Nyår då?

Hallå!
Gott nytt år på er ! :D
Eller nåt, själv finner jag nyår ganska överskattat! Men eftersom att jag ska umgås med mina dårar blir det nog bra! :D Puss på dårarna :*

Har ni tur kanske jag skriver en liten sammanfattning om mitt år, men det har ju iofs inte vart överdrivet spännande, men eftersom att min bloggs största syfte är att tråka ut er så mycket som möjligt så blir det nog så! :D

Men igår tog jag mig en tur till Skövde, och reashoppade lite! ;D Blev ett par skor för 50 spännn! Och en gråmelerad tröja för 150. Funderar faktiskt på att slänga min gråmelerade luvtröja som jag har haft sen 8an, men jag har fäst mig vid den tröjan? Men snart kommer den dock börja trilla isär xD Men efter mitt reashoppande så kom mamma från jobbet och hämtade upp mig, och vi åkte och tittade på balklänningar. Och jag blev kär i en nästan direkt :O Den är helt underbar! :D Men mer om den kanske jag avslöjar frammåt i tiden!

Men vi säger så
PUSS :*

CV på engelska? Men dra åt helvete!

Hallå!

Nån som har lust att byta liv med mig och skrive ett cv på engelska? Inte det nej, nehej jag får väl klara det själv då! Så att jag kommer iväg på den där nedrans praktiken! Men det ska bli sweet, fyra veckor på Mallorca! :D Sol,bad,jobb,party och givetvis jobbande :S Och om man skulle ha en normal hy så skulle man komma hem och vara bajsbrun till studenten, men nu är det ju min hy vi talar om, så soleksem och lättare nyas av rosa kan vi nog vänta oss ! :D

Men jag ska väl försöka få nåt mer gjort på den där nedrans uppsatsen!

Nyår närmar sig med stormsteg, jag säger bara en sak: PARTY! :D

Men vi säger så
PUSS :*

I said take care of him, not fucking TAKE CARE OF HIM!

Hallå !

Igår blev det så att jag tittade på The 51st State, igen! Den är bra tycker jag ! :D Kan ju vara för att jag är kär i Robert Carlyle, dock inte på det där vidriga sättet som vissa äckliga människor förespråkar, utan mer på det där crush sättet som man kan ha på kändisar. Ja fattar ni inte vad jag menar så är ni cp helt enkelt :)

http://www.youtube.com/watch?v=SUyGG4PmELA&feature=related

Men vi säger så
PUSS :*

Rubrik ska man tydligen ha en

Hallå !
Lördag idag tydligen, och jag har sovit bort halva dagen, sov till 1 ! Det tycker jag är alldeles för länge, får lite panik när sådant inträffar!
Och nu sitter jag här och dricker kaffe och pepparkakor med mögelost, ja jag dricker inte pepperkakorna jag äter dom!

Idag fyller Mörtin 17 år! Säg grattis till han ! :D

Vad som väntar resten av dagen eller snarare kvällen vet jag inte ännu, men 5an visar ju ännu en Harry Potter film! :D

Men vi säger så
PUSS :*

Vatra och Voda med Dårarna !

Hallå !

Igår var det tydligen juldagen, och vi dårar var ute och svängda våra lurviga ! Det var trevligt ! :D



Ikväll ska jag har Arn marathon med mig själv ! :D Det ni !

Men vi säger så
PUSS :*

Det blev tydligen jul i år med :D

Hallå !

Som sagt, det blev tydligen jul i år med!

Allt för trevligt måste jag säga! Fick helt cpmycket julklappar :D Typ inte fått så många på 10 år eller nåt ! :P Men inte mig emot, absolut inte !

Men vi säger så
PUSS :*

The 51st State

Hallå ja !

