inlägg någonsin kanske? YES !



Men gud nu minns jag ju vad jag skulle tala om, jag drömde världens konstigaste dröm inatt, jag lovar ! Jag berätta om den för Malin, och hon höll på att smälla av xD Det var faktiskt så pass att jag var lycklig av det faktum att jag vaknade av världens värsta magkramp, jag tror aldrig jag har vart så tacksam å mina magproblems vägnar förut ! HAHA


Men nej ni, nu ska jag ägna resten av kvällen åt The Good vife och Cougar town, två starka kvinnor, det gillar vi !


PUSS



Hej dude


EDIT. Fick skriva om typ halva inlägget för jag verkar har vart full nyss, var typ fullt med fel. Heja mig

Top Model

Hallåja


Här ligger jag och tittar på Top Model, det är korta tjejer den här säsongen. Fejna grejjer ! Den kortaste är ju dock tre centimeter längre än mig. Men anyways, det var inte det jag skulle tala om ! Utan den fruktansvärda draman som dom skapar hela tiden. Gud det är verkligen några som bråkar och snackar skit hela tiden ! Och jag skäms för mitt egna kön ! Det finns fan en anledning till flertalet av mina bästa vänner är män, det är inte lika mycket drama. Eller ja i lördags är ju ett undantag, men oftast är det mindre drama iaf !


Ja det var väl typ det jag ville säga :)


PUSS

Copycats

Hallåja


Ni vet att jag nämnde att HV är copycats och inte kan göra sin egna grej. Kolla här bara ! Vi gjorde det redan 1998 ;)


Hoho <3


PUSS

Spamalot

Hallåja


Jag har upptäckt en sjukt underlig grej när jag står i kassan på jobbet. Jag står jämt och nynnar på samma låt. Nämligen Knights around the round table av Monty Python. Sjukt udda !



Förövrigt så sätter dom upp musikalen Spamalot i Malmö till hösten. Någon som känner sig manad att följa med? :D


PUSS

Da weekend

Hallåja


Här har det inte bloggats ! Det ser jag det ! Men en kvinna har ju vart lite upptagen i helgen ! Både med jobbande och andra nöjen ! Igår så drog jag och min bästa vän på någon slags tillställning i Mariestad. Det blev en trevlig kväll med både krogen, dårbråk, nya bekantskaper, gamla bekantskaper och en ytterst intressant efterfest i Töreboda ! En bra kväll helt enkelt ! ;)


Det ryktas även på byn att HV tog smguld igår ! OUSCH. Tydligen i sudden i Globen. COPYCATS ! Jag vet ett lag som gjorde det redan 98 liksom ;)



PUSS

Buspojkarna

Hallåja


Underbara tjecken Martin Sevc är ju bara helt fantasisk i denna sitaution. Hans klubba går av, men det stoppar honom inte från att stoppa den andra snubben ! Och Dicken står och slår på en kille som är typ en halvmeter kortare än han själv. Ja riktiga buspojkar är det !




Men nu ska Sveriges troligtvis bästa hockeyblogg sova, för imorn ska det krängas alvedon hele dagen !


PUSS

Beroendeframkallande

Hallåja


Här sitter jag och väntar på att säsongen 10/11 ska börja, för jag är så sjukt sugen på att gå på hockey ! Jag vill känna den där känslan när man har så mycket adrenalin i kroppen så att man skulle kunna springa tio varv runt arenan. Jag vill känna euforin som blir vid ett mål och alla bara gapar av lycka ! Jag vill känna stämmningen i hallen innan nedsläpp när alla vrålar med i På den sköld du klär ! Jag vill till och med känna av bitterheten vid en förlust. Så beroende av ishockey är jag. Skulle det gå injicera i venerna skulle jag göra det ! Och nu när det dessutom känns jävligt bra med spelarläget inför det här säsongen så vill jag bara ha den nu nu nu !


Spela hockey året om? JATACK



JJ vår hjälte ! Jag var där, och jag grät för det var så fint :')


PUSS

Haaaarå !

Hallåja


Idag har jag mycket fint att säga ! Tex att Christian Berglund har skrivit på för Färjestad ! WOOOHO ! Nu är det bara tredje stora hemvändaren kvar ;) Och för att citera Bergis : - Nu är det bara "Walle" (Rickard Wallin) kvar. Kommer han inte får han stryk, hotar Berglund kompisen Wallin. HAHAH :)


Och nu när jag surfa in på Färjestads hemsida så ser jag att Färjestad har gjort klart med Rögles målvakt Nihlstorp! Det går fort och händer mycket ! Runken ligger i, två spelare igår och två idag ! Nu är det bara Rickard, Dominik och Sevc som fattas. Sen så är vi redo för att lyfta Le Mat våren 2011 !


