The pride is not broken

Hallå  !

Malin tvingar mig att blogga eftersom att hon har tråkigt på tidningen? Dock så vet jag inte vad jag ska framföra riktigt? Hon tycker att jag ska skriva nåt hon kan skratta åt ! Då säger jag Smurf, hon kommer bli sur och kommer inte skratta xD Men jag skrattar! Och jag förstår att inga utomstående förstod det där x) Men vi gjorde iaf :) Eller Malin vet du vad du kan göra för att fördriva dagen ! Här : http://www.youtube.com/watch?v=LqpGiwNtMvY
Malin vill äta upp Animal Mothers armar, det vill jag med :)

Annars så ska jag fara hemmåt eller bortåt eller hur man ska uttrycka det :) Jag ska i vart fall till Vadstena :) Och leka med mina män! :D Det ska bli underbart :) Jag har befunnit mig i Töreboda Kommun allt för länge nu, stället börjar gå mig på nerverna om jag ska vara helt ärlig, tur att man har sina dårar iaf ! :D Det gör det hela mycket lättare !

http://www.youtube.com/watch?v=wYjf1Cx-6Tc
The Pride is not broken
Oh no, it will never bee, eller hur Malin ? Det är du,jag och Mr Darcy for life :)

Malin måste jag skriva mer nu, det är nämligen så att mitt arbete om unge herr Freidrich Nietzche och Turism i andra världskrigets fotspår ska vara inlämmnat om två veckor och jag har kommit ingenstans i stort sett :)

Men vi säger så
PUSS :*

Kommentarer
Postat av: Malin

ditt jävla cp xD

2009-01-08 @ 13:22:01
URL: http://dendarmalin.blogg.se/
Postat av: Fredrika Mann

haha vad fan xD

2009-01-08 @ 17:33:23
URL: http://fredrikamann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0