När man har tråkigt så går man in till brors rum och kollar i hans dvdhylla, och där fann jag idag The 51st State, den var bra vill jag lova!

http://www.youtube.com/watch?v=39uabdPrvsY

Se den mina vänner

Men vi säger så
PUSS :*


7 Harry Potter på 3 veckor?

HAllå !
Jag satt just och funderade på om jag ska läsa om alla Harry Potter böckerna? xD Eftersom att 5an visade Fången från Azkaban i lördags så började jag läsa den igen, eftersom att det är min favoritbok. Så då funderade jag på om jag ska läsa om alla på jullovet? xD Men som sagt jag har inget liv, det har jag just suttit och beklagat mig om för Mörtin på msn :) Men han hade inte heller nåt liv sa han. så då är vi ju två om saken iaf! :)

Malin, du finns i mina tankar ! Jag är nervös å dina vägnar ! <3

Men vi säger så
PUSS :*

Glögg är min enda vän en sen söndagskväll ! Nej Malin på msn också ! <3

Hallå !
Baby i'm addicted, thats all i really know. Det är lite så jag känner för glögg ! Plus att jag lyssnar på den Enrique Iglesias låten. Det är hans enda bra låt, plus att jag är på ett jävla humör ! Jag hatar mina hormoner. Det är därför jag lyssnar på den. Men det var inte den låten den här bloggen skulle handla om!

Utan en sånhär hormonstinn söndagskväll sitter jag framför datorn och diskuterar livet,universum och allting med kvinnan i mitt liv. Ni vet nog redan vem hon är? Aight? Malin Carina Victoria Johansson heter hon iaf :) <3 Och så dricker jag glögg! Vad får jag allt ifrån? Glöggen! Ett tag tänkte jag spetsa glöggen med lite vodka, men pga av mina hormoner passar jag på det. Spetsad glögg blandat med östrogen skulle reslutera i att jag skrev långa kärleksförklarningar till alla på min msn xD Och det skulle ju kännas en gnutta pinsam, jag menar det är inte många som får kärleksförklaringar av mig i onyktert tillstånd ska jag säga er !

Jag saknar dessa bögar med <3

Och givetvis några till, men som jag tyvärr inte ärar med en bild!

Men vi säger så, glöggen hälsar !
PUSS :*

Ett liv, vad är det ?




Här har ni min dag mina vänner ! Men jag skyller på att judesjukan har drabbat mig ! För er som inte förstår vad jag menar så kallas det även för förkylning ! Don't really like it, men eftersom att man drabbas av judesjukan genom att umgås med Eweline vilket tydligen ska vara jag så är det ju inte så konstigt ? Jag menar, jag har försökt att undvika mig själv i 18 år? Tror ni att det har funkat eller? Nej, jag är jämt efter mig själv? Skulle ju kunna tro att jag är kär i mig själv eller nåt? :O

Och ikväll visar 5an Harry Potter and the prisoner of Azkaban, det vill säga filmatiseringen av den bästa Harry Potter boken! Och jag säger bara Ron,Fred och George Weasly, Remus Lupin och Sirius Black ! Jag kommer ju få hålla mig själv i skinnet !

Men vi säger så
PUSS :*

Städtanten är i farten!

Hallå !

Idag är jag en alla tiders städtant, men det är enbart för att min mor tvingar mig, jag hatar att städa egentligen. Och trivs med att bo i min röra, men icke då! Bara för att Jesus födelesedag snart ska firas så ska man tydligen städa! :S Jag skulle mycket hellre ligga i min säng och titta på Scrubs, men det ska jag göra när jag har städat färdigt! höhöhöh ! :D

Igår var jag en proletär ! Det var kul, jag trivs snorigt bra på apoteket ! De som jobbar där är så jävla sköna! Jag avundas min mamma som får jobba heltid där ! xD

Men vi säger så
PUSS :*

Här var det inte livat du!

Hallå  !

Ja som sagt, här händer det inte mycket ser jag!