Och för er som inte är intresserade av hockey, idag har jag vart hos fantastiska Mikaela och friserat och färgat min lejonman, ack så vackert det blev ! Ni får se nån dag :) Sen fika jag med Eve också, det var mys <3


PUSS

Dicken

Hallåja


Idag kan man också läsa att Dicken ska åka på träningsläger i Detroit till hösten. Som ni kanske vet så är han bara "uthyrd" av Detroit till Färjestad. Men vad sötekillen säger är också att om han inte får en plats i Detroit och förpassas till farmarlaget så återvänder han till Sverige! Så även om jag vill att det ska gå bra för min favoritspelare alla tider alla kategorier så kan jag inte annat än att hoppas lite. För jag vill ju helst ha Dicken så nära som möjligt( bara jag som tolkar den meningen fel? )




PUSS

Frögga !

Hallåja


Idag är jag klaaaad ! För Jonas Frögren har skrivit på för fyra år med Färjestad ! JAAA, fina killen ! Nu lär det smälla gött i sargen !


Jag läste en intervju med Karlskogapöjka Johan Motin som är över i AHL och prövar lyckan med, och jag undrar, när blev han ofinnig och skäggig? Och varför har ingen sagt det till mig?



Det är så manligt så att jag blir alldeles till mig


PUSS

Jaaa Rickard !

Hallåja


Idag finns det en anledning till att titta på den avskyvärda finalserien mellan äckellagen(och då tänker jag faktiskt inte på Gustaf Wesslaus skägg) utan det faktum att Rickard Wallin är med som expert i studion ! JAAA :D Han står det och ser fin ut och uttalar sig klokt, precis som vanligt :)

Fiiiiint <3

 

PUSS


Neil Patrick Harris

Hallåja


Jag kollade på How i met your mother igår, och jag bara undrar? Allas vår Barney även känd under sitt riktiga namn Neil Patrick Harris, måste han vara så gay in real life? För jag såg hans nakna bringa i gårdagens avsnitt, och jag dog lite ! Varför är bögar alltid så fit for fight? SVARA MEJ? haha ;)



Fjortisdunkarn

Ni får ursäkta mig att jag blir så påverkad av min (22åriga)fjortisbror att jag faktiskt uppskattar sånhär musik !
Men den är ju verkligen illgo !



PUSS

Inte så tokigt inte

Hallåja


Min lördagskväll blev inte så tokig sen, min kära Sjöko ringde och fråga om hon fick komma förbi, och när hon är så söt så att hon ringer och frågar och inte bara tränger sig på, ja då måste man ju säga ja ;) Haha nej skämt åsido det var så underbart att bara umgås vi två på tu man hand igen, var alldeles för längesedan vi hade en riktig pensionärslördag med allt det innebär !



På västfronten intet nytt ! Dvs inget nytt på Färjestadfronten, Runken verkar ha tagit semester eller nåt?


PUSS

Cheryl Cole <3

Cheryl Cole är typ nästan min nya idol <3 Haha, den första på länge som inte är aktiv inom sporten ishockey !


Tänk er lite smålullig på en förfest till den här låten ! Ge mig sommar och öl tack :G


PUSS

Ho-ho-hockeyfrilla !

Haha, läs det här ! Vilken stjärna va :)


PUSS

Parachute

Hallåja


I don't need a parachute baby if I've got you
Baby if I've got you I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall, down, down, down


Jag säger det allt för sällan, men Usain du är typ sååhääääär bra <3





Cheryl Cole - Parachute


PUSS  

Baseballjacket

Hallåja


Som den sportchick jag är kunde jag ju absolut inte motstå att inhandla en av Ginas baseball jackets.
Och med sportchick menar jag givetvis alla coola vintersporter och inga gay sommarsporter, den enda sommarsporten som jag accepterar är cykel !


Dude, pudding på köpet !