Men jag har varit allt för distraherad av Scrubs de senaste dagarna ! Men nu är jag iaf färdig med säsong 4! Men säsong 5 kommer faktiskt hem till Slätte snart ! :D Jag vet dock inte när jag ska hinna se den, för ikväll är det allt för mycket bra på tvn, plus att jag kan inte ligga vaken hela natten eftersom att jag ska upp tidigt och vara proletär imorn! 9.45 - 19.00 ! Det ni, jag jobbar och står i! Men sen när jag kommer hem från det, då jävlar blir det Scrubs så att det räcker och blir över!
Fyfan, jag blir så jävla patetisk när jag får lov, jag bara ligger i min säng och tittar på massa skit, förra jullovet var det Viva La Bam! Eller Lila La Bam som en kär vän till mig brukar kalla det för ! xD

På fredag ska jag och Malin ha en dejt på Valvet! :D:D:D

Men vi säger så
PUSS :*

En utsalgen proletär

Hallå

Nu ligger jag i min säng, en utslagen proletär! Men dagen har vart bra :)

Nu ska jag sova till Snatch, eller kanske till nåt på tv4 fakta! Får se minsann!

Men vi säger så
PUSS :*

Proletärjävel

Hallå ja!

Idag ska jag jobba och stå som en riktig proletär ! Det ni :) På apoteket konvaljen på Elins esplanad i Skövde :) Kom gärna förbi och köp ett klamydiatest eller nåt annat random ! :)

Igår kom jag förövrigt fram till att Matthew Perry och Colin Farrel i samma säsong av Scrubs blir ju bara bättre än bäst! Oh yes, så äre! Det är ju nästan så att man blir alldeles till sig!



Öjöjöjöj!

Men vi säger så
PUSS :*


Bör personer över 45 ha iTunes?

Hallå ?

Nå, vad säger ni om saken? Min far har köpt en iPod men han frågar mig konstant om hur den funkar, det är lite störande. Men en fin och väluppfostrad dotter som jag är hjälper jag givetvis till !

Jag känner mig rastlös idag, jag vet inte varför. Men det bara är så! Skulle nog nästan kunna ge mig ut och springa eller nåt, men ifall jag skulle göra det så skulle jag ju få en hjärtattack så jag undviker det helt enkelt!

Men nu sitter jag iaf här och lyssnar på julmusik, och ska väl ägna resten av dagen åt Scrubs och min bok Jarlens sekel, den är bra, den handlar om 1200 talet! Jag vet att ni vill läsa den! OH YES!
Men jag ska nog faktiskt ge mig ut och sällsamt traska, känner att det behövs!

Men vi säger så
PUSS :*

Jag knullar med horan <3

Hallå !

Jag och min hora Malin ligger i min säng och tittar på Harry Potter, han är en fin man :)
Idag har vi inte gjort många knop, detta kan bero på gårdagskvällen som var den roligaste på länge!

Som sagt så var det Leif 18 års dag ! Och det firade vi med dunder och brak, fy helvete vad kul det var ! Med dårarna har jag alltid kul, de är personerna i mitt liv <3


Men vi säger så
PUSS :*

Hold the line!

Hallå!

Nu är det jullov, och jag har ont i magen som en cpgnu, att det är lov är skönt, men jag vet inte hur jag ska klara en månad utan alla idioter! Och det är inte bara det att det är jullov, jag tänker på hur det kommer bli efter studenten, helvete vad ångest jag har över det. Jag vill inte förlora alla underbara människor som har en speciell plats i mitt hjärta! Alla är bra på sina egna sett och helvete vad jag älskar dom! Men nog bölat, det är jullov vilket är lika med PARTY ! :D
Ikväll ska vi dårar fira Leif! Helvete vad kul det ska bli! :D

Sen singstar igår har en låt satt sig på min hjärna! Så jävla bra är den !
http://www.youtube.com/watch?v=9f-cEM1l7Ks
Och jag spöa ju Mörtin med typ 3000 poäng på den också! ;)

Men vi säger så
PUSS :*

Vem är bäst på Singstar?

Hallå!

Har umgåtts med Mörtin och Dennis hela kvällen, det är alltid spännande vill jag lova! Det visade sig att skolan har ett PS2, så vi har spelat Buzz och Singstar :) Buzz var jag ganska värdelös på, något Mörtin inte var sen att påpeka! Singstar däremot, öjöjöjöj! Fan vad jag ägde ! Vann med typ 3000 poäng över Mörtin! Sen så gick vi hem till pöjkarna,och där satt Joel vid sin dator. :) Och Mörtin höll på å ringde till massa folk, jag och joel klarade inte riktigt av att lyssna på det hela!
Så min kväll har vart bra kan jag säga!

Men vi säger så
PUSS :*

Städtantera

Hallå !
Idag har vi  dvs, jag och min sambo Sandra städat våran lägenhet, eller storstädat. Det är inte illa för att vara oss vill jag lova! :)

Förövrigt, som en fortsättning dog jag när jag läste kommentarena till det, det här är vad Malin svarade :
"Nietzsche, jo han ja!
han var hemma hos mig igår och sålde kakor, men jag sa att jag inga ville ha!
Han är så jobbig den där, tror han är nåt du vet! Sköt judar på gatan igår med... sicken karl!"
Jag visste inte att hon kände honom så väl xD

En nerv i min höft dödar mig ,det gör ont :(

Men vi säger så
PUSS :*

Nietzsche

Hallelåja!

Just nu sitter jag i datasalen och skriver på mitt filosofiarbete om Nietzsche, det ni! Men jag kommer ingen vart om hans åsikter, det enda jag vet typ var att han trodde på övermännsikan och typ skapade nazismen? Ingen som vet något mer, eller nej just det, det är ju bara Sara och Malin som läser min blogg och jag är tveksam till att de vet nåt om honom? No offense tjejer! Men jag tror det xD Eller de kanske har skrivit en doktorsavhandling om honom? :O Ja kanske det, jag får nog undersöka saken tror jag!

Nej  funderar på att gå hem snart, men jag vet inte, borde inte göra det egentligen. Behöver ju faktiskt skriva på den här skiten. Men jag känner mig inte så pepp nu, men imorn får jag åka hem, och vara i pisshålan i en månad! :D

Och imorn ska Leif Kristian Nyman firas med dunder och brak! :D

Men vi säger så
PUSS :*

Disken väntar, därför bloggar jag !

Hallå!
Som ni ser på min rubrik gör jag allt för att undvika disken, ni kanske har förståelse för det? Jag menar, disk är inte det roligaste som finns! Vill ni däremot veta nåt roligt, imorn har jag en lektion! Klapp klapp på det :) Och sen är det bara fredag kvar, och sen 14.50 på fredag, vet ni vad jag har då? JULLOV! :D

Förövrigt känner jag att det var för längesen jag såg Snatch? Iofs kan jag den typ utantill, men den är ju så bra! Om det är nåt Madonnas ex-make ( är de skilda, eller är det nån som har koll? ) kan så är det att göra film!
http://www.youtube.com/watch?v=Q8jbt0wBkMI

Förövrigt tror jag ni skulle gilla min outfit för tillfället, jag och Sandra har tvättid, och mor och far tog hem de flesta av mina kläder i söndags. Så jag är iklädd min Little miss greedy tröja, hello kitty pyjamashorts och morgonrock! Jag måste säga att jag går igång på mig själv!


Förvrigt tänkte jag att jag bjuder på en riktig snygging!

Men vi säger så
PUSS :*

Jag har tydligen namnsdag idag!

Hallå!
Det är 9 december vilket betyder att det är Anna, och det heter ju jag :) Asså inte som förnamn, men det kanske ni redan visste :)
Idag ska jag faktiskt försöka plugga naturkunskap, får se hur det går med det, men jag får dricka julmust då. Så jag kan plugga bara för att få dricka julmust :D

Men vi säger så
PUSS :*

Montag

Hallå!