PUSS


Saturday

Hallåja kids


Ni får ursäkta för att min annars så sprudlande uppdatering har minskat en aning, jag tror jag lider av någons slags inspertationstorka ! Men ack, inspiriationen kommer nog tillbaka tids nog ! Jag menar det är ju snart hockey vm ;) HAHA


Vad ska ni göra idag då? Inget? Men kom och lek med mig då? :O



PUSS

Sorry kids

Hejsan kids


Här har det inte bloggats ! Men jag har en anledning, egentligen skulle jag ha jobbat både idag och igår, men jag har tyvärr fått sjukanmäla mig pga av att min mage är helt knust, far min tror att jag har magkatarr men efter lite rescherande från min sida så har jag kommit fram till att det är det icke minsann ! Tur det, har hört att det är lite påfrestande nämligen !


Annars på hockeybloggsfronten finns det inte egentligen så mycket att säga. Ni kan ju dock läsa det här, det är ganska trevligt kan man säga! Fina killar och så :) Ikväll börjar dessutom den där förskräckliga finalserien, ousch fyfan !


Förövrigt kom min mor hem från Barca inatt, och hon hade köpt en jättefin klänning till mig förstår ni ! Om jag får tag på en kamera nånstans så kan ni få se den :)


PUSS

Elite prospects

Hallåja


Nu ni vänner och bebisar händer det saker på min favorit sida Elite prospects. På roumors om spelarflytt finns Christian Berglund och Jonas Frögren med, alltså från sina lag till Färjestad. Och på Doubtful roumors(tyvärr) hittar vi Rickard Wallin, Pelle Prestberg och Dominik Granak ! Vad lycklig jag skulle bli ! Men som sagt allt är bara rykten än, aaaah jag vill veta !



PUSS

Aldrig fucka upp

Hallåja


Förut satt jag ute i den underbara solen och läste färdigt Jens Lapidus andra bok "Aldrig fucka upp". Och jag säger då det små barn ! Jens Lapidus är vår nästa stora författare, Aldrig fucka upp hade en så oerhört oväntad och hisnande slutkläm så det finns bara inte ! Likadant var det med Snabba cash. Så jag säger : Mer böcker på temat Stockholm Noir till folket tack ! Och Aldrig fucka upp som film tack, jag menar Snabba cash var strålande som film, jag tror detsamma om den här !



PUSS


Den nye sportchefen och hans talangscout

Hallåja


Jag och far har inte varit helt nöjd med Tomas Rundqvist första år som sportchef, jag menar bara det faktum att vi kallar honom för runken kanske säger en hel del. Så vi kom på att far kan ju bli sportchef ! Ja han själv påstår iaf att han skulle sköta jobbet utmärkt? Hmm? Men i vilket fall som helst gav jag förslaget att jag kan vara hans talangscout ! Dvs personen som åker omkring och scoutar nya spelare typ!


Och vet ni vad far påstår då? Att jag bara kommer scouta spelare som jag tycker är snygga? :O Okej han har rätt, det skulle. Men tänka sig Färjestads bk skulle ju lätt bli elitseriens snyggaste lag, hoho !


Och jag som en kvinna måste ju faktiskt erkänna att även om jag lever för hockey och ser det lite som min religion så är det ju delvis för dom trevliga skäggiga muskulösa männen som spelar, men allra mest pga av min kärlek till Färjestad och sporten som sådan, männen är ju bara ett trevligt plus. HAHA :)



Heino som igår med sitt Aik blev klar för Elitserien igen. Framtids mannen Rickard, om han bara får tummen ur och kommer hem till Färjestad igen kommer älskade Rickard leda oss in i framtiden. Och allas vår älskade Kåberg, mannen med dom vita handskarna ! <3

PUSS

Telephone

Oh i love it ! Påminner ju nästan lite om en av mina top 10 favoritserier Prison Break. Men bara nästan lite, HAHA. :)


"Im sick and tired of my phone ringing"


PUSS

Far i sitt esse

Hallåja


Jag har ju redan berättat om den livliga tillställning på 12an i fredags. En ganska rolig händelse inträffa då som jag nu hade tänkt förtälja ! :)


Jag och Karl Mann stod och rökte under fläkten och jag håller i en cigarett väldigt synligt ! Då kommer min far fram.

Far: Men Evelina du röker väl inte?

Jag: Nej det gör jag inte

Far: Nej det är bra!


HAHAHAHA jag menar här står jag med en cigarett fullt synlig, men jag röker inte. Ja det var kul när det inträffa. xD


PUSS

Kvalserieblöggah

Hallåja


Här skare bloggas om kvalserien ! För finalserien i elitserien vägrar jag uttala mig om, ni kan inte tvinga mig !