Varför är det så att när man försöker plugga naturkunskap så känns datorn och tvn så fan mycket mer spännande? För tillfället tittar jag på Unga Mödrar, de är riktiga stopskott hela högen! Men de är ju danskar så vad kan man förvänta sig :) En av de är 15, jag hade inte ens haft sex när jag var 15 :O Men det är ju bara pryda oskuldsfulla jag :)

Snart ska jag gå ut och gå med Matilda :) som jag förövrigt har introducerat för Melissa Horn :) Nu har jag två värvningar till henne! Haha dvs jag har fått två personer att börja lyssna på na :P

Men nu ska jag svepa min julmust!
Men vi säger så
PUSS :*

Student 2009

Hallå!
Jag vet att Malin hatar alla som skriver studentmössan beställd! Så just därför gör jag det, för att irritera min pmskossa! STUDENTMÖSSAN BESTÄLLD! :D

Detta tvingade mig dock att gå upp kvart över 8 på min sovmorgon för att prova mössa? :O Men, nu kommer jag ju iaf ha en mössa den 5 juni 2009 :)
Men nu sitter jag iaf här hemma och väntar på min sambo, när hon kommer hit så ska vi gå och äta i skolan, jag har inte ätit i skolan en enda måndag på hela 3an :O Så det ska bli spännande :) Och sedan efter det är det engelska c som väntar, hoppas vi ska göra nåt kul, det är ju faktist sista lektionen innan lovet! :D Ja visste ni det? Att på fredag får jag jullov, fan vad jag är bra! :D
På fredag fyller bästa vän Leif år också ! :D

Men vi säger så
PUSS :*

Shululu

Hallå!

Dåligt drag det har vart här på sistone, men jag vet inte, jag tror att jag är nere i en liten downperiod när det gäller bloggen? Så ni får ursäkta mig om det är lite segt här :) Jag menar om ni vill veta nåt om mitt liv så kan ju slå en pling eller trackassera mig på msn, välj själva :)

Idag är det iaf söndag, mamma och pappa har vart här och vi tog oss en tur till Mantorp, där köpte jag ett par skor på rea :D Och vi handlade mat på city gross, så nu är kyl och frys fyllda :) Sen så pluggade jag lite med Matilda och Cissi :) och nu sitter jag här i soffan och tittar på Bones, lite agent Seeley Booth vore ju inte fel ;)

Men vi säger så
Puss :*

Förbryt mig, Förbryt mig, men det är lite så vi pippar här på Kuknästornet

Hallå!

Jag glömde nämna att på våran lilla förfest satt vi och skrattade tills vi kreverade till klipp på Youtube :)

http://www.youtube.com/watch?v=noGa5qiw-QQ

Haha xD

Men vi säger så
PUSS :*

Åhå

Hallå
Här var det dåligt uppdaterad märkte jag nu! Ursäkta mig, jag ska bättra mig! För tillfället har jag som alltid parkerat soffan i röven höll jag på att säga, men den får nog inte plats där, jag menade givetvis tvärtom :)

Igår blev det hårt, först en onödig skoldag. Vi bestämde vad vi skulle vara utklädda till på innebandy dagen, men min klass är inte allt för bra på att komma överens asså. Alla skriker i mun på alla typ! MEn efter skolan så blev det alkoholintag! Jag,Mörtin och Tilda började hemma hos mig sen så gick vi vidare till festen hos Fabbe och Hilding. Den var inte det rockigaste jag vart på, men full det lyckades jag bli!
Undra ifall Mörtin har det trevligt på fiskekursen idag? xD

Men vi säger så
PUSS :*

Ibland går det livat till på Klosterledsgatan!

Hallå!

Tusan vad jag är glad att jag har min sambo Sandra och våra cepegrannar Joel och Mörtin, de har precis gjort min dag så fan mycket bättre! Jag skratta så att jag dog ungefär! Jävligt bra att ha är vad dom är ! :D

Men vi säger så
PUSS :*

omg

Hallå
Kvinnan i mitt liv skickade mig just en låt med Pink, och hon skickade just den för att hon sa den handlar om mig, och det gör den fan! Jag blir ju mörkrädd!

I don't know if I can yell any louder
How many times have I kicked you outta here?
Or said something insulting?
Da da da da-da

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces

And my heart is
Broken
Da da da-da da

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty

Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it
I mean it, I promise

Gah, jag blir rädd för mig själv!


Men vi säger så

PUSS :*


Kommunistjävlar!

Hallå!
Var det inte lite länge sen vi njöt av en het ryss senast? Jo det tycker jag sannerligen! Så här har ni!
http://www.youtube.com/watch?v=bawnwSYOCFU

MUMS!

Men vi säger så
PUSS :*

Östrogenkärringen till receptionen!

Hallå!
Idag hatar jag östrogener extra mycket, eller så är det bara mitt mobila bredband jag hatar extra mycket. Jag vettifan. Välj själv! Man kan ju annars hoppas på att era liv är bra :)

This sad long tale of moments passé
Must come to an end before it is too late
- Wasn't born to hate, I was made to love
But I never knew it was so hard

<3

Men vi säger så
PUSS :*

Hon är ovärdelig <3

Hallå!
Som ni kanske upptäckte i tidigare blogg så är jag inte på mitt bästa humör idag, och jag kan ju säga att det inte har blivit bättre med dagen utan bara värre. Älskar sådana dagar, INTE! Helst av allt skulle jag bara vilja puckla på nån stenhårt, skitsamma vem det är. Någon bara! Jag är arg som en cpgnu, jag lovar att det är inte rätt dag för mitt mobila bredband att bråka med mig. Jag har slått helt maniskt på datorn, den kommer säkerligen gå sönder snart efter min oömma behandling! Men i allt det här eländet har jag alltid min fästmö, hon är bra så att det står härliga till! Jag har sagt det här förut, men jag säger det igen! JAG ÄLSKAR MALIN JOHANSSON <3

Men vi säger så
PUSS :*

Nu är jag arg!

Hallå!
För ett tag sen så bytte jag bakkort från Maestro till Visa Ung, tror ni att det gjorde nån jävla fittskillnad eller? NEJ! INTE DEN MINSTA! Så nu är jag arg på Swedbank, hoppas de går i konkurs! Plus att det känns som att alla hatar mig? Men det kanske ni inte gör? Ni kanske tycker att jag är en ganska trevlig liten skapelse? Jag är besviken på Julkalendern med, den var inte så bra som jag hade förväntat mig. Jag menar allt som Anders och Måns gör måste väl ändå vara bra? Har jag inte rätt?

Jag har heller inte råd att leva den här månaden eftersom att varenda jäkel ska ha en julklapp, jag ska sluta fira jul. Bli jehovas vittne eller muslim. Så får det fanimig bli! Fast jag skulle dricka glögg iaf! Mihihihi!

Förövrigt så har jag inte åkt tillbaka till Whatstone än heller, trots att min engelska c började för ca 65 minuter sen. Då kan man ju fråga sig vad jag gör i en soffa i Slätte? Ja mina vänner, vem vet? Jag orkade helt enkelt inte! Men jag ska faktiskt tillbaka till Sveriges blåsigaste håla vid fyrasnåret! Och i helgen ska jag troligtvis stanna, ifall inte mammas chef ringer och säger nemen Evelina du är så bra, kan inte du jobba i helgen? Då säger jag, javisst är jag bra och javisst kan jag göra det! :D

Men det luktar faktiskt som att mamma håller på och slänger ihop något gott, men innan ätande så ska jag fixa mitt hår och sätta på mitt ansikte.
Men vi säger så
PUSS :*

RSS 2.0