Men kvalseriens sista omgång är precis färdigspelat, och det blev AIK som joinar Södertälje ! Detta betyder att Rögle inte längre är att elitserilag. Och det hade jag tänkt mig att vår sportchef Tomas Runken Rundqvist kunde ta och lyfta på luren och ringa Dominik Granak och böna och be för att få hem honom till dom rätta trakterna ! Så Runken nu jävlar fixar du det här !


Förövrigt tror jag AIK spelar en säsong i Elitserien sen blir det respass ner till Allsvenskan igen. Jag kolla på matchen mellan dom och Växjö förut nu, och skillnaden jämt emot elitserien är milsvid ! Dock så är det ju lite kul för AIKs målis den förre detta FBKpöjka Christoffer Heino Lindberg att få besöka dom fina kvarteren igen !



Hej Dominik ! Kom tillbaka så kan vi kramas ! :) Det gäller även dig Jonas !

PUSS

Kom igenråå Henke !

Hallåja


Henrik Sedin har gjort 4 poäng i nattens NHLmatch. Det är bra jobbat av tvillingkillen. För då drar han ifrån Ovetchkin i poängligan, fast om hurvida Henrik eller Ovie vinner är inte mitt stora problem, det är gossen på tredje plats som absolut inte får vinna ! Kan ni gissa vad det är för tattare? Jo Sid the Kid förstår ni, och han vill vi absolut inte överhuvudtaget se som vinnare ! Är det förstått? Inga äckliga kanadensare här inte ! En ryss som är min brors våta dröm kan jag acceptera ! Men helst en svensk ofc. :)


PUSS

Ett och annat smått och gott

Hallåja


Nu har jag en hel del att förtälja sen jag senaste satte min fot här. :)


I fredagskväll var det trevligt ! Min favorit Karl Mann bjöd över mig till 12an, och där vill jag lova att dom ställde till med kalas. Jag och Karl var nyktrast, och då kan jag ändå inte kalla mig själv för nykter xD Men jädrar i min låda vad roligt det var !


Men sen morgonen efter när jag skulle upp i ottan var det inte fullt lika kul. Min mor skulle ta sig en sväng till Barcelona så jag åkte med henne till Skövde för att göra alla nördars våta dröm, HÖGSKOLEPROVET ! Det var nog kanske inte riktigt min grej, men jag hade ack så trevligt sällskap av Ida hela dagen, fin tjej det !
Fullt med lumpare vare och ! Jag var ju livrädd för att springa på K, dock så är ju han kanske aningen för korkad för att göra något sådant, HAHAHA. Nejmen det hade vart jobbigt, jag har inte träffat honom sen jag dissa honom med mina bitchiaste fasoner ! HAHAH


Ja detta var väl allt av värde denna soliga dag!

Jag återkommer friendz


PUSS

White panties

Hallåja


Idag grävde jag lite i min garderob och insåg att det var dags för säsongspremiär för dom vite jeansen ! Jag köpte dom förra våren, men har bara använt dom typ max 3 gånger? Jag förstår inte varför, dom är fierce ! Så nu mina vänner måste ni tvinga mig att använda dom mer? Aight?



Här är dom ! Fast dom ser inte så fagra ut just här, hela jag ser lite underlig ut, men Mickan har likadana på sig, så ni ser två uppsättningar här !

Bilden är förövrigt från Mallis. Åhw <3 Tillsammans med SMguldet, Balen, Studenten och Festivalen det bästa på 2009. Ett år som jag annars förövrigt vill glömma fort, reel deap you know.


PUSS

Inflyttningsmys

Hallåja


Jag har ju inte berätta om min gårdagskväll mina kidz ! Det blev något sorts inflyttningsmys hos Eve i hennes nya lägenhet i Trängen. Ack så trevligt det var med kvinnor och mat ! Det vet vi ju alla att jag uppskattar mat ! ;)


"Det kommer ett hus som det står 3 på, men jag bor i 5" HAHAHA Evelina Hermansson, den eviga virrpannan !


PUSS

Aaaaargh är jag !

Hallåja


Jag är arg ! För det blir Hiv mot Dyyyrgårn i final i hockeyn ! OUSCH, jag ska bojkotta hele skiten !


Men påtal om andra trevliga hockeysaker, imorn är det den 10 april, och då är AHL slutspelet, och det sägs då att Jonas Frögren ska gå ut med att han har signat med Färjestad. JAJAJAJA, Frögga ! :D


Och den 7e maj börjar hockeyvm, jag såg reklam för det igår ! JAJAJAJA :D


PUSS

Det bästa med slutspel

Hallåja


Såhär nu i år när mina boys inte får lyfta Le Mat så måste jag ju säga att det trevligaste med slutspelet är alla dessa skägg. Jag blir ju helt fnittrig, tänkt att enbart ett attribut hos män kan göra mig så fnittrig. Alla män, kör raggningsrepliken vill du pilla i mitt skägg? Jag är fast sen, jag lovar! HAHA Ja herregud, jag har det inte lätt !


Jag menar kolla bara på Rickard här närmast i bild, man vill ju bara pilla lite, inte bara pga av skägget, det är ju Rickard Fucking Wallin vi snackar om, jag vet ju iaf att Karl Mann är sugen ! HAHA



Eller titta här på min trolovade, han har ett riktigt härligt "jag har inte rakat mig på ett par dar skägg". RAOUWR ! Han skulle så få skjuta i mitt mål !


Herregud vad jag inser att jag låter som en överkåt snusktant för tillfället ! Jag ursäktar om någon känner sig obekväm !


PUSS

Fina grååå

Hallåja


Med tanke på gårdagens bloggbomb hade jag tänkt bespara er det idag. HAHA nejmen jag har haft att stå i. Först så skena jag och Malin en valvetfika, ack det var för längesen ! Skagenröra <3 Sen var det rask takt vidare mot Skövde, där jag kanske möjligtvis hade den sämsta körlektionen någonsin(skrek på växelspaken gjorde jag, min körlärare Andreas tror nog att jag inte har alla getter hemma kanske). Efter den förskräckliga lektionen tog jag mig en tur till Trängen och Eves nya lägenhet och hon bjöd mig på paradrätten Falsk Krabba, yummie !


Och det viktigaste av allt, jag har även köpt mig ett par nya fejna gråå converse, den smala modellen. Fina är dom ! Ni kanske får se nån dag :)


Och nu inväntar jag veckans avsnitt av veckans troligtvis bästa serie True Blood :G



Titta vilken snygging jag hitta här i min bärbara lille vän( ja jag använder den igen, trots att den är sämre än Stefan Liv)

PUSS

Fina grååå

Hallåja


Med tanke på gårdagens bloggbomb hade jag tänkt bespara er det idag. HAHA nejmen jag har haft att stå i. Först så skena jag och Malin en valvetfika, ack det var för längesen ! Skagenröra <3 Sen var det rask takt vidare mot Skövde, där jag kanske möjligtvis hade den sämsta körlektionen någonsin(skrek på växelspaken gjorde jag, min körlärare Andreas tror nog att jag inte har alla getter hemma kanske). Efter den förskräckliga lektionen tog jag mig en tur till Trängen och Eves nya lägenhet och hon bjöd mig på paradrätten Falsk Krabba, yummie !


Och det viktigaste av allt, jag har även köpt mig ett par nya fejna gråå converse, den smala modellen. Fina är dom ! Ni kanske får se nån dag :)


Och nu inväntar jag veckans avsnitt av veckans troligtvis bästa serie True Blood :G



Titta vilken snygging jag hitta här i min bärbara lille vän( ja jag använder den igen, trots att den är sämre än Stefan Liv)

PUSS

Partypics

Tjaaa fan


Jag måste ju ge er lite info om två av helgens störtskönaste pics !


Med risk för att framstå som en copycat till Malin, men det är jag ju faktiskt, och hon min :D
Men alltså jävlar i min låda vad jag har saknat att parta med Dårarna, det blir ju aldrig en normal tillställning i dessa männskors sällskap! Fy tusan vad jag älskar er <3


HAHA, jag testade Karl Manns krypa under Bosses köksbord i lördags ! Fråga mig verkligen inte varför? Men i lördags var jag så superduperfull så att jag inte ens kan förklara hur aprak jag var ! Tycker faktiskt att bilden på mig och min bästa bff säger det mesta! Puss pårej världens bästa Karl :*


PUSS

Vilken jävla grej

HAHA


Jag trilla över ett klipp på favoritsajten alldeles nyss. Kolla rå! Det är sjukt på riktigt. xD Men jag tycker att Färjestads röda matchdräkter är svårt charmanta !




PUSS

Magnus Weideskog

Hallåja


För ett tag sen gjorde jag en ny fin musikupptäckt, Magnus Weideskog. Han sjunger små fina låtar på svenska. Som så många andra artister jag tycker mycket om. Men mina kids, lyssna in honom !



PUSS

Duktiga tjejen

Hallelåja


Idag har jag ju vart superduktiga tjejen. Imorse blev det en tur till arbetsförmedlningen, varför känns det som att dom förminskar en som person så sinnesjukt var gång man är där? Jag diskuterade det och allt annat som dom inte klarar av med en supertrevlig tjej vid namn Johanna tror jag som går i samma grupp som mig. :)


Anyways. Nu på eftermiddagen har jag verkligen vart duktiga tjejen numero uno och tagit tag i allt vad utbildningar heter och regristrerat mig på Studera.nu, kollat upp alla utbildningar jag ska söka osv osv. En klapp på huvudet tack? :D


Förövrigt hade jag tänkt påvisa att Broder Daniel är ett av få band som klarar av att göra sin egna musik till en riktig öronvåldtäckt ! Men för att citera älskade Henkebenke(som är påtagligt aspackad i detta klipp) "Musik ska vara ett avtryck av själen och inte en duktig musikers plötsliga infall"



PUSS

Slutspelsblögga

Hallåja


Nej jag kunde inte hålla mig, slutspelsbloggen är till viss del tillbaka ! För jag känner att vi har lite saker att avhandla :)


Jag kollar på matchen mellan Skellefteå och HV71 nu och kommer på mig själv med att vara på helspänn och gapa och svära. Det är nästan så att man skulle kunna tro att jag hejar på Skellefteå. Men är det inte intressant, att samma lag som jag hata för en vecka sen sitter jag nu och vrålhejar på eftersom att jag har ett så innerligt hat mot laget dom möter. Ja det är lustigt vilka känslor hockey väcker hos mig !


Det andra jag tänkte att vi skulle tala om är HVs målvakt Stefan Liv. Han måste ju vara den ojämnaste målvakten i Sverige ? Och han har sannerligen en tendens att klappa igenom i dom viktigste matcherna? Som i slutspel tex? Jag menar hur många gånger måste jag nämna semifinal 7 2006 sista minuten? Hade det inte vart för Björn Melin och Stefan Liv så hade det inte blivit något SMguld för mina boys den gången. Och det känns som att Stefan Liv gör så lätta misstag, och sen i nästa sekund kan han briljera ! Nej ojämn är bara förnamnet !


PUSS

Det lönar sig att vara brud

Hallåja


I torsdags blev det som sagt ett varv på krogen ! Och som den givmilda goda vän jag är så bjöd jag min kära vän Hampus på en redbull vodka, så jag beställde två stycken av bartendern eftersom att jag också ville ha en, han gör iordning dom ger dom till oss och säger det blir 88 kr. Jag blev paff som ett as, men påpeka ingenting! Men nu måste ni hjälpa mig här, han måste ju ha sagt fel? Eller så bjöd han helt enkelt mig(eller för all del Hampus). Hahaha :) Vad tror vi om saken?


PUSS

Sooo kids?

Jani kids jag sa ju att jag skulle återkomma med trevlig fakta. Om veckan för mitt blogguppehåll. Fy på mig !


Men ni förstår, måndag till torsdag blev det hard work work. Ett riktigt 9-6 jobb, så jag kan med handen på hjärtat säga att datorer var det minsta jag kunde tänka på ! Dock på torsdagkväll blev det att svira sina lurviga på krogen, gud så förträffligt ! Och jag säger då det, krogen har aldrig vart så kul som i torsdags. Vi fick ju till och med ett litet besök av Usain Bolt, HAHAHA :)


Och så i fredags mitt i min bakfylla kom ju älskade Sabina förbi, och åkte inte hem föräns imorse, fina tjejen det <3
Hon och jag firade en traditionell Slättepåsk i lördags, dock så tog vi Karl Mann under armen och drog till Töreboda. Det var fina grejjer med fina människor det <3


Men mina barn, i veckan har jag inte så mycket på agendan, så jag ska blogga sönder er !


PUSS

Sooorry kids

Hallå hej


Nu får ni sannerligen ursäkta mig för denna svårt sparsamma uppdatering. Men ack så mycket det har vart att stå i !


Slutspelsbloggen lägger vi ner, och siktar ist frammåt mot hockeyvm. Både Rangers och Toronto missar nhlslutspel så två toppmålvakter kan vi få iaf, gud så förträffligt !


Men ni jag återkommer med mer spännande fakta mina barn !


PUSS

RSS 2.0